jennysho†line

mamma.

Kategori: Mitt liv som stjärna

hur ska vi kunna reda ut saker när vi inte ens kan prata med varandra? jag saknar dig.

JOHANNA!

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag vet att jag ligger efter, men GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING! Och tack för en underbar helg!
image75

Andra konserten den här veckan, Chris Daughtry. Det var seriöst det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Så jävla underbart! Jag Elin, Johanna, Jessica och Sara stog och köade i flera timmar, men det var det fan värt! Längst fram hamnade vi också, galet. PS. jag har nuddat och kramat Daughtry! Ds.

cancer.

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag förstår inte att det är sant. du drar dig fram med långsamma steg ute i snön. ibland kräks du. jag vet inte om du lider av det, men det gör jag. du får smärtstillande för det finns ingenting annat man kan göra. jag kommer sakna dig. alldeles för mycket. fem barn är vad du kommer lämna och det finns ingenting vi kan göra åt det. det har gått alldeles för långt. hur jag kommer hantera det vet jag inte eftersom att jag knappt kan hantera det nu. du har alltid funnits där och väntat på att man ska komma hem och så fort man kommer innanför dörren så springer du fram och viftar på din svans, men världens sötaste bruna ögon. det gör så jävla ont i hjärtat när jag tänker på att det här kan vara mina sista dagar med dig. jag kommer verkligen att sakna dig men jag kommer leva varje dag som om du var vid min sida. jag älskar dig enormt mycket och jag kommer aldrig att släppa dig helt.
image74

¨

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag hatar dig inte, men du har förstört hela min barndom. Det värsta är att jag håller på att bli som dig och det kommer förstöra resten av mitt liv också.

i miss you silvia! <3

Kategori: Mitt liv som stjärna

JENNY ALMIGHTY!

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag vill ha popcorn, jag måste ha popcorn. Jag har föresten blandat en skit god parfym idag! Det är nog min nya favorit, fast det blir jobbigt när den tar slut sen för jag kommer inte riktigt ihåg vad jag la i den.. eller la och la, jag sprayade faktiskt. Igår satt jag och Cia i stan i flera timmar och väntade på våran leverans. Elin, Johanna och Paulina var på bio så länge.. Frågan är om det var en så lyckad fredag... Men vi fick grejerna och jag hoppas att det blir roligare idag. Jag skulle vilja vara Gud, fatta ballt att kunna styra över allt. Fast då kanske det blir som i den där filmen, Bruce den allsmäktige och han såg ut att ha det ganska jobbigt.. men man kanske kan jobba i shift? Eller..?

"näsa, luktorgan, nos, snyte, tryne, kran, snok, snabel"

Kategori: Mitt liv som stjärna

Varför har man två näsborrar när det luktar likadant i båda? Är det typ en reservplan hjärnan har så om man blir täpt i den ena så andas man med den andra? Men munnen då? Den är ju ensam. Och om man blir täppt i båda näsborrarna kan man ju andas genom munnen. Och om man blir täppt i munnen kan man ju andas genom näsan, så VARFÖR har man två näsborrar? Det hade ju varit bättre om man bara hade haft en näsborre.. fast det kanske inte hade varit så snyggt.. Men hur snyggt är det med två stycken då? Det är ju bara för att man är van vid det. Men tänk vad konstigt det skulle se ut utan näsa, typ helt tomt. Och vad jobbigt om man skulle bli täppt i munnen då, godnatt liksom.  Undra om man skulle ha en jämn hud då, och tänkt om det skulle vara alldeles mjukt där näsan skulle sitta.. vad äckligt. Då kanske man skulle kunna forma huden och typ göra värsta gropen innåt. HAHAH! God bless the nose, hur fan skulle vi se ut utan den..

En Jenny utan näsa och ge fan i att klaga på bilden för det är den enda jag har på den här datorn, AIIGHT?!
image67

HEINZ

Kategori: Mitt liv som stjärna

hej, jag ligger efter, jag vet. I måndags hade vi tjejmys hemma hos Paulina, grattis till dig! Först gick jag och Paulina hem till henne och fixade i ordning tårtan (marängtårta, SKITGOD!) sen fixade vi ihop lite tacos. Fast emellan där gick vi till ica och där mötte vi Johanna och Michaela. Iallafall, vi käkade och hade jättemysigt och sen drog Elin och Sarah på volleboll träning och resten åkte ner till centrum och bowlade. Vem som förlorade? - Jag tänker inte ens säga första bokstaven.

Nu håller det på att gå för långt. Jag har typ börjat gilla Heinz (?) ketchup. Det är helt otroligt, den är ju jätteäcklig! Varför köper ingen hem Felix längre? Jag kan ju knappt kolla på en Heinz ellervafandetheter ketchup. Eller.. Nu kan jag ju typ det. ääh.  tjingeling

i don't sing, but i do my thing

Kategori: Mitt liv som stjärna

idag har jag och johanna varit i stan. vi köpte världens finaste födelsedags presenter till paulina, hoppas att du gillar dom för annars tar jag dom! på vägen hem träffade vi alex (skitsnygg) och jesper (också skitsnygg) och vi hade sällskap hela vägen till ormsta där dom klev av. sen drog johanna hem till sig och jag hem till mig. och snart ska vi ut igen.

igår var vi hos elin allihopa, det var supermysigt! tack för en toppenkväll pelon! rami och rickard kom också dit och sen gled jesper och alex in. jättemysigt!

seriöst, vart är min vilja? jag är typ hjärndöd.

this is for my bros, my people in the frontrow
image66

pumpa pumpa

Kategori: Mitt liv som stjärna

nu ska alla grapparna kåma häm til mäj. inga grappar föresten, det är brudar för hela slanten. okej, johanna och paulina ska komma.. sen ska vi ut. sen ska vi träffa resten. tjoho, grattis min paulina snuttis!

image65
 

randigt för hela slanten

Kategori: Mitt liv som stjärna

det finns en sak som jag kan ligga vaken hela nätter för att jag inte kan förstå hur det går till. hur kan randig tandkräm håller sig randig utanför tuben, men sen när man öppnar upp den så är det värsta mojjan där inne. ligger alla färger i osynliga fack eller? jag får verkligen inte ihop det.

och sen en grej till. ni vet när man bläddrar snabbt i en bok när den ligger på sidan, sådär som man gjorde när man var liten när man hade ritat en indian som blad för blad skjuter iväg en pil så det ser ut sådär som i en tecknad film, så iallafall fast utan indianen, varför ser jag alltid flest av bokstaven P?

3 sekunders kunskap

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vart tog du vägen gullet? Du bara försvann, spårlöst och helt plötsligt. Jag saknar dig. MYCKET.
Julia Zadnerprianskia, kom hem igen din underbara jävel.
image63 image64 image63 image64  

Jag har tänkt. Alla musik är bra om man spelar det på rätt volym (dvs. högt). Tänk er den värsta shlagerdängan ni kan tänka er, och så drar man på den på högsta volym med feta basen. Till och med Carolas vindlåtsomjagintekommerihågvaddenhetermendensugerduktigt skulle bli ball. Fast det kanske är anorlunda med dansbands låtar, jag har svårt att tro att det funkar med även dom. Jag har faktiskt en viktig sak att säga också, man ska inte hoppa magplask efter maten, jag hörde att det var någon som hade spräckt magen på det sättet, fast han hade hoppat från typ tian så det kanske inte var så konstigt. Ta lärdom av detta! PEACE OUT!

hola guapo!

Kategori: Mitt liv som stjärna

ojsan ojsan, nu när jag ska börja spara till julklappar, det är då jag hittar massor med grejer som jag vill köpa. om jag inte köper kläder känner jag mig tråkig, och om jag känner mig tråkig blir jag depprimerad och då vill jag bara köpa mer kläder. jag är fast i en ond cirkel, hjälp mig! ni ska på en teaimage58ser på mina värstingar...image57

behöver jag ens skriva nått om den här?
 jag älskar adidas jackor. älskar.  
speciellt på hösten, finns det nått snyggare
än när man drar upp kragen hela vägen upp?
dessutom är det grymt bekvämt. Stooooooor favorit!
den finns på ellos för 745 svenska rikstaler. jaao.


image60







sen har vi nyårsklänningen alla drömmer om. skönheten kommer 
från haléns och den går för 299 pix. fast jag vet hur det skulle bli,
jag skulle använda klänningen på nyår och då kommer jag tveka,
sen kommer jag känna hela kvällen att jag känner mig för uppklädd
och då kommer jag inte kunna slappna av och ha kul. eller okej,
nyår som nyår. man ska vara lite extra. extra av allt faktiskt.
men jag är rädd att jag skulle se för uppstoppad ut i den.

image61







sen finaly, god bless the höstklänning!
jag älskar kombinationen brunt och
hermés orange. och dra ögonen åt
höger en sekund och spana in mitt
fynd! det är kanske inte världens finaste,
men herrejävlar vad söt den är. den är
lite ful-snygg, men jag skulle inte banga
på den. kritisera mig gärna för min
konstiga (?) smak, men jag gillar den.
fast den kanske hade varit snäppet
finare om den hade varit lite kortare,
men å andra sidan är det faktiskt höst nu
och det börjar bli riktigt kallt ute. så vafan.
klänningen kommer från ellos och blir din
för 349 ;-



image62


skratta gärna, men jag tycker att det ser skithäftigt
ut med både långklänningar och långkjolar. även fast
jag kanske inte skulle strutta runt så själv, men när man
ser bilder på folk som har det så blir man (iallafall jag)
total inspererad. fast det skulle inte se klokt ut på mig,
folk skulle tro att jag hade ramlat i vattnet med en kortklänning
så den har blivit alldeles utdragen och tung av vattnet, ni vet.
men snygg som fan är det. jag kanske borde sattsa på en
långkjol till sommaren. fast då skulle jag bara våga ha den utomlands
och det är faktiskt skitskönt om man har råkat bränna sig
lite väl mycket vilket jag har en stooor tendens att göra.
också den här kommer från ellos och du får den för 399 ;-

fight club

Kategori: Mitt liv som stjärna

hur kommer det sig att jag och mamma alltid blir osams? vi är typ värsta ärkefienderna. fast bara stundvis förstås, ibland kan hon faktiskt vara supergullig. men nånting mellan oss brukar gå totalfel, antingen är det hon som säger något, gör något eller är allmänt irriterad (det är alltid hennes fel). Iallafall, hon fattar inte att jag behöver en ny vinterjacka för jag fryser verkligen röven av mig i min som jag har nu. Plus att den fjädrar och luktar kattkiss. Eller den är egentligen inte så jättekall, men den luktar och fjädrar. plus att lukten inte går bort i tvätten. Konsten att få en mamma att skämma bort sitt barn? Jag vill veta trixet!
image53
Snart är det Paulinas födelsedag, hurra för dig! Och på fredag ska vi fira, fullast vinner. höhö. Jag hoppas iallafall att hon blir dunderglad för min och Johannas present, för halva våran själ kommer finnas i den (det är ett uttryck, vi ska inte halvdö på riktigt). Jag har föresten lärt mig en ny grej, iallafall stavas inte iallafall utan det stavas faktiskt i tre ord; i alla fall. Fult va?


Grejer jag måste leta upp;

  • Mina blåa tofflor (senast sedda under bordet vid TV:n, nu spårlöst försvunna)
  • Johannas gråa tröja, jag saknar den på dig, gullet!
  • Min svenska intervju (skulle varit inne för typ en månad sen, men jag fick kraftiga förhinder..)

'

Kategori: Mitt liv som stjärna

Bond. Jenny Bond.

synd om er

Kategori: Mitt liv som stjärna

här tänkte jag faktiskt lägga in en lista igen, men jag tror att jag skippar den, för jag vet att den inte kommer intressera så många mer än mig själv och det är under stunden då jag fyller i den. Så jag sparar den för mig själv, toooooooo baaaaaaaad!

livets stora gåtor

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ekorrn satt i granen. Skulle skala kottar. Hoppa han från tallegren. Men ursäkta, satt han inte i en gran? När böt han barrträd? Han satt ju där och var berädd att skala sina små kottar och då hörde han barnen och blev skrämd. Blev han så rädd att han uppfattade granens täta grenar som den lite mer (ganska mycket mer) avslöjande tallens? Och då i panik bröt sin fot och sin svans? Jag fattar inte.

 Om man äter fårost, då är det ju mjölk från ett får som man har gjort ost på. Och getost kommer ju från getmjölk, det hör man ju. Men när man läser på mozarellapaketen blir jag lite nervös. Mozarella är nämligen gjort på buffel. Och en buffel är liksom en farbror-ko. Vad är det egentligen som man mjölkar och gör ost av på buffeln?

Och sen har jag en sista grej. Ni vet dom där gubbarna som går omkring och bär på en stor glasruta (och när dom ska över gatan kommer alltid en bil i full fart så dom måste springa med  småsmå steg tillbaka upp på trottoaren men då kommer det en cyklist som jagar bilen och då måste dom springa med sina pyttesteg upp på andra trottoaren), dom iallafall, varför ser man aldrig dom i verkligheten?


image52
PS. det uttalas inte krigs-slida, utan krigs-lida, DS.

sjuuuuk

Kategori: Mitt liv som stjärna

halsfluss, igen. jag är verkligen jätteless på det här nu, samma sak, HELA tiden.  I onsdags firade iallafall jag, johanna och paulina halloween @johannas hus. Först skjöt vi varandra, sen kollade vi på värsta Beck-rullen.  skitmysigt. från början var det tänkt att elin, sarah och corre skulle vara med också, men sen tyckte inte nån av dom att det lät så kul (?) så dom ville inte vara med. (vi duger tydligen inte även fast vi har ett skott i pannan *SUPERARG GUBBE*). nädå, nu var jag dum. JENNY SÄTTER PUNKT.