jennysho†line

HEJ BLOGGEN

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tjena bloggen. här sitter murken och jag och sveper fett i väntan på fia. prognosen för ikväll ser öppen och tänkbar ut. murre hälsar hej. gott nytt år. hejdå.

jag var ju för cool

Kategori: pictures



Kolla här vad farbror jenny har rotat fram. Den är från februari 2005 och det var nångång i början av mina golden years i hockeybranschen. Uterink och träklubba och grejer. Det var innan kompositen tog över makten bland mina klubbor ska ni veta. Tufft.

årets

Kategori: pictures

MOGNAD:

Vi växte upp över kväll och drack vin och käka ost och kex. Våran mentalaålder höjdes avsevärt !

VÅGAT:

Jag tog hål i näsan (bilden är fake) och hade ring i en vecka.

GÄNGBILDNING:
Gänget bildades och The Book kom in i mitt liv.

SYMASKINPRESTIGE:

Jag bestämde mig för att göra något kreativt och resultatet blev en klänning.

UTOMLANDSRESA:

Jag tog mitt pick och pack och flydde landet. jag hamnade i Grekland och den underbara ön Samos. Fann en norrman och blev förälskad. Tycker själv att jag blev äckligt brun, men inga bilder verkar vara till min fördel.

FIKA:

Den årliga julfikan på café string.

WTF?!:

Håret blektes brutalt av solen på Samos och såg ut som en albino när jag var hemkommen.

UTFLYTTNING:

Flydde hemmet och bodde på Gullmars i en vecka.

DRINK:

Gjorde en skön P12 helt på egen hand.

RELIGÖSAUPPLEVELSE:

Fick i läxa att läsa ett kapitel i bibeln. Min tidigare "kristna" tro fick sig en rejäl klackspark och jag konverterade istället till satanism och ateism. KOOLT.

KULTURUPPLEVELSE:

Åkte till Mora och fick lära mig om dalahästar och vasaloppet.

++++

Kategori: pictures

skagenröran

Kategori: Mitt liv som stjärna

trippen till centan gick bra, men det verkar som att någon jävel har plockat på sig hela vallentunas förråd av skagenröra, vilka jävlar. fick mot alla odds tag i en rackare ändå. ps det är fett kallt ute, kommer dö i min axelbandslösa klänning imorgon.

nu ska jag iväg och bygga muskler. HAHAHA skoja, ska äta.

skelli

Kategori: pictures

idag har jag rosettoffs och givetvis min hardcore skelettröja. ska snart till centrum med mona. så om ni vill ha mig så vet ni vart jag finns. heido

paljett i repris

Kategori: pictures


onsdag biaaatch

Kategori: pictures

idag är jag uppe tidigt som tuppen ! och jag borde egentligen städa, jag har försökt men har nu tagit en paus (=jag kommer inte återuppta städningen och jag kommer hata mig själv imorgon för det). har däremot fixat till min klänning så nu är iallafall den redo. det är nästan så jag skäms lite över min planering inför imorgon, har till och med gjort ett mentalt schema men inte fan har jag satt fart med det praktiska. love it ! och nu har jag och buffen pussats så mycket att jag är påväg att få en hårboll.

antal gånger jag har använt ordet "jag" i det här inlägget: 11

sculltröja baby

Kategori: Mitt liv som stjärna



har en ny skelett tröja som förövrigt kickar ass. h&m barnavdelning, hundra rikstaler på rea, mmm ! just nu är det nyårs tagg för hela slanten, har inhandlat lösögonfransar, tuff eyeliner och hårfärg. nu återstår bara att städa rummet, leta upp schyssta detaljer och sy upp klänningen. tekniskt sett ligger jag efter. fick förövrigt en locktång idag, tack loréal. nu ska jag rusa bort till skrivbordet (som jag inte vet alls varför jag har) och ifrågasätta röran. Tjingeling !

natti snatti

Kategori: pictures

bus updates

Kategori: Mitt liv som stjärna

hujeda mig, jag hade ju helt glömt bort. köpte en ny grej här om dagen och det verkade som att mona blev en aning jealous. därför ska jag endast ha på mig den när hon kan se, så hon får lida ordentligt.

här kommer lite brun utan sol-updates också: än så länge har jag inte ränder, det kan vara så att jag har knäckt systemet och kommit på en lösning. men måste kolla upp om jag kan ta patent på den innan jag börjar dela med mig av idéen (min ekonomi var värre än vad jag trodde).

lashes

Kategori: Mitt liv som stjärna

imorgon ska jag och mamma till stan. jag ska inhandla mina julklapps docs och en hårfärg som räcker för att slinga hela mitt hår, strumpbyxor ska införskaffas och kanske till och med ett par rejäla lösögonfransar till nyår. det kommer ju vara så mycket glitter och grejer så varför inte gå all in ? sen får jag inte glömma bort att jag faktiskt inte, mot alla odds, inte är gjord av pengar. men något litet treat ska jag nog kunna ge mig själv.


nå, vad sägs om ett par pälsfransar till nyår ? hhöhöhöhöhö.

jante kompis

Kategori: Mitt liv som stjärna

det där är ett utdrag ut jantelagen. det är nog min favorit tror jag, det är bra känsla i den. sådär lagom kaxig och tydlig. gillar.

sparkling

Kategori: pictures


3

Kategori: Mitt liv som stjärna


har precis lagt i ett stycke highlights i mitt hår och tagit en dusch i kallvatten (TACK PAPPA!!!!). hårfärgen räckte inte ens till hälften av mitt hår så få se hur resultatet blir, höhö. har tagit tillfället i akt att lägga på lite brun utan sol också, jag vet att jag kommer ångra mig så fort jag ser hur ojämnt det har blivit men just nu lever jag som en risk taker. tre dagar kvar till nyår, är nästan lite nervös men vi kommer nog äga.

reatjej

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Shout Out Louds - Please please please ]

har en väldigt.. hur ska man säga.. KEFF dygnsrytm efter våran "dygning" hos sampis i förrgår (kom hem sju, halv åtta). så idag vaknade jag en halvtimme för tidigt idag, inte fy skam ! ska åka in och reashoppa snart, sen fyller tydligen morfar år idag så jag måste åka med och fira honom. Grattis pårej ! Nåväl, kyss mig.

jag fick feeling

Kategori: pictures

Bilder från nyår 09, woho ! måste erkänna att jag är lite taggad.

julafton

Kategori: Mitt liv som stjärna


tjena.vill börja med att säga att T9 äger !!! dock kan det vara väldigt.. rakt på sak ibland, skulle skriva 'raring', det första ordet som kom upp var 'rashyggien'. jaha, tack ! nåväl, har fått lite klappar såhär på morgonkvisten !en chokladtomte, presentkort på doc martens, två tia lotter och en triss. är nu 50 spänn rikare, HELL YEAH !

ska gå och äta en köttbulle nu, tjarrå. och god jul som fan !

GOD JUL

Kategori: Mitt liv som stjärna

give me cpr

Kategori: snillet spekulerar

jag har spelat alla fina toner, sjungit alla vackra sånger, tryckt på alla knappar, sprungit på alla mörka gator, dansat in i främmande famnar, överlevt alla ensamma nätter, sagt 'jag älskar dig' bara för att få känna hur det känns, flytt utan nånstans att fly, bitit upp mina kinder av oro, smygit fram av rädsla för att störa dig, ångrat mig fast jag inte borde, tagit emot när jag borde slagit tillbaka, jag har gått på autopilot, jag har försökt få dig att se mig, jag har skrikit för att du skulle höra mig. och snart ska jag gå nästa match mot livet, vi ses snart 2010.

skön

Kategori: pictures

den här bilden har jag gapflabbat åt i säkert tio minuter nu. här har vi henne; kvinnan - myten - legenden. LÅT MIG PRESENTERA MONA PARK !
 

julfika

Kategori: pictures

Julfikan -09 är avklarad. Fett mysigt vare, fick till och med en julklapp av mona (sista bilden). tack baby <3

23

Kategori: Mitt liv som stjärna

Snart är det dags för den årliga julfikan på café string ! kameran kommer hänga med och givetvis The Book. ska nog passa på att skämma bort mig själv med nån fin klänning eller nått (250 kr på h&m, FUCK YEAH!!!).

och såhär läcker är jag idag:

ss

Kategori: Mitt liv som stjärna

vill berätta lite om min vän sofia sandahl. hon är en mycket tapper artonåring som inte drar sig för att slänga en kudde eller snöboll i huvudet på någon, men bakom den hårda kickerstjejen finns det en mycket omtänksam filur som gärna tror att hon är längre än vad hon är. en coca cola light tjej utan dess like med ett stort intresse för disneyfilmer. så fort hon får chansen klär hon ut sig till superhjälte eller ett stekt ägg.
så, kort och gott. en 150 lång omtänksam ägg-wannabe-kickersmjukis med ett stort hjärta och skön attityd. there you go <3

cellophane

Kategori: pictures

nakenlekar

Kategori: musik

sam&linus VS jenny&fia

Kategori: Mitt liv som stjärna

årets första snöbollskrig (tror jag, har ingen aning om vad jag gjorde i början av året) och det inleddes med stortorsk. min taktik var enkel men effektiv och gick i grund och botten ut på att ta skydd i granar och buskar etc. fick in minst två mulningar men det delades ut friskt till mig och fia också. har säkert fått i mig en liter snö. Och med det vill jag säga godnatt. Godnatt.

mr.brightside

Kategori: pictures


jakt trofé

Kategori: snillet spekulerar

du rör dig sakta över golvet på tå, rädd för att jag ska höra dig. din vita klänning hänger tungt. det ser ut som du svävar fram. så rädd för att höras så rädd för att jag ska be dig om hjälp. golvet knarrar under dina fötter och du lyfter din blick och tittar rakt in i mina ögon. du frågar om jag minns första gången du tog sönder mig, det gör jag. jag minns varenda rörelse och ord, varje andetag.



ph: the new kid

gangnight

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår kollade vi på girl interrupted, bra drag. mot slutet utbrast ett redigt jävla kuddkrig, jag måste säga att jag fick kriga hårt för att komma ur striden levande. idag har jag varit som förlamad av magont och bara legat och kollat simpsons. helt ok. imorgon är det dagen-innan-jul-fika med mina broes. yeah.

julklappsinslagning

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tja bre. idag var det en såndär julavslutning och i fick lussebullar som hade passerat bäst-före-datumet/köpta på lidl. förutom det har jag slagit in alla julklappar förutom ett par tofflor som jag visst råkade glömma. kommer inte ens ihåg att jag har köpt ett par tofflor till nån (wtf???). NÅVÄL. ikväll ska jag hem till sandahl och hänga med gänget. kommer bli nahiz. tjarrrååååhåhå

jag har aldrig..

Kategori: pictures

.. trott på att tro

asskicking käk

Kategori: pictures

igår gick vi till en fancy resturang i gamla stan och käkade god mat, mycket mysigt. fick den sista julklappen köpt (fick två julisar av mig själv också) så idag ska jag se till att allt blir inslaget. efter middagen åkte vi hem till fia där det var ptf (pappa timo fritt) och kolla ph. när jag var påväg hem fick jag ploga upp en väg själv eftersom det var typ sjukt mycket snö, jag bah; pew! har legat oh hostat som en gris idag, har även tappat smaksinnet, så nu ska jag fan äta nånting jag aldrig skulle äta annars. Bara för att.

PS. åt en jalapeñjo igår. heavy shit

lördag

Kategori: Mitt liv som stjärna


igår var en iskall kväll. höll på att somna i en stol framför brasan när jag kom hem, fett jobbigt om jag skulle råka somna in i elden. min älskade baby katt är jätteförkyld så vi kör nysningskör för fulla muggar, poor little thing. ikväll ska jag vara med supercrewet, vi ska julmysa eller nått annat kul.

ljudlöst och salt

Kategori: pictures

nmwm

Kategori: pictures

Happy b

Kategori: kalasbarn

Patrik Dahlin, WOHO, grattis på sjuttonårsdagen !

wii <3

Kategori: Mitt liv som stjärna

vaknade upp lite på fel sida eftersom jag knappt har kunnat sova alls inatt, tittade lite kvickt på mobilen som visade att ett nytt meddelande har åkt in under tiden jag har sovit. "Babypeach", haha tanken på en liten gulhårig gubbe i en rosa barnvagn gjorde att jag dog lite grann ! tack mirandha ! snart är det dags för matteprov, tjaaaaarå !

hahaha

Kategori: pictures

Sitter och fnissar som fan, rensade lite på datorn när dom här bilderna dök upp. Jag vet inte hur eller varför, men jävligt roligt var det iallafall.

hej ledighet

Kategori: pictures

[ Hellsongs - Run to the hill ]

Alla (nästan,heheheh) lektioner är inställda och jag är rätt nöjd. ikväll blir det lisa ekdahl för hela slanten och jag vet att ni är avundsjuka, men innan det blir det en runda på stan och middag med mamsen. måste inhandla nått rött och det känns lite tabubelagt att jag inte äger ett endaste fjuttigt litet plagg som är rött. fy mig.


jenny vs kidsen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag ska hela dagen spenderas i Ormsta skolan bland massa ettor. Vi ska tydligen studera pedagogiken. Jag kunde inte varit lyckligare... Så, upcoming: huvudvärk, skrikande ungar och en trött jenny. tjingeling på sig

söndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

den här dagen blev visst precis som alla andra

1973

Kategori: pictures

you're so vain

Kategori: Mitt liv som stjärna

och jag är off nu

dusermitthjärta

Kategori: snillet spekulerar


när känslorna äter upp dig innifrån * när du inte längre kan skilja på svart och vitt * när din längtan efter ömhet bryter ner dig till små bitar * när du är mer intakt än ett pussel * när du väljer mellan död och lidande * när du inte längre kan andas * när längtan efter fysisk smärta är påtagande * när ingenting känns * när luften tar slut * när ingenting längre spelar någon roll * när rädslan för fysisk närhet begraver dig levande * när känslan av livet inte längre lockar * när allt tyder på att du är en förlorare * när du tappar lusten för allt * när du är osäker på din position * när du inte lever bland rosa små moln längre

män som..

Kategori: pictures

.. gärna får bjuda mig på middag;

# Pierce Brosnan;


# Johnny Depp;


# Gustaf Skarsgård;


# John Mayer;


# Andreas Wilson;

10 dec

Kategori: Mitt liv som stjärna

hade egentligen planerat att min skönhetssömn skulle äga rum ungefär nu, men nånting i mig hade visst planerat något annat. (en mygga flög precis förbi mig, borde inte dom gå i ide eller nått?!!!!) har en touch av geografiprov imorgon, längtar. och ikväll har min vän spelning, heja tjejen ! äh hejdå

jag skulle inte..

Kategori: Mitt liv som stjärna


.. säga nej till det här just nu:

# En filmkväll med Glenn Hysén eller Martin från Inlåst
# Mc'Donalds eller BJ, är inte så kräsen
# En sprillans ny garderob
# Konsten att kunna lira gitarr
# ett year-off med riklig lön

later on

Kategori: pictures

fritidstjej

Kategori: pictures



Här sitter vi och dricker kaffe med botten fylld av sump. Kanske inte det bästa jag har gjort i mitt liv men vad gör man inte för att mysa till det lite. hoho. idag fick vi sluta tidigare för att lizzy skulle styra upp handbollen, aktiv kvinna det där. men iallafall, inte för att skryta & så (eller?) men jag är ledig imorgon. ville bara säga det. tjarrå

1 vecka idag <3<33

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu är det äntligen officiellt, jag och Mr. Hårderup har bestämt oss för att avsluta hemlighetsträffarna och kommit ut ur garderoben på heltid. woho, grattis till oss !

närjagsägerattjagär fri

Kategori: pictures

SVÄNG

Kategori: musik

[ Tyler Hilton - You'll ask for me ]

hål i handen

Kategori: snillet spekulerar

det är december nu och allt är mörkt och kallt, träden står kala och på marken ligger ett täcke av frost. svarta fläckar dansar framför mina ögon och ångesten har lagt sig som en gnagande sten i brösten. allting går i slow motion och jag kan inte längre skilja på upp & ner. onödiga punkter onödiga stopp. mörka färger strömmar framför mig och jag måste anstränga mig för att inte tappa balansen och falla omkull. andetagen är tunga och motvilliga och jag vill bara sluta mina ögon och aldrig mer behöva vakna upp, en ilning längst ryggraden, snabba steg bakom mig men dimman i mitt huvud gör det svårt.  varför är du så iskall
blöt asfalt mot en frusen kind, en nästintill obefintlig puls och konstiga ljud överallt - långt bort. är jag död nu, var det såhär det skulle vara, gick du ur striden med hjärtat i behåll eller blev du precis som alla andra

 

daglig dos egoboost

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hon är Jenny!
(Oaa pa doo doo doo)
Jenny, havens skräck!
Jenny
(Oaa pa doo doo doo)
rysligt rå och fräck!
Hon skrämmer alla rika män
som trampar på trasiga och små
Jenny!
(Oaa pa doo doo doo)

min pojkvän

Kategori: pictures

-

Kategori: snillet spekulerar

där stog du och fångade sparken med huvudet

dujävladu

Kategori: snillet spekulerar

återigen bråkar jag med kylan och ensamheten. jag saknar ord och kan inte längre beskriva den där gnagande känslan som dyker upp i bröstet varje gång du vänder dig bort från mig. en viskning så tyst att jag måste sluta andas för att höra vad du säger. jag älskar dig viskar du tätt intill mitt öra, en rysning skär genom min kropp och jag kan inte annat än tro på det du säger. du maler på om varenda skröna och jag faller gång på gång ner på mina knän. när det sen visar sig att allt du sa var en lögn spricker mitt hjärta och jag faller lika hårt varje gång minnet av dig spelas upp bakom mina ögonlock.



en update

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Nationalteatern - Jenny. Havens Skräck ]


här är jag igen och den här gången lyssnar jag på massa låtar som innehåller namnet jenny. en egoboost utan dess like ! men det är okej. har en frätande huvudvärk som sällskap ikväll, vi ska nog kolla på tv snart. får se om jag ställer till med en scen och beger mig ut eller om jag stannar hemma och fräter. smell you later

Stonesour - Wicked game

Kategori: musik

 

maktlös inför kärleken

Kategori: snillet spekulerar

låt oss spendera den här kvällen med att gå barfota på krossat glas

fredagsfräs

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har lite små ågren över att jag inte har börjat köpa julklappar än, det är ju inte alls lång tid kvar nu. skit. ska bättra mig genast, iallafall nästa vecka. då är det jag som tar med mitt samvete och gör lite julshopping. punkt slut. ska köpa en snuskyl till min bror heheheheh

FU

Kategori: snillet spekulerar

Jag vill åka skridskor på dina cd-skivor, jag vill rycka ut dina naglar, jag vill tvätta din vita tvätt med mina röda trosor, jag vill repa din bil med en såg, jag vill sparka in din dörr, jag vill rista i ditt ansikte med en gaffel, jag vill trycka min hand mot din strupe, jag vill klippa sönder dina fina minnen, jag vill slå ut dig.

inatt hade jag sönder ett glas

Kategori: pictures

hehehe. jag måste börja köpa julklappar inom kort alltså, börjar bli lite knapert med tid. såg en ass-kicking presse till min bror igår, han kommer le, synd bara att den kostar typ en fjärde del av hela min ekonomi (har ej räknat ut det så jag kan ha överdrivit).
nu ska jag snart iväg till skolan och räkna matte med lukas <4<33< heeido

PAJTASPARTY

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag ska jag hem till min vän Sofia på slumberparty. kommer kicka ass och vi ska finslipa massor på boken vi har inhandlat. me like. Hon har dessutom lovat att bjuda mig på middag (mmmm..) och sen nångång kommer väl murran storma in och ansluta sig till gänget. kan bli fint !

:@

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag var tvungen att spilla kaffe på den vita tshirten jag tänkte ha idag. HÖR NI DET !!! TVUNGEN !!!