jennysho†line

hahaha

Kategori: dom sa vad?

lite retro

Kategori: pictures

Rhodos nästa !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Snackade nyss med Johanna. Det blir nog en grillkväll @ my place trots allt. Ska bara försöka få ut familjen ur huset, sen är det frittfram. Har inte hört någonting från Cornelia än, men det kommer väl i guess.

Jag blir så irriterad på att nästan ingen är hemma. Paulina kommer ju vara borta flera veckor till och snart åker Cornelia till Finland, Åmål och allt vad det är. Känns rätt skönt att jag och Johanna glider iväg till Rhodos snart. Helvete vad vi kommer ha kul, måste shoppa massor innan! Hade tänkt att köpa en Sverige bekini, men det kanske får vänta.

fatima

Kategori: pictures

fatima talar ut

Kategori: Mitt liv som stjärna

Såhär är det. Jag, Cornelia och Johanna hade tänkt att grilla lite idag, men jag vaknade ju självklart av spöregn och världens åska. Fick dessutom en blix i huvudet, kändes det som iallafall. Så nu får vi se vad vi hittar på istället, men vem vet, det kanske blir skitnice väder ikväll. Nu tänkte jag gå och vara lite cool. Kyss.
 

saker som jag har lyckats göra mindre lyckade

Kategori: Mitt liv som stjärna

  • Jag svalde listerin, fast jag bara skulle gurgla det i munnen.
  • Jag ringde hem till mamma och frågade om hon var hemma.
  • Jag råkade spotta på mig själv när jag skulle spotta på marken
  • Jag frågade om jag fick tända grillen när det spöregnade ute
  • Jag öppnade munnen för att prata precis efter jag tagit en stor klunk cola.

we love PEACE AND LOVE

Kategori: Mitt liv som stjärna

Bjuder på lite bilder från Peace & Love och Evas äckliga ragg. Jag skippar att lägga ut bilder på banden eftersom dom flesta bilderna som är tagna på kvällen är en aning suddiga. Måste vara någon konstig kamerainställning (hihihihihih). Kyss !


Pl

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu drar jag till Peace and love. Kyss.

jag hade kul iallafall

Kategori: dom sa vad?


(Det Felix egentligen sa var "Jag blev as sugen på en såndär fet stor munk").

i <3 epa

Kategori: Mitt liv som stjärna


Dagen började med att jag, Emma och Johanna åkte in till täby, Johanna skulle jobba så jag och Emma gick runt och tittade lite. Sen åkte jag hem och käkade och sånt, sen träffades vi igen i centrum. Lilla Sebbe var också med. Felix kom dit och sen åkte vi hem till Cornelia och kollade på film. Sen gick vi till kragsta och träffade Roham, Rami och Rikard. Åkte ner till centan där vi träffade Marcus, Sam och Linus. Fick skjuss hem av Marcus. En väldigt rolig bilfärd, mina magmuskler fick jobba som satan.

Nu kommer det roligaste:
Marcus parkerar utan för Sams hus en bit ner i diket (bilen står i rejäl lutning). Johanna öppnar dörren, både hon och jag (vi delade stol) rullar ut från bilen rakt ner på massa tistlar. Vi låg kvar några minuter och bara asgarvade. Herregud vad jag grät, så jävla roligt! Mamma vad jag höll på att dö.

minne ? vad är det ?

Kategori: Mitt liv som stjärna


Jaaaa ! nu ska vi se här. Idag trodde jag först att jag skulle jobba, men det visade sig att jag hade kollat fel dag i kalendern. Bra. Sen skulle jag möta Emma och åka till täby och av en slump träffade jag  Johanna på stationen. Hade glömt att hon började klockan fyra. Så, sammanfattning: Jag har inget minne.

Planerna för ikväll är iallafall att mysa lite nere vid lillsjön. Kom dit och häng med oss.

fimpa röken behåll glöden

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag har jag och Conny varit en sväng i täby centrum, träffade Johanna lite och Sarah (!!!!!), sen åkte vi hem till Conny och käkade lite. Hon satt och sjöng ungefär hela tiden eftersom hon trodde att hon kunde hela Bloodhoundgang - Bad touch låten, men jag kan säga att det inte lät så himla perfekt. Efter det åkte vi iallafall hem till Elin och tjillade lite med henne och Nicole. Jag tror att det var Nicole som hade med sig ett askul spel, Buzz hette det iallafall. Gaah, jag älskar det !
Vi lirade i några timmar sen var jag tvungen att dra ner till centrum för att ta sista tåget, alla gick med mig och det ska ni vara jävligt tacksamma för, för i centrum stog det nämligen ett tåg och konduktörerna stog och bråkade med lite gangsters i Vallentuna. haha, faktiskt väldigt roande. Nu letar snuten efter dom iallafall. HA !!!!

Och nej, tjejen har inte klamydia.

buppe och poppe

Kategori: pictures

hitta btw en ursöt bild på mina små katter när dom var bebisar, bobobob !

Titta bara på Buffens små blåa ögon, hur kan man inte falla för dom? i love mannen i mitt liv, poppe också.

miss you snygging !

Kategori: pictures

igår och idag

Kategori: pictures

Om det här vädret håller i sig så är det jag som tillbringar kvällen vid lillsjön idag. Fan vad jag ska grilla. Har saknat det lite faktiskt, synd bara att nästan alla har åkt bort.. Annars hade jag tänkt att alldeles strax hoppa in i duschen. Kanske ska ta en runda till täby och mobba Johanna lite. Stackarn jobbar och jag kan inte annat än njuta. Mitt nagellack vägrar att torka. Igår var iallafall jag och Cornelia i Ormsta och spelade fotboll (?) med Linus och alla. Helt okejkul faktiskt. Hade även planer på att klä ut mig till muslim och låtsas heta Fatima. Men sen blev jag för depprimerad. nu ska jag duscha. kyss mig i röven

På bilden är det faktiskt jag och Moa-li. Bilden är skyddad av upphovsrättslagen, så om bilden blir snodd går den att spåra och polisen kan genast starta en rättegång.

peace & love

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag drog Christian &co. till Peace & Love så nu kommer jag få ha huset nästan helt för mig själv. Men gissa vad han höll på att glömma? Sovsäcken. Jag vill utbringa en skål till min enormt smarta bror. Skål! Och snart ska jag också dit !! iiih, me taggad. Inte för att skryta eller så, men.. jag ska Sex Pistols live och träffa Kent. Ni får ta på mig.

i'm a dreamer

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag drömde jag en till jättekontig dröm. Jag käkade grädde och när jag vaknade kände jag mig jättesmal. Men det la sig ganska snabbt. Igår drömde jag om katter som hade nån helsjuk sjukdom. Och dagen innan det var det en dröm om Erik Gadd och zombies. Borde gå till nån som kan tyda drömmar.. Eller köpa en drömfångare, vilket som. 

Igår gjorde jag samma misstag som för några dagar sen. FAN!
Hur många v-brunnar måste jag gå på innan jag kan få lite tur? 

ge mig.

Kategori: Köp dig lycklig

kyzzz

Kategori: pictures

todaaaay

Kategori: Mitt liv som stjärna


Tänkte snart dra ut och träffa Conny och Emma. Dessutom kommer Johanna tillbaka idag så om hon är pigg så ska hon fan i mig med. Idag är nog den segaste dagen på hela sommarlovet. Jag somnade klockan tre, blev väckt klockan fem, somnar om, pappa väcker mig vid ett och säger att det är lunch. Jag käkade nån potatis, men sillen gav jag fan i. Usch, det är ju RÅ FISK !! Iallafall, sen hoppade jag in i duschen, drog på mig lite kläder och smink. Väntar på middag. BLEH !

i don't know why, but i don't even care

Kategori: pictures

mammsen

Kategori: Mitt liv som stjärna

måste bara lägga till att min mamma nyss kom in i mitt rum och ropade emo, sen gick hon igen. Hon letade bara efter hårborsten.

looove it

Kategori: pictures

tankar

Kategori: snillet spekulerar


tänk vad skönt det skulle vara att bo i taket. Fatta, det skulle aldrig bli stökigt. gaah, borde ta patent

snygg bild från midsommar

Kategori: pictures

skolavslutning

Kategori: pictures

Kalla mig bäst eller nått, för här är en bild från skolavslutningen. ni måste verkligen älska mig

buse

Kategori: Mitt liv som stjärna

05.23 imorse ringde det nån snubbe och sa att det väntade en taxi på mig i lindholmen. wtf ? Kunde till och med hela mitt namn. Inte illa. Hade jag kunnat stava till det hade jag gett dig en eloge. Men jag tror att jag skippar det. Amen.

du är världens häftigaste skit

Kategori: pictures

känslor

Kategori: Mitt liv som stjärna

Johanna och Paulina, kyss mig i arslet eller kom hem !!!

midsommar

Kategori: pictures



Känns som att jag valde en ganska genomgående pose hela kvällen. Tack för en underbar midsommar tjejer, och speciellt tack till dig Emma gumman! Kvällen slutade hemma hos Fredric ca 03.00. Filmkväll -  here i come ! KYZZ

hrm..

Kategori: Mitt liv som stjärna

varför kan jag inte låta bli att sakna dig ?

!!!

Kategori: Mitt liv som stjärna


Jobba
duscha
hem till Emma
grilla
MYYYYYYYYYYYS !

lalaaa

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag har jag, Emma, Issa och Cornelia handlat mat till midsommar ! Jag längtar ! Sen käkade jag och Conny på tunakrubbet, inte illa. Träffade Johanna i Lindholmen, tjillade lite med henne. En ganska vanlig dag helt enkelt.

heja heja

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har jag och Johanna varit i centrum och solat lite. Fy fan vad skönt det var, trodde nästan att jag skulle dö där ett tag. På stationen träffade vi Alex, Jesper, Adde och nån till. Man kan säga att dom gjorde oss redo för matchen ikväll. Titta bara på söta Johanna.

18 juni

Kategori: Mitt liv som stjärna


Ska snart ner till centan med Johanna och fixa lite grejer. Sen ikväll blir det förmodligen EM hemma hos Emma. KYZZZZZ

Jaha, idag ...

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jaha, idag har jag mest slaggat och kollat på film. Tog en sväng med Johanna också, men hon var barnvakt så hon kunde inte vara ute så länge. Sen träffade jag Cornelia i centrum och vi tog en tur. Träffade Nicole och Elin och sen åkte vi med Linus &co hem till nån. Sen drog vi vidare till nån Stolle och kollade film. Det är först nu det blir kul.. Jag och Conny vandrade iväg mot tåget, hamnar i en skog, ut på en åker. Vi gick säkert en timme innan vi insåg att vi var vilse. I ORMSTA !!! Vi kommer iallafall ut på en cykelväg nästan i Lindholmen.

halv två och jag kan inte sova

Kategori: pictures

heihei jenny

Kategori: pictures

sprutor

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tog en såndär cancerspruta idag igen. Jag hatar sprutor, men nu kommer jag iallafall inte få livmoderhalscancer. Känns tryggt, men nu har jag bögont i armen istället.

Nu är det iallafall spikat, jag ska åka med Johanna en vecka till Rhodos. Gissa om vi ska ha mysigt ! Och snart är det midsommar också, sjukt mysigt, synd bara att nästan ingen ska vara hemma då. MEn vi ska nog ha kul ändå. Bläblä

kyss mig html

Kategori: Mitt liv som stjärna


nu har jag fan försökt fixa Cornelias blogg hela jävla dagen. Jag blir galen på allt jävla HTML som inte gör som man säger. Åååh, döda. men det känns ändå som en skylldighet att göra klart den nu eftersom hon har bett mig fixa den. Fucking shit alltså. Men nu ska jag andas lite och börja om på nytt.

Var i Täby idag med Emma och Johanna, köpte ett rosa långt linne och en svart kort satin jacka, me happy ! Det kanske kommer upp en bild.

top tio

Kategori: pictures

tjalala

Kategori: Mitt liv som stjärna


Nu ska jag snart åka iväg till täby med Emma, vi ska hälsa på lilla Johanna som jobbar lite. Jag tror att jag träffade Erik Gadd igår eller så ingick han bara i min sjukt läskiga zombiedröm. Igår hyrde jag, Johanna, Emma och Calle en film som vi sen kollade på hemma hos Emma. My ex hette den och jag vettefan om det var så jävla bra alltså..  Vi åkte iallafall hem runt halvtvå och skoja inte om att jag var trött då.

på tåget

Johanna: vart är vi? .. Ahaa
Jenny: vart var vi då ? ahaa

Jenny: Åååh, jag hoppas verkligen att X och X blir tillsammans !
Johanna: ja, och hoppas att vi har mackor hemma !!

HAHA skitkul ju

snacka osis

Kategori: Mitt liv som stjärna


jaha liksom. Igår var det Fredag den trettonde och jag fick veta att min morfar ligger på sjukhuset för att han har fått en hjärtinfarkt. Jaha. Kul. Så nu ska vi snart åka och hälsa på honom på Södersjukhuset. hm.. amen.

fredag den 13'e

Kategori: Mitt liv som stjärna


jag svär, det är helt slut. Morfar, jag älskar dig.

Kuk

Kategori: Mitt liv som stjärna

Du finns i min magsäck, därför vill jag svälta.
Du finns i alla tårar, därför vill jag inte gråta.
Du finns i min omgivning, därför vill jag inte vara social.
Du finns i allt jag hör, därför vill jag inte lyssna.
Du finns i mitt blod, därför vill jag förblöda.

langar posen

Kategori: pictures

 

kyzz

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag har jag faktiskt varit hemma från skolan igen. Och imorron har vi avslutning, can't wait ! Fast det är ändå sådär lagom kul med fredag eftersom jag ska jobba både då och på lördag. Jippie!  Idag var det niornas avlsutningslunch och jag tänkte verkligen gå, men sen när mamsen kom in och väkte mig så var det liksom vara för mycket så jag valde att stanna hemma. Sista veckan i nian och jag har gått en dag. hähä !

okänd man och nudist i centan

Kategori: pictures

Igår åkte jag till bässta och mötte Conny och Lina, så var vi dör och mös lite, sen åkte jag och Conny ner till centan där vi träffade en okänd gullig liten man som berättade att det hade gått en nudist nästan brevid oss när vi var påväg mot Statoil. Vi tog med den okända mannen och letade efter nudisten. den okända mannen tyckte att det var som ett äventyr. Vi hittade tyvärr ingen nudist så den lilla okända mannen begav sig hemåt en aning besviken.

   
  
Modellen är singel och går att kontakta på http://polsy.blogg.se

bleh

Kategori: Mitt liv som stjärna


nu ska jag rulla till kvinnan i mina drömmar. Cornelia Björkquist.  LOVE YOU ! kameran följer med.

heihei

Kategori: pictures

fullt ös medvetslös

Kategori: pictures

hehe bilder, höhö, blogga, fnizz

Kategori: pictures

    

portugal - tjeckien

Kategori: Mitt liv som stjärna


Mamma stack precis in huvudet och berättade att pappas bil har blivit påkörd. Jag lackar. Nu kommer han lämna in den på lagning och det kommer väl kosta tio tusen och jag kommer fan aldrig få min jävla hummer. DÖÖ !

Planerna idag är iallafall följande;
käka
träffa conny och åka in till stan
möta upp marie
kolla fotboll i kungsan

linkan.

Kategori: Mitt liv som stjärna

den behövdes

Kategori: Mitt liv som stjärna

hahahahhahahahahha

Kategori: Mitt liv som stjärna

Glömde ju nästan bort det roligaste från igår ! Jag, Sandro och Johanna sitter på tåget påväg hem. Johanna berättar nått, sen lägger hon till:
- Ingen hörde mig, bara Sandro.

citat

Kategori: Mitt liv som stjärna

Don't shit me, cause i'm full of baby - cornelia 16

yesterday

Kategori: Mitt liv som stjärna

sverige - grekland

Kategori: Mitt liv som stjärna


Kom precis hem från en mysig fotbollskväll hos Jhon. SVERIGE VANN ! heyhey, rätt otippat enligt mig, men nu är jag en stolt tjej. Det var iallafall jättemysigt trots att jag lackade på Sandro och för att jag begick en stor förlust...Ledsen gubbe.
Innan vi åkte till Jhon var jag, Johanna, Emma och Paulina i täby och kollade runt lite och som vanligt hittade jag två helt underbara tröjor. Men dom kunde jag självklart inte köpa eftersom min kort är spärrat. KYSS !

tisdaaag

Kategori: Mitt liv som stjärna


Tog lite "ledigt" från skolan idag, så nu tänkte jag åka till täby med Johanna, Paulina och Emma istället. Hade egentligen planerat att ligga ute och sola hela dagen, men nu är det ju så att det inte alls är soligt ute, det är nästan så att skinnpajen får åka med till täby. ILLA!

Dagens låt ;

<3

Kategori: Mitt liv som stjärna

heihei

Kategori: Mitt liv som stjärna

9 juni

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag åkte vi till Fjäderholmarna med klassen. Ja, vad ska man säga.. Det var väl mysigt att sola lite, men det var inte speciellt varmt. Walle, Jonas och Pedde badade iallafall och det var tack vare att Moa-Li tappade sin mobil i vattnet. Applåd.
Efter det åkte jag hem till Paulina och hämtade upp alla mina grejer som låg hemma hos henne, och sen åkte jag till centan för att fuska fram brännan lite bättre. Träffade Conny som äntligen har kommit hem från Åmål och jag gjorde bort mig för ungefär sådär fem personer i olika omgångar.

How can I date someone with a face like that?

Kategori: Mitt liv som stjärna

PICTURES

Kategori: Mitt liv som stjärna

Bjuder på lite bilder från balen;
  

Och dessutom några från fjäderholmen.

 
       

tralalalla

Kategori: Mitt liv som stjärna

today

Kategori: Mitt liv som stjärna







jag ska spöa skiten ur gud

Kategori: Mitt liv som stjärna


seriöst, jag lackar. höll på att dö av värme så jag hoppade in i duschen och nu tio minuter senare är det samma sak igen. det är fan inte kul !!! Känns dessutom som att jag har bränt mig i hårbotten. solen, vafan vill du mig ?

Har föresten äntligen testat  parfymprovet jag fick från Biotherm, och herrejävlar vad gott den luktar ! I'm in love

one last breath

Kategori: Mitt liv som stjärna

with a love like that

Kategori: Mitt liv som stjärna


hahaha

Kategori: Mitt liv som stjärna

felix 17

Kategori: Mitt liv som stjärna


Igår gick vi hem till Felix och överraskade honom på hans födelsedag, dvs, vi drog en sång utanför hans hus. Sen blev vi insläppta och han fick öppna alla paket. Sen fick vi gratiskäk. Sen kollade vi på fotboll. Sen drog vi till Gustavsudde. Sen drog jag hem.

Imorron ska vi ha picknick med klassen, orkar jag komma? Jag saknar min kamera.. kyssss

trallala

Kategori: Mitt liv som stjärna

trallalaaa

Kategori: Mitt liv som stjärna


Nu ska jag alldeles strax gå iväg till tåget och möta Johanna. Känner mig inte alls taggad på att jobba, men vem bryr sig? Vi kommer iallafall komma fram till Tibble typ en timme förtidigt tack vare motherfucking roslagsbanan men då hinner vi kolla lite efter PIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIIIP. Fick föresten dubblet betalt igår, gillar. Fast det kändes inte riktigt som om jag kommer få så mycket pengar ändå, för jag gick på rast hela tiden.. Bleh jag är trött.

<3

Kategori: Mitt liv som stjärna



fia tjill

Kategori: Mitt liv som stjärna


Kom precis hem från en skön kväll hos Fia. Jag var där gånger två dessutom , första gången med Vendela och Malin, sen drog jag hem en sväng för att sen komma tillbaka med Johanna. Inte illa. Det var jättemysigt, trots att vissa fick i sig lite mycket och råkade däcka på en annan. Kyss kyss

Uh

Kategori: Mitt liv som stjärna

Bleh, jobba

bild marathon

Kategori: Mitt liv som stjärna

det vet du

Kategori: Mitt liv som stjärna

tävling

Kategori: Mitt liv som stjärna

den som ger mig en femtiöring först får äran att ta kort imorron på balen. KYSS

hallaaa

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag drog jag ju en sovmorgon till klockan ett, sen åkte jag till skolan och kollade fotboll ett tag. Jag har fått världens bränna efter min klänning !!! Efter matchen gick jag och emma hem till paulina ett tag, sen tog jag tåget mot centrum och testade det nya ståsolariet. Resultat; en rejäl bränna på axlarna. 

MIN MOBIL ÄR BORTGLÖMD HEMMA HOS PAULINA SÅ DON'T BLAME ME OM JAG INTE SVARAR MAMMA !!!!!!!fnizz

Sen träffade jag conny ett tag och bill gled förbi. sen åkte jag hem ett tag och sen vidare till paulina igen. Där käkade vi och mös lite grann på hennes .. uteplats. Testade förövrigt mina klänningar också men såklart så tyckte dom att olika, så jag har verkligen problem. Men det lutar åt det korta. Fy fan vad jag har skrivit nu, bleh och peace

jag är en såndär tjej som struntar onödiga lektioner

Kategori: Mitt liv som stjärna


heei hei ! nu ska jag snart iväg till skolan.. Fett onödigt egentligen eftersom att vi egentligen inte har några lektioner. Förlåt mig, inga viktiga lektioner. Våran skola ska tillexempel möta hjälmsta i en fotbollsmatch och jag har slöjd. Och gympa. Och engelska. Fast jag tror nog att jag skiter i förköret och kommer direkt till slöjden. Deal or no deal? DEAL !!!

Har by the way fortfarande inte bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på balen. NEED HELP ! kyss

it's my life, lalalala

Kategori: Köp dig lycklig


Idag var vi på en rättegång med klassen, boooooring. Efter det drog jag upp till kvarnbadet och träffade Johanna, Elin, Sarah etc. dom skulle nämligen simma med skolan och eftersom jag slutade(?!) tidigt så knallade jag dit. Jag tror fan att jag har bränt mig. Satt och tjillade med dom ett tag sen var det dags för dom att simma. Så då hängde jag lite med Liard. Sen kom alla upp igen och Paulina och Emma joinade klubben. Efter det fick jag ett ofrivilligt bad av Krille och Adam, tack. Och efter det åkte jag,  Johanna och mamsen till Arlanda stad och tjackade en balklänning.

Sammanfattning; rättegång, bad, balklänning.

desperat behov av hjälp

Kategori: Köp dig lycklig

Jag behöver hjälp. Och det är fort. Niornas bal är nu på torsdag och jag har ingen aning om vilken klänning jag ska ha på mig. Den långa baliga eller den korta somriga? Need help !

no shit

Kategori: Mitt liv som stjärna

no one wants forever

Kategori: Mitt liv som stjärna

tomorrow

Kategori: Mitt liv som stjärna

ska ta 08.13 in till stan, gå på rättegång med klassen, träffa conny, sola, ev. köpa ny balklänning, kyss

jag älskar dig din snygge fan

Kategori: Mitt liv som stjärna

såååå oldschool

Kategori: Köp dig lycklig

bläbläbläblä

Kategori: Köp dig lycklig

Hm.. trodde att Cornelia skulle hänga med mig idag, men nu är ju klockan helt plötsligt.. sju ?

varför luktar jag hårfärg?

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag har jag solat hela dagen och jag skolkade inte alls. Imorse vaknade jag av att mamma väkte mig sådär tre timmar förtidigt och det var helt enkelt för mycket för mig så jag började blöda näsblod. Jag gick iallfall upp och tvättade håret sen gick jag och la mig igen. Mamma ringde och sjukanmälde mig och sen tvingade hon mig att äta några torra bär, för jag blödde ju faktiskt näsblod.

Sydde föresten till min skolavslutningsklänning, mamma blev stolt. Den är föresten vit (mer gräddvit) och ganska fin.
Jaja, nu ska jag sluta gagga. Kyss på er

19 år,

Kategori: Köp dig lycklig

GRATTIS SIMON !

pappas dag

Kategori: Mitt liv som stjärna


Igår fyllde min pappa år så jag och mamma drog iväg tidigt som satan för att köpa lite tårta och sånt. (jag råkade köpa ett par solglasögon, tre nagellack, hårsaker och X antal energidrycker också) Men pappa blev jätteglad och jag råkade döda en fluga med min sked. Grattis pappa.

ingenting är heligt

Kategori: Köp dig lycklig

varför är allt så fel ?

hon sa vad ?

Kategori: Mitt liv som stjärna

!

Kategori: Mitt liv som stjärna

mys @ björkquist

Kategori: Mitt liv som stjärna