jennysho†line

moped & skit

Kategori: Mitt liv som stjärna

fick hem min moppe idag, tredje gången den har varit inne på lagning och den har inge fungerat nångång. Och inte den här gången heller. Jag hann komma till Bällsta sen var jag tvungen att gå med skiten hela vägen till ishallen. Tro mig, det är långt när man rullar en fet jävla femhundrakilosklump. Jag orkar verkligen inte det här. Skit moppe. Skit liv. Fan fan fan. Nu är det föresten helt slut med Erik. tror jag..

 Och imorron ska det komma massor av människor hit (johannas mormor tillexempel!) och då måste ju alla sjäääälvklart se mitt rum, öööh, och jag har inte städat som jag lovade mamma. Men det kanske man kan lösa, jag kan ju alltid typ låsa dörren eller stoppa in allt som ligger på golvet i garderoben.. Eller så är jag bara inte hemma,  och man kan ju inte gå in i nån annans rum utan tillstånd och det kan ju ingen få om jag inte är hemma! SCORE!

För alla som inte har hajjat det än så har jag börjat skolan igen. Det kändes faktiskt, och mot förväntan, riktigt bra. Det här året ska jag verkligen sattsa på skolan och jag ska höja mig i massor av ämnen. Höö, vi får se hur jag klarar det.. Vi har redan fått en fet uppgift, man ska skriva om sitt "drömjobb", jaha, då gäller det att komma på ett sånt också..  Det enda jag kan tänka mig att bli i yrkesväg är bartender, och det är runkdåligt med betalt. Och vad är ett jobb utan pengar? Då kan jag ju lika gärna bli uteliggare med en gång, då slipper jag bli besviken när jag blir utkastad från mitt hus som jag inte kommer ha råd att betala. Äh vafan, jag kan ju alltid bli typ stadsminister.
Apropå stadsminister, fy fan vad jag är hungrig, det är helt sjukt. Jag skulle inte tacka nej till lite makaroner och kötbullar nu iallafall. Äh, majs på er. Hejdå!

rostig spik och massa piller

Kategori: Mitt liv som stjärna

det var nog ganska dumt det jag gjorde igår.. fast det kändes nått jävla bra just då. det har sabbat hela dagen för mig idag, jag kan inte ens resa mig upp utan att spy. och stackars erik som var här igår, jag sprang ju till toan stup i ett. fast hade det blivit som jag ville så hade jag inte vaknat idag, då skulle jag ha somnat in för evigt liksom. 

Stackars paulina också, hon har trampat på en rostig spik så hon har fått nervskador och käkar pencelin, och den jäveln svarar inte när jag ringer. Aja, hoppas att hon mår bättre innan skolan börjar. Wihoo. Alltså jag orkar verkligen inte ett år till i bällstaberg, fy fan vad sämst att vara äldst också. Jag lär ju få typ pumpasprängning på Gabriella också om jag ska fortsätta med franska, men det känns som om det är de som gör att jag inte pallar nånting i skolan. Fast det här året ska jag skärpa mig som fan, nu jävlar ska det pluggas.

PEACE OUT

fan .

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte mer.

Gransnäs 07 <3

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hemma igen. Fan, jag vill stanna på Gransnäs hela mitt liv. Fan vad underbart det var, alla människorna och ledarna, det känns som om man har lärt känna alla på ett helt nytt sätt. Och andakterna, herre gud vad jag kommer sakna dom. Jag kan inte säga så mycket mer än att det var helt underbart, Gransnäs kan inte beskrivas med ord det måste upplevas. Men en sak som är bra med att vara hemma är iallafall att jag får träffa Johanna och Sarah och alla igen, fan vad jag har längtat. Och Sarah har ju fyllt år också, så nu jävlar ska det firas sweet sixteen!

Idag var jag och shoppade lite, känns skitbra! Har längtat majsmycket. Hade egentligen bara tänk KOLLA på ett par jeans men jag kom hem med fyra linnen, solglajor, en sjal, ett halsband och ett par jeans. Jag älskar H&M. PUSS

image34image36