jennysho†line

greklandtjey

Kategori: Mitt liv som stjärna

Är @ stationen med min kramtjej som kom hem idag !

weekend

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det blev inte mycket tjill i Fredags, jag Paulina och Emma åkte hem till lilla Sicke och satt och skämtade om att ramla ner i en rosbuske.. Sen fick jag moppeskjuss hem av lilla Sofia som by the way fyllde år. Sen i Lördags jobbade jag, och Johanna väntade in mig så vi tog samma tåg hem. Sen var det direkt iväg igen till centrum och möta Kronan, Willborg och Wille. Jag hälsade på lilla Pedde och Jonas också. Sen kom det mer folk och vi åkte till bällsta för att sen (!!!!) till Kragstalund. Men det var jävligt onödigt eftersom vi fick gå tillbaka till Bällsta igen på grund av dåligt drag. Vi hamnade hemma hos Eric och han hade lite hemmafest. Vi pratade ut lite och det känns faktiskt bra.. Det var ungefär min helg.

my sexy girl

Kategori: pictures


kom hem nu tjejen, jag saknar dig så det känns i hela magen.. Kramtjejen, du har räddat mitt liv och jag älskar dig !

dagens första fail

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag trodde att jag började 08.20, men jag börjar självklart 10.00. Så nu sitter jag här, sminkad och påklädd, helt i onödan !!!!! Nej, det var inte okej.

Idag ska vi iallafall till kvarnis med klassen, men aldrig att jag tänkter bada. Sen direkt efter skolan ska jag till täby och slita i fyra timmar. Det är inte så himla lång tid, men jag har verkligen ingen lust. Ska ju som sagt säga upp mig, men jag vet inte riktigt när det blir. Johanna och jag har iallafall planer på att dela ut nya CV:n på lördag. Så.. förslag på vad jag ska ha med i sitt CV förutom att jag faktiskt är Batman ?

seriös krigare

Kategori: pictures



just wanna turn back time

Kategori: pictures

En helt vanlig jävla torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag var jag nog med om den jobbigaste grejen på riktigt länge. Usch. Kom hem från skolan och la mig i badet, en aning otippat och självklart blev jag rastlös efter ca. tio minuter.
Men nu har jag iallafall haft en rejäl jävla inpackning och it feeels good!
Tog by the way klassfoto idag, vet inte om det blev så lyckat men jag fick iallafall stå upp. J.O (lärare) drog en skön kommentar och jag ramlade ner fån bänken lite då och då. Kunde inte blivit bättre.

Imorgon fyller iallafall Alex 18 och lilla Sofia 15. Det firar jag genom att jobba fyra timmar på mitt älskade jobb.


PS. Paulina har klippt lugg igen, DS.

låt mig gå under

Kategori: pictures

ja hej

Kategori: pictures

memories

Kategori: snillet spekulerar

All of my memories keep you near.
In silent moments imagine you here.
All of my memories keep you near.
Your silent whispers, silent tears.

har du tänkt på din egna begravning ?

Kategori: snillet spekulerar

Jag fick by the way ett väldigt känslofyllt sms idag.Tack.

Det känns jobbigt att du inte är här längre, och jag vill både ha tillbaka dig och döda dig, men det tror jag att du redan vet. Vi kommer nog alltid att ha ett speciellt band mellan oss och jag kommer nog aldrig släppa dig helt. Vi kommer nog klara det här.
Jag har sagt det förut, men jag säger det igen ;

movie

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag när jag vaknade hade jag en temperatur på 37,8 , vilket är väldigt ovanligt eftersom jag brukar ha runt 36,3. Så jag har tjillat med film hela dagen. Såg en film som hette typ Vulcano, den var grymt bra men fy fan vad varm jag blev av den.
Imorron är det iallafall skola igen och jag är så taggad på en två timmar lång mattelektion. kyss

4 anledningar till varför aik skulle vunnit matchen

Kategori: snillet spekulerar

#1 Bättre passning- och ärligare spel
#2 Man skulle kunna göra en demostrationsfilm av alla Hammarbys filmningar och visa hur man INTE ska göra
#3 Matchen borde ha avbrytits efter att Hammarbyklacken försökte spränga huvudet av AIKs målvakt
#4 Min kväll skulle varit räddad

derby

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag gick jag verkligen upp onödigt tidigt. Hade nästan två och en halv timme på mig, inte okej. Drog iallafall iväg till skolan rätt snabbt, stackars lilla Paulina fick gå hem för sin feber, krya snygging ! Efter plugget drog jag och Johanna iväg och solade, har en rätt snygg bränna nu, som man förvisso bara ser på min bekini kant.. Gick hem till Jesper ett tag och tjilla, sen blev det Lilla my huset och en fet jävla pizza. Rullade bokstavligen ner till centrum igen och mötte Kronan, Rami och Willborg, sen var det Våning ett som gällde.
Och vilken jävla skit match. Höll på att döda något. Jävla bajenfans.
 
VS

tabbe #59 idag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Här har man försökt få tag på kramtjejen hela dagen, men hon är ju för fan i Grekland. Suuug.

my life as an emo

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kom precis hem från en runda i Väsby Centrum. Tjackade en ny tröja och en del antecknigsböcker. Väldigt söta. Dessutom hittade jag affären New Yorker som jag hängde duktigt på i Polen. Tänkte alldeles strax gå ut på en liten promis, ska bara hitta någon som vill följa med. Harebratja

det är inte lätt att vara smal när man är rik

Kategori: snillet spekulerar

Jag vill shoppa. Suprise ! Har som sagt nästan ingenting att ha på mig längre. Fast samtidigt har jag ingen plats kvar i min garderob. Hur går det ihop ? Seriös länsning borde startas.

såg du ? jag gick sönder

Kategori: snillet spekulerar








du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd.
min sista gnista hopp vara att synas att bli sedd.

problem #169483

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jaharra, nu var vi här igen. Klädproblem. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig imorron. Jag kommer nog inte ha några problem med att gå upp eftersom jag somnade nästan vid tolv igår och sov enda fram till elva idag. Iallafall, jag skulle hur som helst vilja bo i en klädaffär.

mannen i mitt liv

Kategori: pictures

res mig upp, ge mig lust att häng på

Kategori: pictures

jag finns här ändå

Kategori: pictures

jenny + vincent = hamburgare

Kategori: Mitt liv som stjärna



Måste föresten skryta lite. Självaste Vincent Pontare kom in igår och beställde två hamburgare av mig. Fast det fick jag veta efteråt. Han är sååååå mycket snyggare på bild. Fast han såg ganska gullig ut, gled in som en luffartomte och tjacka burgare. Och där stog jag, skitsnygg i min donken uniform, så han fick en piece av mig också. Måste ha varit ödet.

i hate mc'donalds

Kategori: Mitt liv som stjärna






Nu har jag precis kommit hem från årets stressigaste jobbdag, det var folk verkligen hela tiden. Inte nog med det, jag hade sveriges värsta huvudvärk. Gick hem några timmar tidigare eftersom jag inte alls mådde så underbart. Så nu sitter jag här med en ansiktsmask och en röd katt i sängen. Kul ju.

en gnutta party

Kategori: pictures

Igår jobbade jag, och jag hade ju som sagt stora planer på att säga upp mig, men fittan var inte där. Lacka sönder. Jag och Johanna tog iallafall med oss lite käk och gick ner mot stationen. Sen kom en kubbande Mal och sen kom tåget. Gled upp till Elin och efter ett tag så försvann mitt minne. Men man kan säga att det blev lite reunion med konfaledare, en aning tårar och en minut lång kyss.

obs

Kategori: Mitt liv som stjärna

jo, en grej till. inlägget under var föresten premiärinlägget från min bärbara dator.

argt blogginlägg från eran favorit tjey

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag sov Paulina över hos mig och sen gick vi till skolan. Inte illa för en första dag, må jag säga. Senare på dagen fick jag ett oväntat samtal från min fitta till chef. Lackar totalt. Så imorron bär det av till täby centrum med Johanna och säga upp sig. Modigt läge. Sen bär det av till lilla Elin och parta duktigt. Tänkte bara meddela att jag älskar mina vänner, tack för att ni finns och för att ni aldrig skulle svika mig.

du är min hunnybunnytjej och jag älskar dig

Kategori: pictures

nöjd kund

Kategori: Mitt liv som stjärna

Var by the way en sväng till Åland också. Och jag fick med mig älsklingen till höger. Har gått och suktat efter den så grymt länge. Den heter iallafall Biotherm Eau pure och luktar helt jävla underbart. Vi fick med oss en hel del därifrån och jag känner mig väldigt nöjd. Två nagellack drog jag till med också, ett nästan pärlvitt och ett lite orangerött, lite kul sådär. Kanska slänger in nån bild på dom samtidigt som min nya tröja jag ska köpa idag. Kyss.

heyhey

Kategori: pictures


Jaharra, här är han. Min nya lilla älskling.



Och det här är vad som gömmer sig under min säng just nu. Två flak öl. Men dom är faktiskt inte till mig, utan till min bror som snart fyller 18. Fy fan vad han kommer älska mig.

back in action

Kategori: Mitt liv som stjärna

För alla er som inte fattade rubriken så är jag hemma igen. Känns ganska bra men det var grymt skönt att komma bort ett tag. Dessutom kändes det extra bra när det stog ett paket utanför dörren när jag kom hem. Min nya dator !! Hell yeah ! Ska snart till frissan och sen ska jag till täby och köpa en tröja jag såg i vecko revyn. Och.. imorron börjar skolan. Helt nytt ställe (?) nästan helt nytt folk. Någon som är taggad på att börja skolan igen ?

whats wrong with me

Kategori: pictures

mina oväntade rörelser

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är så jävla klumpig. Hade precis satt på mig kläderna jag ska åka i när jag spiller ut ett glas vatten över hela tröjan. Kul. Så nu sitter jag här med hårtorken i högsta hugg. Bussen går från brottby 18.45, så jag kommer inte vara i Norrtälje förens vid 20.00, hoppas verkligen att mamma kommer och hämtar. Jag och Paulina träffade btw en kändis igår. Och det blev inge girltime.

Grattis älskling !

Kategori: pictures


Becca, 17 år idag, grattis hjärtat ! Jag älskar dig !

every one i know goes away in the end

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag stog Buff utanför min dörr när jag sov och skrek för att han inte kom in. Sen släppte pappa in honom och jag vaknade att nått la sig över mitt ansikte. Jag älskar den katten. Men som sagt. Jag drar ut till landet idag och kameran kommer självklart med. Sooooooo long suckers !

random

Kategori: pictures

landet

Kategori: pictures

Imorron ska jag sätta mig på en buss i ungefär två timmar och glida ut till vårat landställe, just for your information. Inga inlägg på ca. 2 dagar alltså. Peace out !

the voice

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har jag precis kommit hem från The Voice. Vettefan om det var så jävla latjo i början, men på Flo Rida jazza jag och Paulina på rätt bra tycker jag. Höll förövrigt på att vurpa på "get low".

the voice

Kategori: jenka planerar


Ska snart glida in mot östra och träffa Johanna och Emelie. Sen ska vi äta hemma hos Emelie och Helena. Paulina kommer också komma in så vi lär åka och möta upp henne. Kul med lite girltime, det var ett tag sen. Sen är det ju faktiskt så att det är the vocie idag och självklart åker vi dit och kollar läget. Har faktiskt ingen aning om vilka det är som ska uppträfa där, men whatever. Kan bli kul med lite överraskiningar.

only you can fix me

Kategori: pictures


jag hatar att jag älskar dig

Kategori: Mitt liv som stjärna

av olika skäl står jag nu här, jag har frågat mig när
skrattet förvandlades till tårar. men jag får inget svar
har bara minnen kvar
du vandrar runt i mina tankar denna kalla vinterdag.
har du tänkt som jag att livet var som vackrast
när vi vandrade längs vattnet och vi var tillsammans.
för jag älskar dig, älskar och kom ihåg,
att jag blev kär i det vi hade du var min ängel från det blå.
du var min ängel från det blå.

tjill @ Murr

Kategori: pictures




Yesterday käkade jag och Murr hemma hos Vendi sen åkte vi vidare till Murre med Malin. Där tjillade vi duktigt och försökte få fart på den där jävla vattenpipan som vägrade starta ordentligt. Sen kom Forr, Emma och Jossan förbi ett tag. Kul ju. Sen blev det en vild natt i samma säng som Vendi och Malin lacka, vi vaknade btw av kossor. Det visade sig föresten att vi hade rökt 63 ciggisar.

Ikväll blir det nog samma sak fast med lite mer drag. Det skulle egentligen komma en snubbe och kolla på min moppe idag, men han banga. jag lackar.

she's more than a model

Kategori: pictures

the day before yesterday

Kategori: pictures

Det blev inte så mycket bloggande igår eftersom jag däcka typ sju på kvällen. Men iallafall, planerna inför den sextonde ändrades lite.. Det regnade och eftersom vi skulle vara ute så kom det inte så många så vi drog hem till Elin istället. Efter det drog vi ner till centan och jag, Michis, Adde och OJ åkte hem till Michis för att vänta på Viktor och alla. Kollade på nästan hela Sagan om Ringen innan dom kom, men sen gick vi iallafall över dit och tjillade lite. Sen slaggade jag där med Dahlin, Viktor och Rebecka. Kul ju.

varför gillar inte gud mina frukostvanor ?

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag traskade jag upp klockan tolv för att kocka lite makaroner. Fyllde i en gymnasielapp samtidigt och självklart blev makaronerna överkokta. Ska hälla bort vattnet, hälften av alla makaroner åker ut. VARFÖR !?

blä på mamma

Kategori: Mitt liv som stjärna

Gaah, jag blir så himla arg på min mamma. Hon glider in i mitt rum och jiddrar som aldrig förr om att hon drömde att hon satt i en u-båt och att en bult hade försvunnit och blablabla. Sen börjar hon klaga och jag avslutar fighten med att säga : "Hoppas att din u-båt sjunker !!

Mogen ? Jag ?

Planerna för imorron

Kategori: jenka planerar

1. Centrum
2. Fotbollsplanen i Ormsta där det tydligen ska vara jättemycket folk, kom dit, kan bli kul.
3. Knalla hem från Ormsta med Johanna och kanske Vendi.

PS. Alla som vill göra i ordning sig med mig, hemma hos mig, kan ringa mig på nummer 911.  DS.

movienight

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kom precis hem från stationen där vi droppade av Paulina, Calle, Rami, Vendela och Willborg.
Dagen började med täby centrum där jag köpte en ny klänning och lite annat mys. Vi käkade också och jag fick en skitrolig leksak i mitt happy meal. Bild kommer nog på den också. Sen mötte jag, Vendela och Paulina upp Johanna och ni hade lite deep talk. Kändes skitbra för min del iallafall. Efter det smög vi upp till macken och köpte lite godis och sånt och sen gled vi hem till mig för lite filmkväll. Vi såg början på Rush Hour 3, hela Stockholm boogie och en bit på Familly Guy, De tre vännerna och Jerry och hela Rosa the Movie. Snacka om att vi gillar det.

inte okej

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har jag stoppat in mascara borsten två gånger i samma öga på mindre än fem sekunder. en gång till och jag skiter i det här.

bloggkalas

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nej vafan, jag hade ju helt glömt bort att min blogg fyllde ett år för ett par dagar sen.. 2007-06-27 var födelsedatumet. Faan, jag glömde ju..

Dagens planer

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag vaknade för exakt 23 minuter. Och under den tiden har jag redan hunnit duscha, är jag en sprinter eller ? Ska snart klä på mig lite och dra på en schysst make up. Kommer väl säkert regna idag igen så det blir nog jeans för min del.

Igår beställde jag och Paulina hem ett varsin par fake uggs ! Sjukt söta och snacka om att vi inte kommer frysa om fossingarna i vinter.

StövelStövel

veckans babe

Kategori: veckans babe


Paulina Hilding, för att du alltid finns där och för att du alltid säger som du tycker. Jag älskar dig och jag släpper dig aldrig !

JAG ÄR KÄR I DIG

Kategori: pictures



Har blivit jämförd med Johan Hult i Vendelas blogg. Jag tar det som en komplimang. Vi har ju rätt lika näsor. Var bara tvunget att påpeka det.

hardcore

Kategori: pictures

Igår var vi hemma hos Sofia och tjillade duktigt, kvällen började hemma hos mig med Vendela och Paulina. Tog en tripp till Kårsta också och.. ööh.. lämnade av .. Robert ? En rolig kväll, dock inte vissa detaljer..  Paulina slaggade hos mig och Buffen var självklart med och klämdes i min pyttelillasäng. Kul ju. Vi vaknade runt två och sen dess har vi kollat på film hela dagen. Fick lite sällskap och kvällen slutade med snabbisar(snabbmakaroner) @vendi,jenka,pulle.




ps. jag är inte vindögd på riktigt. ds.

Can't find my drink or man

Kategori: pictures

i love this record baby but i can't see straight anymore

Kategori: pictures

dagens

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag legat framför tv'n hela dagen, grymt skönt. Ikväll kommer alla tjejerna hem till mig och vi ska göra oss i ordning och föra lite innan vi drar iväg till Sofia. Kul ju.

  

love you

Kategori: Mitt liv som stjärna

VENDELA GRUDD, IDAG SKA VI SKAKA DUKTIGT

nostalgiska feelings

Kategori: pictures

senaste news från kungsan

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag gled jag och Vendela in till lägenheten och fixade oss lite, sen bar det av till plattan där vi träffade Becca och Linnea. Smet iväg ett tag och lyssnade på Erik Gadd. Inte okej. Kommer in en video inom kort där en polkatjej shakar allt hennes mamma gav henne. Slank tillbaka till plattan och träffade Stoffe, mycket kul. Som ett schysst avslut på kvällen drog vi till kragstalund och träffade, Johanna PaulinaEmma, Jesper och Adde. Hände lite oväntat stuff, men det var in your face. Nu ska annika gumman sova lite. kyss fans

cocoo nyhet !

Kategori: pictures


totally inlove

goodbye stationär

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är ett klick ifrån att beställa hem en bärbar skönhet. Men pappa vill prata med mamma först och mamma ville ringa tillbaka när hon kom fram till landet. Kul ju. Det bästa är att jag inte behöver betala en krona eftersom jag fick stå för en reparation som gick för fem tusen. Så nu är det pay back-time. Han går på 4000, så jag tjänar en tusing. Bra deal enligt mig.

Kära metalmastern, not interested

Kategori: pictures

 

ja, hej.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Förutom att jag nyss spilde ut hela mitt solpuder i knät, fick varmt kaffe över hela handen och har mascara i hela ansiktet så mår jag faktiskt ganska bra.

By the way så stack min moster precis in huvudet och langade in en Fredag. Gillar.

08-08-08

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det är väl ingen som har missat att det är Stockholms dag idag ? Får se om jag åker in till stan idag med söta Becca eller om jag stannar hemma i trygga Vallentuna. Har hört att det ska komma massa firmor på det där vattenkriget (?) så det är nog inte den säkraste platsen man kan vara på. Men å andra sidan, det är en bra dag att dö på.

kyssen- en dokumentär i tre delar

Kategori: pictures

  

bild nummer 1. Jag tog första insiatitvet.
bild nummer 2. Vendela besvarar mitt beslut och jag blir överlycklig
bild nummer 3. den väntade kyssen blir till 

yesterday

Kategori: pictures

pizzakillen & dummlekillen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Okej, nu hade jag tänkt att berätta lite om igår. Jag och Murre skulle åka in till stan och bli mötta av Vendi, men hon överraskade oss och gled på i centrum.. Iallafall, vi gick upp till lägenheten och spelade lite ölspel och tog kort. Sen vart det utgång mot centrum. På vägen till tåget gick jag in och köpte lite barnförbjudet och gubben i affären tyckte att det var värt en kram. Så han fick en kram (han hade förövrigt kommit ut med tre gammla dummle till oss innan). Sen försökte han hålla på med munnen och jag bakade och tryckte mig åt sidan så istället slickade han på min kind. Inga kommentarer. Glider ut ur affären och berättar självklart för mina hoes, Murre lackar och går tillbaka in i affären och langar den här : försökte du nyss kyssa min kompis? äcklet svarade ja. Murre slappar till honom och lämnar med ett fy faaaaan ! Haha, vad vore världen utan Murris och Vendi ?

hardcore

Kategori: pictures

Måste bara langa extra mycket cred till Paulinas nya header, love you gullet !


toooday

Kategori: Köp dig lycklig

Idag sprang mamma in och väckte mig med ett "jenny skynda dig vi är sena till tandläkaren, SAMMARBETA!". Kunde inte fått en bättre väckning.. Hade drygt tio minuter på mig att ta på mig kläder, men smart som jag är låg jag kvar ytterligare fem minuter innan jag gick upp. Så jag satte på mig ett par leggins och ett skärp på min sovtröja och borstade tänderna. Sen var det bara att sätta sig i bilen.  Kul ju! Får ta bort min tandställning den 21 oktober. Kommer sakna skarpt.  Efter tandläkaren gled jag och mammsen runt i lite affärer. Sötnosarna nedanför fick följa med mig hem. Ikväll ska jag hem till Vendelas brorsa med Vendi och Murre.  Kommer bli kul ! Amen och kyyyzz på er !
 
Ring från Gina Tricot 99:-
Armband från H&M 29,50:-

veckans babe

Kategori: veckans babe


Den här gången blir Veckans Babe söta Leyla, tack för att du hjälpte mig i Täby när jag inte visste vilken färg på tröjan jag skulle välja! Och dessutom.. Thank you for reading my fucking diary !

fuck me i'm famous

Kategori: snillet spekulerar

Det ryktas om att en visst Jenny börjar bli känd, GILLAR SKARPT !

mys

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har precis varit hemma hos Johanna med Paulina och Jesper. Kollade på Hollywood Gigiloo, JAG ÄR KÄR I FILMEN ! Annars har Johanna vaknat på fel sida idag, hon lackade på mig och Paulina när vi inte kom ihåg vilka kläder hon hade vilken dag, sen var vi tvugna att säga förlåt. HAHA ! Kanske är lite svårt att fatta hur jag menar eftersom jag inte skriver så detaljerat, men roligt som satan var det iallafall.

låten som inte släpper min hjärna

Kategori: Mitt liv som stjärna

ey

Kategori: pictures

min vän vendela

Kategori: pictures

nu är jag sjuk på allvar

Kategori: snillet spekulerar

Varför fick jag nyss lust att städa mitt rum ? Vad är det som händer med mig ?!

pågående grejer i mitt liv

Kategori: Mitt liv som stjärna













Passar på att lägga in bloggvärldens snyggaste bild bara för att visa att jag faktiskt har lyckats få ett blämärke i ögat. Hur jag lyckades ? Jag vet inte. Jag är väl en såndär undercover kickersbrud. Snyggt är det inte, men fy fan vad hardcore !

dagens dilemma

Kategori: pictures

Idag ringde mamma och väckte mig typ tolv. Kul. Gled iallafall upp och duschade och nu har jag precis sminkat mig lite snabbt. Hade egentligen tänkt att gå ner och lira lite x-box men min bög till bror hade redan beslagtagit tv'n. LACKAR. Jag som var fett taggad på lite bilrace. Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Har dunkat världens bästa låtar hela morgonen, men nudå..

Dessutom har det gått typ två timmar sen jag duschade nu och mitt hår har fortfarande inte ens börjat torka. Det enda som är bra idag är att mina naglar är grymt snygga efter min franska manikyr jag köpte igår. Fett nöjd.

rubrik

Kategori: snillet spekulerar

Måste bara passa på att tala om att jag är grymt nöjd med mina nya klassisar.

grejen med oss

Kategori: pictures

jag ser dig fittnylle

Kategori: pictures

droppar av mitt liv en aning

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har inte blivit så mycket bloggande på sistonde, anledningen tänker jag inte säga. Idag hängde jag iallafall duktigt i täby med mina hoes. Köpte min älskade satinjacka från Gina Tricot, men usch vilket dilemma jag hade när jag skulle välja mellan svart och brun. Blev iallafall en brun och jag känner mig rätt happy. Efter täby gled vi hem till Emma och färgade hennes och mitt hår ! Dagen fortsatte i centan och sen hem till Paulina. och ja..

you're missing

Kategori: Mitt liv som stjärna

Känns som att jag inte kunde gjort något bättre val än att vara med Vendi, Johanna och Jesper igår. Vendi och jag hängde duktigt på gvs, jag blir så otroligt glad med dig !
Hade tänkt att glida in till täby centrum idag och hitta på nått. Älskade lilla Paulina kommer hem idag !

ni vet vilka ni är..

Kategori: snillet spekulerar

ni är bra, ni är snälla, ni är duktiga, ni är fantastiska, ni finns alltid där, jag älskar att få vara eran vän, ni är underbara, ni är en del av mig, ni får mig alltid på bra humör, jag kan gråta hos er, jag kan gråta med er, ni är de bästa jag vet, jag litar på er, ni ljuger aldrig,  ni sviker aldrig, ni är mina änglar, jag släpper er inte, ni är unika, ni får mig att känna mig trygg,  jag vill inte leva utan er, ni är bäst, ni är otroliga, jag skulle inte klara mig en sekund utan er.

All good things come to an end

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har jag varit helt paralyserad jag vet inte hur länge. Kanske dags att börja ta tag i mitt nya liv, men just nu har jag verkligen inte lust eller ork att göra någonting alls. Mitt huvud går på högvarv och jag har spytt upp i stort sätt hela mitt maginnehåll. Jag har inga tårar kvar och nu känns det som att jag håller på att gå i ide föralltid. Lite för mycket information kanske..

Känns som att den här låten är rätt passande.. Tack Vendela !

Jag vill ge er hela min värld

Kategori: pictures

det räcker nu

Kategori: snillet spekulerar

Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte.

Nej..

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag.. 1. sovit 2. spytt . jag klarar inte av det här.. det är för mycket nu.

.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Mitt liv är så jävla fucking slut.  Tack till alla er som alltid har funnits där för mig, jag älskar er och det vet ni.