jennysho†line

tjalala

Kategori: Mitt liv som stjärna

Fy fan vad jag är glad över att den här veckan snart är slut. Jag har gjort så många cirkeldiagram så min hjärna har blivit värsta geggamojan. Elin kom hit idag från Lule, så jag och Paulina sket i dom sista lektionerna och gick hem och kollade på film med henne. PS, vi såg I am legend, världens läskigaste men typ bästa film, DS.

På kvällen gick jag ut en sväng med Johanna. Hon har föresten blivit av med sitt pluskort, så om nån hittar ett litet kort med massa plus på, vänligen kontakta receptionen. Jag måste föresten börja jobba snart, min plånbok har aldrig varit så tom som nu. Och ge mig sommar för i helvete. Tjarrå.

most wanted

Kategori: Mitt liv som stjärna


                        

299 :- Indiska       399:- Vero Moda        349:- Bikbok

slump ?

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag skulle jag skicka ett grattis sms till Anna, men det visade sig att jag hade slagit in fel nummer.  Men när jag kom hem från skolan fick jag ett svar av den jag hade råkat skicka till och det visade sig att han också bodde i lindholmen och vi hade till och med gått i samma skola. Jag menar, hur stor är chansen att jag råkar sms till en snubbe som bor ca 500 meter ifrån mig utan att ens ha hans nummer ?

Om det finns någon som är en jävel på datorer, hjälp mig att installera Photoshop !

.

Kategori: Mitt liv som stjärna

alla hjärtansdag tips !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Efter att ha sumpat mitt ena Chanel örhänge har jag börjat leta lite smått efter nya. Och nu har jag hittat dom här, 149 kr. Känns väldigt fake och det är extremt oroväckande att dom ligger på nån fake Gucci grej. Och nej, man behöver inte vara lite ball som mig för att se att det där är fake.
Chanel Örhänge! Leverans 1-2 DAGAR! (Big size )

mattevecka

Kategori: Mitt liv som stjärna

..och jag har äntligen sett Juno ! Den var bra, men jag trodde att den skulle vara bättre, jag är glad att jag inte såg den på bio för 90 spänn var den inte värd.. Nej, nu är jag dum. Den var visst värd 90 spänn, men jag blev besviken.

Våran underbara mattevecka startade igår och idag var vi inne i stan och gjorde undersökningar. Jag frågade max sju pers och man skulle fråga runt 100. Det känns som om jag kommer få skriva i lite själv.
Jag hittade världens finaste skor idag, för endast 150 :- ! HAJJA ! HUNDRAFEMTIO SVENSKA KRONOR ! Men jag hade bara en tjuga på mig, så det får bli nån annan gång, dessutom köpte jag pjux i igår.

Det känns som att den här veckan kommer gå jääääättelångsamt och det är en jävla otur att vi får betyg på det vi gör på matteveckan, annars hade jag tagit lite ledigt. Jag skulle behöva det. Och jag har fått nån sjuk jävla nostalgi efter hockeyn, jag kan inte ens tänka på det innan jag typ får värsta adrenalin kicken. Jag kanske borde dra igång igen.. Snart är det dags att välja gymnasium också och jag har faktiskt ärligt funderat på att ta en linje med hockeyinriktning, det enda problemet är bara det att jag kommer få spela med ca 99% killar, och dom kommer vara så sjukt snabba och ha ett helt annat tempo, så det skulle säkert sluta med att jag blev utbränd.

Jag åt asäcklig mat idag. Och donken. Tur att jag ska gymma på onsdag. Jag kan ärligt inte komma på nått kul som händer den här veckan, förutom det där med gymmet då. Fan, jag måste börja göra någonting, jag behöver lite action ! Jag orkar inte med allt det gamla vanliga, jag vill a

GE MIG

Kategori: Mitt liv som stjärna

 

back in the 2006

Kategori: Mitt liv som stjärna

rubrik för fan

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kul det här med att vi ska ha mattevecka hela den här veckan, woho ! Imorron ska vi åka till stan och ställa frågor till sådär typ 100 pers. Jag kan verkligen inte beskriva min lycka.
Var i täby centrum idag med Johanna, Paulina och Jossan, rätt skoj faktiskt. Måste bara nämna att Jossan tog med sig sin bricka till tåget. - Varför inte liksom ?

Nej, nu ska jag gå och äta mig lite tjockare för mammas skull. Jenny sätter punkt.

"snuten är här"

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hahah, fan vad underbart ! Igår var jag, Johanna, Paulina och Corre på en lokalfest i Bällsta, vi var där i säkert tre-fyra timmar och sen kom polisen och jag gjorde bort mig lite. Corre la in lite goda ord för Paulina men failade totalt, underbart ! Johanna skyllde spyan på Rami, Vendela lackade lite grann och Linnea gungade i en bebisgunga. Dessutom blev Malin beefad av en polis.

Och ps, man kan gå sam-ekonomi för att bli polis, jag har säkerhetkollat med ungefär fem poliser ! ds.

Föresten har jag fått ett nytt marsvin, hon ser ut som en liten vit råtta, men herrejävlar vad söt hon är ! kram på Jackie råttan !

ögonorgasm

Kategori: Mitt liv som stjärna

 
Charlie Hunnam - GE MIG !

kram på min ilska

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag är förbannad. jätteförbannad. jag orkar inte med ett halvår till i bällstaberg, det kommer bli min död. jag vill bara låsa in mig i ett litet rum i typ sådär, fyrtio år ?  Sen ska jag bli maffiaboss i Norge och härja fritt. så alla småkukadedvärgar kommer inte få en lugn stund. jävla skit.
dra åt helvete och ha en bra dag.

kalla mig puff

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hej jag är jävligt skoltrött. Fy fan vilken plåga att jag ska gå i bällstaberg ett halvår till, fy fan. Jag har lust att vrida nacken av varenda jävel (nästan). Och fan om inte jag lyckas höja mina betyg för nu har jag faktiskt slitigt ordentligt. Visserligen har det bara gått typ två veckor, men iallafall. Jag vill bara komma ifrån allt och börja om från början, så Gud, om du läser det här, snälla hjälp mig att snabbspola.

pippi, FÖÖÖFAN !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Varför är det aldrig nån som skriver "han var en jävla idiot som man aldrig kunde lite på" i en dödsanons ? Man kanske var en elak jävel men ändå framstår man som en liten gulleponke. Är det för att dom älskar en för att man äntligen är borta eller vill dom bara ha en anledning till att vara ledsen ? Pleas explaine, för jag fattar inte.

Igår var jag, johanna och paulina hemma hos sofia, grattis i efterskott ! Det var jätteroligt, men det känns som om det blev lite för mycket för SAMTLIGA, haha !

Idag lyckades jag med en sak som är väldigt ovanligt, även för mig. Jag ramlade ur soffan. Hur jag lyckades ? Jag vet inte, men uppenbarligen är min soffa för liten för att göra kullerbyttor i. Det var synd att ingen filmade, för jag skulle gärna vilja se vart det gick snett.image79

¨

Kategori: Mitt liv som stjärna

snälla, jag ber dig. jag vill ha dig hos mig, det ska bara vara du och jag.
snälla, jag ber dig. stanna här hos mig.

ELIN !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Grattis på födelsedagen i efterskott !

image78