jennysho†line

Tellement loin de ce monde

Kategori: pictures



Nu drar jag snart iväg till bröderna olsson och käkar, sen är det dags för Kent (<3<3<33<3<) sen blir det come back till olsson och sen tar jag mitt pick och pack och lämnar orten tills nästa vecka. it's gonna be awesome ! har saknat min fina snowboard

kvällens sällskap

Kategori: pictures


jag längtar så det gör ont

redo för kalas

Kategori: pictures


såhär såg vi ut igår innan vi gick till viktor. väldigt gudomliga, snygga, perfekta osv. älskar sista bilden 

en skit och piss dag

Kategori: pictures

hade en kort skoldag idag men den sög rätt bra ändå. idag åker sofjobebis bort för alltid och jag kommer inte träffa henne på en vecka vilket inte heller är så kul. snart kommer mona och sen ska vi iväg och fira virredet är kul. 

bra saker:
# Kent imorgon
# jag och min babe ska upp till fjällen på söndag

jag och min ex-babe för två år sen

cheez

Kategori: pictures


lite sådär lagom abstrakt och hemligt.

word

Kategori: Mitt liv som stjärna


Det är ensamheten som sitter i magen.
Den gör dig svag och stark, och otillgänglig.
Jag tänker det du tänker.
Dom finns bredvid oss men ändå så långt borta.
Alla talar ett annat språk, och följer en annan rytm.
Jag känner det du känner.
Ingenstans är hemma.

- rothbart

det här var fint

Kategori: pictures

sofia sandahl. säger:
im gonna make your wish come true
eller.. nästan
när du kommer hem ska vi träffas över en flaska vin. kan tyvärr inte ge dig värmen och balkongen men jag ska se vad jag kan görA

just saying

Kategori: Mitt liv som stjärna

en annan grej som jag vill dela med mig av... jag har världens finaste vänner och jag skulle inte vilja byta bort dom för allting i världen.

-

Kategori: pictures

ge mig värme, en balkong, en flaska vin och fint sällskap. då lovar jag att jag inte ska be om nånting mer på jättelänge. tummis.

do me a favour and get me out of here

Kategori: snillet spekulerar

jag hatar dom här ständiga bråken. jag hatar att jag hela tiden plockas sönder för att sen inte sättas ihop igen. jag hatar att jag inte kan packa min väska och dra så långt bort jag bara kan. jag hatar när folk trycker ner det som är mitt och jag hatar att jag inte är stark nog för att klara av det.

hehe

Kategori: pictures

idag har jag varit i skolan och inte gjort så mycket. kul ! sen tog jag en mysig fika med min puppy. very välbehövd. just nu sitter jag och krigar för att få mitt word-dokument att fungera på min har-inge-word-installerat-dator. om det går bra? nej, inte speciellt. hejdå 

total hängivenhet

Kategori: pictures

du sover som ett barn, jag saknar att sova så

[ Lasse Lindh - Göra slut-sång ]

en högerkrok och riktigt blod

Kategori: pictures

"om det finns en gud är han en skit och piss gud"

Kategori: pictures

funderar på att sy ett linne. händigt. det återstår egentligen bara en sak; har jag tillräckligt med motivation? svaret är kanske. jag tror att jag har bestämt mig.

nästa offer

Kategori: pictures


ph: pheonix

YYYY

Kategori: pictures


and i pray to god to kiss you one last time

Kategori: snillet spekulerar

Nu är jag sådär manodeppressiv igen. sitter och funderar på vad du lyssnade på för musik den där kvällen, inte för att det egentligen spelar någon roll (det var säkert lagwagon iallafall, du gillade ju dom). var du kanske inloggad på msn ? om jag hade loggat in, hade det då funnits en liten möjlighet att jag hade fått prata med dig en sista gång ? hade jag (kanske) haft en chans att övertala dig och få dig att förstå vad du skulle missa ?

Tänk att jag kunde vara så dum och tro att allt var bra. jag gick och la mig som vanligt den kvällen, jag tror inte ens att jag tänkte på dig. och bara några minuter senare försvann du. jag borde ha stannat uppe hela natten med dig.

you're closed

Kategori: snillet spekulerar

just nu ligger jag i min säng och lyssnar på the fray. jag borde egentligen plugga men just nu är jag så förbannat trött på alla dessa måsten. vill bara lägga mig ner på en grön gräsmatta, grillas av solen och titta upp på vita moln samtidigt som någon klingar på en gitarr och sjunger sånger om fina saker. sen ska jag skriva roman-långa texter utan punkter och kommatecken om varför kärlek är bäst när den är ömsesidig. 

nagelfilen och jag är redo

Kategori: pictures


vadå, jag vill inte alls bara visa upp min asskicking1337-nagelfil med lila glitter på..

kommit ut ur garderoben

Kategori: pictures


äntligen har jag plockat fram mina lovley trasjeans. har saknat. kyss

mina bästa

Kategori: pictures


vill tillägna detta inlägg till mina fina vänner, murran och fitsum. ni är bäszt ! love yaaaa

är inte död..

Kategori: Mitt liv som stjärna

.. bara mogen, har lärt mig prioritera vad som är viktigt här i livet. datorn är inte allt, det finns så mycket vackert där ute som jag har missat.
bara skoja, har inte orkat blogga hehe. datorn är fortfarande prio två (tv på första plats. alltid).

eh

Kategori: Mitt liv som stjärna

det är typ 21 minus ute, tåget är ungefär en halvtimme sent, mamma hotar med att dra in mina födelsedagspresenter om jag inte tar på mig raggsockor, jag nyser. det går inte så bra nu

ärrad

Kategori: pictures

min helg har varit kul. i fredags åkte jag hem till fina mirandha och drack vin och pratade ihjäl både henne och mig, sen sov jag över där och vaknade upp i världens snökaos. tåget var säkert en timme försenat, yeah bitch. det blev iallafall en jävligt snabb hemvisit och sen var det full fart mot lossan. fick som tur var skjuts, annars hade jag aldrig klarat mig, man vet ju aldrig med sl. gjorde illa mig, sitter med ett plåster i ansiktet. kul !

saker jag dizzar:

Kategori: Mitt liv som stjärna

  • Iskalla vinterkvällar i en alldeles för tunn jacka. eller för tunna skor. eller för tunna kläder.
  • Skolan (serri, behöver lov & snowboard)
  • Anna Anka, LÄGG NER.
  • Strongbow cider. What the fuck is this shit? smakar precis som en blandning av öl och vitt vin. en hitt? nej.
  • Planer som man alltid planerar men som aldrig blir av.

jizzed in my pants

Kategori: pictures

fridaynightyeeey

Kategori: pictures

idag har jag varit på begravning och träffat min, minst sagt, söta släkt. finns både det ena och andra i den. nu sitter jag och mår fruktansvärt illa efter lurren, inte kul och jag känner verkligen hur mycket jag vill iväg till gymmet. HAHA, skämta.

sätter punkt

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag har verkligen helt totalt missat att pulka är en os-gren, jag menar, wtf ?! rip killen som körde ihjäl sig igår/inatt/idag (är dålig på det där med dagar), hur ska ag någonsin våga åka pulka igen om inte ens ett os-proffs klarar av det? huujeda mig.. nej, jag kommer köra stenhårt på hjälm.

Kom dra med mig in i ett hörn, kyss mig och ljug och gör det så bra att jag verkligen tror dig

Kategori: pictures


sann eller falsk, offer eller tyrann ?

guess what's new

Kategori: pictures


den här söta tandborsten fick jag med mig hem igår. me like. den går på batterier också, så inga onödiga laddningar här inte, perfekt !

lär dig kärleken i min piska

Kategori: pictures


gamla godingar

Kategori: pictures

kollade i galleriet och hitta en del gamla bortglömda godingar. det gick bra då. kul det här med bilder, hörrni.

night before tomorrow

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Lars Winnerbäck - Timglas ]

den här dagen har varit ett rent helvete. så nu sitter jag här och tar igen mig med lars i högtalarna och en filmanalys som ännu inte har tagit form. helst av allt vill jag lägga mig ner och sova bort de närmsta veckorna. true story. får se vad kvällen har att erbjuda men om jag känner min vardag någorlunda bra lär det väl inte hända nått speciellt dramatiskt.

long lost penpal

Kategori: pictures


hehe

du var fin

Kategori: snillet spekulerar

dagar som denna får mig att tänka på våran oskyldiga romans i början på sommaren. ingen av oss visste hur vi skulle hälsa på varandra efter långa nätter framför msn, men den där pirrande känslan var alltid på plats så fort någon nämnde ditt namn. allt var så hemlighetsfullt och jag tror inte ens att mina kompisar visste om oss. en redig jävla missmatch, kan tyckas. du, (jag skulle nog kalla dig för) en riktig gamer med världens finaste ögon och sen jag, ja, vad var jag egentligen.. MEN SÅKLART slog det mig på tok försent att du verkligen är.. åh..

så nu vill jag önska mig en sak i tidig födelsedagspresent; kan jag sluta vara så förbannat efterklok och sluta slå knock-out på mig själv?

ove it<3

Kategori: pictures

vackra hk

Kategori: pictures

ååh, ben, i love you jerry

Kategori: Mitt liv som stjärna

funderar på att sätta igång och skapa lite.. ska bli en ring. igen. skärpning. vill ha längre hår också, måste odla. tror att jag ska ta med min kamera ikväll (vart vi nu hamnar) så det kan komma in lite nya bilder nångång. tudiiluuuuu

14 februari

Kategori: snillet spekulerar

efter många spekulationer angående mitt sökande efter saker som gör ont har jag nu kommit fram till... damdamdaam... i.n.g.e.n.t.i.n.g
funderar på att dränka min labilitet i en vanilj cola. får man ta två på en dag? jag får nog.. hur som helst ska jag och en vän supa bort allt som har med alla hjärtans dag att göra ikväll. vet inte riktigt om det räknas som vuxenpoäng

rackartyg

Kategori: pictures





ph: lastnighttrash,tfs,hedislimane

ligger och hånglar

Kategori: Mitt liv som stjärna

med min älskade vanilj cola, lämna mig aldrig! när jag törstig finns du alltid där och svalkar ner min hals, när jag behöver tröst finns du alltid vid min sida. min högra hand, min trogna vapendragare, min best man.  du är en klippa och jag älskar dig föralltid!

sommarfeelings

Kategori: pictures

Tittade tillbaka i bildgalleriet och hittade dessa underbara sommarbilder. don't you just love them ? nu får den här snön ta och försvinna så jag får inviga mina nya lovley bekinisar. schyrra. 


+

Kategori: pictures

Feb. 13, 2010

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår var fint. tycker om mina vänner massor, speciellt när vi poppar popcorn och dricker saft. ska faktiskt börja plocka med mig kameran lite oftare men den är ju inte världens smidigaste kanske, hade nog kunnat bli lite tjusiga pics.
idag ska jag iallafall hem till mormor och kalasa.. yey !

välkommen hem älskling

Kategori: Köp dig lycklig

[ Simian - We are your friends ]

Kategori: Mitt liv som stjärna

vill klä upp mig och känna mig snyggare än någonsin men istället för att sätta igång med det sitter jag här med en äcklig kopp kaffe och vetskapen om att jag kommer vara exakt lika sunkig ikväll. jag känner verkligen mig själv

one

Kategori: pictures


ungefär när den här bilden togs pappa, vintern -08, det var då det började gå i fel riktning. det där 'ingenting' som inte kunde förstöra, bröt istället ner totalt och gick sönder i flera bitar. du sa alltid att det blir lättare med tiden, men jag har tröttnat på att vänta.

lite gammalt och lite nytt

Kategori: pictures

snygga perfekta människor överallt och själv ligger jag med fula mjukiskläder, en ansiktsmask och ett hår som ser ut att inte ha sett shampoo på flera år, trots att det var senast igår. två gånger. helst av allt vill jag ge mig ut och springa i två timmar men har en huvudvärk som heter duga. tack. har lyssnat på bob dylan's hurricane i vad som känns som en evighet när det plötsligt slår mig att den är över åtta minuter, vad är det egentligen som händer ?

OCH VARFÖR unga dam, varför står du och poserar nästan naken på din msn-bild ?

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

idag har inte varit en bra dag och jag mår inge bra. hejhej.

gullegubbe

Kategori: pictures

börjar nästan tro att jag är sjuk eller nått. jävla huvudvärk. nåväl, imorgon ska jag vara med gänget, vi ska kolla film och gråta. kommer bli fett, längtar. nu ska jag ta mig ett glas mjölk, ta med min gullepojke och lägga mig och läsa fredag. och skriva i the book. har förövrigt kommit på en feting idé till en av mina kommande tatueringar. fatimas hand är involverad. kram på mig

min gullegubbe

hej

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag hittar inga strumpor så jag bestämde mig för att sätta mig här istället. står typ sju bilar utanför mitt hus av någon anledning så jag smider lite planer hur jag ska ta mig förbi dom, kommer endast fram till en lösning. jag måste helt enkelt stanna innomhus. hhöhöh, NEJ för det kan inte jag. för vi har grupparbete och jag är med i en grupp.

såhär ser jag ut idag:

tja torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

vaknade med en gudomlig huvudvärk som har hängt i sen i måndags. soft. har en powerpoint redovisning imorgon och jag har knappt börjat. om jag inte visste bättre skulle jag säga att jag är påväg att gå in i väggen men jag är bara väldigt slutpumpad på vilja och energi. usch. har precis gått igenom mina morgonrutiner och ska snart suit up och gå till skolan. längtar.

saker ni kanske inte visste om mig:
# jag har alltid gaffeln i vänsterhanden när jag äter 
# jag blåser i stort sätt på all mat jag äter
# jag dunkar alltid tandborsten tre gånger i handfatet efter jag har borstat tänderna
# jag tvättar alltid händerna i det vänstrahandfatet (om det finns två)

fucking love it

Kategori: pictures

je t'aime

Kategori: snillet spekulerar

idag begravdes en liten pojke vid namn Linus Wååk. för bara några timmar sen fick hans föräldrar och syskon officiellt säga hejdå för sista gången. och efter många timmars läsande av anhörigas bloggar kan jag inte låta bli att tänka på dig - du med stort D, du som togs ifrån oss en dag i oktober. jag var inte ens på din begravning. jag borde varit där, men.. jag var inte där. jag borde sagt hejdå på riktigt. en sista gång.

jag brukar logga in på din hotmail ibland, du känns nära då och på något sätt får det mig att tro att allting är bra. du får fortfarande mail och varje gång hoppas jag så innerligt att det ska vara något slags tecken från dig, sådär som det brukar vara i filmer med lyckliga slut. men det är inget tecken, det är reklam för bantingspiller som kan få dig att tappa upp till två kilo i veckan. du behövde aldrig dom där pillerna.

det har hänt att jag har slagit in ditt nummer på min mobil, bara för att få känna hur det känns att nästan få prata med dig igen. men tanken har alltid slagit mig, skulle jag klara av att få det bekräftat att du inte är där ytterligare en gång? svaret är alltid detsamma. jag vet inte. om jag fick möjligheten att prata med dig en sista gång, vad skulle jag säga? jag vet inte. men jag hoppas att du har det bra där du är nu. jag älskar dig, vila i frid.

ph: angeles d'abreu

jag 'pluggar'. stör gärna

Kategori: pictures

haha tja

Rihanna - Russian Roulette

Kategori: pictures

fet.

duuuude..

Kategori: Mitt liv som stjärna


en sextonårig turkisk flicka har blivit levande begravd av sin familj för att hon hade pratat med pojkar. serri, uuuh. tycker att vi borde sätta ner foten och gräva bort turkiet. helt ärligt.

oooooops

Kategori: Mitt liv som stjärna

JAG HAR PROV IDAG

mondaaaayyyayya

Kategori: pictures

[ Simon & Garfunkel - The sound of silence ]

ska snart träffa min underbara klass igen, yey.. satteeee... har en katt brevid mig som purrar så mycket så hela sängen vibrerar, snacka bra tryck. ska till en knäckare idag och justera kotor, soft ! måste lägga till att bion igår var bra, sen råka jag och mona gå in på killtoan.
MONA : KLICKA
hej jenny

update: blöder näsblod

sc

Kategori: Mitt liv som stjärna

nu är murran här och snart ska vi iväg och se snabba cash, SOFT

dance with somebody

Kategori: pictures

[ John Frusciante - The will to death]
idag längtar jag efter sommar, festivaler, grekland &tatueringar. vill ha feeling, jordgubbar, sköna människor i mängder & dansare i taket. det vore nice.

hej mona

Kategori: pictures

haaave you meet brian ?

Kategori: Hunkar


pax

soft

Kategori: pictures


upcomming: artonårskalas. fett tagg

aaaiii papiiiii

Kategori: pictures



ph: fashionology, felicia frithiof

packa in mig

Kategori: pictures

Här ligger jag och luktar i min ensamhet. har precis målat naglarna och nu känns det som att det är dusch-dax, ska sätta i en redig inpackning och bara typ dö lite. är sjukt opepp på skola imorgon och jag känner verkligen att jag behöver vara arbetslös. schyrra

ph: anna kubel

haha skön

Kategori: pictures

Hitta (egentligen behövde jag inte ens leta) lite bilder från lossans kalas, som jag inte ens kommer ihåg att dom togs. tydligen tyckte jag och los att det va en strålande idé att gå in nånstans och ta lite bilder på oss själva. lägg märket till mitt grepp och för att inte tala om min hand, vafan hände ? haha jag dör, ska aldrig mer vara med på kort.

söndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja. jag saknar gänget och jag har precis startat ett facebook-event. är lite osäker på hur det fungerar men jag tycker att jag har skött mig rätt okej, behöver hur som helst ett seriöst gängmöte. tudiiii

summerbreeze

Kategori: pictures


Just chillin'. ska fan dricka mängder med kaffe nu, fett soft. sen kanske jag ska sätta fart med fuckingjävlaofina klassikern vi ska läsa, kommer dränka mig. ååh, ska bada !!!!! ses

happy b

Kategori: kalasbarn


idag fyller allas våran lossi nitton år, det firar vi med party. skål ! här är en bild från förra sommarn nångång när jag pussar på los, hehehehe

once a failure, always a retard

Kategori: snillet spekulerar


jag drömmer om varma sommarnätter med en obäddad säng med lakan som luktar Du. med en trygghet som vilar på mina axlar och din närvaro alldeles intill mig. stora fotografier på väggen från det vi redan har lämnat men vägrar släppa taget om. jag drömmer om orden för att kunna förklara, om viljan att glömma bort och låta det bli orört. minnen som väcks till liv av enkla melodier, randiga kinder av känslor i överflöd, ögon som ger ryggraden kalla kårar. "jag drömmer om en framtid utan dig"

update

Kategori: Mitt liv som stjärna

hade som sagt matteprov idag, det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig men inte heller så dåligt som jag hade trott att det skulle. sen tog jag, murre och fia en soft fika med massa skvaller, me gusta.

MEN JA

Kategori: Mitt liv som stjärna

BRA. en halvtimme kvar tills tåget går och jag har gömt bort att plugga. själva fan.

handmade

Kategori: pictures



här är mina nya asskicking knogjärnsringar. SOFT. har för övrigt osoft mycket tics i vänstra ögonbrynet, wtf liksom

spännis

Kategori: pictures

[ Ultravox - Dancing with tears in my eyes ]

Här sitter jag och skolkar. Har nämligen matteprov idag och av någon anledning råkade jag somna igår efter min dopnings-session (använder mig endast av naturliga preparat, called exercise) så matteskillzen är inte vad dom borde vara. Däremot har jag en sjukt träningsvärk så det där med att ta sig upp för massa trappor lockar måttligt. fyyyy. men nog fan blir jag stark !

har btw ett par nya tuffa tights från h&m, snacka om säsongsanpassade !

what about...

Kategori: Mitt liv som stjärna

.. samos vecka 28, kb ? YOU LIKE ?

cybergymnasiet @spotify

Kategori: Mitt liv som stjärna

saker jag hatar mest just nu:

# 1 CYBERGYMNASIETS REKLAM PÅ SPOTIFY. Seriöst, hör jag rösten på den där äckliga ungen igen vet jag inte vad jag gör. "syrran ska vijfjfjfhjsysfjuf" USCH !!!!!!! äckelunge, jag hatar dig !!!!!!!

brand new

Kategori: pictures

morgonpigg

Kategori: Mitt liv som stjärna

TJA ! snart ska jag till skolan och träffa j-o, woho. taggad till tusen och jag kommer kräkas. jävla.. jävla tidiga mornar. tänkte bara säga det. ser förresten relativt somrig ut idag, snacka om att kicka vintern i röven. men hejdå.

schyrra

Kategori: pictures


ge mig dina ringar och dina bågar

fri-lufts-dag

Kategori: snillet spekulerar

Friluftsdag.. Har alltid trott att det hette friluFFSdag, men vafan är luffs för nått liksom. idag är en sån dag när man får andas fri-luft, inte fri-luffs. Nu har vi klargjort det så nu slipper ni undra. bra !

Eller...................................?  vad fan heter det egentligen ?

träningsfeber

Kategori: pictures

[ Makthaverskan - Inside of me ]

idag är det 1a februari och det firar skolan med en friluftsdag, vilket känns helt okej. beställde väckning klockan tio idag så jag kunde åka iväg och träna klockan elva, men thank god för att jag avstog, hade ju inte orkat en sekund. Däremot kanske jag tar mitt förnuft till fånga och åker iväg efter min och murrans shoppingtur i stan.
BRA MODE.

jag och miran typ förra året