jennysho†line

how u doin' ?

Kategori: pictures

HALLOWEEN

Kategori: snillet spekulerar

Det är halloween idag ! Eller ?  VISST !!

 

Fredag minsann

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jamen visst vettu, ska alldeles strax börja gå ner mot stationen och möta Johanna, om inte hon kommer hit först. Gillar det här med att jag väcktes av en viss Vincent som frågade om jag skulle ut ikväll, hehe. Ingen dag är sig lik..
Det känns som att det där bliväcktaventelefonsignal har blivit ganska populärt hos mig, det ha hänt två gånger nu på samma vecka.

Sen tycker jag sådär om att Adam Tensta - My cool dunkar på the voice.. Det böjar föresten kännas lite pinsamt hela nova situationen idag, men det blir nog kul.

word

Kategori: snillet spekulerar

Om man köpte Ericsson aktier för 100.000 Kronor för cirka 3 år sedan
så är de värda kring 4.600 Kronor idag.

Om man istället köpte Telecom, till exempel Song Networks, för 100.000
kronor så har man idag kvar 791 Kronor.

Om man var klok och för 3 år sedan gick på bolaget och köpte starköl
för 100.000 Kronor, drack ur dem, hade trevligt och idag går och
pantar tomflaskorna så får man 6.741 Kronor.

Det är därför grabbarna på torget i centrum kallas för A-laget.

masterpiece

Kategori: pictures



Imorgon;

Kategori: pictures

# 1. Ska åka in till centrum med Johanna och vänta på att Adams träning ska sluta.
# 2. In till stan och jag kommer inte kunna köpa nånting för jag är pank som in i helvete.. Får se om jag kan respektera det. Kommer förmodligen käka på bortaplan.
# 3. Hem, säkert byta om. Vendela kommer hit och vi ska göra i ordning oss tillsammans.
# 4. Spelning på Nova runt åtta tiden, hehe.
# 5. Ingenting planerat, men förmodligen hänga med Bitchslappers &co.

hehe min vän ven

Kategori: pictures

Hallihallå mina små katter. Fick precis ett gulligt sms av lilla Ven, men sen kom jag på att det var just det sms'et som hon skickade till sig själv från min mobil och nu har hon vidarbefograt det tillbaka till mig, hehe. Frågor på det?

Imorgon är det the day before the big day, fast det är en ganska viktig dag imorgon också eftersom jag ska träffa en kille som blev utsatt för en spontankyss sist. Kan bli kul, men jag hoppas att han inte har allt för höga förväntningar på vad som kommer hända den här gången..

mon amor

Kategori: pictures


eva cassidy

Kategori: musik

så att säga

Kategori: pictures

hm.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jaha, idag har jag rotat lite bland grejerna på vinden, hittade vingarna jag tänkte ha men jag förstår verkligen inte hur dom ska kunna sitta fast. Iallafall, satt berädd att åka in till stan och möta Johanna, men hon ringde aldrig. Så istället fick jag tjilla lite med the simpson.

Imorgon kommer min älskling hem och jag och Adam tänkte åka in till stan. Sen på kvällen blir det the bitchslappers + några till på nova, hehe. Jag är taggad.

ritad av min vän basti

Kategori: pictures

lika bra att jag erkänner

Kategori: pictures

Okej, jag ger mig. Jag kommer inte på vad det var jag skulle säga. Jätteledsen, VERKLIGEN. Jag antar väl att det enda som återstår av min onsdag är att läsa Fredag och sen slagga. Klockan tickar på så fort nu förtiden, eller så börjar jag typ bli gammal.

Anyway, min pappa vill ha hit en utbytesstudent. Hon är från Thailand och heter Dear, men jag vet inte riktigt.. Får väl se hur det blir med den saken. Hon skulle isånnafall bara bo här en gång i månaden, men jag skulle inte klara av att se henne kuta runt här, det är ju faktiskt mitt revir. Hehe. Men nu orkar jag inte skriva om henne.

Anledningen till att jag lägger upp en bild från balen är för att vi är så grymt snygga och för att jag på nått sätt saknar den. Eller inte själva balen, för den var värdelös, men det där fixet innan och klänningarna, och bilen, och alla smycken. Det var liksom lite kul. Men nu kallar min tidning.

PEACE OUT // ERAN BATMAN




UPDATE 00.21: var det bara jag som by the way trodde att han hette Bertman tills jag var typ tolv? Jag är seriös.

Jävla skit också

Kategori: snillet spekulerar


jag vet att det var någonting jag skulle säga.. Men jag kommer fan inte ihåg vad.. Det här är inte ens kul, vad fan var det..

Jaja, ni får väl vänta ett tag så får vi se om jag kommer på det. HÅLL UT !!!!!!

jag har barnasinnet kvar

Kategori: Mitt liv som stjärna

Mhm, kul det här med att jag trodde att det var torsdag idag, så jag gick upp skit tidigt och började göra mig klar för att åka in till stan med Adam. Men så plingade det till i mobilen och Johanna berättade att det bara var onsdag, hehe. Så jag passade på att städa mitt rum lite grann sen åkte jag in till täby och käkade med Johanna, vi pratade en del också och det  känns som att vi löste allting på ett snyggt sätt. Sen åkte vi tillbaka till lindholmen och busade som aldrig förr, vi drog nämligen ut en förlägningssladd som kom innifrån ett hus där det var några som repade. HAHA ! Våran flyktväg var tåget så vi drog ner till centan och köpte kaffe. Jag gillade det.

Imorgon ska jag upp på vinden och rota igenom alla våra halloween saker och jag och Adam har bestämt att ta stan på fredag istället. Känns bra.

audrey kitching

Kategori: pictures

ja, men precis

Kategori: pictures

slackern inom mig

Kategori: pictures

Men precis, jag har inte tid längre. Jag orkar inte vara upptagen dygnet runt, ge mig fritid. Idag ska jag tillexempel hinna med att slagga ut ordentligt vilket aldrig kommer hända eftersom jag ska upp typ tio, städa som fan, åka in till stan, fika, leta utrustning till lördag, men framför allt ta det lite lugnt. Jag behöver vila om jag ska vara fit for fight tills plugget börjar igen, annars kommer jag aldrig orka med allting. Buuhuu, mitt liv är katastrof.  aja, tja


 

nattinatti

Kategori: pictures




Nu jävlar ska jag sova, klockan är ju faktiskt kvart över ett redan. Jag hatar det här med att nästan hela höstlovet har gått och att jag inte har hunnit njuta en sekund. Jag vill ha sommarlov eller nått. Och pengar.
Så snälla gud, låt mig förtidspensionera mig. Amen !

jenny här

Kategori: pictures

upptagentjej92

Kategori: jenka planerar

Planerna för imorgon;

#1. åka in till stan med Adam
#2. fika med Johanna
#3. städa mitt rum
#4. leta halloweenprylar

today

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vaknade som sagt av den där fucking telefonen, sen spenderade jag i stort sätt hela dagen till att vara grinig. Runt nio åkta jag iväg till kragsta och hem till Paulina. Det tog ett år för Elin att välja kläder, men sen åkte vi äntligen till bällsta där det ryktades om fest. Var väl sådär (dvs, jättetråkigt) vill jag lova. Vi mötte upp Linda på stationen sen blev det några vändor med tåget och nu är jag finally hemma.

Känns som att jag skulle behöva en ny vinterjacka snart och kanske ett par schyssta pjux, höll nämligen på att vurpa för att det var så mycket is, hehe.

Måste tillägga att min vän Ven har köpt ett par sammetsbyxor.
Well, well. nu ska jag väl slagga lite. Kyss kyss.

alla som läser det här, skriv ert namn

Kategori: Mitt liv som stjärna

min vilja är eran lag, kom ihåg det. hehe

alltid lika lycklig

Kategori: snillet spekulerar

Jag har lugnat ner mig nu. Förlåt för att jag brusade upp. Nu ska jag gå upp ur sängen, dricka en latte, måla naglarna, sen kommer jag nog må alldeles utmärkt igen, bortsett från telefonincidenten. Det är ju roligt att nån kan mitt hemnummer och att den inte tvekar att ringa. hehe. Jaja, latten kallar.

can't get enough !

Kategori: musik


Tiger Lou - oh horatio

mitt liv med hemtelefoner

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu är jag jävligt trött, jävligt kissnödig men framför allt jävligt sur. Det är nått jävla hemnummer som har ring hem till mig hela morgonen, och ingen har svarat. Man ringer inte hem till någon klockan SJU !!! Om jag nångång listar ut vem det är som ringer så ska den fan NER. Nu kan jag ju inte somna om !!! Om man kunde mäta min ilska just nu så skulle jag få maxpoäng. Fy fan. Jag lovar att det är någon kattkäring (no offence) som har glömt ställa om klockan till vintertid, inte ok.

@pontus

Kategori: Mitt liv som stjärna

Klänning
Kom precis hem från ormsta där vi spenderade våran kväll hos Pontus. Grymt kul och vi planerar att dra dit imorron också. Den jäveln hostade upp med två vinare och en skumpa, inte helt fel, men mina föräldrar hade nog adopterat bort mig. Anyway.. Jag måste kirra en nyårskläning. kram jen

mhm.

Kategori: pictures

i <3 bitchslappers

Kategori: pictures

bacon och solsken

Kategori: Mitt liv som stjärna

Take me back into your heart, let me in
With the sound of your tears
hopelessness, and am I the only one who wants it back
don't you know that I love you still



Kom precis hem från city. Vi var nog där i minst sex timmar och jag var inte alls på shopping humör. Vi tuggade duktigt inne på weekday och alla utom jag provade jeans, hehe. Vi tänkte hitta på nåt kul ikväll också, men som vanligt är det rätt dött här i Vallentuna. Ge mig nånting att bita i, en gnutta party kanske. Är för övrigt dåligt taggad till halloween, det kommer nog bli rätt lyckat kan jag ana.
Nu ska jag torka håret, så tja.

är i stan brb

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ska alldeles strax börja rulla iväg mot tåget som ska ta mig till östra. Hehe. Måste köpa lite fler presenter till min moster och sen kanske det kommer med nånting till mig också.. får se helt enkelt. Men NU VET NI !!! kyss bara.

slaggar brb

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu jävlar ska jag slagga som aldrig förr. Kyss kyss

comatose

Kategori: pictures

min moratjej

Kategori: pictures




Det känns tungt att säga att jag kommer få vara utan den här snygga donnan i en hel vecka. Jag hoppas att dalahästarna tar väl hand om dig och jag känner på mig att jag kommer sakna dig som fan. Alla vill ju ha sin bit av Vendi.

Jag älskar dig min sistah

kära dagbok

Kategori: Mitt liv som stjärna

ååh, jag blev en glad tjej när jag faktiskt fick lite halloweentips! tack massa mina små snyggingar. Kom föresten precis hem från lite tjill med Murre och Ven, vi kollade på lite GG och Andra Avenyn. Sen bar det iväg till stationen och jag och Ven gick .. halva mörbyrundan.. Har nog bestämt min outfit till på lördag, men jag håller det hemligt för spänningens skull. hejdå bloggen

halloween

Kategori: jenka planerar


Hehe nu ska ni få höra ! Har planerat att ha en liten halloweentjejmiddag  inom kort, och nu är allting klart. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska klä ut mig till, för det är ett måste. Det är okej att ge lite tips!!! Nåväl, det kommer nog bli kul, nu ska jag äta. HarebraTJA !!!

Det känns by the way som att pumpor är ett återkommande objekt i min blogg, eheheh

UPDATE 19.25: Haha, jag fick precis ett mycket förvirrande samtal från Paulina, du skrämmer mig tjejen. HAHA

en snygg trio

Kategori: pictures

Idag har jag gjort det jag är bäst på, tjillat. Var precis på stationen med Ven och pratade lite. Haha jag gillar att jag hade 19 missade samtal från henne, jag ska bli bättre på att svara i min mobil, jag lovar !!!
Ska iallafall snart käka tacos och jag är så jävla hungrig så jag kan döda nån, sen efter det ska jag träffa Murran och Ven.  Kommer sakna min syrra som åker till Mora imorron, blä på dig din apjävel.

En vanlig lördag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hej mina små bitches! Gillar det här att jag pratade med nån som åt morot i 40 minuter, sen blev det lite bråk också, men mer om det imorron. Hehe kram

du hittar mig i centrum

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu sticker jag iväg till centan ett tag och Ven, om du läser det här, RING MIG.

gillar min mamma

Kategori: jenka planerar

HAHAHA jag älskar det här ! Min mamma stack in huvudet och frågade om jag ville hänka Bullen till Australien i påsk ! För din skull mamma.. Mahaha, men hörde att flygresan tar sådär 25 timmar och biljetten kostar runt 10-12 tusen, så ingenting är för god sake säkert. Rätt kul iallafall.

lördag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jahaja, kom precis hem från täby med mina små sötisar. Köpte tre linnen, fast det är bara ett som är till mig. Hälsade lite snabbt på Cassie och Pietra, saknar dom lite. Well well, life's a bitch. Ska snart byta om lite och käka sen är det lite snack om att det blir ormstatugg ikväll, men ingenting är säkert. Mer behöver ni inte veta. kyss

your love suits me

Kategori: pictures

 

täbyflicka inom kort

Kategori: pictures

Ska alldeles strax åka iväg till täby med dom här snygga damerna. Kommer nog bli riktigt kul eftersom det var ett jävla bra tag sen jag tjillade med dom två tillsammans, och dessutom är inte Elin här så ofta.

Har hur som helst fått massa beställningar på saker jag ska köpa av min mamma, hehe kul. Sen fyller min moster år snart så jag måste tjacka en present till henne också. Får se om jag hittar nått kul.

Min kramtjej kommer nog titta förbi också hoppas jag på. By the ay kom min mamma in med en smppthie nyss, hehe gillar det.

HAPPY BIRTHDAY

Kategori: kalasbarn

wakie wakie

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår fick jag i uppdrag att väcka min vän Ven, men när jag ringde så var hon redan upp. Nån trodde att hon var försenad till skolan, hehe. Så planerna idag är väl att åka in till centan en sväng och sen hänga med mina kompisar. Om det händer någonting ikväll,  håll mig uppdaterad.

JAG AVSLUTAR MED DEN HÄR;

Kategori: Mitt liv som stjärna

MIN KÄRLEKSFULLA VÄN VEN

Kategori: Mitt liv som stjärna

SALSATJEJEN92 säger:

KRAM ÄLSKAR DIG MEST

vad betyder "orrar" säger:

DÖÖÖR

vad betyder "orrar" säger:

KÄFTEN FITTSÅS

våran vän elin dahlen

Kategori: pictures


Sånna som du dödar mig långsamt. HEHEHEHE

JAG BEKÄNNER

Kategori: pictures

JA, det var jag och Ven som dansade på tuna torget.

facebook in my ass

Kategori: snillet spekulerar

ALLTSÅ NU LACKAR JAG DUKTIGT !!! gjorde ett jävla test på fejan, "vem kommer du vara om tio år?" den här får jag tillbaka;

Transsexuell popstjärna
När din karriär dalade efter att du blivit tunnhårig rådde din manager dig att göra ett könsbyte, för att bli intressant igen. I själva verket hade du inte särskilt stort val, i kontraktet du skrivit på utan att granska det närmare ingick, förutom kontroll av din musik och framträdanden, också kontroll av ditt yttre. Skivbolagets jurister tolkar detta, med hjälp av queerteori, som att de har rätt att begära att du ändrar kön. Eftersom vetenskapen kommit så långt är det egentligen ingen stor sak. Du läggs in på torsdagen och på tisdagen ger du din första intervju som kvinna. De frågar om du är inspirerad av Michael Jackson. Du vet inte vem det är. Sedan fildelning blivit belagt med dödsstraff och musik numera är lika dyrt som guld är det en kostnadsfråga att lyssna in sig på gamla artister. Du kommer inte från en särskilt rik familj, och ditt skivkontrakt har inte gett så mycket pengar som du hoppats på. Men du bestämmer dig nu för att sälja din bil och köpa några låtar av Michael Jackson

I HELVETE HELLER

jag är numera en seriös affärskvinna

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har nästan inte gjort av med en enda peng på hela den här månaden. Men som sagt, ibland glänser jag till lite extra och månaden är ju faktiskt inte slut än. Ska köpa massa saker på lovet hade jag tänkt. EN VINTERJACKA SKULLE SITTA FINT MAMMA !!!!


Men iallafall, det går rykten om att jag kanske ska ta hit mina nordpolare på halloween, kan bli kul men jag måste först och främst få ut mina föräldrar. Sen måste jag hitta en matchande outfit till min stålfria mun, hehe. Nu orkar jag inte med er längre, så kyss kyss.

gillar oss

Kategori: pictures



Murre är alltså blattedivan med den rosa bindan och tårtan på huvet. Grattis min katt <3

KALASBARNEN

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jahaja, har genomfört vårat lilla bus nu. Såhär var det, eftersom våran vän Miranda fyller år imorron så kidnappade vi henne idag. Det blev en tårta gjord av nutella och grädde (gjord i skolan) sen lite krigsmålning på det. Och ballonger. Sen var planen att vi skulle hoppa på henne i centan och sätta på henne en ögonbindel och en kalashatt, och på försök två så lyckades vi. Vi dekorerade henne med lite presentsnören och sen åkte vi iväg mot täby. Rök ihop med en stor tjej  och tillslut kom vi till donken. Käkade tårtan där och sjöng lite, sen kom Fia med idominet. Jag skulle ljuga om jag sa att jag och murran inte hade en fight som slutade med att jag fick idomin i håret. Hon elda mig lite sen också.
Stackars mitt hår, det har fått vara med om mycket ikväll.

Efter kalaset på donken åkte vi in till gamla stan och det blev donken igen. Fast den här gången fick vi sällskap av en alkis i lila byxor. Han sa att jag hade för tjocka ben, men vet du vad lilla gubben, mina ben vill inte ha dig. Fitta.
Det kommer bilder inom kort. Jaja, ni älskar mig och det vet ni.

off 4 today

Kategori: Mitt liv som stjärna

godnatt era små sötingar

like u told me once

Kategori: pictures

High on diesel and gasoline
psycho for drum machine
shaking their bits to the hits
drag acts droug acts suicide
in your dad's suits you hide
staining his name again
cracked up stacked up 22
psycho for sex and glue
lost in to bostik yeah
shaved heads rave heads
on the pill
got to much time to kill
get into bands and gangs

update från lindholmen

Kategori: pictures

Var precis ute med min brunhåriga tjej Johanna. Det var ett tag sen jag hängde med henne så det var riktigt kul när jag fick en förfrågan om jag ville med till macken. Hehe. Vi pratade grymt mycket allvar och jag är säker på att allt kommer att ordna sig vännen, jag finns här för dig. Vi planerade lite stuff inför den 15'e också, och som det ser ut nu kommer det bli så jävla grymt. Men för tillfället är det en hemlis!!
Känns som at nån kommer dyka upp hos mig runt klockan åtta imorgon. Sen bär det av til skolan och efter det blir det lite bus. Detaljer får ni på lördag /fredag kväll. KRAM KRAM

Onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag undrar vad det är för fel på mig nu då. Jag är trött hela tiden, är som en zombie. Det spelar ingen roll hur länge jag sover, är lika död ändå. Idag hade jag iallafall ett small talk med Adam W (som för övrigt är känd för att ha knivhotat sin gamla rektor), det var ganska givande.. Tim hällde vatten på min sko så jag blev alldeles blöt om foten. Sådär kul. Kollade på en film i skolan också, The Ten, där var det massa människor som satte på varandra bakifrån. Så fråga inte varför vi fick se den i skolan, eller till vilket syfte.


Min mamma kom nyss in och sa att jag kanske har fått en släng av diabetes, haha ! Ibland märks det inte att hon har gått en läkarutbilning.

PS.  Emelie Ohlsson har en tävling på sin blogg. och jag ska fan i mig vinna.

i'll guess it's up to me

Kategori: pictures

destroy the mainstream

Kategori: pictures

rälsfri heldag

Kategori: pictures

Jaha, jag förstår, det är dissaJenny-dagen idag, nästan ingen i min klass märkte att min räls var borta. Jävla skitungar. Tacka vet jag Ven. Skulle egentligen åkt in dit idag, men en viss tjej slocknade direkt när hon kom hem och vaknade för tjugo minuter sen. Jag kommer nog sova jättebra inatt.
Fick ett sms från en viss Sandahl för ett tag sen.. och det ryktas om att The Bitchslappers ska till nova den 31'a, mihhihihi ! Nu gäller det bara att tagga tills fredag, lilla murran ska få vad hon tål

@ skolan

Kategori: Mitt liv som stjärna

Efter att ha spöat upp minst två par jeans och bytt kofta ca 1000 gånger har det nu blivit dags för mig att utföra min plikt och gå till skolan. WIHO! puss och kram på er.

idag kommer jag att:

Kategori: snillet spekulerar

# 1. Bråka med Tim
# 2
. Bli skrämd
# 3. Bli tvingad att le
# 4. Kramas





I love BVU som mina tjejkompisar

ge mig energi

Kategori: Mitt liv som stjärna

Såg nyss en spännande kommentar i inlägget under. Ven ville att jag skulle ringa och väcka henne idag, men nu när jag ringde var hon redan uppe. Men det var lite ut över det vanliga måste jag säga. Sen måste jag också berätta att jag är så taggad på spanska. Not, jag kunde knappt gå upp imorse. Ge mig ett piller som gör mig pigg. Eller lov, det går bra vilket som.

Iallafall, jag undrar om det blir täby idag. Think friday !

äjm jäst wäjning

Kategori: Mitt liv som stjärna

konsten att orka när man helst av allt vill ge upp.
Kollade nyss mitt schema och det överraskade mig med en aning spanska direkt på morgonen. Wiiie.. inte intresserad. Slutar iallafall 13.40 och dom två sista lektionerna är Pedagogiskt ledarskap = teater för våran del. Men ärligt talat så orkar jag inte det här längre. Jag vill ha lov, NU.
Funderar på att bli kriminell, så mycket slappare. Då skulle jag kunna hoppa av skolan och köra full rulle på en gång. Behöver ju inte vara en såndär brutal skurk som spränger folk och sånt, men skulle förmodligen ställa upp på små kvicka jobb med rejäl betalning. Skulle inte sitta helt fel. Men.. Nu är jag ju inte kriminell. Än.

usted no me merece la pena

Kategori: snillet spekulerar

mezmerize

Kategori: pictures

kan jenny ?

Kategori: pictures

not a braceface any more

Kategori: pictures

Hej mina älsklingar ! Nu är det gjort. Jag är numera en tjej utan tandställning. Det kändes som han hade plockat ut alla tänder ur munnen på mig, så tomt är det. Fick med en obekväm nattskena i en rosa burk som han har valt speciellt till mig. GULLE KAJ !! Får tyvärr inte visa en bild än, för Ven har bestämt att hon ska bli den första som ser. En bild på klänningen också, speciellt till dig Jenna !
 

big day

Kategori: Mitt liv som stjärna

Okej, today is the day.. Idag ryker stålen som jag har haft med mig i flera år. I'm gonna miss my braceface. Igår när jag var där körde han upp en blå massa på tänderna, rätt läskigt, men det smakade mint. Hittade en grymt snygg fodralklänning på Gina igår för 49 spänn. JA, jag köpte den ! Hittade ett par cp-snygga nerdbrillz också, men dom fick inte följa med eftersom jag hade bråttom till lilla Kaj (min tandläkare). Köpte ett snyggt örhänge också, så nu är jag nästan komplett. Nu ska jag iväg till skolan och ha svenska i två timmar, tjoooohoooo! Hehe.
Soooo long, you gonna miss me when i'm gone.

always and forever

Kategori: pictures


i'm your gossipgirl

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag glömde nästan nämna att en viss Elin Dahlen satte eld på Sofias hus.

du är världens häftigaste skit

Kategori: pictures

news of today

Kategori: Mitt liv som stjärna

Okej. Nu är det såhär.. Imorgon börjar nermonteringen av min tandställning, så på tisdag kommer den försvinna helt. Jag vill inte !!! Det känns faktiskt jättejobbigt, för den är med mig nu, den hör till. Jävla skit också. Men men, kanske blir värsta katten utan stålen. Glöm inte bort att köpa en present till mig. Love you dagboken.

tjejmiddag @ fia

Kategori: pictures

Ja, började dagen med att åka med min vän Johanna till täby. Vi drog förbi donken och fräshade upp våra minnen, träffade en viss Cass, grymt kul. Sen åkte vi iväg och jag gled av i Bällsta och började vandringen till Fia, hade sällis med Erik en bit, men sen försvann han. Blev omkörd av två sjungande tjejer som heter mur och ven, sen kom lilla murran tillbaka och plockade upp mig. Jag och Elin började lite smått med maten och man kan lätt säga att vi var tvugna att misshandla köttfärsen. Inte helt fel. Sen under kvällen spöade jag väl Fia minst tio gånger och jag röjde duktigt på dansgolvet lite då och då. Ven och jag körde dessutom en tvåminutskyss.

Ge mig lördag

Kategori: pictures

Är taggad som aldrig förr inför imorron. Ska nämligen hem till den där Sofia på tjejmiddag bland annat. Kommer rocka duktigt. Känns som att jag behöver välja ut lite kläder bara, sen är jag fit for fight ! Kram jen 

kul det här med minnen

Kategori: pictures

Så onödigt

Kategori: snillet spekulerar


I wonder what it's like to be like you, to never really care how bad it's hurt.

all she got is blondness

Kategori: Mitt liv som stjärna




Hade precis en vild diskussion med min pappa angående vinterjacka och stövlar. Jag hade hoppats på lite bidrag, men han föll inte alls för mina argument eller hundögon. Är jag arg? Verkligen inte. Då får jag väl börja spara så in i helvete så kanske jag kan köpa min älskade jacka fram mot våren. YEEEY !

i wanna be the only hand you need to hold on to

Kategori: pictures

Snygg som man är glömde jag att stänga av plattången imorse. Så nu har jag två brännmärken på mitt täcke. Inte helt fel ! Ibland förstår jag varför jag inte får en egen lägenhet redan nu.. Det där med ansvar alltså..
Annars har jag inte gjort så mycket idag, förutom att legat i ett nät på gympan och föreställt mig Adam W naken.
Mamma har tydligen bjudit hit femton pers ikväll så planen är väl att jag ska
A, låsa in mig på mitt rum hela kvällen.
B, fly från huset.
C, umgås med gästerna.

that's how i rule

Kategori: snillet spekulerar

En novembernatt, jag fick kyssa dig, det var så underbart för mig.
Och allting annat det försvann, det var som att mina fötter brann, brann brann brann
Min kropp hjärta din kropp, fast bara i natt

bloggvärlden skulle inte överleva utan mig

Kategori: pictures

M, tja. Har försökt skriva på min artikel till skolan i ett år nu, jag orkar inte. Ganska kul att den ska in imorgon och att jag inte har gjort ett skit. Men det får väl bli den gamla hederliga "jag glömde den hemma".
Snyggt ! Mitt msn laggar fortfarande, så ni får överleva utan mig på den fronten, woho.

Är på lite bättre humör nu föresten, just for your information. Fast jag märkte precis att jag ser gravid ut från den här vinkeln. Tänk vad snabbt humöret svänga till.

Vi är nog snyggast i världen

Kategori: pictures

the part of you that's drifting over me

Kategori: pictures

inte helt fel

Kategori: Mitt liv som stjärna

vad är det med folk och förändringar?

Kategori: Mitt liv som stjärna

Självklart finns det bra förändringar, men just nu märker jag bara av dåliga förändringar bland människor jag känner. Vafan är det med er? Jag blir så jävla less. Ingen är som vanligt, och man kan faktiskt inte ändras helt på typ tre månader. suck.

Dessutom är det någon som har baxat mina glansdroppar, kan min dag vara sämre?

visdomsord

Kategori: pictures

lackar av mig

Kategori: pictures



dagen började inte precis bra. Jag vaknade av att jag hade en katt i nyllet, går upp och spille kaffe på mina byxor, sjukt ont i magen, två timmars bild, mamma ringer och lägger på två gånger och när jag ringde upp så svarade hon inte, sen ringer hon igen och säger åt mig att sätta på kaffe. JAG ORKAR INTE !!! tack för att du lyssna bloggen.



Sen ville jag bara berätta att Vendela har shamponerat och balsamerat mitt hår.

such a beautiful desaster

Kategori: pictures


revelator

Kategori: pictures

today

Kategori: Mitt liv som stjärna

Okej, mitt dilemma löstes sig självt kan man säga. Jag kunde inte prata imorse på grund av min hals så mamsen lät mig stanna hemma. Sweeeeeeeet! Men nu funderar jag ärligt talat på att ta bort mina halsmandlar. TJA

inte helt okej

Kategori: pictures

veckans babe

Kategori: veckans babe


Filip Eriksson, är ganska logiskt att det är din vecka nu. Nu är du en ängel på riktigt. Vila i frid, vi saknar dig.

dilemma

Kategori: snillet spekulerar

Såhär är det. Imorgon börjar jag 08.20 och slutar 10.50. Två lektioner, spanska och engelska. Ska jag vara duktig och gå eller ska jag helt enkelt vara hemma och vila upp mig inför resan till murres skola ?

one, two, seventeen

Kategori: pictures

det här är jobbigt

Kategori: pictures

hero

Kategori: Mitt liv som stjärna


2  å r  o c h  1  d a g .  Te extraño corazón

jag talar ut

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jaha, nu är jag här igen. Vårat lilla slaggaöverhossofiaparty igår blev väldigt väldigt lyckat må jag säga. Murre kom insmygande och ville gå en kvällspromenad, hon fick komma in och snacka istället. Så jag somnade in med hjälp av  tjejens röst, väääldigt fridfullt, värt att testa även fast jag kanske var lite elak som somnade när hon pratade. Sen lackade jag i sömnen på att dom sa att jag hade somnat. Hm.. inte så kul att dela täcke med Ven bara eftersom hon alltid försöker smyga iväg med det.
Fick en katt i magen på morgonen så man vaknade ganska direkt. Körde en sminkfri dag idag och jag fick väl en del "du ser ju rätt pigg ut"-kommentarer. ALLTID LIKA KUL!!!!!  Käften bara. Sen i skolan bråkade jag jättemycket med Tim, men han ritade en bild till mig sen så vi är sams nu. Rök ihop lite med Adam också och han är jag fortfarande skitarg på så han ska ner som fan.

är en bitchslapper på heltid

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hänger med the bitchslappers @sofjo right now. Har precis tagit en sväng om på dansgolvet med synten som dj. Jag visade moves som jag inte ens visste att jag kunde. Vi har börjat på dissen till en vallentunatjej och beatet är grymt, ser ut som att vi kommer bli stjänor i den här hålan inom kort. Planerna för ikväll är att vi ska pula iväg oss till östra och haffa en kaffecool. Men det ser lite mörkt ut at the moment, plus att man kanske inte är så tät just nu med tanke på att en viss tjej har lämnat donken.
Brandalarmet gick precis tack vare en viss Sofias mysfaktor med tusen ljus runt omkring oss, inte helt fel men det pep som fan. Man vet aldrig vad som kan hända här i Bällsta. Kyss mig nu bara.

"vart ligger miami ink?"

Kategori: pictures

Heyhey dagboken!! Ja, dåligt med uppdatering idag, men det beror på att jag har en fullt godkänd baksmälla. Har bara degat framför tv'n idag, så jag har egentligen inget roligt att berätta. Förutom att mamma langade en "vart ligger miami ink egentligen?", det var kul. För er som har samma funderingar som min mamma så ligger det på miami.

Lite bilder från i fredags kan ni få också. Temat för kvällen var fjortis. Okej, vi kanske inte var snyggast i världen efter make-overn, men vi hade kul. Jag ritade även en gran på Vens kind. KYZZ

Lindholmen by night

Kategori: Mitt liv som stjärna



Har precis pratat lite med Johanna och Paulina och det ser ut som att vi ska agera gangsters ikväll. Mer om det på kvällsnyheterna i tv4 imorgon.

Tjillar just nu med plattången och the voice, klädde precis på mig och väntar på mat som fan. Dessutom lackar jag på mina vita jeans, men det är en annan liten historia. hehe. Jag fick tillbaka min mobil idag by the way, en helt sprillans, är nöjd. Kram den där jen.

always tomorrow

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ja, igår blev jag överbjuden på tacos hos Vendela. Grymt gott och vi satt och snackade i minst en halvtimme. Fin trio måste jag säga, jag, ven och katten. Egentligen skulle vi fixa Elias hår innan hans disco, men vi åkte upp till macken och köpte läsk istället, sorry, men jag hörde att han hade haft kul iallafall. Efter käket och lite X-effect tåg vi tåget in mot stan, sminkade och utklädda. Jag skojar inte.
När vi väl var framme märkte vi att det inte fanns toapapper så vi drog ut på ett buss-safari och tog lite servetter från donken och tjackade chips och dipp. Jag sprang även in i en stålgrej så jag har ett blåmärke nu. Allt detta på en kvart. Sen fick vi garvattack i trappan så jag la mig ner ett tag. Lånade även Vens brors jobbskor (jag kan det där med att rimma). Thank you Ven for making my week-end.

Bilder kommer så fort Tutti hittar sladden till hennes kamera. KYSSSS

mer om kvällen hittar ni här: http://wendelaa.blogg.se/2008/october/stockholm-by-night-med-jen.html#comment

ibland rockar jag med en lp

Kategori: pictures

  

yummmmiiiiieeee

Kategori: pictures

Jag måste föresten tillägga att en viss Martin Anar hittade en nagel i skolmaten idag. Kan uppfattas en aning stötande men framför allt jävligt vidrigt. Så det blev ingen kebabgrej till mig idag inte, fick helt enkelt motstå frestelsen. Som tur var var jag inte så hungrig och hade jag varit det så hade det nog gått över när jag hörde om insidenten. KRAM FRÅN EN SKOLMATSSTREJKANDE TJEJ.

ibland skrattar jag åt msn

Kategori: Mitt liv som stjärna

JEFFLAAANAH säger:

heheh ska du göra idag då ?

why give a shit when u can take a shit? ;o säger:

veeeeeeeeeeet inte

why give a shit when u can take a shit? ;o säger:

tänkte va me nån äckelunge

why give a shit when u can take a shit? ;o säger:

NÅN RIKTIGT ÄCKLIG



VENDI säger:

du är världens bästa lillebror

Du har precis skickat en vibb.

Du får inte skicka vibbar så ofta.

elias ska på disco säger:

jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagg ärr uuupppp taaaagggggggggeeeenn

VENDI säger:

k

tillskott

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ni kanske har märk den snygga rosa ikonen högst upp på min blogg. Och ja, jag stödjer rosa bandet, och det borde ta mig fan ni med. Det är skitenkelt, klicka bara på bilden och langa in lite cash, det kan faktiskt rädda liv. Så egentligen är inte det här en uppmaning, mer ett tvång. Kyss kyss

En grej jag stör mig på

Kategori: pictures

Varför i hel.. är det första orden när man ska skriva "mobilen" på T9 "mobileo"? Vad är en mobileo ?! Sönder puckat om ni frågar mig.

Har by the way asont i halsen också.. Inte min dag idag kanske..

UPDATE 13.52: HAHAHA fick precis en mindre chock. En viss Mal och en viss Ven vill att vi ska åka ut till mitt landställe. IKVÄLL. Jahaja, men om allting går som det ska så.. Norrtälje here we come ?

outfits.se

Kategori: Mitt liv som stjärna

Klarade jag att vara i skolan hela dagen idag? Svar; nej. VARFÖR ÄR ALLTING SÅ JÄVLA JOBBIGT?! Jaja, nya tag på måndag. HEHE.

Kul det här med att någon söt rackare har bjudit in mig till outfits.se iallafall, gjorde min dag lite grann. Får väl se till att ta en såndär outfit bild och lägga upp kanske.. Det var nog själva tanken med det hela.. Sen att jag inte är ett så stort fan av sånt är en helt annan grej. Well well, det blir ingenting hos Murre idag för stackarn är sjuk, kyra tjejen.

my faith in pictures

Kategori: pictures

sad astrounat

Kategori: pictures

hej och hå

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jaha, jag stannade hemma idag igen. Hm.. mamma och pappa överraskade med lite kinaresturangsbesök. Och innan det drog jag och mamma iväg på lite shopping i arninge. Hm.. someone's trying to make me feel better.. Iallafall, skola imorron, vet inte om det kommer bli så kul, men det finns en del roliga typer som säkert kommer göra min dag. Och om inte dom lyckas så ryktas det om att det blir en bitchslappers & clarre kväll @Murran. Jag gillar det obeskrivligt mycket. HEJDÅ DAGBOKEN.

nånstans där försvann jag helt

Kategori: snillet spekulerar

Allting började sommaren 1999 då jag
trodde jag kunde vinna världen genom
mina poggs och pokémonkort

Och det var under sommaren 2006 som jag
förlorade mig nånstans bland de där kyssarna
mellan godisplock och fyllekåta händer
nånstans försvann värdet av
mjuka blickar och varma händer som inte rycker

here we go..

Kategori: snillet spekulerar

Jag tror att ungefär hälften av er kommer lacka nu, men jag är jättesugen på att langa in en ring i läppen. Har funderat på det ett tag, men jag har inte vågat ta upp fighten med mammsen än. Ingenting är i och för sig bestämt än, men det skulle vara jävligt schysst. Men men, nu ska jag slagga. Så om nån vill ha mig så vet ni vart jag finns. TJA!!!!

mest klagomål

Kategori: Mitt liv som stjärna

Så, imorgon är det torsdag och vi har sexualkunskap hela dagen. Igen. Ha-ha, vad kul ! Det var egentligen mest det jag ville säga. Jag gillar by the way att det är höst snart och jag längtar tills min nya jacka kommer. I need some fun inom kort, annars kommer jag nog dö av tristess eller bara hamna i koma nått år.

BLÄ FÖR SUSHI

Kategori: pictures

Idag har jag för första gången i mitt liv ätit sushi och fy fan vad det smakade skit. Don't try it ! Jävla gummiris.
Jag ska nog snart ut och träffa en viss Ven som för övrigt låg på ica golvet med mig igår på jakt efter min tappade tia. Det finns bildbevis.



UPDATE 19.54 : Okej, my misstake, det var inte på konsum min tia hoppade iväg, det var på ica. Förlåt om jag förvirrade er med mitt felaktiga skrivande. hehehe

everything looks perfect from far away

Kategori: pictures



jag orkar inte

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag tänkte skriva ett inlägg, men som sagt, jag orkar inte.

för att du finns

Kategori: pictures

hm..

Kategori: snillet spekulerar

Sen var det en annan grej också... Jag menade aldrig att vara elak, men det känns som att det hade blivit värre om jag hade väntat ännu längre. Jag tycker fortfarande om dig jättemycket och jag hoppas att du kommer kunna se mig i ögonen efter det här. Det kanske inte var meningen att det skulle vara vi, men jag kommer alltid finnas här om du vill prata eller nått. Tack för att du alltid lyssnar och förstår.

fartfylld kväll med the bitchslappers

Kategori: Mitt liv som stjärna

Måste först och främst tacka en söt Anonym för vägbeskrivningen till Kafé 44.
 
Men nu till själva upplevelsen. Jag och Vendela hoppade på tåget mot östra. I bällsta hoppade Murran och Sofia på och vi drog oss in mot staden. Tjillade lite på donken och inväntade spelningen.. som började åtta och vi var i stan klockan fyra. Vi lallade runt ett tag och sen drog vi oss bort mot spelningen, vi förstog att vi var lite tidiga så vi åkte en runda bland lite godisaffärer. Kollade på lite zlatanpojkar som spelade fotboll och sen gick vi tillbaka till 44'an. Grym spelning och jag fick mitt namn uppropat i micken.

Gjorde en väldigt spontan grej efteråt, men jag känner mig ändå rätt nöjd eftersom jag hade längtat en aning efter händelsen.

den där jen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kul att jag gick och la mig elva igår och somnade vid halv tre, roligt hehehe ! Och morgonkrullet hänger med mig idag. Jag misstänker att vi kommer vara på Nova hela dagen, så jag får väl glida runt och vara snygg där helt enkelt. Sen direkt efter skolan bär det av till Café 44 och kolla spelning, har ingen aning om vart det ligger, men det kan bli kul. Ska gå till tåget snart så ni får kyssa mig långsamt så länge.


dagens kärlek : The Postal Service - Iron and Wine. Sen lite till min mamma också som sa förlåt för att hon var en idiot.

måndag

Kategori: pictures

Kollade nyss schemat inför imorgon, vi har sexualkunskap hela dagen. Woho, jättekul.. Efter skolan ska jag iallafall in till stan och kolla spelning, kan bli riktigt kul. Såg dessutom att skolkatalogen har kommit, kanske langar upp en bild på min snygga klass sen. Ska iallafall ta bort mitt jävla smink nu och sen slagga lite, puss!

UPDATE 21:10: 

vilken färg har själen älskling?

Kategori: pictures

Hm.. nån har namnsdag idag... Har varit hemma hela dagen eftersom vi skulle på ett studiebesök med klassen. För mycket action för mig alltså. Mår inte helt awesome idag heller så jag är rätt nöjd att jag stannade hemma.. Fast just nu vill jag bara bort ett tag. äh.. hare bra tja.




bjuder föresten på en bild på mig och moa-li från.. vad kan det vara.. 2006?

what hurts the most..

Kategori: snillet spekulerar



.. är att du gång på gång gör samma sak utan att ens visa att du ångrar dig.

OBS

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag gillar att min mamma kommer in och droppar en dior mascara lite spontant.

kommer mjukisdressen glida på?

Kategori: pictures

Hade som sagt en fartfylld date med en viss Ven idag. Någon fyndade duktigt medans den andra tjejen inte köpte ett skit (om man inte räknar med maten). Men, idag är det söndag och som vanligt innebär det andra avenyn @valfri kramtjej. Får se vart vi hamnar, men jag gissar att jag hamnar på bortaplan. Schysst som fan. Jag gillar att det regnar ute föresten

gemma ward som sagt

Kategori: pictures

totally in love

Kategori: musik

sweet dreams

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vaknade 09.58 idag. Fick ett sms av min kramtjej som också var vaken. Har bokat in en fika @täby idag.
Inatt drömde jag  att det var lava överallt och att man var tvungen att gå längst upp iett höghus för att inte dö. Och jag skulle springa upp till en jag kände, men jag sprang in i fel hus. Hehe, jag drömmer för mycket.

always on my mind

Kategori: pictures

dubbelenhet

Kategori: pictures

, det ser ut att bli du och jag ikväll.

strålande humör

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nollning igår ju, frågan är om det blev så lyckat. Vi kom, vi såg, vi rökte vattenpipa, vi hamnade i centan. Sen blev det jobbigt och sen var jag hemma. Idag skulle jag egentligen hem till Mal på lite schlager, men hälsan tillät inte. Har iallafall suttit vid tv'n hela dagen och nu blev jag uppkörd av min bror och hans homies. Lackar sönder, jag var mitt inne i en reklam. Får väl kolla uppe och se snygg ut när dom ska ut sen, skitkul, tack christian.

soulmate

Kategori: pictures

tja, madonna här

Kategori: pictures

 

en jefflas memoarer

Kategori: pictures

Kickade ass i skolan idag som vanligt. Var astrött av någon anledning fast jag vaknade rätt pigg. Det var fyra stycken i min klass som va med på gympan, jag var inte en av dom. Hade en liten redovisning idag dessutom, borde få mvg för mitt grymt fina språk. 

Fick  föresten en hel del fräna kommentarer om mitt nya linne/klänning. Mappy happy happy. Langar in en bild så alla får en chans att njuta av skönheten. Är nöjd.

haggan i era liv

Kategori: pictures

Hm.. jag misstänker att min hagghosta har börjat komma tillbaka.. Vi kommer nog aldrig bli sams.



Jag har fortfarande inte löst  byxproblemet och Johanna har fortfarande inte kommit. Behöver köpa jeans och ställa om klockan på min dator, den är nämligen 18:14.


PS. Erkänn att bilden till höger påminner lite om Einstein ? DS.

FREDAG

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår försökte jag och Johanna desperat få tag i någon som kunde köra oss till Rimbo marknad, men fannse det någon vänlig själ i närheten? NEJ.  Vi fick helt enkelt nöja oss med täby centrum.

Idag kommer jag bli nollad. Tror att den kommer hålla till i ormsta så det är bara att rulla förbi. Kände mig lite dum idag när jag fick en kommentar där det stog "bättre uppdatering tack", sen när har jag blivit dålig på det liksom.. ska ändra på det. Punkt slut och där med basta.
Johanna kommer hit snart eftersom hon är en skitunge och skolkar från spanskan. Kan bli rätt mysigt, fem hundra på att hon vill ha oboy. Nej, nu ska jag fundera på om jag ska ha jeans eller leggins idag.

JAG KÖPTE ETT NYTT LINNE/KLÄNNING IGÅR.

saker jag lackar på just nu

Kategori: Mitt liv som stjärna

#1. människor som loggar ut och in på msn och frågarom det är någon rolig inne.
#2. jag har tvål i ögonen och det svider som fan.
#3. mitt täcke hoppar ur den där säcken som man har det i hela tiden.
#4. min dator är asvarm

m

Kategori: pictures

ta lärdom av detta

Kategori: pictures

är back in action

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja dagboken. Idag var jag grym i skolan trots mitt humör. Och jag skolkade nästan ingenting alls. Måste börja skärpa mig, men till skillnad från andra (!!!!!!!!!) var jag iallafall på spanskan. Efter skolan slaggade jag lite framför tv'n med en asblöt katt. Rullade över till Ven och kollade Idol. Vi parade ihop lite människor över telefonen och delade med oss av våran vackra sång. Sen fick jag slänga sopor på vägen ut och nu är jag skit trött. Känns bra att jag ska upp om åtta timmar. Starkt behov av lov.