jennysho†line

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

hej mina små pök. ikväll ska jag ut och rasta visa-kortet med mina homeboys. så kan det gå. ska la ta och svida om och dra på lite smink, sen är jag redo för kvällens festligheter. nu vet ni. tudi. 

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

så här har jag sett ut ibland. en är från idag och den andra är från någon annan dag. har klippt lite lugg förresten. men det skiter väl ni i. 

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

tillbaka i action, så att säga. har hängt mycket med personerna på bilderna, druckigt mycket vin och gullat otroligt mycket med min bf. har lirat lite bowling, visade sig att jag var en naturlig highscore (hehe). har tjackat gymkort också, så nu ska jag hålla på att lägga upp äckliga gymbilder. som alla andra. tja. 

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja fuckfacez. läget rå? jag har precis druckigt världens äckligaste kaffe men så går det väl när man är på främmande jaktmarker. har återfunnit kärleken till min zipperall och det är den jag har levt i de senaste dagarna. vilken panguppfinning! det var den uppdateringen.

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

lalalala. har en inpackning med massa askorbinsyra i håret. det ska tydligen ljusa upp. vet inte om jag vill ha ljusare hår men var ju så illa tvungen att testa. har suttit och nött den i 1h, kommer få sånt jävla svall. så det kan ni ju prova på om ni inte har något annat för er. noliferz. 
 
gick btw åt helvete med att plugga. saknar helt enkelt motivation och karaktär. 

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

haha alltså förlåt, måste bara vara lite seriös. såg en grej på twitter igår, nämligen #cut4justin. höll på att DÖ!!!! är alltså massa bitches som är snea på att herr bieber röker på och dessa idioter kommer att skära sig tills han slutar. man ba "?????". dumma hoes alltså. lillen vet ju inte ens om att dom existerar. nä, gör om, gör rätt och finish the job, för i helvete.  

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

jaha, vad har vi här då? några kängor, en död ren och en nyårshoe.
idag måste jag ta mig i kragen och plugga inför tenta. kyk. hejdå

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

HEYHEYHEY! juljäveln och nyårshelvetet är äntligen över. hade dock ett rätt bra nyår, för en gångs skull. julen var också rätt ok. fick en butterfly av min boy, så jävla sweet.