jennysho†line

ord

Kategori: snillet spekulerar

jag leker med elden, jag spelar spel med döden, jag dansar med satan.

jakten på motivation, saknaden av energi, oviljan att vilja.

-

Kategori: pictures

IDAG:

Kategori: pictures

plugg

Kategori: Mitt liv som stjärna

Fick gå hem och skriva vidare på historia tasken så min skoldag bestog i grund och botten av tjilla en timme i skolan. Jävla tågtider. Men nu sitter jag här, bänkad framför wikipedia, med lite för beskt kaffe (pga min sockerdetox jag har fått för mig att ha) och inte alls så stor lust att skriva. Fick dessutom för mig att jag var lite blek så jag körde en runda brun-utan-sol vilket resulterade i en ganska klibbig tillvaro. Nu ska jag hur som helst, vänligt men bestämt, sätta ner foten och skriva en killer-uppsats. Wish me luck, hehe.


en plugg

ett nyår

Kategori: Mitt liv som stjärna

Är duktigt taggad på en liten nyårstillställning i lokal med fina festklänningar, kanske med en touch av skolbal fast med vissa skillnader. Skulle vara ett utmärkt tillfälle för mig att använda klänningen jag aldrig använde, liksom. hehe. Åh, jag hoppas verkligen att det blir nånting av dom här planerna.

slutar aldrig förvåna mig

Kategori: pictures

bok kob

Kategori: pictures

kent blir bok -10, kommer jag köpa ? jaaaa !

wannagetdrunkandmakeout?

Kategori: pictures

sjukdag nr #7899376

Kategori: Mitt liv som stjärna

Den här sjukdomen håller på att ta död på mig hehehe är så uttråkad att jag skulle kunna göra nånting jättekonstigt som jag inte skulle göra annars... har dessutom en blöt katt som röjer runt i mitt rum, nu gick han precis in i min garderob. anar oråd. nu jamar han och vill komma ut. jag tar det sen. som man bäddar får man ligga !!!!!
iallafall. tja !

gissa vem..

Kategori: pictures

.. som har en date med försvarsmakten inom en snar framtid ? HOHOHOH


lite update hehehe

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag är det Kent som sjunger kärlekssånger till mig och jag trivs väldigt bra med det. har tagit en välförtjänt paus med asiat dagboken och om jag var frisk skulle jag nog ge mig ut på en runda. men nu får det vara, för imorgon ska jag och mirandha handla de första julklapparna och då måste min fysik vara på topp. den här julen ska jag köpa en julklapp till mig själv. punkt slut.

tisdag

Kategori: pictures

Just nu sitter jag och skriver en kinesisk unges dagbok. Vill lägga till att det inte är någotning jag gör frivilligt, det är nämligen en historia uppgift. Förutom det känner jag mig sugen på lite room make-over så om någon känner sig manad att komma hit med en pensel och lite färg så vore det helt fantastiskt.

Idag har jag dregglat framför min nya mattelärare. Han är hunk oh han utstrålar den där kom-och-sätt-tänderna-i-mig-genast-känslan. Vi får se hur det går på matematikfronten nu..

eldigt

Kategori: pictures

retro, elleh ?

Kategori: musik

[ Noice - Du lever bara en gång ]

Åååh, så jävla nostalgi alltså. Den här låten spelades flitigt i min mp3 för ett par år sen. Har suttit och gått igenom lite gamla grejer på datorn i brist på annat och satan vad mycket saker jag har samlat på mig genom åren. Borde nästan få ett pris eller nått. Nu ska jag lira barbiespelet jag fick nån jul för allt för många år sen. tjingeling !

söndag

Kategori: pictures

[ Erik Linder - Du får göra som du vill ]

Har precis tagit en nap med min lilla älsklingskille, den var väl behövd eftersom jag låg vaken ett par timmar inatt. hehe. idag åker min bror iväg till karlskrona igen och jag ska förbereda mig för en helvetesvecka i skolan. woho. och nej, jag är inte frisk än.

lite hej&godnatt

Kategori: pictures


mitt liv som vilde

Kategori: Mitt liv som stjärna

Dag 2. Nu börjar jag få slut på sysselsättningar.

Var precis ute och flög med Buffen, gjorde schyssta flygplansljud med munnen när han bestämde sig för att han ville ner, så jag började förbereda mig mentalt och vi startade landningen. Såklart sätter han sin tass i den där gropen man har på halsen (den mellan nyckelbenen) så mitt flygplansljud fuckade upp totalt och jag sätter i halsen. Börjar hosta hysteriskt men finner ändå komiken i det hela och börjar garva, samtidigt. Tänkte att det här skulle symbolisera ungefär hur tråkigt jag har det under min sjukdom.

damienrice-cannonball

Kategori: musik

Lykke li

Kategori: Mitt liv som stjärna

''När hon fick frågan om vad lycka är för henne svarade hon snabbt den extremt tunga drogen "Ecstacy". Efter lite betänketid la hon även till "Men jag skulle inte rekommendera det, för man blir helt olycklig också efteråt. Men lycklig, vad då? Man är lycklig i bland. En sekund efter att man har spelat, eller när man är kär en sekund, eller äter choklad en sekund, röker braja en sekund. Det är bara glimtar, jag tror inte på lycka"

sjukfredag

Kategori: pictures

just nu sjunger Ozzy Osbourne kärlekssånger till mig, jag har en nyinköpt bok att plöja igenom, jag är näst intill hög på feber, dunkudde effekten har kickat in och mitt huvud känns som en ballong. Mitt i all sjukdom kunde jag inte haft det bättre, det enda som saknas är egentligen en paraplydrink och massage.mitt liv som vilde

Kategori: Mitt liv som stjärna

Del 1.

Det här är min andra duschfriasjuk-dag. Mamma tror att det är svininfluensan jag har dragit på mig, jag är skeptiskt och tippar mer på en rejäl släng förkylning med eventuell touch av vanlig influensa. Så, här har jag legat de senaste två dagarna och praktiskt taget badat i mitt egna svett (COZYYY) och känt mig hur fräsch som helst. Har pendlat mellan 35.7 och 39.3 grader, (OBSERVERA!) med tablett i kroppen. Så det enda som förgyller min vardag just nu är det här fina meddelandet jag fick på facebook nyss och att sofia mår mer eller mindre lika dåligt som jag.

 

du lärde mig att försvinna

Kategori: pictures

inatt drömde jag om dina hjärtslag igen. du var så nära och jag kunde tydligt känna doften från ditt hår. en blandning av apelsin och dyr parfym. sekunderna precis innan jag vaknade såg jag hur du sakta tynade bort och varje cell i min kropp skrek i protest. och sen försvann du. igen.

22:58

Kategori: pictures

vore det inte för arbetet vi ska skriva i historian så skulle jag inte ens komma på tanken att gå till skolan imorgon. börjar bli lite (väldigt mycket) skoltrött och jag saknar både energi och motivation. blöh. det är vid sånnahär tillfällen min lägenhet (som inte riktigt finns ännu) lockar extra mycket med varma filtar på en mysig balkong. jag måste verkligen börja sova bättre, men det känns inte som någon direkt hjälp att jag(?) förmodligen har slagit upp min gamla nackskada. uschhhh. men nu kallar john blund, eller så är det alvedonen som börjar kicka lite, är osäker. natti !

 

roed

Kategori: pictures

[ Kent - Vals för satan ]

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är tillbaka. Fysiskt iallafall (hoho). Idag har jag spanat igenom alla underbara såpor jag har missat under veckan. känner mig mycket nöjd och belåten. känner för en runda i spåret, men eftersom jag är dödligt mörkrädd så får det vänta tills imorgon. vill börja på kickboxning eller nått liknande. vad sägs om mma ? hehehehe 

musik

Kategori: musik

NOW PLAYING; SOKO - WHY DO YOU TREAT ME LIKE YOU DO?

noll ork

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja bloggen. nu sitter jag här igen i mitt lite för kalla rum och med en oskön huvudvärk & blåmärkevärk trots ett antal alvedon. borde göra lite html-uppgifter, men jag känner mig inte tillräkligt manad. usch.

  +   = MÅNDAG

enemy

Kategori: Mitt liv som stjärna

I’ve shared my past with you
I’ve shared my fears with you
I’ve shared all my thoughts with you
I’ve shared my occasions with you
I’ve shared my music with you
I’ve shared all my songs with you
I’ve shared my home with you
I’ve shared my tears with you
I’ve shared every single thing with you

But you, to pull away from me
you took, what I had in me you took
everything from me and you ran away

måndagsont

Kategori: Mitt liv som stjärna

har väldigt ont i min kropp idag efter en trappincident i lördags. väldigt ont. har knappt kunnat sova eftersom jag har en tendens att röra på mig mycket när jag sover, problemet var bara att jag vaknade så fort det gjorde ont. grattis till mig. idag kommer min bror hem och vi ska fira med fridays.

ps. vill bara säga att jag älskar min mamma.

still alive

Kategori: snillet spekulerar

trasiga strumpbyxor efter att knäna har kysst asfalten
tomma gator upplysta med ett gult sken från lamporna
en kall jacka och en lite för hög alkoholhalt
en död själ i en lika död stad. när slutade vi hoppas på förändring, när blev vi någon annan?
jag vill greppa tag i mina egna axlar, ruska om mig ordentligt och skrika högt och tydligt.
Herregud kvinna, du är sjutton år och har hela livet framför dig. Det tar inte slut här!

lööördag

Kategori: pictures

Yoo peeps ! Idag är det lördag och jag längtar väldigt mycket tills ikväll då det kommer bli lite röj i lokal. Har legat och kollat riverside hela morgonen och jag är nu på avsnitt sju. det är faktiskt inte så tokigt, men jag måste erkänna att jag hade mina tvivel. nu ska jag lägga på lite make-up för omgivningens skull, sen ska jag fortsätta tagga. tjingeling.


duon.jpg

Veckans babe

Kategori: veckans babe


Det har varit mycket tjat om veckans babe på senaste tiden. så jag bah; "varför inte slänga in den bästa baben ever?". Så här har vi han ! Anders Ramdén, min käre klassvän. Du förtjänar det.

fredag

Kategori: Mitt liv som stjärna

idag mina damer och herrar är det fredag. idag ska vi ha en freds.. nånting i skolan och jag längtar inte alls. sen ska jag på bio med min moster, muck, vi ska se chanelfilmen. längtar snuskigt mycket till lördag. amen brother.

HEHEHehehE_HEHe

Kategori: pictures

happy b

Kategori: kalasbarnIdag fyller min fina vän Pullan hela sjutton år ! Grattis babe !

nattliga funderingar

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag kan inte sova, tjalalalala. Det lyser i min grannes hus och det får mig faktiskt på lite bättre humör att veta att jag inte är den enda med sömnproblem. Och som vanligt vill jag sticka ett finger i ögat på alla iddisar som lever runt omkring mig. Usch. Jag längtar verkligen tills jag får min lägenhet utomlands. Måste bara bestämma vart jag ska ha den.

Mina alternativ:
# Paris. (Nackdelen är språket, kommer aldrig lära mig franska).
# Ibiza. (Kommer dock förmodligen dö av allt håll igång).
# London. (Väldigt kallt och jag gillar inte konceptet att de har skorna på sig inomhus).
# Australien. (Väldigt långt om jag känner för att hälsa på familjen lite fort).
# Grekland. (Väldigt dyrt).

Listan går såklart att göra längre, men just idag känner jag att dom här lockar mest.

gillar dig gynning

Kategori: musik

måndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Tegan And Sara - Alligator ]

Lördag var helt cp. Vi träffade Chippen och gick en fet bit innan vi liftade med en sjukt religiös kille. Vi höll dessutom på att störta över ett staket. Idag har jag varit hemma på grund av sjukhet och trötthet. heheehe.
Håller på att planerar en resa till Lund med min vän också, hehehehe. känner mig olagligt taggad. HEJDÅ.

en bild

Kategori: pictures

Nu ska jag alldeles strax iväg mot röj och härligheter. Är lite spänd. Hejdå.

quickie

Kategori: Mitt liv som stjärna

HEJ !
Igår var jag hemma hos Johanna, det var kul tills allt spåra. Snart ska jag på ansiktsbehandling, sen ska jag och ven leka i stan. vill ni ha mig så finns jag i min mobil.

Saker som jag kom fram till igår:
# Jag tycker att lillebror D är dödligt vass.
# Felix är tydligen yngre än vad jag hade fått för mig.
# Man kan få ont i fötterna av converse också.

ett öga för detaljer

Kategori: pictures

musikfavvosar

Kategori: musik

Iggy Pop - The Passenger

Relient K - Candlelight

K'naan - Waving flag

The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down

konstatering

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vad heter det när man tänder på möbler ? Jag tror nämligen att jag är lite kär i min tv.

fredag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag varit i täby och handlat ett par strumpbyxor och min efterlängtade coola tröja, den äger. Träffade min gamle barndomsvän Moa på stationen och det var verkligen inte igår, höhö. Nu har jag precis ätit middag och jag märker såhär i efterhand att jag åt på tok för mycket. Uähh.. Nu ska jag gå och dricka mjölk, tudilu !

idagserjagutsåhär

Kategori: pictures


fdhv

Kategori: pictures

love it

Kategori: musik

indignation

Kategori: snillet spekulerar

just nu känner jag för att riva hela världen som ett korthus och blåsa bort alla överblivna bitar i en gigantisk brasa. känner mig så fruktansvärt irriterad att jag vill lägga en isbit på kudden och vänta tills den har torkat in, sen ska jag omvandla allt till noll. jag vill skrika åt alla idioter som inte förstår mig och ge kungen mitt ståtliga långfinger, sen vill jag nog gråta lite också. det här känns inte bra alls. vill flytta bort från allt några år sen kanske jag återkommer när jag inte liknar hulken längre. jag hatar er jättemycket.

JAG ÄR UPPTAGEN OCH

Kategori: pictures

HÄR ÄR MIN POJKVÄN


hedi.jpg

slimane.jpg

TIIIIPS

Kategori: tips från jen

HEJ TORSDAG

Kategori: pictures

Den här veckan har varit en pain in the ass. På riktigt. Vill avliva mina sömnproblem och börja på en ny bana. jag förtjänar lov.

one day..

Kategori: pictures

I brought home an crazy asian chic, a indian and a fried egg.


about the bible

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu vill jag inte ha massa sura kommentarer från arga präster eller liknande, säger bara hur jag har tolkat våran historiska lilla saga. Enligt mina beräkningar är det fysiskt omöjligt att leva i 930 år som det står att våran legend Adam gjorde. Hans son födde dessutom ett barn vid en ålder av 65, vilken kan verka ganska suspekt. Vill inte vara den som är den som vill beröva någon på barnaglädjen, men för guds skull (höhöhö) håll er inom tidsramen.Sen vill jag tillägga att jag endast har läst de tre första sidorna, så jag kan ha varit för snabb med att döma. Dessutom känns det viktigt för mig att berätta att det inte har varit ett frivilligt val för mig att plöja igenom det här kapitlet. Om någon har läst hela den här texten vill jag dessutom passa på att hälsa. Hej !

no mercy

Kategori: pictures

Hade faktiskt tänkt att ta en sabbatsdag idag, men sen tänkte jag "äh, vadfan, jag är ju redan uppe", så jag körde all in och slurpade kvickt i mig lite smärtstillande och satte mig vid datorn för att vänta in tåget. Så nu är jag här....


Här är en annan gång jag var skadad. Fast då var det ingen led som inte riktigt fungerade som den skulle, utan en fraktur på ca 11 bitar. Loooking gooooooooood, huh ?

måndagsvals

Kategori: Mitt liv som stjärna

nu är jag tillbaka igen, en aning mer sliten och skadad sen sist. tror att jag börjar bli sjuk, eller äldre för baksmällan har aldrig förr varit så jobbig att tampas med som nu. min armbåge är ur funktion och jag skulle helst av allt vilja åka på nått uppvilande rehab. yeah bitches. skola idag också, uuääh.