jennysho†line

stekarsöndag

Kategori: pictures

Idag har vi varit och badat i Bergsjön. Herrejävlar vad det har stekt på ! Vi hällde på oss rejält med olja och jag kan tänka mig att vi såg ganska flottiga ut när vi låg där på bryggan, heheheh. Pyrr tog med sig bergsprängarN så vi höll alla kårstabor borta från vårat revir. Iallafall i början, sen kom hela XL-ligan och började bomba i vattnet. INTE KÜL. Har iallafall fått fett med färg så jag kommer ju äga sönder i våran bruntävling efter Grekland. Snart ska jag och Ven ut och lira basket. TJA
soltjejer.jpg

OMRÖSTNING

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu finns det en omröstning till vänster som alla borde delta i. 

  Man kan rösta var tionde sekund, så satsa stenhårt !

olivolja

Kategori: Mitt liv som stjärna


Ärade söndagsslampor... Om någon mot förväntan skulle se mig idag så är det inte en ask bregott jag har i mitt hår... Det är bara olivolja sen en tid tillbaka. Jag ville bara att ni skulle veta. Kram.

loss bara

Kategori: Mitt liv som stjärna

GUESS WHO'S BACK !!!! En kväll hos Lossi. Det började med att två tjejer komhem till mig och gjorde sig i ordning lite, sen åkte vi till ormsta och mötte en till tjej, sen gick vi till Loss. Sen gick det bara utför. Kvällen spenderades i peruk och jag har X antal blåmärken efter den norska fyllan. Vi kunde ha dött.

Igår var jag och Ven vid Bergsjön och solade. Jag har bränt mig. Vi ska dit idag igen. Bilder kommer så fort Twiniie lägger ut dom.

2009-05-29

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Beyonce - Halo ]

Ikväll ska vi till Lossan. Det ska bli roligt, även om det tar emot lite att säga det. Jag ska nästan skippa kläder helt, det är ju jättefint väder. Eller kanske var, min rullgardin är nere. Utan den skulle jag inte överleva (jag skojar inte).
Jag har orienterat idag. Och åkt moped med Suspect. Det gick fort och jag grät lite av vinden. Jag vet inte hur jag ska ha mitt hår ikväll. Snart kommer Vendela och Miranda. Längtar.
 Såhär ser jag ut idag:

fredagsfin.jpg

if u seek amy

Kategori: pictures

Här har ni tjejen som kan få mig att gå från straight till homo på tre minuter och nitton sekunder. Det är nästan sant.

lalalalalaloveyou.jpg

sextontjugosex

Kategori: snillet spekulerar

Det är som att kämpa mot tyngdlagen, jag vet att jag borde släppa taget.
Men jag har fan inte lust.

fredag

Kategori: pictures

HEHE. Igår åkte jag och Paulina på en spontantripp till gymmet. Vi skrev upp oss på pilates och Afrikans dans(whyyy?????). Smög iväg och gjorde en hemlis sen och idag ska jag till sjukgymnasten. Det är nog sista gången jag är där så kom igen, ge mig en present... Observera att jag är vaken femtio minuter före utsatt tid. Inte helt okej.
Ikväll kommer jag vara hos Lossi. Absolut inte okej.


enlampa.jpg

Twitter

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tänkte försöka mig på ett såntdär twitterinlägg innan jag ska gå till tåget. Nu kommer det....
Idag ska jag till skolan, nu ska jag till tåget, hejdå

LACKINLÄGG

Kategori: Dagens Fuck You

DAGENS FETA FUCK YOU GÅR TILL SKVALLERKÄRRINGEN NEXT DOOR, FUNDERAR PÅ ATT KNACKA PÅ MED EN BREVBOMB ELLER MAILA MASSA HIV TILL HENNE. CP'T SKA NER !!!!! FUCKFUCKFUCKFUCKKKKK OFF ! OCH JA, JAG TYCKER OM CAPS.
mitthattillfolket.jpg

tisdag bitch

Kategori: pictures

Fakta: Jag har badat varje dag sen i .. onsdags förra veckan. I en sjö. Två sjöar.

Idag, mina damer och herrar, har klassen besökt bergsjön. Indränkta i majsolja ägde vi kårsta. Det var askallt och äckligt, så ni borde fan inte åka dit. Stekte duktigt på bryggan och precis när vi skulle gå så började det dugga lite grann, men vi tål allt.
Imorgon ska jag köra en fuling (men jag ska gå på språket) sen kommer vi ligga i bergsjöns lugna närvaro och känna oss som Olinda hela dagen. Juuust love it. Har by the way smörjt in mina ben i babyolja, nån kommer bli mjuk. hehehe

gillarer.jpg

PS. dödade precis två flugor i två smällar. YEAH

måndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag saknar massa saker idag.. Känner mig lite extra tom liksom.. Det blir inte bättre av att jag inte får komma in i badrummet.. men vad ska man göra. JävlaChristian. Ont i magen har jag också. Faaaakkkkkkk. Nåväl, tjingeling

UPDATE 09.01: Hade föresten ett prov nu på morgonen som jag råkade missa, hoppsan. Nu är det bara tre veckor kvar, sen jävlar blir jag en farlig tvåa. BEHÖVER EN NY MOBIL, ALLA BIDRAG ÄR VÄLKOMNA

matallergi

Kategori: pictures

Nu har det inträffat en väldigt konstig grej. Jag har blivit allergisk. Mot MAT. Kan inte käka nånting utan att jag får röv ont i magen. Värsta magkatarren typ. Fett coolt & fett ont (OBS! Diagnosen är inte rktigt fastställd, det är mest jag som har spekulerat). Jag är ganska uttråkad idag. Ja. Och det är inte sol ute heller.
Jag har rosa naglar idag.

pinknails.jpg

söndag

Kategori: pictures

yeahbitch.jpg

tolvfyrtiosex

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kallade nyss min plastfarmor för slampa och min mamma reagerade inte. Tänkte bara säga det.

idag

Kategori: pictures

[ Kent - Vinter Noll 2 ]

OH. är fett med sugen på att dra utomlands. Och gadda mig. Snart är det maaaddafucking skolavslutning, yeeehoo. Kanske ska dra en vända i spåret nu, bara för att jag kan ! Eller så hoppar jag in i duschen och målar naglarna framför tv'n. Svårt val. Det lutar åt duschen. Hehe..

tatoo.jpg

Veckans babe

Kategori: veckans babe


welovekristian.jpg

Veckans babe den här veckan blir Kristian. Killen som bjöd två totala främlingar på Donken. Det borde finnas fler som du !

söndagsmemoarer

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag är det min 6275'e dag i livet. Och just idag fick jag veta att jag faktiskt har två kusiner. Den ena visste jag om sen tidigare, men den andra kom som en total överraskning ! Han är runt 25 och heter Johan. Kul !
Hittade honom imorse när vi satt och valde ut bilder till Christians student, han vet typ inte ens att jag finns.. Och allt prat om studenter hit och dit gör mig galen, jag vill också. Men jag har knappt börjat skolan.
nåååväl, heeejs

rama in mig

Kategori: pictures

Är lite irriterad. Mamma och pappa har bestämt sig för att det är en jättebra idé att göra om hela vardagsrummet innan Christians student, sådär bra tycker jag. Nu står det skåp och bord överallt. Det är rena rama utmaningen att komma fram till min dörr. Känns lite som att jag är med i Robinsson. Eller typ Wipeout. Jävla ljud överallt. Fan.

loudnoises.jpg

fuck yeah

Kategori: pictures

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men Familjen technoplippar i mina högtalare idag. Inget Vaxholm blir det heller, jävla väder utan det blir att tagga till ikväll istället. Jag kommer vara snygg då. Eller. Kanske. Inte.

freeedag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Parken - Uppsalas Gränder ]

Är för tillfället lite.. ååh, vet inte riktigt vad jag är.. kanske nervös, på grund av en liten facebook-incident av Sofjo. Damn you........... Nu gick larmet på min avstängda mobil på.. Jag orkar inte med den här dagen...
Planerna var att åka till Vaxholm och tjilla galet, men det kommer typ regna så vet inte riktigt hur det blir. Ikväll blir det iallafall Tanto och jag kommer äga. XOXOXOXOXOXXOXOXODODOGHRJH

UPDATE 10.10: Badade i Lillsjön igår, kram.

yesterday

Kategori: pictures

Igår, den 20 maj 2009, invigde jag och min vän Bazzi badsäsongen i Bergsjön, Kårsta. You gotta love it ! Det var inte så kallt som jag hade trott att det skulle vara, men nog var det svalkande allt. Tänkte dyka i idag igen, men den här gången med badkläder hehehehe. Bazzjäveln verkar inte vara vaken än men jag ska spöa henne när vi ses. Nu gick jag, tuddiiiiluuuuuu !

sexybitches.jpg

hi sexy

Kategori: pictures

Happy b-day

Kategori: kalasbarn


Fett med grattis till heffaklumpen i mitt liv som fyllde elva barre igår !! Jag älskar dig Buffi !

LAAAACK

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ska alldeles strax ut och lacka på alla drägg i min omgivning. Just nu hatar jag nästan allt. FRUKTANSVÄRT BESVIKEN ÄR JAG. OCH JAG GILLAR CAPS LOCK. Jag och min vän Bazz (aka. tvåan) ska sätta oss vid en sjö och låta våra knytnävar och vapen hugga ner varenda molekyl. Japp, det ska vi.

guldkorn

Kategori: musik

[ Cheap Trick -  I want you to want me ]

fucking onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Skulle egentligen ha tältat idag, men som vanligt är det alltid nånting som kommer imellan. Hm.. Mitt humör är lite upp och ner just nu, men jag är mest grinig. Men det är väl bara att slänga in lite socker i elden och hoppas på att vinden vänder. Ikväll ska jag rocka hårdare än nånsin. Tja.

make up & break up

Kategori: pictures


nomakeup.jpg

2009-05-19

Kategori: snillet spekulerar

(Visst känns det legitimt att hata
sig själv när man är 17.
Jag är ung och allt vad det innebär;
dumihuvet och lite småmobbad.)

- Mardy Bum

☮ ☮ ☮ ☮ ☮

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu kör vi på en omstart tycker jag. Ska byta ut min header också. När jag orkar alltså.

stanna hos mig

Kategori: pictures

Du följer alltid efter mig, det har blivit som en lek. Våran lek. Egentligen är det nog mer din lek eftersom det alltid är du som bestämmer och allting är på dina villkor. Du jagar mig alltid när det är mörkt och ibland blir jag så rädd att jag skakar i flera timmar efteråt. Men det gör ingenting, vi är ju iallafall tillsammans.

Fake-människan bakom mig är inte mer än en inbillning, men när du rör vid mig känns det mer äkta än tårarna på min kind. Jag vet inte varför jag gråter, det finns egentligen ingen anledning. Men det känns liksom lättare att andas då.


ghost.jpg

jibberish

Kategori: pictures

Mindre sweet att börja dagen med nationellaprov. Trots det kan det ha gått över förväntan, är inte riktigt säker men ingenting är omöjligt. Resten av dagen lekte vi lekar. Ibland undrar jag om jag verkligen går på gymnasiet. NÅVÄL. Fightades lite med en viss R på stationen, men nu är läget under kontroll igen.

Ska by the way hänga med min moster till grekland en månad i sommar, känns helt ok. Kommer såååå vinna bruntävlingen !
 
notgonnahappen.jpg

hazard

Kategori: snillet spekulerar

tiiiiiisdaaaaag

Kategori: pictures

Idag är det en såndär dag när jag har nationella prov i mattematik. WOHO ! Kommer jag kugga ? Jag vet inte. Det spelar ingen roll. Har väldigt ont i mina fötter efter alla dessa skavsår och trappskador. Kan inte ens ha mina skotofflor, som jag gick i till Hags (det är därför jag har skavsår) men trots allt så blir jag tvingad att stappla runt på skolans golv.

Måste passa på att gratta min förälskade vän Hags som firade en månad med Madz igår, congratz ladies ! Men nu gick jag hejdå

tvåsmåcpen.jpg

go go go norge !

Kategori: pictures

Jag och V beslutade oss som sagt för att gå hem till Hags. Det tog en timme och det var sisådär 8 kilometer. Woho. Jag hann döpa hennes puppisar och vi (hags) bakade lite schyssta bakverk, bra skit. Igår åkte Hags iväg och jobbade men jag och Ven fick stanna kvar. Så där satt vi, i mitten av ingenting, och spelade vänd tia. Jag gillar livet i Tarby.

Tänkte ta med kameran så ni hade kunnat följa våran resa i form av bilder, men det hade bara blivit massa naturbilder då. Ledsen. Och med risk för att låta efter...... Norge vann melodifestivalen.


oneyearago.jpg


 

schlagerfeber

Kategori: pictures

HEHE. Har precis räknat ut att jag äger jeans för 10 papp.. Och jag tycker inte ens om jeans.
Igår klappade vi Måns i Kungsan, träffade massa mattor och några italienare. Kay kom dit också. När EMD äntligen släppte taget om mig var det dags att bege sig hemåt. Woho.

Ikväll ska jag till Hagrids hus och kolla på Melodifestivalen. Så jäääävla bra alltså. Jag och V ska gå till henne från stationen, det är typ sju kilometer. Hejja hejja hejdå !
 
minfinavän.jpg

du är min hjälte

Kategori: pictures

vingar.jpg

sextonnollnoll

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Davig Carr - Free Falling ]

Fan
. Så jävla onödig dag, hade inte ens behövt gå upp överhuvudtaget. Var i skolan i sisådär tjugo minuter, sen var det full fart hem igen. Ikväll blir det nog som sagt den där Rix Fm grejen i Kungsan om det inte kommer upp nått roligare vilket det förmodligen inte kommer göra. Ååh. Klagaaaa.

tionitton

Kategori: pictures

[ Timo Räisänen - Sweet Marie ]

Nu är det sisådär två och en halvtimme kvar tills jag ska gå till tåget. Har lite problem med vad jag ska ha på mig eftersom jag bara ska vara i skolan nån timme.. Sen vill jag tatuera mig också, men mamsen och jag har bestämt att vi ska göra dom utomlands istället. Det känns mer glamoröst än en sjabbig lägenhet i Åby. No offence. Kommer ju trots allt komma ihåg vart den blev till hela livet. Men nu har jag klagat färdigt. Glöm inte bort att ni älskar mig.

tjüüüüüss.jpg

fredag tjalalaaa

Kategori: pictures

Hell yeah, har sossas till 12.20 idag, hell no den skulle vara till klockan två. Och fan att jag vaknade så tidigt. Så nu sitter jag har med ett alldeles för sött kaffe och en morgonfrilla som ni skulle kunna döda för. Lalalaaaa.. Idag är det såndär Rix Fm grej i Kungsan, funderar på att åka dit. Jag vet inte ens vilka artister som ska dit. äh, kan bli kul. KRAAAM

hestjaevel.jpg

right now;

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu ska jag duscha och förhoppningsvis tyna bort lite. Återkommer när jag har lust eller när någon har köpt en snygg tröja till mig.

ilovewildfox

Kategori: pictures

feelfreetojoinme.jpg

som en gammal sång

Kategori: snillet spekulerar

Rädd för att säga för mycket, rädd för att göra fel.

Han brukar titta på henne ibland, se hur hon rör sig. Hur det blonda håret faller ner mot ansiktet och hur han så gärna vill lägga sin hand mot hennes kind. Säga att allt kommer bli bra igen.

Han minns porslinsdockan hemma hos farmor, smutsiga, tjocka barnfingrar mot den vita dockkroppen och pang. Etthundratjugotvå bitar på det blanka parkettgolvet. Hon är av samma material. Så skör. Hon skulle gå sönder om man rörde henne.

Kom, fly med mig.


Hon är rädd, rädd för att låta någon komma nära. Rädd för att bli lämnad ensam igen.

Och visst har hon sett hur han tittar på henne. Mörka ögon som skär in i benmärgen, en spinkig kropp och spretiga fingrar. Han behöver inte säga något, hon vet vad han tänker. Hur tänkte du att jag skulle hålla mig stark när du hela tiden ser igenom mig?

vihörinteihop.jpg

sounds of a heartbeat

Kategori: musik

[ Boyce Avenue - Keep holding on ]

varning varning!

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår var jag hemma hos Ven med Hägs. Vi kollade på film, men sen färskade resten ur och ville sova, men som den överlevaren jag är så gick jag med bestämda kliv ut till min cykel och cyklade hem. Slog ett rekord på tre minuter från Ven till mig, väldigt bra jobbat.
Innan det så var jag och B i stan och solade. Resultatet blev.. rött. Provade nämligen på en kräm som friterade oss till tomater. Sen impulsköpte vi ett par haremsbyzzor, satt finfint på brännan och det var skönt att slippa gå barbent en kylig vårdag. Groteskt fula, men dom kommer aldrig åka av !

NÅÅÅÅVÄL, idag är det nationella i matte. suuuuuug aaaaaaaav miiiiiiiig hehehe

hårkultur

Kategori: pictures

hårkultur.jpg

hostinferno

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har lyckats smitta ner hela min familj, hehehehe, yeees ! Det är en mystisk hostgospel i vårat hus just nu. Tack gode gud för att du har gett oss Mollipec. Och ikväll ska jag mysa framför sexan hela kvällen. Så försök inte få mig därifrån.

bubbel

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu får faktiskt alla sluta kasta bollar i ansiktet på mig. Faktiskt. Om ni träffar mig på benet, visst, men nyllet.. faaan. Fick en frisbee på mig också, inte ok. Badade när jag kom hem, det händer ungefär en gång per år. Ett stort ögonblick alltså. Min fotskada sved duktigt, men nu är den ren efter allt bubbel jag hade i. Fick en kallsup.

Hade förövrigt ett askul samtal med Twiniie på tåget, woho, vi har stora planer på g. Se upp gott folk !

kyssinferno

Kategori: pictures

[ Parken - Vad ska vi göra med Henry? ]

kyssinferno.jpg

family guy och jag

Kategori: pictures

[ Kent - Musik Non Stop ]

Jag gillar Family Guy, precis därför sitter jag och fördriver min tid med det, tack. Om man förkortar det blir det FG och om man säger det fort då blir det Fag. haha, kul ju. Förövrigt så har min brorsa klippt bort sina dreads.. Jag önskar att mitt hår också kunde växa tio cm i månaden.. Vi ska få nya grannar också, råkar veta att det finns en extreme hottie med i bilden - hello gorgeous ! Nåväl, Family Guy som sagt..

familyjen.jpg

i ett förhållande ?

Kategori: pictures

TRION


DUON

onenightatlossi.jpg

jag.älskar.dig

Kategori: pictures

yourockmyworld.jpg

en kväll hos l

Kategori: Mitt liv som stjärna


OOOH ! Det har hänt en grej! Min dator går fort som satan efter pappas viruskontrollgrej. FUCK YEAH !
Igår var vi hemma hos Loss. Dom bjussade på massa mat och det blev en och annan tur i köket med L. Man kan säga att det var maxad stämning från vissa människor. Det blev blodigt fram mot kvällen och min fot tog den största skadan, hej hej trasig häl. Nåväl, en dampig rödtott har dragit sönder min väska så jag ska samla ihop alla mina kunskaper från syslöjdstiden och knåpa ihop nått. Det kommer förmodligen komma upp massa äckliga bilder på facebook. Tja.

artonelva

Kategori: Mitt liv som stjärna

La nyss i lite mjukmedel i håret. Tänkte att det kanske skulle vara kul.

PS. det var ganska kul.

- - - -

Kategori: pictures

textmessage.jpg

2009-05-07

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hei. Det har varit lite mycket svartvitt här på senaste tycker jag.. Vill göra om lite i designen också, men jag har inte lust. Imorgon är det nog skoldebut (om man inte räknar med timmarna idag) efter min förkylning, men jag har inte bestämt mig än och med tanke på hur jag mår idag så kanske jag borde vänta. Det beror helt på hur schemat ser ut. tja.

art.god.damn.it

Kategori: pictures

[ Timo Räisänen - Sixteen ]

letsgokillsomeone.jpg

mainstream

Kategori: snillet spekulerar

En liten svidande känsla av ensamhet bygger starka murar i en sargad själ. Stänger in och stänger ute nya möjligheter att ta sig upp på benen igen och känna den där känslan av värme som har saknats så länge nu.
Kommer det alltid vara såhär att de starka står kvar medans de svaga bara faller längre och längre ner? För om det är så, då vill jag inte leva längre.
enhjälpandehandskullesittafint.jpg

fan

Kategori: dom sa vad?

jeny säger:

usche, det låter asäckligt

nu kom min katt WOHO

grisbengt säger:

sparka den

tadaaaa !

Kategori: pictures


loveloveloveyoulohan.jpg

sommarkänsla

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har fått ett enormt shoppingsug. Vill spendera pengar. Vill ha pengar. Vill köpa sommarkläder, vill bli brun, vill åka utomlands. Mamma och jag har börjat kolla på resor, då ska vi tatuera oss tillsammans. Ett hjärta ska det vara. Åh, vill nu..

torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Min temperatur har pendlat mellan 38 och 40 grader hela veckan. Hade egentligen inga planer på att gå iväg till skolan idag, men ett engelska nationella prov väntade på mig. WOHO ! Och naturligtvis var det hörförståelse inblandat och det går ju jättebra när det känns som att man har en dunkudde i skallen. Nåväl, jag kravlade mig upp, drog på lite mascaraför allmänhetens skull and off i went. Det gick väl sådär, men nu är jag hemma i trygga soffan igen. Fräscht.


allt.jpg

POKERFACE

Kategori: pictures




masquerademask.jpg

heidi slimane

Kategori: pictures

[ Kent - Kevlarsjäl ]

Har konstig kramp i handleden, en feber som spelar svårfångad och bara fortsätter att stiga trots mina ipren doseringar och en alldeles för varm säng. Är otroligt sugen på att bli sådär härligt solkysst, men med mina pigment verkar det inte hända nånting. Borde duscha men jag orkar inte röra på mig. Life's a bitch. Funderar på att boka en utomlandsresa. Kram.


tillbaka till samtiden

Kategori: pictures



ooh, lordi !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Och hej feber ! Jag blir så jävla sur.. Fan. Vaknade kall och taggad på att sola, men sen när vädret inte tillät så har jag bara legat i soffan och frysit. Fucking yes vad kul.

Kan ta och berätta att jag blev ner tacklad på T-Centralen igår av Pyret, du sluta då aldrig överraska mig babe. Kvällen spenderades tillsammans med Jesus och jag fick en bibel. Tack du. Nu ska jag sova, heeido

Miranda Hagrid Park

Kategori: pictures

söndag

Kategori: pictures

Ladies and gentlemen,idag var planen att vi skulle lägga oss och sola på nån välutvald plats, men tack vare vädret så fick vi ställa in. Tvingade upp mig själv imorse, men nu när vi har ändrat planerna så kan jag inte somna om. Jag tycker inte att det är okej.

Drömde förövrigt världens finaste dröm om en vän idag. Åååh, vad jag önskar att jag inte vaknade. Hiiiido

snabbis

Kategori: pictures

[ Imogen Heap - Have You Got It In You? ]

Nu ska jag och mitt märkeslinne gå iväg och dricka lite mjölk. Sen ska jag och Ven göra oss i ordning för lite kul, det behövs.  Har förövrigt blivit brun idag. är nöjd.
Sen verkar det dessutom vara så att min lugg tror att det är fritt fram att hoppa ut bara för att jag har fönat håret, vilket aldrig händer annars. Fyyyyyy !

valborg gott folk

Kategori: pictures

Hej fans. Det var en vild kväll hemma hos Hägs igår kan jag ta och berätta. Dock somnade vissa väldigt tidigt, men det var faktiskt okej för man blir trött av den friska lantluften som finns därborta i skogen. Det skickades ut mms för fulla muggar, men kom igen, det var ju valborg god damn it. Idag var det som vanligt Hagrid som var tröttast på morgonen, men efter några vändor med ringsingnalen fick vi allt fart i na. Har legat och stekt på altanen med Fia och Ven hela dagen och nu ska jag gå iväg och göra nått viktigt. hejdå