jennysho†line

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tänker tillbaka på alla åren som gått, alla vänner som har lämnat och blivit lämnade. Vi som skulle vara bästisar for life. Jag är inte ens ledsen över det. Vissa personer hör helt enkelt inte hemma hos mig. Det betyder inte att det är något fel på någon, eller att vissa inte är "värda" att vara med i mitt liv. Ni har gjort mig till den jag är idag och ni har fått mig att förstå att det finns så mycket fina människor där ute.
Ni har gett mig erfarenheter för livet, både bra och dåliga, och det är jag tacksam för. 

Så tack, tack för allt ni gav mig och för att ni ville dela med er av er själva till mig. Puss och kram, vi syns på stan. 

-

Kategori: snillet spekulerar

Schizofren. Kanske är det det som jag är. Det sårar för det bekräftar det jag själv har känt. Nånting är fel, jag är fel och människor i min omgivning märker av det. Udda. 

Vad är normal och varför kan jag inte vara det? Från Amor till bomb, underbar till monster. Söker fel, behöver inte leta länge. Grottar ner mig i artiklar på wikipedia, analyserar varenda cm av mig själv. Försöker hinna med, men allt går i 180. Jag kan inte hantera den jag är. Vad gör man då?