jennysho†line

now playing:

Kategori: musik

SoKo - I'll kill her
Slipknot - Snuff
Kent - Stenbrott
Darin ft. Kat DeLuna - Breating you love
The Knife - Pass this on

självmordsblond

Kategori: snillet spekulerar

i tried my best to let go of you,
but i don't want to

tänkbara dödsorsaker

Kategori: pictures

bara så ni vet

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ska gå och vika ut mig i duschen nu, sen ska jag plugga geometri. tjaa

allmänt lack

Kategori: pictures

Här har det varit livat ser jag.
Dagens första Fuck You går åter igen till sl. Kom hem en timme senare för att dom inte kunde kirra lite elfel på hela sex timmar. Illa. Sen får jag väl langa väg en klapp på axeln på gubben som råkade få sin bil tillplattad av det blåa terrormonstret som har jobbat dubbelt den här månaden (Först vare den 13åriga tjejen som blev påpucklad och nu mannen med bilen).

Sen kommer dagens andra Fuck You och den är tillägnad min mobil som numer vilar i frid. Om den inte skulle varit så snygg skulle jag hatat den för evigt.

HAHAHAHA

Kategori: musik

sexappeal

Kategori: pictures

En familjegrav..
Vad skönt med lite sällskap
.

Idag har jag varit på On Off med min käre vän Ven. Det tog ett tag innan vi hittade men tillslut hamnade i rätt och Vendela fick med sig en röd liten skapelse hem. Fint. Lägger in lite bilder från Fias spelning också, du var helt jävla bäst. Tjarrååå

OBS !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu är jag officiellt med och tävlar om 5 stycken 5 liters Heineken. Tack gratisbio. Helt sjukt bra det här med att man kan få presentkort enbart genom att klicka in på sidan några gånger i veckan. Tummen upp.

fuck off

Kategori: pictures

Visst kan man bli lite förvånad när en gammal äcklig bällstabergveteran dyker upp på msn och invitar mig på en date. Blev lite förvånad och en aning ställd. Men å andra sidan lever vi i en sjuk liten värld och alla vill ju ha sin bit av jenny. Visst ? God bless dissarlinjen

wii legenden

Kategori: pictures

Begravningen var fin. Jag har en snygg släkting och världens bästa farmor. Hon tycker att min tungpiercng är grym. Efter den tog jag mig hem till Paulina för att fixa till mig efter snökaoset, sen var det full fart till brottby. Där var vi snyggare än nånsin och ingen ville spela Wii med mig i längre än fem minuter, inte ok...... Jacke trodde att jag spelade norrländska och jag var jätteduktigt på bowling efter några omgångar. Sen runt tretiden åkte vi tillbaka till Kragstalunds trygga kvarter efter en omtumlande bilfärd. Det var ungefär det och Paulina vägar vakna. kram då

warrior

Kategori: snillet spekulerar

Gränsen mellan att bry sig och lägga sig i är hårfin och du har precis knallat över den

fredag

Kategori: pictures

Drömde en fruktansvärt obekväm dröm om en klasskompis idag.. Jag hoppas verkligen inte att drömmar kan bli sanna. Anyway. Idag ska jag på begravning och jag ska göra ett fucking gympa prov om träningslära. Kan skitmycket och jag kommer få ett stort och snyggt MVIG.
Idag är det fredag. HEIDO

jen wader

Kategori: pictures


Jag låter som Darth Wader och det är inte riktigt ok. Höll på att kvävas inatt så jag fick ta en gnutta astma-medicin, förutom det mår jag grymt. Vill träna vill träna vill träna. HEIDO

+++++

Kategori: snillet spekulerar

Jag är sjutton år. Jag vet inte längre hur jag ska förhålla mig till verkligheten

kvällspromenader

Kategori: pictures

[ Patrick Wolf - Augustine ]

En mysig pratstund med en mysig vän. Jag mår ganska bra just nu (fuck off halsont). Har prov på fredag, ska hinna med en begravning också, jobbigt läge. Nu ska jag sova och hoppas på att bli frisk och hostfri. tjaaaa

en vän med en bil

Kategori: pictures


Och du ser bara din egen skit när du trampar runt bland sårade själar. Så blind att du inte ser den där lilla handen som letar efter någon att dela allting med, någon att älska. Du har inte tid med någon annan för i dina ögon finns bara du själv.
En annan plats, ett annat liv, en annan planet. Men nånstans i det här olyckliga jävla träsket vet jag att det är precis det här du har förtjänat och det är precis så här det skulle bli.
Eufori är ett konstigt ord och jag tvivlar på att det finns på riktigt.

20090325

Kategori: pictures

[ The Knife - Pass This On  ]

Har precis powernapat lite på min matta med min hund, Poppie. Det var mysigt tills hon började sparka mig i ryggen. Förutom det så har jag lite ont i magen och jag har fått mascara i ögat, nhaiz. Är grymt taggad på att gymma, men jag är sjuk så jag får inte, blablabla... Nu är det nått ADHD-barn här som vill ha mig, så HEIDO.



jora.. s'atte..

Kategori: pictures

Har fett med ont i halsen, inte ok, men det hindrade mig inte från att gå på samtliga lektioner. Fick en spanska bok på låret samt vaseline på näsan. Och om en timme ska jag iväg och kolla dylan. Tänkte blotta lite bilder från i söndags också. Så njuuut :



bobbobbobbobbob

Kategori: pictures


Ikväll ska jag kolla på den här lilla retro pojken.  Sen ska jag lägga in massa bilder från när vi välkomnade våren, LOVAR ! Nu är jag i skolan, tja.

Fick föresten en parfym och en femhunka igår. Jag gillare.

20090322

Kategori: Mitt liv som stjärna

Är typ sjuk. Jävla hals. Och idag kommer min släkt hit med massa paket till mig, wooohooo ! Ville bara säga det , tjaaaaaaa

Black book

Kategori: pictures

addepatrikaddevictoroskar

Kategori: Mitt liv som stjärna

hei


PS. älskar när jag får ett samtal samt några mms som gör att jag ligger och garvar högt och tydligt för mig själv, DS.


UPDATE 00.16 :     " att köpa korv och att prata med jenny, det är typ samma sak " - Andreas Lindberg (aka. Addi8_man), 16 år.

å-n-g-e-s-t

Kategori: pictures


Som en frätande syra
förtvivlan
Ibland brukar jag drömma om hur det skulle varit om du inte hade lämnat mig, och jag letar ofta efter ljudet av dina andetag, ljudet av dig. Kanske är det du som har gjort mig dum, kanske har jag skött det helt på egen hand. Jag tror att det finns en möjlighet att jag saknar dig, saknar mig själv. Det gör ganska ont. Och jag vet ingenting längre.
TA BORT MIG

uppdrag vallentunasjön

Kategori: pictures

Idag ska Miranda Park (aka. Hagrid, Hagge, Murre, Murran, Skogsväktarn etc.) skänka sitt liv till vetenskapen. Hon ska nämligen ta ett dopp i Vallentunas röv - Vallentunasjön. För detta kommer hon att håva in en summa på hundra svenska rikstaler. Det kan uppfattas som en ganska liten summa med tanke på att världens alla kemikaler befinner sig under istäcket som har lagt sig så fint under vintern, men man kan inte stoppa skogsveteranen Hagrid.

Ett litet steg för Hagge - ett stort steg för världen.


VARNING! Prova inte detta hemma.

HEJ

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vaknade upp med en redig huvudvärk och en tom Dworek flaska i fönstret. Och som att det inte var nog med att jag är bakis, jag har dessutom världens ångest. Fan vad dumt. Gårdagen var rätt bra, tack som fan för alla presenter och jag älskar er. Men allt kan ju inte vara perfekt heller, så nu ska jag iväg och åtgärda det jag kan ha startat........................... HEJDÅ.

PS. bilder kommer sen.

paraplû

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har jag suttit framför facebook i 45 minuter och endast svarat på massa grattis-inlägg. Väldigt roligt, men en aning enformligt. Men tack massa till alla som har grattat och tjohoat.

Dagens fuck you går till alla som tänkte sjunga för mig i matsalen idag, jag hatar er förevigt.
Nu ska jag iväg till Väsby och byta mina converse som jag fick (nån jävel hade lagt i en annan storlek i kartongen!! avlid) sen ska jag till Hard Rock eller TGF  och dricka paraplydinkar. Och imorgon kommer det snygga människor hit och firar mig. Jag trivs.  Sooooo looong suckers !

19 mars

Kategori: pictures

Och grattis på födelsedagen til mig själv ! Vaknade klockan fyra idag med huvudet där fötterna ska vara.. Hm, gick iallafall och drack massa äcklig Ramlösa blåbär, usch. Sen kom det in massa folk och sjöng en Grodan Boll klassiker. Jag var helt bombad och inte allt för glad att se dom. Dom hostade fram paket och jag fick en ny high tech mascara, ett par converse, en kofta & cash. WOHO. Nu gick jag. Tja !

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag gymmat och städat som en .. ja. Ville bara säga det. Är helt jävla trött och jag skulle inte ha nånting emot att somna nu. Så heeeeido.

Finns det tusen svar ?

Kategori: pictures

Har jag äntligen lyckats glömma ?

onsdag

Kategori: musik

Idag sov jag med Buff som huvudkudde och drömde en inte allt för oporrig dröm om Tsatsiki. Jag gillart. Nu ska jag iväg och ha spanska. i Adios !

Och Måns.. Jag trodde aldrig att jag skulle säga dethär.. Men du ligger etta på min spelningslista..

vardagsideal

Kategori: snillet spekulerar

[ Girl In a Coma - Their Cell ]

Och jag vill knöggla ihop den här skiten till en liten bomb och kasta iväg den så långt det går. Sparka sönder en betongvägg, skrika och springa bort från det här kalla jävla landet, ro iväg till Sydafrika och smälla upp en fabrik som tillverkar kexchocklad. Och alla ska vara tvugna att använda Caps Lock. Dränk världen i musik och rädda barnen som tvingas växa upp med Amy Diamond i högtalarna. ( Och jag är värdelös )

20090317

Kategori: pictures


dubbelhora

Kategori: pictures

Fy fan vad besviken man blir när man trodde att man kunde en person utantill och sen gör den något man aldrig trodde att den skulle göra. Jag känner mig helt tom, inte ledsen, inte arg. Precis mitt emellan. Äckligt tom. Jag vill hata dig, men jag är inte säker på att det är de jag vill. FAN TA DIG & jag saknar dig.

ya rly !

Kategori: pictures

smitarn'

Kategori: pictures

Trots att min dag började med ett.. Inte allt för kul besked gick det ändå ganska bra. Tuggade flitigt på alla lektionerna och efter skolan föjde jag med Addi och Dalle och gymmade. Jag smet alltså in utan kort och sen att jag var grym gjorde det inte bättre. HEHEHE. Är taggad till fredag. kramkraaam

jag har slaggat i riksdagen

Kategori: Mitt liv som stjärna

lalalalaaaa, iallafall typ två sekunder, men tro mig.. DET RÄKNAS !!!! Världens värdelösaste besök, och Rune (guiden) var dötrist. Förutom det så har jag gymmat och städat mitt rum, så jävla kaxigt. Och jag saknar Mohammed. Nu: skola. TJA.

greatest love

Kategori: pictures



i wish..

Kategori: Mitt liv som stjärna

För snart fyller jag år och jag önskar mig allt, men för att vara lite specifik så tänkte jag hosta upp en liten lista:

# Vita converse
# Kent-boxen
# Nitskärp & nitarmband från Bikbok
# Wayfarers
# Smycken
# Pump
# Dior show
# Pengar & Presentkort

flugjävlar

Kategori: pictures

Vi surrar runt som patetiska små flugor i jakten på lycka och framgång, men det vi inte får in i våra nötter till hjärnor är att det vi kallar lycka egentligen inte existerar. Vi kommer aldrig bli bättre, vi kommer bara gräva ner oss ännu mer under vårat sökande. Och när vi tillslut förstår att vi letar efter nått omöjligt kommer våra själar vara så sargade att vi inte kommer orka resa oss upp igen. Då kan vi ligga där med våra brustna hjärtan och gråta över att vi inte gjorde något med våra liv.
 

en vinterdrog

Kategori: pictures

20090315

Kategori: pictures

nikon d60

Kategori: Mitt liv som stjärna

Sådär, nu har jag blivit 7000 kronor fattigare......... Fast jag känner mig ändå nöjd som fan och jag är ruggigt taggad på att testa den, men batterijäveln måste få lite power först. Men iallafall.. Jag fyller år om fyra dagar. KRAM

bekännelser

Kategori: pictures



# Jag älskar Kent. Har alltid gjort och kommer nog göra det ett tag till.
# Jag är allergisk mot plåstertejp.
# Jag har sett en människa dö
# Jag har fobi för mina egna fötter
# Jag har trott att jag har varit adopterad sen tvåan
# Jag har alltid dragits till mansdominerade sporter
# Jag har försökt ta livet av mig
# Min första bästa kompis hette Alexandra
# När jag var liten hade jag feberkramper minst en gång i veckan
# Jag har lyckats lura till mig ett par glasögon fast jag inte hade så jättedålig syn
# Jag har varit kär 1,5 gånger
# Jag har ljugit om min ålder
# Min första kyss var i femman

kistasulan

Kategori: pictures

Lukten av bakfylla och cigarettfimp har fyllt hela mitt rum som ett vakum. Kan inte låta bli att känna mig ofräsch. Huvudvärken och illamåendet är på sin plats och en lite för hastig rörelse skulle vända upp och ner på min magsäck. Gårdagens mascara har lagt sig som ett pulver under ögonen och mitt ansikte skulle platsa i landslaget för skabb, håret har krullat till sig och ser sådär charmigt äckligt ut. Är inte allt för nöjd med mitt utseende för tillfället och min blåa same same but different-tröja tillför inte mycket på plussidan. Och nu ska jag iväg och kolla på en systemkamera. Tja.

ett guldkorn

Kategori: musik

iloveyouiloveyou

Kategori: pictures

EEEHHH !

Kategori: snillet spekulerar

Det var fredag den 13e igår................................

lördagstjej

Kategori: pictures



Idag vaknade jag först klockan sju, sen klockan nio. Drog en lördagsbugg ut i köket och fick ett morgontics sen badade jag flitigt i mitt spilda kaffe. Just nu sitter jag och tar emot komplimanger från en viss Varg och Lykke Li rockar i mina hörlurar. Har väldigt mycket träningsvärk i magen och revbenen, annars är jag pigg. Vill avsluta med den här charmiga meningen:

Anders säger:
du är snäll snygg

Det var allt från mig och anders. Tjena.

kalas

Kategori: pictures

[ Kent - Du Var Min Armé ]

Igår blev det en fräsch runda i täby med Paulina. Vi kollade runt och hittade förjävla mycket fina grejer, men tyvärr skulle jag inte köpa saker till mig själv utan till Vendela. Eftersom min första presentidé blev snodd var jag tvungen att agera snabbt. Vet inte om jag känner mig helt nöjd med presenten, men jag vet att nån kommer bli helt okejglad. Ikväll ska jag hem till Mal och kalasa som aldrig förr, är väldigt taggad.

fett med fredag

Kategori: pictures

Sjukgymnast idag, får inte glömma. Sen kommer jag steka igenom den här skoldagen som.. vilken annan dag som helst. Blir kanske gym efter skolan, men ingenting är bestämt än. Sen kanske jag hoppar iväg till stan en snabbis. Eller så struntar jag i det. Trevlig helg och allt såntdär på er.
 

torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har blivit riktigt flitig på det här med att träna. Det.. var nog bara det jag skulle säga.. Ja.. Sen är jag taggad till på lördag också. Nu ska jag sova, är duktigt trött. Men först ska jag lacka på min pappa. Tjena rå.

ligga ?

Kategori: pictures

hysteri

Kategori: snillet spekulerar

Söta barn med knubbiga ben förvandlas sakta till kåta sexmaskiner, misshandlade av samhället söker de tröst bland droger och alkohol. Stålmannen glöms bort och ersätts av ecstasy, Britney Spears heter numera LSD och används flitigare än pluskortet på Roslagsbanan. De gömmer sig bakom falska fasader baserade på lögner och vi kommer aldrig få veta vilka de egentligen är. Ni blev inga hjältar, ni blev inget alls.

stillwannakissthatsixteen

Kategori: pictures



jag sköt en dj

Kategori: pictures

Roses are red
and violets are blue
and sugar is sweet and
I'm leaving you

everybody but me

Kategori: pictures

20090311

Kategori: snillet spekulerar

Hellre känna din hud mot min kropp fastän jag vet att vi är på låtsas, höra dig viska lögner i mitt öra.
Jag vet hur allt slutar: mitt hjärta går sönder när du lämnar mig för att du påstår att du längtar bort, trots att den egentligen anledningen är någon annan flickas läppar. Alltid någon annan flickas läppar.
Jag vet hur allt börjar, jag vet hur allt slutar. Jag vet att jag hellre upplever allt det här än ingenting alls. Det får mig åtminstone att känna att jag lever.

rosa the movie

Kategori: Mitt liv som stjärna

Var på tok för trött imorse för att orka mig iväg till en jävla språkdag + musikal. Så vafan, jag tillbringade dagen framför Rosa the Movie istället, så jävla grrrrrrrym ! Skulle gymmat idag också men det var visst en feber som kom imellan, inte helt ok, krya. Så istället för en hurtig onsdag blev det en slapp torsdag. Hade det inte varit snö ute så hade jag dragit en löpning ute. BIG RISK. OBS! Jag äger ett par gula converse och jag hade glömt bort det. tjena på ett tag

happy b-day

Kategori: kalasbarn


Vendela Grudd, grattis som fan babe

miniatyr

Kategori: pictures

Hur jävla mycket .JPG jag än är så är det fortfarande inte mitt standardformat.

hurtigt

Kategori: pictures

Idag:
Skola, hem snabbt, gymma. Så jävla färskt. Vill passa på att lägga in en bild på världens sötaste också, du är skyldig mig big time nu serrtu. Kraaaam. Nåväl, tjingeling på ett tag sen lär jag väl lägga in en feting när jag kommer hem igen. Kramis.

ÅRETS CHOCK

Kategori: Mitt liv som stjärna

HAHAHAHAHAHAA

så jävla måndag

Kategori: pictures

[ Lykke Li - Everybody but me ]

Blev en promis till centan nyss, känns ganska bra. Jag är ganska bra. Borde egentligen plugga satan till nationalekomomiprovet som jag har imorron, men jag sparar det till imorronbitti. Så jävla flitigt. Föresten så fick vi tömma hela vårat kylskåp nu eftersom det vägrade vara kallt, ganska spännande såhär in mot kvällen. Men nu orkar jag inte så tja.

stereotyper

Kategori: pictures

Du känns längre bort än drömmen om att ha Britney Spears som förband till min egna feta konsert, en snygg pojkvän och 573 groupies. Nu ser jag framtiden bakom en kassa på Ica med minimumlön och fräcka tygskor för 98 kronor från H&M dygnet runt, och jag råkar ständigt berätta för mycket om mig själv. Motivationen har försvunnit helt och vi har inte blivit mer än radioaktiva idioter i punktformat.
 

you, you , you

Kategori: snillet spekulerar

Första gången som det hände jag var fjorton då, jag fick kräla därifrån för jag kunde inte gå. En sargad själv, en söndersliten kropp. Blodet rann ner från mina ben men jag reste mig upp. För jag vill vara stark, ja, jag vill vara som du.

plötsligt händer det

Kategori: pictures

sisterhood

Kategori: snillet spekulerar

Tänkte precis skriva en lång text om hela det här helvetet som har blivit, men sen kom jag på att det räcker med en enda mening;
faaaan vad jag saknar dig

söndag

Kategori: pictures

[ Amy Macdonald - This Is The Life ]

För idag ska jag och världens sötaste Paulina åka och gymma. Kommer vi äga ? Svar ja. Tänker tyvärr inte säga vart exakt vi ska, dels för att jag inte vet vad det heter och för att jag faktiskt inte har lust att träna framför alla mina fans. HEHE.


OBS! Bilden är gammal är vi är inte intresserade av groupies.

så jävla party

Kategori: pictures

Igår var det den bästa kvällen på länge måste jag säga. Vi satt hemma hos Fia och kollade lite halvt på Min stora kärlek och pratade om allt och ingenting. Så jävla fräscht. Sen åkte jag och Murr iväg mot Bällsta och mötte Madde, sen var det full fart mot Ormsta där vi gungade och träffade Oj och Addi8_man. Sen kom lilla Carnby och det tog ett tag för lilla hagrid att fatta att det var han hon pratade med. Ibland får du mig att le.

-"Du ser ju fan riktigt bra ut" Hagrid 16

Lördagstvister

Kategori: pictures

Just nu sitter jag och klappar en bok med min fot, den är så len och gosig. Sen funderar jag på vad jag ska sätta på mig för kläder dagen till ära. Känner mig inte allt för snygg men å andra sidan är jag inte så kräsen. 21.32 kommer ni hitta mig på ett tåg mot bättre tider. HEhe ville bara att ni skulle veta. KRam.

Bilden har ingenting med inlägget att göra, den är bara fräsch.

Färskt

Kategori: pictures

[ Anna Ternheim - Come Fly With Me ]

Är otroligt taggad på en fräsch kväll med Murr & Fia. Är ganska säker på att det kommer rocka. Nu ska jag klä på mig och sen ska jag pula i mig mat och sen off i go ! Fred och kärlek gott folk, ni hittar mig där ni minst anar. TJA

käka like you mean it

Kategori: Mitt liv som stjärna

Funderar på att äta nått riktigt onyttigt. Jag kände att jag ville beätta det............

så jävla trash

Kategori: pictures

idag liksom

Kategori: Mitt liv som stjärna

Gårdagen blev lyckad, trots att jag inte hade cash och att det inte alls blev som jag hade tänkt mig. Idag ska jag duscha, kolla på tv och sen sticka iväg och göra världen osäker med kvinnan, myten, legenden - Hagrid. Så jäääävla bra. För övrigt är det typ tropisk värme i mitt rum så jag tror bestämt att jag kilar iväg mot duschen nu. Jag gillar er

en sne tjej

Kategori: pictures


Bokstavligen. Sitter just nu och funderar på livet och äter smuliga vindruvor. Ingen hitt ! Sen har jag fått hem lite stuff från Ellos, tjoohoooo ! Sen var det inget mer. heido

Jenny-fonden

Kategori: pictures

[ The White Stripes - Dead Leaves and the Dirty Ground ]

Tjena. Kan man säga. Har taggat till en mysig middag med massa snygga tjejer hela dagen, men tyvärr verkar det som att min ekonomi inte har samma planer som jag. Skit. Så för alla er som vill donera en slant står min plånbok öppen.
Vill förövrigt passa på att lägga upp en bild på min snygga vän som håller skogarna säkra. Hagrid. Mina damer och herrar, spana, dreggla & njut;

metafor

Kategori: snillet spekulerar

"älska mig som mest när jag förtjänar det som minst för det är då jag behöver det som mest"

och tja

Kategori: pictures

Jag vill nog inte ha tillbaka nånting du hatar

Min dag började med att jag garvade åt en pedofil som har dött. Jag är nog inte riktigt känslosam, men jag har lite svårt att veta om jag gör rätt eller fel nuförtiden. Förutom det så mår jag ganska bra idag tror jag. Kanske lite mer likgiltigt. Råkade nyss lägga foten på nått mjukt, och det visade sig att det var en katt. Inga djur skadades under detta inlägg !

Tack gud

Kategori: pictures

för att du har gett oss Ulrika Bornesjö. Det var allt, nu är jag i skolan och brilljerar med min svenska redovisning. Amen.

Sing hallelujah

Kategori: pictures

Jaha. Idag hatar jag J-O mest av allt. Har suttit och h4xxat min pro1337fettmedh4xofdoom-uppgift sen klockan fem och jag är fortfarande inte klar. Faaaan vad jag hatar dig. Så jag passar på att lägga in en liten kurre som förmedlar mina känslor alldeles perfekt precis under inlägget. Förutom att jag har pluggat hela dagen har jag varit i skolan. Sen var det planerat att möta upp Hagrid, men tiderna fucka ur så det blev inget vidare. Saknar dig. Nu ska jag äta, sen är det back to .. verkligheten.. (om den består av plugg).  Tja

Måndag

Kategori: pictures

Har fladdrat runt bland bettfysiologer, magnetkameror och klädkedjor hela dagen. Och vips så var jag av med femhundrafemtio kronor. Och jag som trodde att man kunde köpa sig lycklig.. Har för övrigt suttit och pluggat hela kvällen, det känns inte riktigt ok, men nu är jag iallafall klar. Nåväl, orkar inte och jag behöver en vecka ledigt till. TJA.

jag faller

Kategori: pictures

Svart. Tomt. Tystnad. Dramatik. Kallt. Tråkig. Glömd. Dött. Tyst. Fly. Saknad. Sorg. Ont. Jobbigt. Ångest. Inristat. Oförglömligt. Kent. Gråta. Slå. Ensam. Försvinna. Ge upp. Botten. Hopplöst. Skam. Behov. Abstinens. Olycklig. Svag. Fångad. Fast. Depression. Ånger. Skuld. Andnöd. Tungt.

bacon & solsken

Kategori: pictures

Jag vill känna glädjen i mina fotspår igen. Den där bubblande känslan i magen, för jag tror att det var lycka. Jag vill sjunga om bacon & solsken och ta livet som det kommer, bli kär i en inte allt för stilig man som ska älska mig mer än livet. Dansa bland såpbubblor och glömma alla dumma ideal. Fuck den perfekta kvinnan. Jag vill somna in och leva kvar i mina drömmar föralltid.