jennysho†line

ven,jen&bob marley

Kategori: pictures

indiskamuslimer

Kategori: pictures


Jaharrå, lite snygga bilder från i lördags. Samtliga är baxade från murran.

nedräkning

Kategori: pictures

första advent

Kategori: pictures

Nu är jag tillbaka igen, med en fullt godkänd baksmälla och vaselineburken i högsta hugg. Kom precis hem från nån adventsgrej som jag blev medtvingad på. Känns inte okej att jag har börjat göra massa idiella insattser. Är ju trots allt en bussinessgirl92.

Vi hängde iallafall med våra snygga bögkompisar och diskuterade bruksanvisningar. Hm..Nåväl..  

kvällen vi minns

Kategori: Mitt liv som stjärna

Dagen började med lite tjill hos Filip, sen var det dags att börja bege sig mot Dahlen. Det var indientema som gällde och man kan säga att det var en rejäl sattsning Alla gick in för temat. Och jag tjänade precis tio kronor för att släppa ner mamma från vinden. hehe.

För att sammanfatta kvällen: Sofia böt till ett mc'donalds tema på min mobil och Murre hamnade i mitt badkar. Hohojaja

triton

Kategori: Mitt liv som stjärna

Dagens humör: Upprörd och hungrig
Dagens låt: Justin Bieber - where are you now
Dagens måste: Käka
Dagens hurra: Jag har köpt två nya skor och ska alldeles strax hem till Vendela och dricka te och kolla AA.
Dagens bästa: IMORGON ÄR DET INDISKMIDDAG !

Som sagt, jag håller på att dö av hunger. Har inte käkat något sen klockan nio imorse. Jag hoppas fan att det blir god mat, annars flyttar jag hemifrån.
Ska locka ihop lite grejer till imorron nu, ni vet att ni älskar mig.

chicy.se

Kategori: Köp dig lycklig



mörby centrum

Kategori: pictures

Är hemma från sjukgymnasten nu, ska tillbaka nästa och fredagen efter den igen. Jag och mamma stannade till lite i mörby centrum och jag köpte ett par tygskor, ett par stövlar och lite toffsar och sånt. Heheh, gillade det. Har tänkt ut en snygg utstyrsel till imorron också, fy fan vad jag kommer se ut.

tinitus searching

Kategori: Mitt liv som stjärna


Hej fans !! Sitter här och tuggar 3 doors down och väntar på att min mamma ska bli färdig. Ska ju som sagt till sjukgymnaste idag och leta tinitus, sen ska vi förhoppningsvis stanna till i Mörby och tjacka ett par stövlar.
Föresten, jag hatar när min mamma säger "plattisen". 

Hm.. måste börja leta efter indiska saker också, herregud, middagen är ju imorron ! Har iallafall hittat ett litet skynke som jag kan hoppa in i.
Ikväll kommer ven hit för en liten aa-kväll. Har tyvärr inget marsipan te, hoppas att det går bra iallafall. Ska borsta tänderna, tjaaa.

here we go again

Kategori: snillet spekulerar

Varför är det egentligen så att så många människor blir utbrända när vissa tvingas gå arbetslösa ?

just asking you to..

Kategori: pictures

Help me when i am down
lift me up off the ground

Teach me right from wrong,
Help me to stay strong

jag gillar just nu;

Kategori: Mitt liv som stjärna

# 1 . Tanken på julklappar
# 2 . Indiska middagar
# 3 . Gymkort för 1000 kr
# 4 . Helgens planer
# 5 . Resurser (av all möjliga slag faktiskt)
# 6 . Andra Avenyn kvällar
# 7 . Varma koftor
# 8 . Mandariner & apelsiner (jag är inne i någon form av period där jag bara klarar av att käka sånna. hehe)

music maistro

Kategori: musik

jag jäser brb

Kategori: pictures

Sådär ja, käkade nyss. Det var äckligt. Har föresten blivit utprejad i diket två dagar i rad av en mystisk lastbil, inte okej, mina UGGs läcker in, okej ?!
Tomorrow ska jag till en sjukgymnast som ska leta efter en anledning till min tinitus, känns ju tryggt att dom ska gå igenom hela min kropp när det är mina öron det är fel på. Jag skulle sååå rocka läkarlivet.

upprepande förtelser

Kategori: pictures

KÄKAR BRB

kryptonite

Kategori: pictures

If I go crazy then will you still call me Superman
If I'm alive and well, will you be there holding my hand
I'll keep you by my side with my superhuman might
Kryptonite

what to do

Kategori: jenka planerar


Fredag
: käkgrej för min tinitus, sen AA-kväll med Ven.
Lördag: Indier hos Dahlen sen ut
Söndag: Den som sover längst vinner !!!

läppen 17

Kategori: kalasbarn


HEhe, ja, idag fyller min lilla vän Jacob Lips år, grattis på dig. Annars så har jag bara riskerat livet för en vaselinburk och mulad johanna idag. Slutade dessutom vid elva, inte helt fel om ni frågar mig. Måste lägga till att jag är extremt taggad på helg nu, så bring it on. Indiemiddagen blev ju transporterad till den här helgen istället så det blir alltså av på lördag. Har inte riktigt hittat en outfit än, men jag jobbar på det. Ska slagga tja

comatose

Kategori: Mitt liv som stjärna

hehe känner mig som en zombie idag. Kul. Slutar iallafall 13.40 idag, tacka djävulen för det (no offence Gud). Men iallafall, ska alldeles strax till skolan, och jag antar att jag kommer få åka dit med minst en snygg tjej (Johanna eller Ven). Men nu h¨ller jag på att dö av värme, så kyyyyss.

är det vi nu?

Kategori: pictures




Det går rykten om att dom här ska bli mina, stämmer det ?

se upp i backen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Oj oj oj, vad ska man börja. Jag och Ven greppade några kartonger samt plastpåsar och började färden mot nisses backe, men nej, där hade dom byggt en jävla snömur. Så vi tog en pause med Vens goda oboy och fortsatte. Heheh innan vi hann fram till backen tog vi fem pauser, trots att det inte var så långt. Rullade ner för backen några gånger, jag slog i rumpan på en rot, lyckades göra en bakåtkullebytta i fart !!!
Sådär höll vi på i ungefär en och en halv timme. Så går det när man plockar fram barnet inom sig. Men nu har jag fan motionerat för ett helt åt känner jag, usch.
Väldigt roligt var det iallafall synd att inte kameran följde med. På vägen hem råkade jag iallafall halka till så jag faceplanta rakt i en snöhög. Det kändes ungefär som att mula sig själv med oflit.

jag är off..

Kategori: pictures

.. ni hittar mig i pulkabacken med VEN. soo long suckers !

stay with me

Kategori: musik

high on morphine

Kategori: pictures

heheh ja, igår låg jag och hostade i fyra timmar innan mina doser av hostmedicin hjälpte, det var dessutom morfin i så man skulle ha lättare att somna, och det kändes av imorse kan jag säga. Blev nog lite hög där så jag fick en sovmorgon.

Jaja, det är väl ingen som har missat att tjockiskorven fyller år idag hoppas jag, och om nån har det så BÖR du scrolla ner ett inlägg.

happy b-day

Kategori: kalasbarn


En skabbig bild till en mindre skabbig tjej. hehe, Men Johanna Lindgren, en sak ska du ha jävligt klart för dig. Jag älskar dig och jag kommer aldrig släppa taget. Hoppas att du får världens bästa födelsedag !

sånnadär budord jao

Kategori: snillet spekulerar

fittan beger sig

Kategori: pictures


Jag kan inte fatta att jag snart ska till skolan igen. döööööööh vad jag inte orkar ! Inte nog med att jag är tjockt trött, det är dessutom minst tre decimeter snö också. Heheh, tacka vet jag UGGs. Har föresten en vän som fyller år imorron, samma dag som jag ska ha matteprov, hehehe grattis. Ska tjilla med mamma, brb. kyss jen

@tunabion

Kategori: pictures

what we call a snow war

Kategori: pictures



Ja men visst, här ser ni alltså gårdagens lag. Ibland försökte vi mixa dom lite, men två personer fuskade och sammarbetade ändå.. hehhe. Och priset för mest mulad -08 år till Miranda Park för sitt deffensiva och lite okaxiga spel. gillar dig, hehe. Ska til centrum bion brb

det här med centrum

Kategori: pictures


Tänkte först och främst säga att min pappa har damp. Han håller på att låta hela tiden, jag klarar inte av honom. Nu är han i full gång med att städa huset så han har självklart på världens fulaste låtar medans han låter damsugaren åka runt. Fuck you.
Sen är det så att jag alldeles strax ska åka på bio med mina snygga vänner och se Patrik 1,5. Jag tänker inte säga vart, men vi behöver inte åka så långt, hehe.

gillar skarpt

Kategori: musik

lördag 22 november

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag vill börja med att tillbringa en tyst minut för fisken Ariel som lämnade oss igår. Hennes död kan ha någonting med övergödning och mig att göra, men ingenting är ännu säkert. RIP Ariel.
Hela the bitchlappers tog sig iallafall upp till bällstaberg för en oförglömlig robinssontävling och lite mulningar. Hehe, jag och ven fick några byggkillar på oss och det var helt omöjligt att försöka komma ur deras jävla grepp. Så det var helt enkelt bara för oss att släppa till och få lite snö i ansiktet.

snökillen

Kategori: tips från jen

Nu är det dags igen, snön har fallit ner som ett täcke över hela vallentuna. Det firar vi med ett oförglömligt snöbollskrig där ingen går torr hem. Tveka inte, kasta loss med oss ikväll i bällsta. Skicka detta vidare till alla personer du vill se mulade ikväll.

jävla lördag

Kategori: snillet spekulerar

Är det inte ganska ironiskt att jag får skit för nånting jag inte var med på..

lackar av mig

Kategori: pictures

Är jävligt irriterad för tillfället. Jag har varit sjukt taggad hela veckan och nu blir det inte ett skit. Det är såklart ingens fel, men jag har ändå ingen lust att sitta hemma ikväll igen. Jävla fan. Och stackars pyrrot har blivit sjuk, vilken jävla sörja. Fy fan !!! Jag gillar inte när det blir så här.

och ja, det är jag som har ritat gubben

hehe snö

Kategori: pictures

Oj, skulle gå ut och vissla lite på lilla Buffen imorse men när jag öppnade dörren var det typ femton cm snö, inte illa. Tror inte att det kommer smälta bort på ett tag nu.
 

Sen lite hälsningar från BV1 också. Första bilden är gjord av Anders Ramdén, heheh. OCh den andra bilden är gjort av Mr Kafoussias.

hemmakväll

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ser för tillfället duktigt gravid ut, käkade världens godaste mat. Det blir en snygg hemmakväll idag och jag ska alldeles strax måla mina jävla naglar. Planerna inför imorron har väl.. ändrats lite grann, indientemat blir av nästa helg istället. Men hehe. ska dra tja

UPDATE 20.07: MEN JAG GILLAR NÄR VENDELA FÖRSÖKER SKICKA LASSE STEFANZ LÅTAR TILL MIG

ALLAH JARHAMAK

Kategori: pictures


I really, really, really miss you..

kick it into shape

Kategori: pictures

min fond

Kategori: Mitt liv som stjärna


Jag har fått lite söta bidrag till Jennyfonden. Tack för era uppoffringar, men de saknas fortfarande 428 kronor.

Har hört rykten om att det är skitkallt ute idag. Hm.. kul.. Det känns lite jobbigt för jag har nästan inga varma kläder..

hey nyår

Kategori: Köp dig lycklig





MEN HEJ MIN NYÅRSKLÄNNING
!!
Titta vad man kan hitta ibland på sena torsdagskvällar när man egentligen vill slagga. Den kommer iallafall från stylebystars och kostar typ waay over min ekonomi, dvs 449.

Så från och med idag öppnas Jennyfonden. Alla bidrag mottags.

min, vare va ?

Kategori: pictures

how u doin' ?

Kategori: pictures

viktigt

Kategori: Mitt liv som stjärna

Om jag skulle få en krona för varje gång jag nästan ramlade på vägen hem idag så skulle jag troligtvis vara mångmiljonär (!!!) by now. På tal om pengar så torskade jag en tia till en viss Adde idag för att han körde oschyssta regler.. Hehe.. ANYWAY, om nån vill ha mig så är jag i duschen, TJA !

russian dictator

Kategori: pictures



Dagens humör
: Helt okej uppåt
Dagens låt: Lily Allen - Naive
Dagens måste: gå på bilden
Dagens hitt: ...
Dagens diss: cecilia äckel

almost off

Kategori: Mitt liv som stjärna

Halli hallå sötisar. Kvällen igår.. ja, vad fan ska man säga när man får en kopp marsipante framför sig.. Och sen en Fredder på det. Hehe.. Nu ska jag snart till skolan, kan bli.. jävligt tråkigt, men har man skolplikt så har man.
Kul det här med att jag nyser hela tiden, hehee, gjorde precis en hattrick.  men nu orkar jag inte, tja

en gnutta humor

Kategori: pictures

bv1 flugan

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tänkte bara informera er om BV1:ans nya trend. Våra egna trendsetters har nu börjat spela bluffpoker på rasterna istället för att kasta ut pappersflygplan genom fönstret. Bluffpokern är alltså numera det nya svarta. Detta anses högst lämpligt då vissa individer har fått pappersflygplan i huvudet.
MVH staten

tips mottags gärna

Kategori: Mitt liv som stjärna


För alla som har missat det så ska jag på indisk middag på lördag. Dvs, alla som ska dit ska klä ut sig till indier, frågor på det ?
Men jag har lite problem med vad jag ska ha på mig.. Är det någon som äger något indiskt eller nån som kanske har ett asbra tips på vad man kan linda in sig i ?kyss

filmkväll

Kategori: pictures

YEEEY ! Ven ringde precis och bjöd över mig på lite filmmys. Sånt  tycker vi om ! Ska se till att käka lite sen börjar min promenad/cykeltur mot bättre tider. Kan man cykla nu föresten ? Det måste ju vara skit halt ! Nåväl, jag får se hur jag gör, men dit ska jag iallafall. Sjukt mysigt för övrigt.

!

Kategori: pictures

MJAAAAO

Kategori: Mitt liv som stjärna

Min morgon: gick upp med tidernas halsont. Tog med mig min sminklåda till köket, la in den i frysen. Gick tillbaka till mitt rum, tog på mig kläder, självklart satte jag på mig klänningen åt fel håll, käka frukost, spillde, byta klänning, springa runt och leta efter mitt smink, borsta tänderna, leta smink, platta håret, hittade sminket. vafan gjorde det i frysen?!!

Upp och hoppa för nu ska jag på spanskan.. hehe.. Jag orkar inte.

den perfekta rebellen

Kategori: pictures

Nu är hela min helg planerad ! Har en hemlig grej att uträtta och jag känner mig riktigt.. taggad.. nervös?.. jaja, det kommer nog vara en upplevelse ! Men jag säger ingenting, för jag tror att 95 % kommer lacka. HEHE !

gillar min klassvän

Kategori: dom sa vad?

"Jag måste höja mig för att få IG i tyska" - Andreas Lindberg, BV1

i'm so gay

Kategori: pictures



Hade inte behövt gå till skolan på hela dagen, föruotm sista halvtimmen på engelskan. Hehe, sånt tycker vi verkligen om, speciellt när man har masat sig upp på morgonen med sveriges halsont. Så vad har jag gjort idag ? För att fatta mig kort.. SLAGGAT ! Nu kom mamma in med en kopp te, sånt däremot tycker jag om.

Den här veckan ser för övrigt ut att gå ganska bra, imorron är det redan onsdag och vi slutar 13:40. Sen handlar det bara om att genomlida torsdag och fredag. Sen är det äntligen time för den indiska middagen hos vårat lilla Pyro. Har fått färska nyheter och det ser ut som att hon kommer fixa den indiska maten själv.. Hm..

not trippin,just kickin

Kategori: pictures

det är inte över

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det här gillar vi ! Jag vaknade runt två idag och gick upp och drack, tyvärr så kunde jag inte det eftersom min hals strejkar. Trodde såklart att det skulle gå över till idag, men det gör nästan dubbelt så ont idag. SING HALLELUJAH ! Anyway, idag vaknade jag av att en katt attackerade min fot och strax efter kom mamma in och väckte mig. Ska käka nu, fred & kärlek !

dessa måndagar

Kategori: pictures


På nått sätt kan jag nästan tänka mig att jag kommer ta någon sabbatstimme imorron och gå hem och slagga. Fast det är typ inte alls bra.. Men som sagt, jag överväger starkt att bli förtidspensionerad och att gifta mig jävligt rikt. Hittills gå det inte riktigt enligt planen, men jag har väl några dagar på mig att hitta en rik döing. Har ni några tips du vill dela med er av så når ni mig på 112.

sympati

Kategori: Mitt liv som stjärna

Poknabe säger:

hänt rätt mkt idag faktiskt

jen säger:

berätta

Poknabe säger:

jag ramlade i trappen

Poknabe säger:

jag fick knäckebröd i ögat

jen säger:

HAHAHAHAHA

Poknabe säger:

jag hade ner vår tv

Poknabe säger:

jag råkade låsa ut mig sj

jen säger:

HAHAHAHAA

Poknabe säger:

å kokade sönder mina nudlar -.-

livet på landet

Kategori: pictures



Toppen
, nu har någon lagt en stinkande atombomb över hela vallentuna, som om det inte var tillräckligt med att kan knappt kan gå ut utan att frysa tårna av sig. Well, jag klarade av hela dagen i skolan idag trots att min mage höll på att ta livet av mig.

Är duktigt taggad på den lilla indiska tjejmiddagen hos pyro på lördag. Ska väl rota fram lite indiska gardiner eller nått och linda in mig i, och vi får inte glömma den obligatoriska pricken i pannan.

Sitter för övrigt och chattar med ett äckel från Turkiet, känns inte helt ok. Men men, ska väl.. slagga. TJA

we <3 pyrodahlen

Kategori: pictures

last time i felt high

Kategori: pictures

 

ge mig lördag !

Kategori: Mitt liv som stjärna

heheh hej. Idag är jag lite gladare än vad jag var igår, fast jag ska till skolan snart och då sjunker genast humöret. Kommer by the way ha tidernas fluff för jag har lagt min plattång nånstans.. Den här veckan kommer våra lektioner bestå av matte och engelska, kan det bli bättre eller ? Fy fan skjut mig långsamt.

sanning eller konsekvens

Kategori: snillet spekulerar

Små bleka armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd

så yesterday

Kategori: pictures

Igårn var jag hemma hos Paulina för att fira hennes födelsedag. Hon bjöd på tacos och världens grymmaste tårta. Jag och Johanna gav henne en svart tunika och lite Penis Pasta. haha höll på att dö! hon fick dessutom massa choklad och en rosa dildo size XXL. Det var väldigt roligt fast sen började det spåra.. Mindre kul. Ska slagga brb.
 

sister hazel - killing me too

Kategori: musik

nu drar jag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag orkar inte. tja

allt för er

Kategori: pictures

Nu är jag alldeles strax off till täby. Bilder kommer imorgon, puss och sex på er. Dessutom får ni lite snygga bilder från igår. Anledningen till att bilderna är rätt fula är för att det var Fia som var fotograf. HEEHE !

how we rule

Kategori: pictures

nåväl

Kategori: pictures

Dagens låt: Kate Perry - You're so gay
Dagens humör: irriterad på min biceps och mage, men ändå glad
Dagens måste: In till täby
Dagens hiss
: Att Paulina ska förgylla min kväll
Dagens diss: min mage och bicep..

sockerchock

Kategori: pictures


Hej mina små vänner. Just den här minuten är väldigt speciell. Det är nämligen så att jag och min bicepskramp firar 22 minuter tillsammans.
Och det firade mamma med att ge mig frukost på sängen, snuttizz dåee.

Förövrigt var det här den sämsta morgonen på riktigt länge. 07.33 vaknade jag av alla tiders mensvärk, jag kunde inte ens gå och om jag fick välja mellan att få tillbaka den smärtan eller hängas så hade jag helt utan tvekan valt det sista. Men, några citadon och ipren senare kan jag äntligen röra mig igen. YEY !

Ska väl pallra mig upp snart antar jag.. Känner starkt för en rejäl dusch.

I hope you hang yourself with your h&m scarf, kom ihåg det.

dålig karma?

Kategori: Mitt liv som stjärna

Om det inte min mage var tillräckligt smärtfullt så har jag fått kramp i min biceps nu. AJ! Jag visste inte ens att man kan ha det. Men men, nu när jag ändå inte kan skriva kan jag ju passa på att berätta om planerna för idag.
Alldeles strax ska jag försöka masa mig ut ur sängen och duscha lite grann. Min bicepskramp vägrar släppa.. Sen ska jag och Johanna åka in till täby och fixa det sista på Paulinas present, sen beroende på när vi blir klara så kommer vi nog åka hem till lilla pullan och fira henne. Aaaaj min muskel !! Kommer nog bli grymt kul. Undra om det blir tacos till mat. Kameran följer med !

fan vad jag hatar dig

Kategori: musik

schyrra gud

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu håller jag på att dö på allvar här. Det skulle vara ett stort jävla mirakel om jag överlever. Min mage tar livet av mig. Vilken jävla lördag. Give me some painkillers !!!

yesterday

Kategori: pictures



Igår var jag, vendela, murre, malin och sofjo hemma hos vendelas brorsa i stan. Vissa började kröka redan vid fyra, jag nämner inga namn. Anyway, för att sumera kvällen:
Fröet kom dit, Vendela hade en intensiv diskussion med tibbleMaria 60+ på tåget, Snyggjocke hittade oss i täby kyrkby, sen åkte jag hem.

feeling bitter

Kategori: snillet spekulerar

Babe i already miss you
Sweetheart i already miss you
Sweeteyes i already miss you
And you only just walked out the door

never walk alone

Kategori: pictures

wakie wakie

Kategori: Mitt liv som stjärna

åh så gulligt, när jag vaknade idag hade jag fått tre sms, ett från becca där hon skrev att hon älskar mig, ett från moffen där han sa att jag var bäst och ett från pappa där det stog käften.. Antar att han blev lite sur på mig när jag spelade musik igår kväll..  Har föresten utveklingssamtal idag, yeey ! Mina ig:n kommer nog lätta upp stämningen. Well well, kysss

en chockerande kommentar

Kategori: pictures

hehe

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag vill hälsa till mina snygga klassisar. Hej.

waiting 4 an absolution

Kategori: snillet spekulerar

Dem jävlarna tog oss en efter en
Dem ljög och bedrog oss med sanningen
Dem jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
Som att vara beväpnad
Och under belägring
Kan jag skjuta dig ut

så jävla torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hallelujah, ska snart iväg till tåget som ska ta mig till min älskade skola. Yeah !!! Sen kanske jag åker in till täby en snabbis , men det är väl inte så bestämt. Jag är för övrigt dåligt taggad på helg. Men nu är jag out !

Just like a casinochick

Kategori: pictures






Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face

onsdag

Kategori: pictures


Dagens låt
: Lady Gaga - Pokerface
Dagens humör: en aning uppåt
Dagens to do: klippa och färga mammas hår

Skoldagen var helt som vanligt och när jag kom hem erbjöd sig mamma att ta med mig till Arninge och köpa hårfärg till henne. Hehe, jag plockade väl ihop en del saker till mig själv också och allt som allt gick det på 800 kronor. Observera att det knappt fyllde en plastpåse. Men nu har jag en hel del hårsaker att välja mellan, hehe..

yesterday

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ja, igår var jag i skolan hela dagen och våran debatt om USA gick faktiskt bra. Susse gjorde så jag började gråta av skratt och vi fick sluta tidigare. Efter skolan åkte jag och Johanna in till täby för att kolla lite priser och sånt. Johanna råkade som vanligt få med sig lite saker hem, bland annat en helsnygg väst. Om ni missade eller inte förstod vad inlägget under betyder så fyller Paulina år idag. Hemskt mycket grattis !

Ska alldeles strax börja dra mig iväg mot spanskan, känns lite konstigt att jag offrar en sovmorgon för den.. Men jag råkade lova Milton igår att jag skulle gå med honom.. Jag och min käft. Men harebra för nu drar jag. kyss

grattis paulina

Kategori: kalasbarn


Sexton år idag, grattis sweetheart ! Jag älskar dig !

från hjärtat

Kategori: Mitt liv som stjärna

För att ta död på alla spekulationer som kommer äga rum under dagen.. Ja, det är jag som har knallrosa strumpor på mig.

en godmorgonspark

Kategori: pictures



Min mamma skulle ge mig en mysig väckning idag och tänkte krypa ner brevid mig sådär som när man var liten. Man kan säga att hennes försök misslyckades och hon gav mig tidernas kung-fuspark rakt i bäckenet. Ja, vad ska man säga.. Ibland undrar jag om vi verkligen har samma DNA. Alldeles strax ska jag iväg och förgylla min dag i skolan, yeeey ! Kommer suga eftersom jag inte har pluggat på USA-grejen som vi ska ha redovisning på. HEHE, KRAM JEN

suicidedriver

Kategori: pictures


Ja, den här dagen var kanske inte så perfekt. Var jävligt trött hela dagen och mot slutet började jag må illa som en rävmutta. Inte ok. Så jag packade ihop mig själv och åkte hem. Träffade en trevlig granne som jag tjillade med från tåget, hehe. Man vet aldrig vem man hittar påväg till mig.

Nåväl, jag höll som vanligt på att somna framför tv'n direkt när jag kom hem. Men jag kan verkligen inte sluta kolla på alla grymma serier jag har kommit in i nu på senaste. Jag tror att det kallas Simpson-trans. Hehe, nu ljög jag, det där hittade jag på själv.

Nu är tanken att jag ska slagga sönder fram till imorron för dåär det en ny dag med nya tag. Jag kommer aldrig orka uppXOXO

sunday

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det här är planen; nu ska jag alldeles strax (?, herregud klockan är bara halv fem) hjälpa mamsen med maten, sen tänkte jag och Johanna gå ut på en liten promenad. Det var ett tag sen det hände och det kommer bli kul att träffa min lilla vän igen. Anyway, duschen kallar. kyss !

action

Kategori: pictures

pride

Kategori: pictures

Pridemiddag som sagt. den började mjukt hemma hos pyrodahlen. Och när sminket var klart gick vi ner mot centrum, och där fick vi springa runt ett tag innan vi fick det vi skulle ha. Well, middag hos Sofia. Helt sjukt gott, jag blev nästan lite som hulken av beasåsen. Det blev lite ölspelet och sen var det dags för utgång. Hm, vi kan väl säga såhär.. Om ni såg några färgglada tjejer på tunagrillen så kan det mycket möjligt ha varit vi.

namnsdagsbarn

Kategori: Min syrra Ven

heeeiii seeexiiii

Kategori: pictures



Snart är det dags för utgång. Ska alltså hem till pyrodahlen och fixa maken, observera att jag ska ha orange ögonskugga. Mina jeans blev förövrigt riktigt lyckade efter in insyning, men jag kunde allt ha sytt in nån centimeter till. Nåväl, pappa (!!!!) och jag har sprungit runt i hela huset och letat efter oranga smycken eller roliga accesoarer till mig, men det gick  mindre lyckat.

Ni får ett snyggt smakprov här till höger. Jag kan gissa att den där bilden kommer förfölja mig ett tag, men å andra sidan är det bara pridemiddag en gång. KYSS MINA SMÅ ÄLSKLINGAR !

visdom

Kategori: snillet spekulerar

Ingenting är heligt

Kategori: pictures


"Ingen sörjer när du dör,
Ingen ska sakna det du gör
."

min mamma

Kategori: dom sa vad?

Håhåh ! Jag glider upp med min sovtröja och gårdagenssmink, en sexig tofs mitt på huvudet och mamma säger, helt seriöst: Du är nästan snygg.
HOHOHOHOH ! Min reaktion var att slänga mig ner på golvet och spela död.

Igår ;

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår var ju som sagt jag, Murre, Elin, Sofia, Clarre, Martin och Ven i stan och skulle fika.. Men.. På´nått sätt bir det alltid fel när vi är samlade. Det slutade iallafall med att vi satt i en park på östermalm med donken mat. Ja, vad ska man säga.. Är man The bitchslappers &co så är man. Vi har föresten bestämt att vi ska börja fira alla adventsgrejerna tillsammans, kan bli kul..

chasing daylight

Kategori: pictures

Dagens planer:

Kategori: jenka planerar

# 1 . Duscha
# 2 . Sy in mina svarta jeans
# 3 . Käka nånting
# 4 . Hem till Elin och sminka mig
# 5 . Hem till Sofia och käka
# 6 . Utgång

Lördag

Kategori: jenka planerar

Det här är så inte männskligt. Igår somnade jag runt halv ett och nu vaknade jag runt nio. Vad är det som händer.. Herregud.. Idag har Ven namnsdag, grattis gullet ! Så vi ska fira henne med en tjejmiddag med pride-tema.

Min kvällsoutfit:
Orange pannband
Orange linne
Orange kofta

Ps. Jag gillar inte det här med att sätta in orange i ord, det blir så jävla konstigt. Men iallafall, tja, Ds.

damn hot togheter

Kategori: pictures

i belive in horoscopes

Kategori: Mitt liv som stjärna

Fiskarna 19/2 - 20/3 . Enligt tidningen Fredag.

Fest:
Du blir glad av en oväntad inbjudan och tar vara på tillfället att komma ut på lite skoj.
Ja, Murre bjöd faktiskt med mig på picknick idag, och det känns grymt !


Pengar: Håll igen med stora utgifter även om nya inkomster väntar blir det kanske inte allt för fett.
Hm.. jag har allt kvar lite cash från studiebidraget.. får väl tjilla lite.

Sex: Du förväntar dig ingenting och planerar inte heller något, ändå blir det hetare än på länge.
WOOOW !

problem

Kategori: pictures



Jaha, nu sitter jag här i min säng och sminkar mig och gråter till Fonky Fresh - tänk alla gånger. Jaaaaa, jag vet, den är asgammal och jag har fel på mina tårkanaler. Men den är sorglig, OK?!
Gillar det här med att jag knappt har gått upp på hela dagen, grymt skönt. Ledigheten är underskattad. Min mascara är borta..

så jävla fredag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Haha jag höll på att glömma lite grejer som hände i skolan igår. 1, jag var uppe på ett skåp !!! 2, jag råkade spotta på Bea. Vi hade föresten ingen lärare på hela dagen igår då vi fick gå hem men eftersom jag skulle åka med Calle och Johanna till täby så stannade jag kvar.. hehe .. Calle köpte en jättefin grej, men jag kan inte säga vad det är.
Anyways, planerna för idag var ju att slagga och kolla tv, men jag är jättepigg och tv'n är upptagen. Det var då Murre dök upp som en ängel och frågade om jag ville följa med och fika ikväll. Så jävla självklart att jag vill !! Mihi ! Jag gillar mina vänner i the bitchslappers.

borta

Kategori: pictures



Om nån vill ha mig så finns jag nere vid tv:n !!

planerna för idag:

Kategori: jenka planerar

# 1 . Sova
# 2 . Sova
# 3 . Kolla på tv
# 4 . Sova

guess i'm off

Kategori: pictures

juste ja.

Kategori: Mitt liv som stjärna

secrets  . Om du vill läsa, så skriv ditt namn och mail så kanske jag langar lösenordet, för det här behöver inte alla veta om. kyss

konsten att orka

Kategori: snillet spekulerar

Jag vill inte ens tänka på det. Precis när allting nästan började bli bra. Nej, fy i helvete. Nu är jag riktigt less. Jag vill ha helg, nu, för jag orkar inte med det här jävla vardagslivet. Ge mig nått som tar mig någonstans. 
Ska sova sönder, skriver imorgon tja.

when u love someone

Kategori: Min syrra Ven

älskade älskling

Kategori: pictures


Älskade vän, jag vet att det är jobbigt & svårt, men du är starkare än du tror. Jag kommer alltid att finnas här och tillsammans ska vi klara det. Jag kan inte ens föreställa mig hur du har det just nu. Du vet att jag älskar dig. Hoppas allting löser sig.

soeasyhowwecomeundone

Kategori: pictures


hm..

Kategori: pictures

Jag gillar att min katt tycker om sallad.

it's just a zipper

Kategori: pictures

Nån är back in action, det visade sig att min hörsel är duktigt försämrad tack vare min tinitus. Så därför ska jag komma tillbaka nån gång i december och göra om undersökningen, sen ska han börja behandla mig. Feels good, kommer få vänta i.. ALLDELES FÖR LÄNGE, OK?!

Weeeelll well, den bra nyheten är att jag köpte en ny klänning, en ny kjol och nya skor idag. Och lite annat smått och gott, så jag kan väl inte klaga. Den dåliga däremot är att jag är helt pank nu.


PS. För er som inte har koll på det allra senaste, Obama vann valet i usa. DS.

Mobilblogg

Kategori: Mitt liv som stjärna

I'm superbored. Har precis gjort ett piptest och nu väntar jag på att få träffa den riktiga doktorn, som för övrigt är en timme försenad. Hehe. Och den enda anledningen till att jag fortsätter vänta är för att jag måste.

Min sko har by the way gått sönder jättemycket och hela min sula håller på att ramla av. Nån kommer köpa nya skor idag.
Doktor jävel.. Kom ut nångång.

bed time

Kategori: pictures

Nu ska jag äntligen sova. Och jag glömde visst bort att plugga idag igen, helvete. har iallafall hittat asmycket bra grejer om usa-uppgiften, men det räcker inte antar jag. Om jag orkar ska jag plugga jättemycket imorgon efter tinitusgrejen, hehe. Dröm sött.

everychanging

Kategori: pictures

jag hatar dig

Kategori: dom sa vad?



Tror ni inte att en viss fd. knivhuggare drar till med den där idag ? Så inte ok, Niklas sa dessutom världens dummaste grej och då blandas jag in i det hela, SÅKLART !!! Ibland skulle jag verkligen kunna.. bitchslappa.. hela min klass.

UPDATE 22.31: hm.. jag ångra mig.. Jag skulle bara kunna bitchslappa några i min klass, inte alla.. No offence..

I <3 pride

Kategori: pictures

Well well, what can I say.. Jag har ett ton rengöringskräm i mitt vänstra öga.
Idag hade jag ca tre timmars håltimme så jag, Ven och Mikaela drog iväg till Åva och träffade Sofia. Hehe jag satt i en kundvagn som hade tappat ett hjul och sen tippade jag över, det gick lite bättre för Mikaela.. Efter ett antal rundor hamnade vi på prylcenter, första gången jag var där.. hehe.

Imorgon ska jag till en tinitusgrej. Dvs, nån ska .. Jag vet inte. Men hey, det kan ju bli spännande.

Fick stränga order att sätta in den här snygga bilden, och jag måste erkänna att jag är rätt taggad. HEHE

oh, yes !

Kategori: pictures

and.. i'm off

Kategori: pictures

Ska gå ner mot stationen och möta min babe inom fem sekunder. Kommer frysa ihjäl, men det gör ingenting. Och när jag kommer hem ska jag plugga livet ur mig, nästan iallafall. Jag ska göra färdigt spanskan och sen lär jag väl somna. Hur som helst så verkar det som att jag kommer dö av både kyla och plugg idag. Amen på det.

pride for fuck sake

Kategori: jenka planerar



Jag gillar känslan när tjejmiddagarna tar över min vardag med roliga teman. Helgens tema kommer vara pride och vi ska klä oss i olika färger. Eftersom att jag passar bäst i orange så är det väl ändå självklart att jag ska vara en lysande tjej, hehe.

Iallafall, jag är as sugen på tacos nu så det är nog bäst att jag slaggar ett tag.

Ni vet att ni älskar mig.

Among the fields of barley

Kategori: pictures


TACK

Kategori: pictures

motion och överlevnad

Kategori: Mitt liv som stjärna

Era små mucklor, nu är jag här igen. Heheh, första skoldagen efter lovet, jag höll på att avlida. Alla var dumma mot mig och jag somnade & frös ihjäl. En grej som är värd att nämnas är att jag gick på spanskan och jag stannade hela lektionen. Tadaaa ! Den ni.
Imorgon har vi kriminologi i ungefär tre timmar, i och för sig ganska kul, men en aning .. hm.. MYCKET.

Heheh jag gillar föresten när en viss Sofia ringer mig och säger att hon är i lindholmen och att hennes tåg går om tio minuter. Fick ju dra på mig skogshuggarkängorna och dra en löpare med hennes två tons påse, jag hann inte så långt, men jag sprang och det är det som är huvudsaken. Sen visade det sig att hennes tåg var försenad så jag hade kunnat sluppit den där motionssträckan.

Jag såg ut ungefär som på bilden.

skolstart

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är ganska missnöjd med att jag inte fick chansen att bara ligga hemma en hel dag under lovet. Förutom igår då, men då var jag ju tvungen. Blä på allt, blä på bv, blä på vallentuna, blä på spanska. Well well, nya tag idag men mina tår håller på att frysa ihjäl. Hehe, kram jen


UPDATE 07.28: Med tanke på att jag måste ta med mig allas väskor och skit så känns inte den här dagen så lyckad. Hm, ingen väska för min egen del alltså.

t7s

Kategori: Mitt liv som stjärna



Nu ska jag gå och tjilla med tv'n. Jag antar att det finns ett antal That '70s show för mig att kolla på. Loooove it !

jag skulle vilja anmäla en mordbrand

Kategori: pictures

Jag höll på att glömma det viktigaste, Pyrodahlen har gjort det igen- Den här gången attackerade pyromanen badrummet, men ingen brand den här gången, endast rök och lite glöd. Det börjar seriöst bli lite farligt att vara nära henne nu förtiden, speciellt på fester. Hohojaja, vilken brandman !
 

ännu mer halloween

Kategori: pictures

Ja, vad ska man säga. Johanna och Adam kom hem till mig runt två och vi antog oss utmaningen att få Adam att se ut som en tjej. Man kan väl säga att vi lyckades sådär, men han såg ganska äcklig ut mot slutet illafall. Sen kom resten hit och jag hade vit ögonskugga i hela ansiktet, hheh. Vi åt tacos och spelade ölspelet. Sen drog vi oss iväg till Bällsta och hem till Sebbe. Inte helt fel. Kom by the way hem vid kvart i fyra, hehe. kyss


halloween

Kategori: pictures

Igår hann jag;

 # 1 . bli ihopkopplad med Sarah Jessica Parker, Serena från Gossip Girl och Claire från  Heroes.
 # 2 . bita ett jack i kinden på Paulina, förlåt förlåt förlåt.
 # 3 . bli impuls tillsammans med Adam i tjugo minuter.
 # 4.  förenas med nån jag har kysst.
 # 5 . ha ögonskugga i hela ansiktet.

förvandlingen

Kategori: pictures

 =

just chillin'

Kategori: pictures

Nu sitter jag här, helt i min och Buffs ensamhet och väntar på lite company. Hade tänkt att locka mitt hår ikväll, men tack vare min sängfrilla behöver jag typ inte det. Skonsamt och energisparande !


PS: angående det där IQ-testet så tror jag att det var nått fel på det..

iq-test & vild pyrodahlen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har lite panik nu faktiskt.. Jag vet inte om jag ska vara en död ängel trotsallt eller om det blir en död polis.. Panikkkk !
Alla måste by the way vara döda och det finns en liten historia bakom det hela. Men jag orkar inte berätta den, för den är ganska lång, men en sammanfattning kan ni få;

Det var hundra miljoner år sedan i en villa där det bodde massa psykiskt sjuka människor. En dag startade en viss brandman (pyrodahlen såklart) en mordbrand och alla i huset dog.


Sådär ja ! Men haha nu ska jag göra ett iq test, TJA !

everybody make a scene

Kategori: pictures

halloween nr2

Kategori: Mitt liv som stjärna

Juste, jag glömde säga att det snöade här igår, äntligen ! Första snön i år. Måste köpa nya stövlar.

Idag är det halloween nummer 2 och det är idag alla ska komma hit och käka. Mycket spännande, men det kommer nog bli grymt kul. Jag vaknade för exakt tre minuter sen av mitt jävla sms-ljud, låt mig slagga god damn it ! hehehe. kyss på er.

min dag på nova

Kategori: Mitt liv som stjärna

Den här dagen var nog den längsta dagen på länge. Kändes det som. Jag hittade ingenting i stan förutom en snygg kille som jobbade på g-star, men han fick jag inte ta med mig hem, it's a shame. Både Johanna och Adam köpte jeans så jag känner mig för tillfället lite lätt utstött.
Anyway, spelningen på nova var helt okej, killarna var duktiga och spökrundan tog kål på mig. Herregud, det var knattar som knappt räckte upp till min navel som skrämde livet ur mig, ILLA !! Måste träna upp min inteblirädd-förmåga. Hm..

Är grymt taggad inför imorgon, även fast jag ångrar lite saker sådär i efterhand, men det kommer nog bli riktigt kul iallafall. Ska inte vara en död ängel längre eftersom mina vingar strejkar, så nu har jag riktat in mig på en död polis istället. Kommer jag vara snygg? Svar: NEJ !! Well well, bilder kommer tas så var berädda på årets största bildchock.
HEJDÅ !!!