jennysho†line

ja, hej

Kategori: pictures

såhär ser jag ut när jag plattar håret. alltid

Kategori: pictures


ska snart bege mig mot centrum och möta upp lossan. sen ska vi tjilla fett och sen blir det skiva på tegel. kan inte riktigt få ordning på håret, men eftersom det är onsdag skiter jag i allt som har med hår att göra. japp.
kommer ha med mig en jättesöt rosa liten bag med allt jag kan behöva. nu vet ni.. hehe..

need some fresh air with a touch of toxic

Kategori: Mitt liv som stjärna

ensam hemma. pappa på jobbet, mamma och chrille på akuten. ont i magen. nu ska jag, precis som rubriken säger, andas luft med lite gifter så som tjära. tudii

tjilla mig

Kategori: pictures

2010-03-28

Kategori: Mitt liv som stjärna

varje gång en hoffmaestro låt går igång på min spotify-lista får jag alltid den här "ååh, vad den här låten är uttjatad, jag tycker inte om den längre"-känslan, men när jag väl har kommit förbi den tanken så brukar jag alltid sitta och rocka med. jag vill verkligen ogilla dom.

har försökt dra igång världen hela dagen men kvällen resulterar ändå i tjillfilmkväll med emma. smell ya later

just chillin'

Kategori: pictures

hej

Kategori: Mitt liv som stjärna

jävla skit söndag, nu är alla mina planer för dagen förstörda. vaknade av att tv'n stog på en inte helt okej volym, kan bero påmina föräldrars taskiga hörsel eller för att dom har en tendens att sätta på tv'n i vardagsrummet och sen gå och sätta sig i köket. ligger hur som helst i min säng och pekar finger nu.
tänkte bara säga det

celsius

Kategori: pictures


ph1: anna kubel ph2: remind

rackartyg

Kategori: pictures

hej bloggen ! igår var jag och emma ute på tegel. jag styrde öldusch och micke "lärde" mig spela blackjack. träffade fyra tvättäkta judar (för första gången, tror jag) från israel och även en pilot som lova att flyga mig till grekland.
idag har jag druckit cola och bokat tid för lite föräldrabesvikelser, HEHEHE ! FEEL THE PAIN MAMSEN&PAPPSEN !!!!
jag i mina high heels igår....

opro

Kategori: Mitt liv som stjärna

robert spammar dikter till mig och här sitter jag och storbölar för att jag tycker synd om alla. en vanlig fredag bara.

tror att mina hormoner spelar mig ett spratt

let's celebrate with some kitty cat dance

Kategori: musik

girls' night out

Kategori: pictures


har helt glömt bort att visa, titta bara vilken underbar sak ! från miran och sofjo. i love it !

inredning och analsex

Kategori: Mitt liv som stjärna

skrev nationellt prov i matte b idag och snabb som jag är blev jag klar två timmar innan sluttiden. HELL YEAH !
hur som helst, jag åkte hem, pimpade två av mina naglar, la mig och slumra till med en varm katt på magen, gick upp och åt, fick ont i magen, la mig igen. och snart ska jag iväg och träffa emma. vi ska åka till arninge och till täby c. det var ett tag sist så nu ska vi ta igen ordentligt och prata om allt från inredning till analsex. peace bro.

trust is like a mirror - you can fix it if it’s broke.. but you can still see the crack in that motherfuckers reflection

Kategori: pictures

du ger verkligen idiotin ett ansikte

Kategori: snillet spekulerar

sänk ner mig i ett isbad, pierca min hud med stilettklackar och spräng min hjärna. det gör så ont.

sånt där soft

Kategori: pictures

kid

Kategori: pictures

- - -

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja. här sitter jag, på toppen av min sex appeal i flanellskjorta och gula mjukisbyxor, lyssnar på brother ali och tänker på hur i hela friden jag någonsin kommer kunna lösa ett mattetal i det här tillståndet. har inget emot att svepa en till tvåa alvedon för att sen gå och sova men mitt have-to-do-centrum i hjärnan vägrar släppa iväg mig. jag är en fara för min framtid

postar med en gammal webkamera bild där jag hi'ar. because i'm awesome.

huvudvärk och hårlack

Kategori: pictures

the teenagers - fuck nicole

Kategori: pictures

lovade mig själv att plugga idag. hittills har det gått sådär, har sneglat på ett antal mattetal men tappar fokus gång på gång. har haft i en inpackning och vilat sen skolan sluta men jag känner mig fortfarande trött och ofräsch. känns som att jag väntar på nånting. vad? varför?
snart (????) är det helg och då ska jag vara sysselsatt. deal with it.

ph: bisous

måndag

Kategori: snillet spekulerar

här sitter jag, i skolan trots att vi inte börjar förrens 11.40. om jag är nöjd? svar nej. jag är jävligt missnöjd. jag kan för mitt liv inte komma på varför jag inte tittade mer noga på mitt schema idag. jag kanske var trött, eller så är jag så förbannat nedkörd i alla dessa rutiner att jag har förträngt allt som har med förändringar att göra. inte helt omöjligt.

är arg på mig själv för att jag är så fördomsfull också. de flesta människorna jag har fått för mig att hata/ogilla är faktiskt inte alls så pjåkiga. herr ågren är på besök igen och jag uppskattar inte hans sällskap. nu har jag nog klagat fördigt. eller har jag ?..

klackarna i taket

Kategori: pictures


.. eller ja, mer eller mindre misslyckade försök iallafall

järnet

Kategori: pictures

gårdagen innehöll jagning i tunnelbana, jakt på bankomat, skönsång med gitarr i tunnel, två fina vänner med världens finaste presenter och vin.
idag ska vi tagga till ikväll, just nu är det bara jag som är med i matchen, miran och sofjo kommer nog igång lite senare..... men det kommer bli awesome. ska käka smörgåstårta nu, kram.

1. en fin presentkorg innehållande en flaska vin, världens finaste klänning, solbrillor, nagellack och lite pengar.
2. ren awesomeness

mina söta puppygirls :')

Kategori: Mitt liv som stjärna

blev väldigt överraskad idag när jag kom till skolan och mirandha och sofia hoppade fram från ett hörn och attackerade med kramar och massa grattis! det var nog den bästa morgonen ever ! älskosarna hade pimpat mitt skåp med massa bilder och presentsnören ! hur gulligt är inte det ? love you guys !

18

Kategori: Mitt liv som stjärna

Iiiih, är helt pirrig i hela kroppen, trodde aldrig att jag skulle lyckas somna igår, men det gjorde jag. långt före tolvslaget. idag är jag myndig och jag har verkligen mognat under natten.
Väcktes av två par converse, ett läppstift, biljett till bounce och cash i på tok för stora mängder för en nybliven vuxen som jag. men jag är inte den som klagar på pengar. satteee...... eh.. hehe.. ikväll kommer släkten och påminner mig om min nya plats i vuxenvärlden, sen ska jag ut med världens bästa vänner och bli barn igen ! CAN'T WAIT !

vi, vahettere... ses i dimman ! tjaa !

call on me

Kategori: pictures

idag har jag varit hos tandläkaren, sen mötte jag upp murris och sofjo. sen fick jag gå ensam för dom skulle busa, iiiih, nervös !!!! det var rätt soft att vara alone ändå, hade ett väldigt efterlängtat samtal med becca som innehöll en hel del catch up. då log jag. det har pratats mycket i telefon idag, hade nyligen ett intressant samtal med samposhampoo som innehöll skvaller, som gjorde mig lite arg, från åva. jävla skithuven det finns alltså, jävla sabotörer,  må ni alla brinna i helvetet ! hehe..

GILLAR

Kategori: Mitt liv som stjärna

JAG: backaru mig mona ?!?!

MONA: Jag står bakom, hoppar runt lite, hetsar, skriker "WHO'S GOT THE GUN NOW??! HUH? WHO'S GOT THE GUN NOW BITCH!!?" 

nightmare

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår drömde jag en intressant dröm som jag har glömt dela med mig av.. Såhär var det:
jag hade på mig mina senapsgula antika converse och då kom mamma fram till mig (satt på roslagsbanan) och började retas. sen drog den jäveln bort ettiketen på mina skor !! PÅ MINA ANTIKA CONVERSE !!!!! Vaknade upp jättelack och pratade inte med mamma på hela morgonen. end of story

t-t-touch

Kategori: pictures

har legat och hånglat med min nya parfym som min moster var söt och släpade hem från england till mig. gillar sånt, tack bullen! nu sitter jag här och är sådär barnsligt förälskad på avstånd istället, i en människa den här gången. iih, har saknat känslan av att ha dom där små fjärilarna i magen

my desperate ego

Kategori: Mitt liv som stjärna

Är för tillfället helt i gasen efter allt partylåt-lyssnande. Har för närvarande sextiotvå sköna möjligheter i min MUSIKK mapp, känns som att jag är på god väg att uppnå toppresultat. Nu återstår bara tre dagar fyllda av tiddödande, sen är det dags för awesomness ! Hår ska fixas, naglar ska målas, kläder ska testas !

ph: hedi slimane

aiw

Kategori: pictures

alice äger fortfarande. köpte ett snyggt datorklistermärke. woho. leo for president

lite äckligt

Kategori: Mitt liv som stjärna

remember mina tussar i näsan ? detta hände nyss:
dom var helt genomsnoriga och började nästan droppa. HEHEHE

[Emiliana Torrini - Fireheads]

Kategori: pictures

här sitter jag med tussar i näsan, det hjälper faktiskt otroligt mycket när man är så snorig att man skulle drunkna om man inte snöt sig varannan minut. om någon timme ska jag iväg och äta brunch på nått hotell sen ska jag se alice igen. fucking love it.

fin bick

Kategori: pictures

smiling sweetheart

Kategori: snillet spekulerar

"Jag är trött på att fly, trött på att inte höra hemma.
Jag är trött på att skrika, trött på att ingen hör.

Hon sitter ensam på sängen. I öronen sitter de älskade hörlurarna.
Hon skulle aldrig överleva utan sin musik, den ger henne enegri att ta evighetslånga promenader. Hon tittar ut genom fönstret, sommarsolen står högt på himmelen och alla är glada. Täcket får värma henne, hon fryser så förfärligt nu förtiden. I köket står pappa och lagar mat. Hon hör hur han fräser lök i stekpannan.
Det är dags att gå, hon vet att hon måste smita ut innan han hinner stoppa i henne mer mat.

Jag är trött på mig själv, trött på alla obehagliga tankar.
Jag är trött på att vara trött, trött på att blöda.

Utdriven. Hon vandrar i mörkret. Löven ligger röda på marken, hösten har kommit in över landet och dödat alla blad. Alla familjer sitter inne och äter middag, hon ser dem igenom upplysta fönster. Men själv är hon ute. Hon flyr från mat och kilon. Musiken dunkar troget i hennes öron. Trumslagen jagar bort alla demoner, tillbaka ut i natten.
Glömskans barmhärtiga dimma kommer. Tankarna blir sövda ett tag. Frid.

Jag är trött på att finnas, trött på att ingen bryr sig.
Jag är trött på att gråta, trött på alla tårar.

Snön ligger i vita drivor på marken och letar sig in i skorna.
Men hon bryr sig inte, utan går utan att vara på väg någonstans. Hon har ingenstans att vara. Utlämnad till mörkret.
Skorna kippar. Svarta fläckar dansar framför hennes ögon, hon är så trött.
Men så fort hon stannar så kommer de obehagliga tankarna.
De sammlas runt henne, hånar henne för sin lathet. Hon orkar inte längre stå emot, hon vill släppa taget och falla handlöst bakåt. Varför ser ingen henne? Det är ju ett rop på hjälp
"

har kollat igenom min dator lite och då hittade jag den här texten, jag skrev den 2006 och det är bara en av många desperata försök. .

sånt soft

Kategori: musik

The Dresden Dolls - Shores of California
Virgin Prunes - Baby Turns Blue
Röyksopp - The Girl and The Robot
U2 - Sunday Bloody Sunday
Siouxsie And The Banshees - Dear Prudence
 

jag är iallafall fin i håret

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår drack vi chailatte med sprit och mintchoklad i, fick även i oss samtliga flaskor vin och chips. har tydligen klottrat på hela mina händer i all hast så idag vaknade jag med texten "vilken färg har själen älskling?" spegelvänd i ansiktet. Efter några minuter skrubbning var det dags att bege oss in till östermalm där jag och mamma spenderade fem och en halv timme hos frissan. no biggie.

fredag

Kategori: Mitt liv som stjärna

ikväll blir det en redig tjejkväll med otroligt fina människor. vi ska må bra och glömma bort verkligheten ett tag.

++++

Kategori: pictures

Mars 12, 2010

Kategori: snillet spekulerar


förlåt för alla gånger jag har skrikit på dig även fast det inte är dig jag är arg på, förlåt för alla gånger när jag ignorerade dig när du för att du har frågat hur jag mår, förlåt för alla gånger jag har varit någon du inte vill att jag ska vara & förlåt för alla gånger jag har skadat mig själv när du har varit i rummet brevid. jag ska göra allt jag kan för att komma ifrån den arroganta häxan jag nånstans på vägen har blivit. bli kvitt all ignorans. jag ska bättra mig, jag ska göra allting rätt. gå inte. vi som alltid har varit så starka, vi som var oförstörbara.

jag är inte där än, men jag vet att jag kan komma dit. jag behöver bara lite hjälp.

I NEED YOUR SWAY

Kategori: pictures


ph: anna kubel

[Boys Like Girls - Up Against The Wall]

Kategori: Mitt liv som stjärna

hola ! tänkte mest säga att jag har ont i halsen idag och att mina älskade babysar (converse) har gått sönder.. ska limma inom kort så jag slipper lida. jahaja. engelska med gugge snart, PEEEEPPP !kyss mig.

rackartyg

Kategori: pictures

idag ska jag till skolan och göra mina föräldrar stolta, jag ska glänsa på alla lektioner och visa vilken stjärnelev jag är. hehe skoja bara, tänker sitta av tiden idag. det förtjänar jag.

ph: lastnighttrash

I'M BROKE BITCH

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår åkte jag till täby c för att ta med mig min kalasklänning hem, men inte fan hade den kommit in i butik än.  lika så mina solbrillor och ringar. kuk. men jag lyckades ändå, mot alla odds, komma hem 650 spänn fattigare och om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt om dom är välspenderade.. ska in till stan med mira idag och bränna mer cash. tror att jag får hoppas på en pengarefill i födelsedagspresent.. HEHEHEHeeheh

"OKEJ"

Kategori: Mitt liv som stjärna

Mona 07.49:
jag är lite törstig

våra hjärtan klarar vad som helst

Kategori: pictures


ph: lastnighttrash

tills jag började med tequila

Kategori: Mitt liv som stjärna

idag ska jag till tandläkaren men jag har tappat bort min bettskena. hehehe. sen ska jag shoppa klänning, smycken, solbrillor och.... och....... eh..... sånt. förresten, en sak till. jag sätter in foten överallt och snart är jag här för att stanna på heltid (fre,lör), watch out bitches.

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Kategori: snillet spekulerar

det är precis lika klyschigt som det låter och eftersom jag inte har några ord själv så lånar jag håkans ord.

innovative.

Kategori: pictures


här är mitt senaste tillskott på smyckeshyllan och dagens sysselsättning. är inte helt misnöjd. kram

"vakna upp och sluta tänk på det"

Kategori: snillet spekulerar

har kommit över massa gamla bilder på min dator och självklart väcks det tusentals minnen. varma sommarkvällar vid lillsjön, en krambild som var början på något stort och såklart det där leendet av stål. men vad vore en perfekt sommar utan komplikationer? jag minns att det var jobbigt att andas och att jag hade skavsår av hjärtslagen, men jag kan för mitt liv inte minnas vad det var som gjorde så ont.

Nu
vet jag vad som gör ont. det gör ont att tänka på att jag gjorde dig så olycklig när jag själv blev så lycklig, för det måste jag ha gjort, annars skulle du aldrig gjort så som du gjorde mot mig. det gör ont att tänka på att även fast du bara är ett samtal bort, tio siffror lite mer exakt, så kan jag inte ringa dig. det gör ont att gå i dina kvarter, vilket jag har slutat med, tack och lov. 
Allting som har med dig och mig, oss, att göra gör rätt ont när jag tänker efter. det är nog därför jag inte tänker på det så ofta.

jag är iallafall glad nu. inte lycklig för det vet jag nog inte riktigt vad det är tror jag, men glad. och hur mycket jag inte vill erkänna det här så saknar jag oss så mycket att mina tårkanaler slår samman och hjärtat skickar ut stötar. men jag har lärt mig hantera det.

ph: rothbart

this time baby

Kategori: pictures

jävlaskitkukrövoffer

Kategori: Mitt liv som stjärna

allt jag har pysslat med den senaste halvtimmen är spårlöst försvunnet. har rivit upp hela mitt rum utan framgång. jag är dömd till att misslyckas. fan

boys like girls

Kategori: snillet spekulerar

här är jag igen med håkan i lurarna, en sprängande huvudvärk och en rejäl dos ågren över att behöva gå till skolan imorgon. har försökt tänka på annat de närmsta timmarna med min kropp verkar inte vilja låta mig glömma, precis som vanligt. istället för att läsa tråkiga böcker vill jag göra mig fin och dansa hela natten med främmande snyggingar i en rökig källare. det vill jag. gärna föralltid.
imorgon ska jag gå runt nästintill naken och dela "fuck-you-i-don't-care"-blickar till alla runt omkring mig. snälla, påpeka inte mitt levnadssätt.

ph: delanie

bamboocha

Kategori: pictures

[ Håkan Hellström - Gårdakvarnar och skit ]

baileys & 3,5or

Kategori: pictures

Alice var döbra, ska se igen inom kort. lovar. nu sitter jag och snor låtar till min nya itunes (yeah, that's right, jag har itunes nu också) partylista. kan inte låta bli att bli tagg ! imorgon ska jag och mamsen åka iväg och handla lite rekvisita, höhö det kommer bli mycket rosa.
nu är det dags för daglig dos alvedon och börja spana partydresses på internet, yey ! 

r&r

Kategori: pictures


här sitter jag i min lånade snodda metallica tröja, med en vit och en grå strumpa, ska snart iväg och titta på alice i underlandet och känner mig jävligt rock & roll. det är helt klart party i mitt rum !

poss

Kategori: Mitt liv som stjärna

är äntligen hemma från en lång semester uppe i bergen. slutade som vanligt med att jag gjorde illa mig. så här är jag, nyduschad och med hjärnskakning. ikväll ska jag på bio med mina vänner, vi ska se alice. har saknat mina bebisar otroligt mycket ! nu ska jag sminka över sår från faceplantningen, ciaaao !

i backen

Kategori: pictures