jennysho†line

love is not a religion

Kategori: pictures

Jag är trött. Inte trött-sömnig, bara trött. Tror att jag behöver en rejäl dos sommar nu, för jag står inte ut med allt det mörka. Åååh, jag känner mig som en tant. Är ganska säker på att jag ser ut som en sån också, men det var ett tag sen jag kollade mig i spegeln. Föresten så kommer min farmor hit om nån vecka, saknar henne massa. Hon är rolig.

Jag drömde föresten en äcklig dröm inatt. Inget ovanligt med det eftersom det händer 4/5 av mina nätter men i den här drömmen hade jag en bebis. Obehagligt. Men jag gillade det. Åh så hopplöst.
O

nitad

Kategori: picturesheart-shaped

Kategori: pictures

D o n ' t   b r e a k ,
D o n ' t   b r e a k   m y   h e a r t ,
a n d   I   w o n ' t   b r e a k   y o u r   h e a r t  -  s h a p e d   g l a s s e s .

loneliness

Kategori: pictures

Idag är en sån dag när allt är skit. Du är närmare än nånsin och du påminner mig hela tiden om att du finns. Faan för det här. Just nu är min högsta dröm att flytta härifrån, för jag orkar inte med det här. Jag vill packa ihop allt jag behöver och dra. Långt som fan ska jag. Bort från den här platsen, bort från alla äckliga minnen. Usch. Ta bort mig fort och låt mig stanna där. Snälla.. ? Om nån orkar läsa alla dessa klagoinlägg, kontaka mig så ska du fan få nobellpriset.

escape from reality

Kategori: snillet spekulerar

Friska människor placerade i en sjuk värld blir självdestruktiva i stiliserade städer

broken heart can't be that bad

Kategori: picturesDet som gör ondast är att du aldrig kan unna mig nånting. Du låter mig stå i bakgrunden och sen när det passar dig får jag gå fram. Ibland känns det som att du utnyttjar mig för att slippa vara ensam. Allting är inte mitt fel.

det går utför

Kategori: Mitt liv som stjärna

men HEHE jag hatar att jag nyss klickade hem saker för 1011 kr. Mindre ok.

from paris to berlin

Kategori: pictures

cry me a river

Kategori: pictures

Nu ska vi se om jag kan förklara det här så ni förstår.. Det var alltså en biosalong, fylld med människor. Längst upp, på vänsterkanten satt det sju snygga tjejer. Nån började gråta på introt (INGA NAMN heheh, det var jag) och efter det tog det inte långt tid innan hela salongen badade i fyra tjejers tårar. Ibland blev snyftiningarna så vilda att folk vände sig om för att kolla att vi fortfarande levde (eller för att dom tyckte att vi var irriterande och försökte strypa oss med blicken). Nåväl, filmen var grym.


UPDATE 12.37: Faaan, jag höll på att glömma !!!! Tack hagrid !! Det var nämligen så att våran vän Pyro var uppe och tjillade på en övergiven bil i mörby igår och hon bestämde sig för att markera sitt revir på taket. Hon snodde dessutom med sig en backspegel, för den "kan ju vara bra att ha".

MKaaaaaaay

Kategori: pictures

Men sådär ja. Känner att det är dags att städa upp lite i mitt liv igen (inte bokstavligen, jag kommer inte städa i mitt rum. Ge upp bara). Ska radera allt jag inte orkar med längre. Först och främst kommer alla idioter som bara finns där när det passar dom. Jag är ingen reserv. Dessutom finns det gott om människor som älskar att slicka röv (once again, inte bokstavligen) så då slipper ju jag.

Sen alla vidriga drömmar om dig och hur det kunde bli, dom står tvåa i kön. Så fort jag har insett att jag är bättre än det vi faktiskt hade ska jag deleta dig från min radar, baby. Men om jag känner mig redo för att bli sårad igen så vet jag vart du befinner dig. jävla as.

intolerant tjej

Kategori: Mitt liv som stjärna


Just nu genomgår jag en extrem laktoschock. Inte en såndär äcklig när det sprutar.. vätska.. från alla håll, utan en såndär smärtsam som gör att man inte kan resa sig upp. Så jag har legat på golvet i hallen ett jävla tag, men nu har jag äntligen lyckats transportera mig till min sköna 140 skapelse.  Nåväl, ikväll blir det bio med maffian. Ska se I taket lyser stjärnorna, och jag satsar 100 spänn på att jag kommer gråta. Wanna bet ?

så jävla du&jag

Kategori: musik

inside update

Kategori: pictures

Nytt inlägg i insidebloggen. Vill ni ha lösenordet igen så är det bara att kommentera. Länken hittar ni högst upp på sidan, eller så klickar ni bara här. Ge mig en kram bara.x3

Kategori: pictures

bekännelser

Kategori: Mitt liv som stjärna

  • Jag har aldrig i hela mitt liv ätit abborre
  • När jag var sju gjorde jag en bakåtvolt i en simbasäng från fem meter och blev efter det höjdrädd fram tills jag fyllde tretton
  • Jag har kvar en mjölktand
  • Jag har alltid tyckt att det har varit pinsamt att sjunga inför folk

den dagen

Kategori: snillet spekulerar

He says he's so in love, he's finally got it right
I wonder if he knows he's all I think about at night

förkyld hehe

Kategori: pictures

Det var då själva fan vad jag nyser !! Kommer inte ens ihåg förra gången jag var såhär jävla förkyld ! Gillar dessutom att jag och Ven lider av samma sak, så det måste ha blivit nån massiv spridning hemma hos mig under övernattningen. Murre, vänta du bara, snart är det din tur. Nåväl, min mamma stack in en mössa som hon har stickat till mig idag - jag gillaren.

folke <3

Kategori: pictures

you, you, you

Kategori: pictures

my God, it's so beautiful when the boy smiles
Wanna hold him, but maby i'll just think about it

home alone #1

Kategori: pictures

Har precis fått ett besked om att jag ska vara ensam hemma ikväll. Hm.. Fan vad jag vill ha helg, heh.

Kom nyss å tänka på när jag sa "jag ska döda han jävla as" på roslagsbanan och håkan snabbt la sig i samtalet och berättade att ett "as" faktiskt redan är dött. Jag hoppas att det här har framkallat många minnen av denna fantastiska man som vi fick dela våran lördag med.

sjuktorsdag

Kategori: pictures

Hehehe, idag när jag vaknade visade det sig att jag inte riktigt kunde prata. Eller svälja. Eller andas. Jobbigt läge. Sen spillde jag ut kokande vatten över hela mig. Dessutom känns det som att nån har pulat in bomull i hela min skalle, underbar känsla, hehehe dö!!!!

Förutom det har det visat sig att jag har extremt dolda x-box talager när det gäller Burnout 3. Ni vill inte möta mig !!!!!!!

underbara människa

Kategori: pictures

I CAN EASE YOU FEVER

Kategori: pictures

Hehe, jag tror att jag börjar bli sjuk. Konsten att stå och huttra i duschen trots att det var den högsta värmen på. Nåväl. Idag väcktes jag av en gnällig ton från Hagrid. Mindre ok. Har hämtat ut biljetterna till fredag (i taket lyser stjärnorna) och har tagit en sväng förbi sollentuna och träffat simon, hehe. Sen tjillade vi lite i Kista och nu är jag back in action med tidernas frossa och duktig feberkänsla, även fast jag inte har feber. Fett snyggt.

Nu är dilemmat bara om jag ska ligga hemma framför scrubs imorron eller om jag ska härda ut en dag i skolan med hjälp av några ipren. HEhe, jag har blivit ganska seriös när det gäller skolan nuförtiden.

quality time

Kategori: Mitt liv som stjärna

Av någon anledning hamnade jag och Murresöder igår.. Det blir nog inga detaljer för jag är ganska förvirrad. Vad fan gjorde vi där ? Nåväl, efter spontntrippen åkte vi tillbaka till säkra Lindholmen och mötte upp Hassan. Det blev lite te & facebook, väldigt mysigt. Och kanske, jag säger kanske, har du haft sån tur att du har blivit taggad i mitt album. Bli inte förvånad !!!

dear friend

Kategori: Min syrra Ven

I see you sit in silence
As you face new pain each day
I know you don't feel weak, Even though you are
But it wasn't your strength
That found room in my heart
My day off

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hehehe slutade tekniskt sett halv elva idag, lilla Henke skulle nämligen till tandläkare. Vissa straffar gud direkt sörru. Nåväl är iallafall ledig imorron och det tänkte jag fira idag. Kvällsplanerna är inte riktigt bestämda ännu, men ISINNOMTID !!! KYSS MIG HEHEHE

Take me back

Kategori: snillet spekulerar

Du kunde väl åtminstonde gett mig ett riktigt jävla hejdå, inte bara den där blicken som fick mig att känna mig så osäker och dum. Det var inte bara mitt fel, jag förstår det nu. Men om du bara ger mig en chans till att få ha kvar dig i mitt liv så lovar jag att jag ska göra allt jag kan för att vara de bästa du någonsin har haft.

And I don't think that I
Have the strength to let you go

ta bort henke

Kategori: pictures

Har precis kollat på House med mamsen, Måste erkänna att jag har tröttnat som fan på det, det är ju för fan samma sak hela tiden. Åååh.
Jag hoppas att jag har nämt att vi har matte och engelska vecka, hehe. ÖR taggad till tusen.

Föresten så kallade min mattelärare mig för Katarina idag. Exakt på vilket sätt låter Jenny och Katarina lika ? Faaan, jag har gått i vallentuna nästan en hel termin nu och har är förfan min mentor, men inte vet han vad jag heter för det. Är aslack på honom. Jag brukar ju vara skitgrym på mattelektionerna, men inte fan hjälper det heller. Så Henke, FUCK OFF.

back in your head

Kategori: picturesdaydream

Kategori: picturessömn

Kategori: Mitt liv som stjärna

Wow, först vill jag tacka alla för visat engagemang (???) med profilinsidenten, hehe, höghuset är borta nu och alla kan koppla av. Sen ville jag bara berätta att jag bokstavligt talat inte klarar av att vara vaken, det är alldeles för jobbigt för mig. Jag är byggd för sömn !!! Jag tror att ni förstår känslan. Nu ska jag tjilla lite i duschen, kyss

kill your head

Kategori: pictures

I'm not unfaithful, but i have all the right to be.
I'm missing you, and it makes me wanna vomit

hjälp, kanske ? heh

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nån har gjort så det har blivit ett kontorshus högst upp på min mobil och jag får inte bort det. Frågor på det ?

Mångadsbarn

Kategori: pictures

Psykisk & fysisk status: Under kontroll + en touch av narkolepsi.
Dagens låt: Frida - Gasen i botten
Dagens måste: Hålla ut på spanskan
Dagens bästa: ...

studsa mig

Kategori: Mitt liv som stjärna

Observera att jag & Ven har smällt i Martin Rehn att han har hiv. Jag gillar oss.
Föresten så har jag matte och engelska vecka den här veckan. Hehehe, om jag överlever meddelar jag er. Är en ledig tjej på onsdag, ska utnyttja det väl, har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än, men jag jobbar på det.

cryptonite

Kategori: pictures

en final touch

Kategori: snillet spekulerar

Du har glömt bort mig helt nu och det vi en gång hade finns inte längre.

dagens bästa:

Kategori: Mitt liv som stjärna


# 1
. Jag och Ven hittade ett par luddiga boots i min hall, vi lägger oss ner på golvet och asgarvar.
# 2 . Jag och Ven spelade vänd tia i tre och en halv timme. Det är fortfarande inte bestämt vem om vann, men jag röstar på mig själv.
# 3 . Jag drog en 360 i mitt rum och har nu ett blåmärke på rumpan.

till ven

Kategori: pictures

håkan

Kategori: Min syrra Ven


Hej håkan. Idag vaknade jag av att ven tittade på mig. Inte världens vackraste syn men man kan inte få allt. Igår låg nån och spydde ganska mycket, sen råkade någon ha ner duschdrapperiet. Av säkerhetsskäl nämner jag inga namn. Ett citat från gärningskvinnan:
-"Jag förvandlade Beccas artonårsfest till en toalett".

Jag tycker om när vi var på g till köket men råkade av någon anledning stanna till i hallen där vi hittade ett par luddiga boots. Vens festoutfit ot slutet av kvällen (den här måte ni höra!!): En randig slimmad tröja, ett par gråa nötta mjukisbyxor & luddiga converse.

Har föresten gjort en skabb&snygglista med min vän ven.

taggar till

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu är det fullt ös i lägenheten vill jag lova. Efter ett musiktips från våran käre Murre fyller nu Lady Gaga - Love game våra öron och så kallade hjärnor. Om en halvtimme lite drygt ska vi knalla ner mot bussen och sen är det full fart mot tekniska. Där ska vi plocka upp Fanny & hennes crew, sen kommer vi tugga hos becca resten av kvällen. Jag är tjejen med en rosa (korall) dress och Ven är tjejen med mittbena. Lätt värt att se.
Piiiiiz &bless på er, hehehe


PS. Min kamera har inga batterier så nu får tyvärr inte njuta av våran fartfylla week-end. Men förhoppningsvis kommer det finnas en galen paparazzi @partyt. DS.

mindre ok

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har sprungit in i en dörr och jag har ett blåmärke mellan mina fingar. Är det lugnt eller ? Annars har vi tuggat igenom väldigt många grymma filmer och Ven har blivit helt fast i Idomintrenden.
Ikväll ska vi hem till Becca och vi kommer vara snyggast ever. Ni hittar mig i duschen. kramis

movienight

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tuggar duktigt i lägenheten at the moment. Ven tjillar i duschen och jag passar på att uppdatera er om mitt glamourösa liv. hehe. Vi har gått igenom dvd samlingen och snillet här (jag) har räknat ut att vi har ca 24 timmar film framför oss. Jag är inte en sån som bangar, det suger ganska bra att vi har skola imorron bara, men det är ett senare problem.

Kommer väl käka en romantisk middag snart, ska bara bli hungrig först. kyyzzz

you will fall for me

Kategori: snillet spekulerar

I may have failed but i have loved you from the start

insidebloggen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Premiär för insidebloggen idag, kommentera för att få lösenordet. Nu är jag i skolan & sen försvinner jag till Gullmarsplan, så det kanske inte blir så extremt mycket uppdatering. Men det kan ni nog leva utan, hehehehe.  kysssss !

nouvelle vogue

Kategori: picturesNouvelle Vogue

battle

Kategori: dom sa vad?

Jag: MEN MAMMA JAG SKA IN DÄR !!!
Mamma: Men jag ska borsta tänderna och jag vill inte att du ska göra det samtidigt.

gief me såme helg

Kategori: pictures

Alla som märker att det har hänt nånting med designen räcker upp en hand ! Är inte riktigt nöjd än, men jag jobbar på det för fullt, hehe.

Kollade ifrästen på mitt schema nyss och det ser inte speciellt ljust ut. Svenska hela dagen och estetisk verksamhet som en liten efterrätt. Jag gillar inte det här. Låt mig ta en sabbatstimme eller nått.

Kommer by the way inviga lägenheten imorron, wiwo ! Jag är riktigt taggad på helgen. Ge mig nu.

Nattis på er.

bara för att

Kategori: pictures

Hoho jaja, hittade massa gamla bilder på mig när jag gick igenom min gamla dator.. Jag vet att ni har väntat länge på detta ögonblick och nu är det äntligen här. Grattis. Ps. Bilderna är från 2003 Ds.

värsta aggro

Kategori: picturesJag har nu officiellt gett blogg.se en fet punkspark genom att haft tanken på att byta till devote. Tyvärr var det alldeles för jobbigt, men jag har ändå visat att jag är berädd att ta i med hårdhandskarna.

Nu har det faktiskt blivit time för mig att packa ihop mina grejer tills imorron. Om ni vill maila mig så finns jag på jaghatarblogg.se@homail.com. Kyss

kuk i blogg.se

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nånting är allvarligt fel på min blogg.. den syns nämligen inte.. Så tyvärr peeps, ni får klara er utan mig tills blogg.se bestämmer sig för att visa mig igen.

lyrics and suicide

Kategori: Mitt liv som stjärna

Fy vad jag är skoltrött. ble.. Imorgon flyttar jag och Ven in på gullmarsplan. Så ni kommer inte hitta mig på de vanliga stället, dvs min säng. ska packa nu ! peace

görmigsådärbrun

Kategori: pictures


discolight

Kategori: pictures


rättegång

Kategori: pictures

ja, ni läste rätt. Idag ska jag hålla till på en rättgång samt polismuseet med min klarre. YES !!! Kunde inte bli värre. Eller
jo, vi slutar klockan fem. Jag är inte nöjd. Måste dessutom röja upp lite efter jakten på vens nyckeln igår, som inte ens låg här !!! Host host ven.

Jag är på dåligt humör.

Don't mess with me Rapunzel

dagen är räddad?

Kategori: Mitt liv som stjärna

Höll på att gå in i väggen lite tidigare idag.. Det här med tidiga mornar är inte min grej. Men det lättades upp lite när jag åkte till arninge med mamma. Inte nog med att hon skulle jaga mig med kundvagnen inne på coop, jag plockade även upp en gratis tröja som har levererats från colorez idag ! Score som fan. hehehe. Har dessutom ett fyrpack X Ray brevid mig, hehe är nöjd.

jag + sju

Kategori: pictures


Kanske inte helt okej att jag drömde om siffran sju inatt. Nu börjar fan mina drömmar spåra ur totalt, jag borde göra som proffesor H och köpa mig en drömtydarbok. Fixar nån det åt mig, elleh ?

Hehe, är för övrigt duktigt grym på spanskan nu förtiden. Om man kunde levla så har jag gjorde det för länge sen. Nu ska jag dricka kaffe som satan, sen hittar ni mig i en affär med mamsen.

Glöm aldrig att jag är allt för er.

snöattack

Kategori: pictures

Hehe ja då var man back in action i bv igen. Idag kom det två gangsters och pratade med oss, en var sjukt lik Ken Ring så det var inga klagomål där inte. Blev attackerad av Sam på vägen hem, självklart med en snöboll. Höll på att sprängas av min mage så det var inte det bästa tillfället att dra en löpare, men så blev det. Glöm inte bort att jag flyttar på torsdag hehe.

pictures of you

Kategori: pictures
Jag undrar egentligen vilket som hittils var sämst av 2008 och 2009..

paxad

Kategori: picturessöndag 18/1

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vilken jävla natt. Har sovit oroligt som en gris på amfetamin. Ska inom kort hoppa in i duschen, men först ska jag se till att vakna lite. Är föresten asbrun sen solariet igår, man kan typ tro att jag har varit utomlands, hehehehe. Nåväl, ni hittar mig i duschen.

Dagens låt: Raymond & Maria - Storstadskvinnor faller ner och dör

slut

Kategori: pictures

sol över oss

Kategori: picturesJag och Ven åkte iväg och skulle bli lite tanade i centrum, men det visade sig att det var stängt. Så istället begav vi oss mot kyrkbyn och hittade tidernas skabbigaste solarium inne i en liten livsmedel affär. Dörrarna låstes med en liten hasp och man kunde pilla in ett finger utifrån för att få upp dom. Så där låg jag - topless och funderade på livet. Komunicerade med Ven genom dom papperstunna väggarna när mitt solarium plötsligt ökade på till turbo. Det var väldigt läskigt och jag förlorade helt kontakten med ven.

Efter tjugo panikslagna minuter kom vi äntligen ut från skabbet. En aning röda och fräkninga. Men jag ger inte upp, ska vara en solbränd tjej inom kort.. hehe.


slutysonofabitch

Kategori: Mitt liv som stjärna

Från och med torsdag ska jag byta bostad ett tag. Kommer flytta in på gullmarsplan med grudd junior. Taggadtjej92. Jag kommer käka donkenmiddagar.

Jag och min mamma har gemensamt kommit fram till att hon har alzheimer, vilket är ganska hemskt eftersom det faktiskt går sånt i min släkt. Det visade sig tydligt när hon råkade kalla Murre för Murrielle, hon blev väldigt chockad efteråt och försökte snabbt ändra sig, men tyvärr hann hon glömma bort vad vi pratade om. Och ja Murre, vi snackade skit om dig.

gift dig med mig

Kategori: pictures

artonfemtiofem

Kategori: Mitt liv som stjärna

Yeaah bitch

tjusningen med te

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu är jag där och petar igen, jag kom på mig själv med att glida ut till köket och fixa ihop en kopp te. Tekniskt sätt är det smaksatt VARMT vatten. Riktigt skabbig uppfinning, men uuh vad jag inte kan sluta tycka om det. Får väl helt enkelt acceptera att jag är en sofistikerad (!!!!!!!!!!!!) tedrickare.

sköna citat

Kategori: pictures

Höll på att glömma att dela med mig av lite schyssta citat från igår.. hehehehehe.

Av någon anledning så pratade vi om min spegel man ser precis när man reser sig upp i min säng när vendela kläckte ur sig dom här raderna:
- "Blir du inte deprimerad när du vaknar upp och inser att du inte är snyggare än så?"

Sen var det så att hon råkade ut för en olycka när hon skulle gå.. nånstans. Det var nämligen så att hon råkade gå på en järndörrmatta. Hon fick ett saftigt köttsår under foten och nån tuff langade ett:
- "Abo hon gick in i en dörrmatta"
Dessutom lackade Fia på gnället eftersom hon trodde att hon hade gått in i en vanlig dörrmatta.

dom kallar oss vilda

Kategori: Mitt liv som stjärna

Dagens outfit: Bruna moccabyxor

För att sammanfatta fredagen lite lätt kan jag säga att det blev ganska mycket tårar, prat och en hel del skratt. Det blev inte precis bättre av att Ven körde ett medley på morgonen. Som vanligt gjorde jag bort mig en ganska mycket men jag kan ju faktiskt inte skina hela tiden.

Vi körde på en klassisk bakfyllemetod med pizza, snabbmakaroner, läsk och chips - vad mer kan man begära ?

så snygga är vi

Kategori: picturesPS. Vendela vakna precis, det är därför hon snygg, DS.

plötsligt händer det

Kategori: pictures

ni måste höra !!

Kategori: Min syrra Ven

ENDAST DEN HÄR VECKAN.. HUR RAGGAR MAN?


# 1 . Skojbråka och råka pussa personen i fråga
# 2 . Pussa personen i fråga på kinden när ni säger hejdå
# 3 . Blinka
# 4 . Gå om en klass

tagging for tonight

Kategori: pictures

Som ni ser på bilden är jag ruskigt (WTF?!) taggad till ikväll. Jag gillar att mamma stannade till på ica på vägen hem och tjackade strumpbyxor till mig, så nu är min outfit helt komplett. Ni kommer inte (läs: kanske) bli besvikna.

Hm.. varför såg det ut som att min hår var rosa nyss ? Tacka gudarna för att det bara var inbillning, för det var verkligen inte min grej kan jag säga.

Snart kommer min älskade Ven hit och då blir det fixning för hela slanten ska ni veta. undra hur jag ska ha mitt hår.. HEHEHE.


I may have failed but i have loved you from the start.

the quiz

Kategori: snillet spekulerar

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

ni kommer le

Kategori: pictures

 HEHEHE jag har måkat mina naglar duktigt snygga idag, det blir lätt så när man har för mycket fritid. Har faktiskt pluggat också, yeah bitch.

Eum.. ja. det var väl ungefär det. heh... ge mig en kram.

fredagpepp

Kategori: pictures

En shoppingglad eventuellt förälskad tjej är back in action. Nu är alla presenter klara och jag har fyndat på H&M. Det blev en jävligt snabb visit i täby men ven och jag skötte oss utmärkt.  Är duktigt taggad på imorgon och jag råkade skolka idag. Det var ungefär det ni behövde veta.
 Nu måste jag faktiskt slå in presenten till fröken karlsson.

Vill även passa på att lägga in en bild på mig och Johanna från förra året när vi var hemma hos Sofia. Det är ungefär det där jag eftersträvar nu på fredag. Med andra ord: Dyngrak med en däckad Johanna brevid mig.

make love not war

Kategori: pictures


smelly cat

Kategori: pictures

heihei ! Idag har jag på mig min nya klening, den e fiiin ! Nåväl, ska köpa en till likadan idag, fast i en anThumbnailnan färg. Sen ska jag spekulera ut det bästa till på fredag, för nu är det totally kaos. ska nämligen hinna med att:
# 1 . Sjukgymnasten
# 2 . Prov i gymnastik
# 3 . Hem och bli kvällssnygg
# 4 . Vara olaglig
# 5 . Åka till solna och hem till Mal
# 6
. Åka till lindholmen och hem till Fia

Ett fullspäckat schema om du frågar mig, men vad vet jag.. Dessutom ska jag hinna städa tills fredag också eftersom murre och ven ska slagga här. Jag gillar föresten att jag håller på att exprimentera hur många det är som får plats i min 1,40 säng, hehehe. Ge mig en kram nu, för nu är jag i skolan.  heeeidooo !!!

be mine

Kategori: pictures


Grejen är den att jag misstänker en sak som kommer göra hela mitt liv ännu mer komplicerat. Jag vill gråta och skratta på samma gång men på nått sätt lutar det mer åt det första. Ingen förvarning fick jag heller.. Jag är nog lite osams med mig själv just nu. Och för guds skull, låt mig fan inte förstöra någonting.

så jävla onsdag

Kategori: pictures

Idag har det varit en vild dag på E... museet. Anledningen till att jag inte skrev ut hela namnet är för att A, jag kommer inte ihåg vad det hette. B, jag kan inte stava till det. Hur som helst handlade det om trafficking. Efter det tog jag mig in till täby och mötte murran och ven, mycket kul och jag köpte en sprillans ny klänning och dessutom lite gåvor till mina nordpolare som fyller år.

Sen vill jag avsluta med att citera The Guru:
Fittan är ingången till din själ.
Image Hosted by ImageShack.us

wesc oboe

Kategori: pictures

eeiih ?! Jag fick nyss min pappa att beställa hem att par we hörlurar (han betalar) !!Undra om han har råkat ha sönder nått som är mitt och vill hitta ett sätt att gottgöra det på, för det där var inte normalt. Jag behövde inte ens tjata !! Jag är i chock & jävligt glad. woow..

Jag trodde föresten aldrig att jag skulle bli klar med den där svenska uppgiften, men catwoman som jag är så klarade jag den på några timmar. Ska by the awy alldeles strax gå till tåget och möta bättre tider hemma hos Pyro. Yeaah bitch

tell me you need me

Kategori: musikpeace brother

Kategori: Mitt liv som stjärna

Rubriken säger allt. Jag har en uppgift som ska in imorron och jag har bara hunnit börja. Så jag kommer befinna mig bänkad framför (bakom?) datorn tills jag har fått slut på mitt lidande. Förövrigt så blir jag mobbad i min klass.

Sen fram mot kvällen ska jag traska iväg mot pyro och kolla på en indisk film, är skeptiskt. PS. min mamma dödade mig nyss med en blick, DS.

flytta in ?

Kategori: pictures


Inom kort kommer ett par sånnahär sitta på mitt huvud. 495 går dom här skapelserna på. Så schyssta gud, ge mig ett okrävande jobb med bra betalt.

Jag ska passa på att klaga lite på morgondagen också. Det är nämligen så att vi har svenska hela dagen och 20 minuters lunch. Känslan av att vilja halshugga personen om gör alla scheman. AVLID, JAG HATAR DIG !!!

bringoutthefreakinme

Kategori: pictures

fred och kärlek

Kategori: snillet spekulerar

Jag vet att det är fel, men ibland tillåter jag mig att drömma om det
Du är så perfekt och jag förstår inte att jag inte har märkt det innan
Men jag lovar på heder och samvete att jag inte ska förstöra något
Jag ska ignorera det helt och fortsätta som förut när det är du&jag
I en annan dimesion. Jag lovar, jag ska inte förstöra någonting.

Precis som förut.

om gud vore mänsklig

Kategori: pictures

uttryck på bild

Kategori: pictures

söndag 11

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det blev en hemskt mysig tripp med mina små favvosar i storstan. Vi tog lite kort med främlingar (det kommer bildbevis) och sen hamnade vi på ett jättemysigt café i gamla stan. Fick även syn på att jag har prov i nationalekonomi imorgon, hur det går på det kan bli ett mysterium. Förutom det så har jag kriminologi hela dagen imorgon, kan bli roligt, eller så kommer det suga duktigt. Jag har faktiskt ingen söndagsångest alls idag, lite konstigt med tanke på att jag inte är fri längre.. Nåväl.

Dagens låt: Kristian Anttila - Självmordsblond

drug me

Kategori: picturesRädslan för att

Kategori: pictures

bli ensam igen tar livet av oss båda
 

piiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Kategori: pictures


Hej kramisar ! Idag är det stan som gäller med Murr, Ven och pyro. Kommer faktiskt inte vara på jakt efter nånting, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog hitta nånting iallafall.
Jag fick föresten en ny plånbok av min farmor igår, lilla snuttis. Det är synd att jag inte träffar henne så ofta för hon är faktiskt jävligt cool för att vara så gammal.

Nåväl, nu ska jag iväg och måla naglarna. Peace bre-

my cup of tea

Kategori: pictures

Just nu hittar ni mig i min säng med världens godaste te. Det känns väldigt moget att ligga och slurpa te istället för typ oboy, men jag lever mig in i rollen som en divig medelålderskvinna ganska bra om jag får säga det själv. Te är underskattat.

I övrigt så är den här kvällen ganska lam. Jag vill ut och göra Vallentuna osäkert, men det är så jävla dött så jag planerar att lägga en bomb mitt i centrum och sen dansa runt i cirklar och skrika "fångad av en stormvind", då skulle det bli fart.

en sötishund

Kategori: Mitt liv som stjärna

louder x4

Kategori: pictures

Falling down efter hela mitt liv

Kategori: snillet spekulerar

Hej du försvann en dag gamla vän
Du fick en kille och ringde aldrig igen
Förutom när han jobbar då kan det va fint
Att ha middag bara tjejer dricka vin

ta bort min mage

Kategori: Mitt liv som stjärna

Dagens humör: trött, i stort behov av nått rejäl painkiller
Dagens låt: Säkert! - Sanninsgdan
Dagens hiss:  farmor, heheheh
Dagens sämsta: minmage tar första platsen i smärta

Igår låg jag vaken till halv fyra - fyra nångång pågrund av fruktansvär magont. Och blev väkt klockan elva. Det känns som tortyr, men vad vet jag. Idag ska farmor komma hit. Jag antar att pappa kommer springa runt med kameran så det kanske kommer dokumenteras.

pyro

Kategori: pictures


Bilden är tagen rakt av från Ven och den visar ungefär vem som tog första platsen på bowlingen och hur vi tycker om det.

Fredag som fan

Kategori: pictures

Japp, vi bowlade. Och JA, det var discobowling, dock lös inte min klänning så mycket som jag hade hoppats på.. Vill påpeka att jag drog till med fyra strike men kom trots detta näst sist. Tänker inte nämna vem som förlorade (Vendela), men Pyrot vann och jag kan ana att man kommer få höra det ett tag framöver.

Efter bowlingen blev det bekännelser på ormsta skolan med hjälp av en fotboll, mycket givande. Fick även höra att min vän Adde har blivit kompis med en orm, jag höll på att avlida sakta.

   

Fredagsbowling på mig

Kategori: Mitt liv som stjärna

HEHE för att uttrycka mig som den äkta proffsbloggaren jag är; förlåt för bloggtorkan, men den var ni värda.
Nu ska ni däremot få en liten update på hur jag kommer spendera de närmaste timmarna på min fredagkväll.
#1 . Bowla med "gänget", se upp ! Har jag nämt att jag är proffsbowlare ?
#2 . Kolla på Let's Dance hos familjen Dahlen.
#3 . Öppen för förslag.

Nu ska jag knalla iväg mot Roslagsbanan och slå några strikar. Ni hittar mig inne på vallentuna bowling.


PS. Jag bokade banan på Elin Dahlen, DS.

syrran hehe

Kategori: Min syrra Ven

Tyvärr har jag hamnat i en situation där en viss ven kommer tillbringa sin natt här. Det har blivit lite utav en tradition att hon tjillar här sista natten på jullovet bre. På fredag ska jag föresten bowla med "gänget" som vendela brukar kalla oss. nåväl, kram.

proffesorn talar ut

Kategori: pictures

bildbevis

Kategori: pictures


OBS ! Bilden är inte photoshopad.

till hagrid

Kategori: musik

ps!!!

Kategori: Mitt liv som stjärna

måste meddela att vendela nyss naffsade mitt ben och nu är det helt blött där.

"du är som en honmor"- vendela 16 år

jag ska föresten bowla på fredag

rapporter från skogen

Kategori: pictures

Hej fans. Just nu befinner jag mig i dom djupaste skogarna så långt bort i frösunda man bara kan komma. Jag, ven och murr har haft ett vilt slumberparty. Det har växt en grej på murres överläpp, vi börjar skymta kontraster av några oskyldiga moppefjun. Inte för att vi har någonting emot det, det kopm bara så plötsligt och jag känner en viss skyldighet att vaxa henne.

Föresten så var det en arg tant som lacka satan på oss utanför bion på hötorget igår, lite skrämande och jag trodde att jag skulle dö, men här har ni mig.

OBS ! DET ÄR INTE MIRANDA PÅ BILDEN, HENNES MUSCHE ÄR BRUTALARE !!!

ändrade planer

Kategori: Mitt liv som stjärna

Rubriken säger väl allt antar jag. Paulina har iallafall åkt på nån magsjuka eller nått, så det känns säkrast att stanna hemma. Fast jag måste säga att hon är jävligt velig den där, hon vill nämligen åka trots risken för .. vomering (såg det i nån reklam förut, det är samma sak som att spy). Får se hur det blir nu då..

You drive me crazy !

väsby centrum

Kategori: pictures

fy fan, jag sover så dåligt att jag faktiskt borde skriva en bok om det. Jag har vaknat minst en gång i timmen sen jag lyckades somna. Så det är inte snack om att vakna utvilad här inte. Nån som vet nått snyggt repetsfritt sömnmedel ?

Idag ska jag till väsby centrum med Paulina och kolla rean där. Femtio spänn på att jag inte kommer hitta nått jag verkligen behöver. Men nu håller jag på att avlida av hunger, glöm inte bort att ni älskar mig.

artontjugonio

Kategori: pictures

Fy fan vad jag fryser ! Fast jag hörde nånstans att det är -10 ute, så jag gör helt rätt i att stanna inne. Fast det ska jag alldeles strax ändra på, ska nämligen möta Johanna om en halvtimme. MYYS ! Har inte träffat henne på flera veckor känns det som. Men jag kommer förmodligen att frysa röven av mig, så hejdå med den då. Stay black !

dominant

Kategori: pictures

Kalla mig shoppingtjej. Vettefan om rean är så jävla gudomlig som den borde vara alltså.. Nåväl, jag fick med mig en jacka, tack mamma ! Så det enda som saknas nu är egentligen en väska, massa kläder och en snowboardjacka. Just nu sitter jag och spanar in några burtonsblocket, men alla där är mer eller mindre misslyckade. Men jag fortsätter min jakt.
BURTON DOMINANT -08

you remind me

Kategori: pictures

en kortis update

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag ska jag in till stan och kolla mellandagsrean, igen. Och eftersom vädret inte ser ut att bli bättre så tänkte jag kolla efter en snygg vinterjacka. Jag kommer förmodligen inte hitta nånting eftersom den här rean har varit en av dom sämsta genom tiderna. Nåväl, kyss mig.

vetenskapen, please?

Kategori: pictures

 
Det var på den tiden när vi ägde världen med våra Pokéemon-kort och hela livet var en lek. Jag hoppas fan att vetenskapen kan skynda på lite och uppfinna en tidsmaskin, för nu är det ta mig fan bråttom.

be mine

Kategori: pictures

bara vandaler 1

Kategori: pictures

 
Det är sånna här bilder som får en att vilja börja skolan igen på en gång !

drugs saved our lifes

Kategori: pictures

will you stay for all ?

Kategori: pictures

Nu är det dags att släppa alla kontakter som har släppt mig för länge sen. Det är synd, men jag pallar inte vara toffel längre och vänta på att ni kanske nångång hör av er till mig också. Man måste faktiskt vara minst två i alla relationer. Det är synd att det har blivit såhär och jag kommer med all säkerhet fortsätta sakna er.

nonsleapless

Kategori: pictures

Jag sover alldeles för mycket nu för tiden. Igår somnade jag vid halv två och idag vaknade jag kvart över två. Det är fan inte ok. Måste ju ställa in dygnet så jag klarar av dessa tidiga skolmorgonar..

Och på tal om skola.. Jag struntar faktiskt i att det snart är dags för det igen, för det spelar inte så stor roll. Jag gör ändå ingenting när jag är hemma. Så för min del är det helt okej om den börjar redan imorgon. kramis på er

ett telefonsamtal

Kategori: dom sa vad?

Ser du bilden ? Den är visserligen liten men.. vänta, jag ska kasta mig närmre ! - Vendela Grudd
 

fyll på mig

Kategori: Köp dig lycklig

Nååååå, vad säger ni ? En julklappsrefill på mig då ? Jag har fortfarande inte allt jag vill ha, hehhehee. Sen är jag fortfarande hungrig också, har bara fått i mig en smoothie idag. Den var i och för sig jävligt god, men det känns som att jag har kvar massa plats i magen.

Sitter och dunkar Carly Simon - You're so vain för tillfället, ni gillar det. Jaja, kram på mig då.

pictures

Kategori: pictures

faceless fear

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ska snart iväg och handla med mamma, sen påvägen hem tänkte jag dessutom hämta upp lite prylar från fia. Det betyder alltså att bilderna från nyår kommer in idag. Jag vet. Måste upp och käka nått för jag är ashungrig. Kramis

chantal kreviazuk

Kategori: musik

just another emokid

Kategori: pictures

 


There is a point in your life when you wonder why you stand alone..

some italian

Kategori: pictures

nyår

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ja, nu är det äntligen 2009, jag har en känsla av att det kanske inte kommer bli så jävla awesome som jag har väntat mig. Anyway, det kommer bilder så fort jag har lassat hem allt som är mitt från Fia. KRAM.