jennysho†line

du säger det bäst när du inte säger nått alls.

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag orkar inte, jag är helt nere på noll igen. total återställning. fan. och imorron är det skolfotografering också, fan. jag orkar verkligen inte. men sen är det helg, underbart. jag behöver lite tid med dom som får mig att må aldra bäst, tjejerna. vad vore jag utan er?

måndag.

Kategori: Mitt liv som stjärna

En rejäl öroninflamation på båda öronen, halsfluss och bihåleinflamation, here i come! allt känns verkligen helt värdelöst just nu. Kanske är det febern som gör mig nedstämd, kanske inte. Det känns inte som om jag borde vara här.. total värdelöshet. Nu ligger jag efter en vecka i plugget också, jooooooj.. men jag orkar inte plocka fram allt, det går inte. Jag mår illa och kallsvettas så fort jag tänker på allt. Hur kunde du, så fort?

I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see
image39

Jag måste bara lägga till en sak, jag vet att jag inte alltid är den bästa människan i världen. Ofta kan mitt humör gå ut över andra, så jag vill ge feta creds till er som alltid finns kvar vid min sida oavsett. Jag skulle aldrig överleva en dag utan er. Ni fyller mina lungor med luft när jag inte orkar andas, ni lyfter mina ben när jag inte orkar gå, ni får mig, på ett magiskt sätt, att alltid vilja fortsätta när allt är ett helvete. Ni håller min låga uppe. Tack för att ni finns och att ni är just ni. Jag behöver inte nämna några namn för ni vet vilka ni är. Jag älskar er.

ja, hej hej

Kategori: Mitt liv som stjärna

Michis har fyllt år! Femton! Om du ser det här så; GRATTIS ÄLSKLING! Iallafall, på lördag är det tänkt att vi ska fira henne! Men nu verkar det som om vi inte får tag på någon dricka så vi får väll se hur det blir med det, men å andra sidan är det inte hela världen.. Aja, det löser sig nog.

Jag har precis bråkat med min mamma. Igen.. Fan jag orkar verkligen inte med det här, jag vill typ flytta.. Men jag har trots allt världens bästa kompisar här som jag älskar mest i världen, så det vore ju synd att flytta ifrån dom.
Alltså jag börjar ärligt tvivla på det här med blogg, fy fan vad tråkigt det är egentligen. Vem fan orkar följa den? Det är knappt så jag själv kommer ihåg att den finns. Men vafan, hör hur jag låter. Jag har förvandlats till en gaggig gammal tant. Usch. Nej, upp med hakan, nu tänker vi positivt. ääh, hejdå.
image37