jennysho†line

fjällen 23/2-1/3

Kategori: Mitt liv som stjärna

Funäsdalen, prepare to fight !

hallelujah

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag bara tagit det lungt, sen åkte jag ner till centrum och träffade Elin, Johanna, Paulina och Cornelia. Känns som det var typ en månad sen jag träffade dom.. Iallafall, när jag kom hem började jag och min mamma att boxas, haha fråga inte varför, men jag tog henne lätt. Sen beställde jag faktiskt hem en klocka från cocoo ! Jag är jättenöjd, det kändes extra bra att det var 25% rabatt också !

Jag testade föresten att platta ett sidenband idag, alltså med plattång. Känns som att det är min nya grej, för det funkade ! Typ smart.

cocoos vårnyheter !

Kategori: Mitt liv som stjärna

279633-118
allt på bilden kostar mellan 195-295 kr.

.

Kategori: Mitt liv som stjärna

279633-117
Jag har valt ut mina favoriter från Wedins, allt kostar mellan 99 - 899:-

idag.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har bestämt mig för att gå till skolan imorron. Jo, faktiskt. Dessutom fick jag min H&M leverans idag, två vita linnen dock inte likadana. Det ena var bara ett vanligt linne, och det andra var lite mer avancerat. Jag kunde tyvärr inte prova det för det hade nån jävla dunderknop och man måste klara MINST 100 kilo i bänkpress för att få upp, jag lovar.
Men jag undrar vart mina rosa linnen jag beställde tog vägen. Dom skulle ju komma samtidigt som dom vita. Dåligt stil H&M. dåligt.

Inte nog med att mina linnen är försenade, jag har dessutom fått en finne mitt i pannan som gör skitont. Dom bra nyheterna är iallafall att jag testade mitt nya balsam idag, det var as bra, men det känns som att jag måste färga om mitt hår. Mamma kom hem med en ny plattång och två skärp idag. Jag tycker om min mamma. Shit vad jag babblar på.

TAKIDA KOMMER TILL STOCKHOLM DEN 13/4 ! LYCKORUS

skönheter !

Kategori: Mitt liv som stjärna

279633-113

jag vill äga allihop ! du hittar dom på chique.se

dessa habegär..

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag ber, ge mig min systemkamera. nu, nu, nu, NU ! Jag blir galen, låt mig fota ! Dessutom är det inte ens säkert att jag får någon i födelsedagspressent. Kanske dags att börja komma på nödlösningar ifall jag inte får en. Råna en tant ? stackars tant.  Råna en bank ? hej fängelse ! Börja med välgörenhet ? hej, skulle du vilja skänka ett bidrag så jag har råd med en systemkamera ? Det känns värdelöst. Jag kanske skulle kunna spara ihop det själv, men det känns som att mina pengar vill gå åt till shopping i form av kläder.

Föresten känns det som att jag sitter på en galje, vilket är mycket möjligt eftersom jag har både det ena och andra på min stol. Kanske dags att städa ? Det kan jag ta i samma runda som jag målar om. Fast jag har förstås inte bestämt helt hur jag vill ha det än. Måste ta hänsyn till fotoväggen, mamma skulle bli så arg om jag målade över den. aja, tjarrå !

önskelista

Kategori: Mitt liv som stjärna

Dags att börja ladda upp inför 19 mars, iallafall mamma, pappa & Christian. Okej, det är lite tid kvar, men iallafall. Håll i hatten, här kommer den;
279633-112
örhängen 125 :- cocoo.se , sjal 59:- gina tricot , parfym, escada "magnetism" EdP 50ml 299:- parfym.se , skinnjackan 799,95:-  veromoda , hörlurar 349:- teknikmagasinet , kamera 8990:- nikon D80 , solglasögon 99:- åhléns , parfym, paris hilton EdP 50ml 249:- parfym.se

älska.

Kategori: Mitt liv som stjärna

MIN INOM SNAR FRAMTID

Kategori: Mitt liv som stjärna

uppdatering

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det var ett tag sen jag var inne på datan, så jag har inte riktigt hängt med. Iallafall, lördagen blev inte riiiiktigt som jag hade tänkt mig.. Det var ju tänkt att Cia skulle komma hem till mig på morgonen, men hon hade försovit sig så jag gick över till Johanna direkt. Där åt vi och hade det jättemysigt. Festen, vi var säkert 120 pers där inne och alla fönster var helt dimmiga.  Jag fick föresten en liten söt blomma av Felix, TACK GUBBEN ! <3

Idag mår jag jättetveksamt. Antingen är jag bara trött eller så är jag sjuk. Jag ska iallafall vara hemma imorron också. På fredag (?, eller lördag..) åker jag upp till fjällen och då MÅSTE jag må bra, för fy fan vad jag ska glida där ! Pappa pratar till och med om att jag ska få en egen bräda i år. Jag ska så mycket ha en rosa. Dessutom tänkter jag göra om i mitt rum. Svart på väggarna känns så..- Alla har det.

279633-108
den är sååå min

efterlängtade Lördag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Okej, såhär ser dagen ut. Snart kommer Cia hem till mig, sen ska vi fixa lite och gå över till Johanna. Där kommer vi träffa Paulina och Elin och så lagar vi lite mat. Sen kommer Johanna och Sarah dit och då gör vi oss i ordning lite grann. Sen käkar vi och sen bär det av till hembygds ! JAG ÄR JÄTTETAGGAD !

Jag tror att jag äntligen har bestämt mig för vad jag ska ha på mig nu. Det blir guldlinnet och strumpisar. Idag sparkade Buff mig i huvudet föresten, taskigt. Men jag sparkade aldrig tillbaka.

alla hjärtans dag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Glad, god, lycklig, alla hjärtans dag? Eller kanske till och med grattis på alla hjärtans dag. Whatever.
Idag har jag spenderat min dag i skolan och sen på bio. Jag, Johanna & Paulina såg P.S I love you, den var absolut sevärd, men en aning tråkig. Men iallafall. Vi satt där bland alla kära små par som pussades och gullade med varandra och jag kände mig inte ett dugg misslyckad. Alls.
Imorron är det iallafall fredag, asnice ! Det betyder att det bara är en dag kvar till lördag. Och ja, jag borde få MVG i matte. Åååh, jag läängtar jättemycket och jag tror verkligen att det kommer bli jätteroligt. Men observera att man bara kommer in om man står med på listan, så det är ingen idé att åka dit om du inte står med.

Min beställning från haléns kom hem idag och jag hade på mig det silvriga linnet idag. Rätt fint faktiskt. Dessutom överraskade mamma med att skicka efter två underbart gulliga nattlinnen också (rosa med små döskallar på), jag ska inviga det ena idag !

 Och föresten, GRATTIS HESTEN !

   
Silvrigt linne; 149:-
Guldigt linne 149:-
Nattlinne x2 200:-

here we go again

Kategori: Mitt liv som stjärna

Varför ska mamma alltid börja tjaffsa med mig? Vi kan inte ha en normal konversation utan att nån av oss blir sur. Gaah, jag har fan lust att skicka in henne på ett ålderdomshem eller nått så jag blir av med henne ett tag, för vi skulle nog behöva lite tid ifrån varandra. Den här gången började det med att jag visade mamma några smycken och hon fastnade för ett som såg ut som blind treåring hade satt ihop det. Och självklart så säger jag det till mamma. Mamma blir arg. Jenny blir också arg. Mamma börjar fräsa. Jenny sparkar ut mamma. Mamma bankar på dörren. Jenny ont i huvudet.

vi snackar skönhet.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag tänkte jag bjussa er på världens snyggaste brud. Penelope Cruz.
 

ondsag.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Underbart. Jag har blivit matförgiftad. Kul grej, varför inte ? Jävla tacos.
Igår låg jag iallafall hemma och spydde hela dagen, inte kul, men jag mår iallafall mycket bättre idag och det ser ut som att det blir skola redan imorgon. Konstigt nog så känns det faktiskt skönt att få komma hemifrån.Dessutom har jag mycket saker att förbereda innan lördag ! Och nej, matförgiftning smittar inte.

På fredag kommer äntligen mina kläder som jag har beställt ! Jag kan knappt vänta. Och snart kommer den här skönheten från cocoo.se hem till mig; 


 

mitt liv som smörkniv

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag hade av en smörkniv idag. Igen. Antingen så är det jag som är skitstark eller så är det våra smörknivar som är asklena. Och pappas enda kommentar var ; "du får vara försiktigt med grejerna." Men hallå, vem är det som är dum och köper grejer som går sönder ? Inte är det jag iallafall.

Ikväll är det iallafall andra avenyn som gäller, fy fan vad jag avgudar de serien. Men nu ska jag gå och plugga världskrig. CIAAAAO !

279633-102

dagen heter söndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ni vet dom där gubbarna som kommer bärandes på en gigantiskt glasruta i alla filmer? Och dom trippar med småsmå steg för att inte tappa den, och så fort det kommer en människa gående mot dom så tappar dom balansen en aning och måste trippa med småsmå steg åt andra hållet. Dom iallafall, varför ser man aldrig dom på riktigt ?

häng hos hest

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kul det här med att helgen redan är slut. Skitkul ! Och kul det här med att jag har prov på både måndag och tisdag. Mitt liv är sååå kärlek just nu.
Idag var jag, cia, johanna, paulina, fredric, lips, marcus, felix, calle och kim hemma hos hesten. fast felix och calle drog typ efter fem minuter. Iallafall, vi tittade på Titanic. Jag får massa ont i magen av den filmen.

Idag är en sån dag som jag bara måste ha med en bild på mannen i mitt liv. Buff.
279633-101

tjalalala

Kategori: Mitt liv som stjärna

Varför har man ögonbryn ? Jo, visst är det snyggt, men vad fyller dom för funktion? Är det för att det ska se extra häftigt ut med ansiktsuttryck ? Eller för att man inte ska få ööh, en för lång panna ? Gud, om du läser min blogg, hör av dig och förklara.

Vi har fått tillbaka resultatet från Nationella i svenska nu, det gick mycket bättre än jag trodde. Nu är det bara sisådär typ sju stycken kvar jag ska genomlida.

"Har man under 1000 läsare per dag så blir det minst sju inlägg varje dag". Jag tror inte alls på det där. Vem fan orkar läsa en blogg som uppdateras sju gånger per dag ? Det blir ju skittråkigt! Nej,för mig blir det max tre gånger per dag.

värt att nämna

Kategori: Mitt liv som stjärna

Den 8'e februari 2008 uppfann Linus Lindgren Katten. Tack Linus.
 

torsdagsorgasm

Kategori: Mitt liv som stjärna

279633-100

Pumps, Din Sko  200:-
Skinnjackan, VeroModa  799,95:-
Jeansen Dr.Demin 499:-
Örhängena, www.cocoo.se 165:-
Linnet, H&M  98:-
Armbandet, www.cocoo.se 125:-
Solglasögonen, H&M 79,50:-

BEHAVE MTHFKR !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Okej, jag kanske är fel person för att skriva den här listan men nu jävlar ska jag bjussa på lite oskriva regler 2008.

  •  Den här punkten är jag ganska dålig på själv, men dumförklara aldrig någon.
  • Var aldrig för närgången och ta på någons hår. En extremt stylad frisyr kan se väldigt avslappnad och ruffsvänlig ut, men är oftast inte det. 
  •  Ta aldrig på en gravid kvinnas mage. Bara för att hon är gravid är det inte fritt fram att röra hennes mage.
  • Om du sitter på bussen och känner för att sova, frittfram. Så länge du inte somnar på någon annan.
  • Om du är ute och flyger, klappa inte händerna när planet landar.
  •  Om du är på bio och känner för att grovhångla lite, hyr en DVD och gå hem, jag äter faktiskt popcorn.
  • Om du känner för att prata lite med min telefonsvarare, lämna inte ett tiominuterslångt meddelande, jag orkar ändå inte lyssna.  
  • Härma inte andra. Går du i femman ?
  • Låt söta hundar och deras mattar vara ifred. Går du i trean?
  • Lägg gärna ner överdrivet spridande av kedjemail, kedjebrev eller dessa förbannade kedjesms. Jag tänker ändå inte skicka tillbaka.
  • Och en grej till. Berätta inte om dina problem för mig om du inte är en av mina närmsta vänner. Jag vill nämligen inte veta.

Dessutom kommer det lite mysiga bilder från Cia, enjoy !

                      

cocoo.se

Kategori: Mitt liv som stjärna

Istället för att lägga ner hundratals kronor på att köpa kläder så har jag bestämt mig för att istället köpa mer smycken, för i många fall kan detaljer ge kläderna ett helt nytt utseende. Jag har börjat med att kolla på lite olika armband eftersom jag knappt har några armband. Alla tre kommer från cocoo.se.
    
195:-                           245:-                             245:-

sjuuuuk

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det verkar som att jag har fått nån jävlaförkylningsmotherfuckerskitutanfeber, men ärligt talat så mår jag redan bättre efter en dag framför tv:n. Och snart är det helg, jag måste bestämma vad jag ska ha på mig! Helst vill jag köpa nått nytt, men min ekonomi vägrar sammarbeta. Jag har föresten skickat efter lite nya toppar och grejer (mamma betalar), så om dom kommer fram innan lördag så har jag allt jag behöver. 

Snart måste jag börja planera inför min födelsedag också, för det skulle kännas jättekonstigt om jag inte firade den på nått sätt. Men att hyra lokal, det känns lite smådyrt och dessutom ska Johanna och Lips snart ha sin lokalfest. Äh, det löser sig nog, jag har trots allt mer än en månad på mig. Men tro inte att jag inte redan har börjat tänka på en önskelista. Det här är vad som gäller:

*Pengar. Massor av pengar.
*Presentkort på H&M (laddat med minst 2000 kronor).
*Systemkamera (sjukt bra och as många mega pixels).
*Hjälp att installera Photoshop
*Biljetter till Takida (kul det här med att dom inte har planerat att komma till stockholm bara).
*Kläder. OBS! Endast utvalda, Mamma !!
*Smycken

jävla rubrik

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är verkligen jättetrött. Hur fan ska det här sluta. Jag börjar nog bli gammal..
Idag när jag skulle resa mig upp ur stolen så stog jag stöd med handen på bordet, men jag missade så jag fick bara ett grepp med tumnageln och sekunden efter var en stor del av min sparade nagel borta. Fy fan vad ont det gjorde. Och nej, jag är absolut inte dålig på att förklara, det kanske bara är lite svårt för dig att förstå.

Snart ska jag över till Johanna och mysa. Får se vad vi hittar på lite senare..Fan vad jag känner mig tråkig.
Aja, bilder från Cia kommer upp snart ! PUSSS

Idag är jag jättearg på mascaror.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jävla bögmascara och ge mig klumpiga ögonfransar. Jag blir faktiskt jättesur. Dessutom kan jag verkligen inte ta på mig marcara utan att få mer än hälften runt ögonen. Jag behöver allvarlig speciallist hjälp.
Igår var vi iallafall hemma hos Cia, det var jätterolig, men idag när jag vaknade märkte jag  två mystiska rivmärken på handen, vad gjorde egentligen ?
Idag har jag iallafall kollat på skor, igen höjdare direkt för det fanns BARA fula skor. Underbart ! Men jag lallade runt där bland alla hyllor och spanade tappert ändå, för mammas skull.

Igår skickade jag ett sms till min bror där det stog att jag älskar honom, men han ville inte svara. HÄÄÄDDDÅÅ !