jennysho†line

flyg nu fina vita fågel. flyg högt över molnen och kom aldrig mer tillbaka.

Kategori: snillet spekulerar


episod 1. du sitter i din favorit stol med dina alldeles förkorta ben och ser på mig med en blick som får mig att vilja spy. inte ett ord har sagts under kvällen och jag har inte någon större lust att ändra på det. sluta stirra på mig äckel. med en apatisk rörelse öppnar du munnen och jag hoppas innerligt att det endast är för att ta ett andetag. "du är vacker när du funderar", säger du utan att röra en muskel i ansiktet. dra åt helvete tänker jag tillbaka.

"i en värld av idioter står han först i kön"

Kategori: pictures


jag mår illa.

usch

Kategori: snillet spekulerar

du spelade fult och jag gick på varenda ord. människor är inte goda, oavsett vad folk säger. vi har en inbyggd förstörelsemekanism som gör att vi måste radera allting som är fint och bra. släpp en atombomb över allt och utrota hela rasen. jag kommer aldrig mer visa mig svag genom att lita på någon. löfte till mig själv. punkt.

ph: anna kubel

Let's forget about the weekend and focus on some shopping

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ In the morning- Razorlight ]

Imorgon börjar en ny spännande skolvecka fylld med prov och gosigheter, can't wait. hade tänkt bege mig ut för att pumpa muskler, men nånting gjorde att jag kom av mig. Och för att chockera kan jag berätta att det var erbjudandet om att få åka iväg och shoppa som lockade mig. tudiiii 

hook me up

Kategori: pictures

suit up

Kategori: pictures

nu är det dags för klädombyte, så det återstår egentligen bara en sak; vad ska jag ha på mig? damn. ser hur som helst ut att bli en ganska spontan fredagkväll och jag kan absolut inte vara hemma eftersom mamsen och papsen har bestämt sig för att ha gäster, så om jag stannar hemma känns det som att jag måste visa upp mitt bombnedslag till rum och det går INTE.

True story.

have you ever been told that you look like a lama?

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Rocket Brothers - Kashmir ]

Tja bre. Tjillar galet under täcket för tillfället, det är så kallt så jag börjar nästan spekulera om en ny istid. snacka action det skulle bli. har kukont i nacken och förutom det så har jag tejpat in marie i min klass idag.
ikväll ska kb ut och röja men som sagt är destinationen oklar än så länge, men känner jag oss rätt så löser det sig. tuddilu

3SassyMcYarnpants640

Kategori: jenka planerar

imorgon

Start: oklart
Destination: oklart
Dresscode: sassyclassy
Låt: Kick - Fest hos mig

70's

Kategori: pictures



Såhär tuff är jag nu ungefär. fick ett par läckra glajor av pappa som har hängt med enda sen 70-talet. gångjärnen är lite medtagna men jag klagar inte. snacka om 007 !

Tanjas S London

Kategori: pictures


Åh, jag fullständigt dör ! GE MIG DESSA UNDERVERK GENAST

torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

tog en redig sovmorgon imorse och när jag kom till skolan visade det sig att jag inte hade behövt vara där alls, tack. tog en soft fika med sofjo och sen tränade jag som en jäkel. kommer se ut som en bodybuilder inom kort (prio ett). våran tv funkar inte och jag är inte happy just nu. kyss
bild funktionen funkar inte så det fick bli en oldie

happy b

Kategori: kalasbarn


Anton Hellström, vet att du fyllde igår men man kan inte alltid få ett grattis på den rätta dagen. Sjutton barre, vilken man du har blivit. Grattis !

gossip&tandkräm

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har suttit och borstat tänderna i drygt en kvart framför Jackie Ferms blogg. Drogs med av allt skvaller om Paradise Hotel-deltagarna. Åh, love it ! Hur som helst så skummade det över av all tandkräm och jag blev helt blå runt munnen (min tandkräm är blå). Så nu återstår det klädbyte och sen är det off till tåget. Ska träffa Kaj idag så det blir en shoppingrunda också (SEN ska jag spara till grekland, promise !). tjuttiluuu !

jag har dig på tejp

Kategori: Mitt liv som stjärna

Fick en brutal lust att go nuts med hårfärg. men. jag har ingen hemma så jag får hålla i mig lite till. borde bestämma färg innan också.
smider planer utav bara helvete till helgen, det kommer bli galet och väldigt lärorikt. smell ya later 

hej baby

Kategori: Mitt liv som stjärna


Lleyton Hewitt, välkommen till hunkfamiljen

attached

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tror att jag har haft sönder min webbkamera. HeheHeHEHEHEHEHEHE................ förutom det har jag hunnit med att få hem paket från h&m och där i låg det världens sötaste blus (kommer ha den imorron så var på er vakt!!!) och min wanted bekini. like. tjuddelu

i did it with a hat on

Kategori: pictures


gillar

Kategori: musik

Gossip - 8th wonder
CSS - Move
Anya Marina - Satellite Heart
Foals - Hummer
The Get up Kids - Close to me
Fleet Foxes - Your Protector
Metric - Raw Sugar

JAG SÄGER JU DET

Kategori: Mitt liv som stjärna

metric - sick muse

Kategori: musik

plugg på valfri ort

Kategori: Mitt liv som stjärna

tjena, har varit aktiv i en timme idag, me gusta. nyttigt liv here i come. idag är en sån dag när vi har plugg på valfri ort (dvs hemma för min del) så nu ska jag kicka ass på min psykoanalytiska engelska novell. heavy. smell ya' lateroooo

he better be devotet just like you

Kategori: pictures


can you be my dj?

Kategori: snillet spekulerar

ibland tänker jag på honom och allt vad det innebär. denna någon som inte går att definiera, inte heller att kategorisera. en diffus känsla av medlidande som annars bara får liv i ensamheten/sena utekvällar. "gör inte så" men det var aldrig någon som lyssnade. inte heller brydde sig någon om att han gick ut igen (jag ville alltid vara nära & jag visste aldrig vart han skulle). och jag förstår att ni säkert inte förstår ett ord av det här, men det är okej. jag är bara inte redo för att stå på egna ben än.

och jag ljög förut. jag är rädd.

shape up !

Kategori: Mitt liv som stjärna

nu får jag ta mig samman. har lagat som limmad i sängen hela dagen på grund av min jävla mage. nu ska jag se till att göra nån nytta (dvs ta några ipren och sätta på tv'n). mamma har köpt en sympati ben&jerry's till mig, det är rätt. FEED ME !!! ska tjocka mig nu, kommer tillbaka när ni minst anar det

hon skriver i röttläppstift han ska dö

Kategori: pictures


jag är inte rädd. jag är inte rädd. jag är inte rädd.

fia i sitt esse

Kategori: Mitt liv som stjärna

i fredags satt vi och knåpade på en partylista, fia skrev. nu skickade hon över listan och självklart har hon fixat till sitt egna namn lite extra. gillar.
 

because i'm awesome

Kategori: pictures

inköpslista

Kategori: Köp dig lycklig

  • kofta vila
  • klocka ur&penn
  • ring h&m
  • läckra tees weekday
  • fräsiga leggins chicy

h2h weekday

Kategori: pictures


på onsdag är det jag som tar med min extremt lätta plånbok till weekday och tömmer den ytterligare. längtar.

ps

Kategori: Mitt liv som stjärna

har precis gjort en fet beställning på pärlshoppen. goodbye 335.

tlööööttt

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag hatar att vakna klockan åtta när man äntligen har chansen att sova hur länge man vill. dö. har tjockt ont i magen och funderar starkt på ett bad med hårinpackning och massa skum... mmmmm........ fast först ska jag förstås kolla på tv.

 

creating

Kategori: Mitt liv som stjärna

konichiwa biatches

Kategori: pictures

Pokerkvällen igår blev ganska misslyckad, vi saknade kortlek så det blev därför bara en hang-around-with-corona-and-lime-kväll. inte helt fel det heller. vi hade planerat in att vi skulle se haiti klockan två men saker och ting gick inte som det skulle och jag slocknade efter introt. LIKE !
 
(fick order om blurrning, det var alltså ingenting jag gjorde frivilligt.)

OFF PÅ POKERKVÄLL @ KICKAN

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu jävlar blir det pokernight. en chailatte står på spel och jag kommer bryta alla regler för att den ska bli min (jaja, vi spelar om en chailatte för vi är varken välutbildade eller miljonärer. vinsten är symbolisk). tuddiluuu

HEJ

Kategori: musik

new bracelet

Kategori: pictures


Det här Hej-halsbandet skapade jag igår, hehe händig. ska snart iväg och brilljera i skolan sen blir det vin & p-p-pokernight med mina favomänniskor. like it. kysssss


PS! IDAG SÄTTER JAG NER FOTEN OCH PEKAR FINGER ÅT VINTERN. SKA NÄMLIGEN HOPPA I MIN SKINNJACKA FÖR FÖRSTA GÅNGEN DET HÄR ÅRET. OM JAG DÖR SÅ GE FAN I ATT LÄNSA MIN GARDEROB. DS.

yo babe

Kategori: Mitt liv som stjärna

är tillbaka från en mysig tur i täby c med gänget. blev lite affärskikning och en soft fika, like.
fick ragg på vägen hem från tåget, han var viserligen typ tretton men who can blame lillkillen liksom. var trots allt sminklös och hade backslick. i'm on fire. 
just nu ägnar jag mig åt att skriva cv och leta linne. jag kan verkligen vara finurlig ibland när jag lägger undan saker. 
 

jag har inte alls för mycket tid på morgonen. lägg av

Kategori: pictures


HEHEHE FÖRRESTEN, har fått en webbis. läckert. ska promenera längst roslagsbanan idag med trafikantutbildningen, CAN'T WAIT !!! men jag slutar faktiskt 12.10 idag så en promenad kan göra mig gott.
ogillar förövrigt att mitt nitarmband lämnar spår efter sig, saknar hela tre pluppar (jaja, nitar) nu, inte ok.

ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

Kategori: pictures

vill vomera

Kategori: Mitt liv som stjärna

gick upp klockan sex idag och åkte till sös, det har varit en väldigt omtumlande dag och jag är verkligen inte på topp. kommer spendera min dag under en kudde, hejsvejs!

TRIPP TRAPP TRULL

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår käkade vi pizza och startade vårat nya projekt. Miran gjorde årets vurpa och jag & fia fick verkligen kämpa för att inte kissa på oss, det var galet. Händerna kaxigt nerstoppade i fickorna trots den farliga puckeln, det visade sig sen att hon gjorde fel som lät dem vara kvar där. Banan i torktumlare, fallandes från en höjd på hela tjugo cm. HAHAHA ! gillar dig mira.

paint me

Kategori: pictures

Har hängt lite i paint ett tag. det är fan rätt soft, fast har lite ont i pekfingret. yeah biatch, här har vi mig.
 

makthaverskan - abstinens

Kategori: musik


m.a

Kategori: dom sa vad?

,

Kategori: pictures

suit up, cause tonight gonna be ledgen... wait for it....... waaaaait..

bild härifrån.

someone ordered toooo many drinks lastnight

Kategori: pictures


snygg tjej

Kategori: pictures

pizza på wii

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ikväll var det tänkt att det skulle bli pizza och wii hemma hos sofjo, men alla känner sig duktigt opepp på pizzan så vi får helt enkelt försöka ersätta den med något annat onyttigt. anyway, baby peach is back in action - watch out losers. ska blanda oboy nu, c ya

one two three four i declare a war

Kategori: pictures

let's go bananas in bahamas

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja fan. idag lyckades jag slagga till halv ett, bra mode. och förutom det så har jag inget att säga så därför tänker jag vara tyst nu. heiidohehe

fff

Kategori: snillet spekulerar


letar febrilt efter tecken som kan leda mig lite närmare dig, rotar igenom varenda låda i mitt inte så välstadade rum utan framgång. på andra sidan jorden sitter han som säger att du är det bästa som finns och kladdar på en lite för full brunett, och du är inte det första han tänker på ikväll. fittfröken fyllekärring fuck you. jakten på tillfredsställelse ökar i samma takt som hjärtslagen och inbillningen av förverkelse tynar bort lika fort. alla dessa kärleksbrev som aldrig skickades iväg och alla löften som aldrig blev på riktigt. jag är glad över att dom inte nådde fram till dig

kär, ligger och hånglar

Kategori: pictures

jag är kär. har dekorerat min mobil med massa fina glittergrejer. ME GUSTA. har äntligen en såndär high-school-supergirly-pimpad-of-doom-mobil som jag har längtat efter i alla dessa år. och tro inte att jag inte har försökt fixa det innan (rest in peace, nagellacksmobilen och strass-med-typ-stål-bakom-som-gjorde-den-jättetung-mobilen) men måste erkänna att det har var mitt bästa försök ever. nu ska jag fortsätta pussa på min mobil, så fuck yaaaah så länge.

fucking biatch

Kategori: pictures

Nu ska jag borsta gaddarna (kratta nötterna, ha-ha) sen blir det som sagt möte med min baby, skulle vilja kalla det för date men det är inte riktigt sant. han är kanske inte riktigt min "baby" heller, men det är bara onödiga detaljer. sug kuk och ha en bra dag.

ph saknad

Kategori: Mitt liv som stjärna

Åh, fick precis ett hej som gjorde min dag ! borde börja klä på mig men känner mig inte speciellt motiverad så jag är nog näck en dag till. hehe skoja, ska ha strumpbyxor.
anyway, ska träffa min loverboooi idag sen ska jag förmodligen studera lite så jag slipper det sen. bra taktik.
JAG SAKNAR PARADISE HOTEL !!! ps. vill röja.

en gång när jag röjde i guldigt

jag var naken idag

Kategori: pictures

Det var en killerdag i skolan idag, hur lång som helst, trodde att jag skulle avlida. och när jag säger "killer" så menar jag "kill" och det var exakt vad jag ville göra idag. jävla pökbrud. Efter plågeriet blev det chaidate med sofjo, mycket uppskattat ! jag gillade ! nu ska jag skriva bögfilmanalys, säg till om ni vill hjälpa. kram

order från ett ufo

Kategori: Mitt liv som stjärna

usch, idag är det en hel heldag som väntar. 0820 - 1520, hell yeah. hade i läxa att skriva ner vad jag har drömt inatt men det är ju det där med minnet som tar emot. kanske kan improvisera fram nånting som inte innehåller en familjemedlem som försöker döda mig, hehehehe. nu ska jag dejta plattången, tjingeling

för en tid tillbaka

Kategori: pictures

tjalalallaaaa

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag är lite frustrerad över alla idioter & jag är lite nöjd över att folk använder sina tårkanaler. just nu sjunger bright eyes för mig och jag känner mig riktigt taggad på kent konsert. fuck yeah

IT'S FRICKIN' HURTS GOD DAMN IT

Kategori: pictures



Nu ska jag lägga mig och läsa Pamela Anderssons bok och leva mig in i Stars liv. Ska drömma om fina bilar och söta pojkar & hoppas på att allt går över tills imorgon. godnatt !

vi pratade om kärlek du och jag

Kategori: snillet spekulerar


en sviktande verklighetsförankring och allt för kalla nätter. en missär som vägrar släppa taget och som sakta luckrar upp allt i sin väg. bokstäver överallt och ett dominant illamående. om förseningar som hindrar livet från att gå vidare eller tvivel på lusten att fortsätta. motståndet att glömma och oviljan att förlåta. desperata knackningar och telefonsamtal utan respons. ett tomt eko ligger i luften och jag kan inte få ut dig ur mitt huvud, inte heller kontakta dig. "tårar är ett tecken på svaghet" sa en man till mig en gång . du sa alltid att jag var den starkaste du visste

just chillin' on some pink clouds

Kategori: pictures

eller gör jag ?

vi är inte sånna som i slutet får varann

Kategori: snillet spekulerar


Jag vill inte att du ska se på mig, jag vill inte att du ska ta på mig, jag vill inte ens att du ska tänka på mig. ingenting är "vårat" och jag är inte din, vi hör inte ihop och vi är inte skapta för varandra. jag vill att du ska låta mig gå nu, låta mig starta upp något eget utan dig.

tja

Kategori: pictures

jag var ganska bra idag för att vara första skoldagen. har även hittat lite schyssta pics från lördag, hade en genomgående pose på alla så det känns som att det räcker med två bilder. min typ bindtarm gör ont och med det vill jag säga goodbye.  

favvosar

Kategori: pictures


skolstart

Kategori: Mitt liv som stjärna

imorgon drar skolan igån på allvar igen. vet inte om jag har varit otydlig med det här tidigare men - JAG VILL INTE ! har inte haft lov klar än, buuu

en skålbild

hej bloggen

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår var awesome förutom att jag fick stå ute i flera timmar, tack verkligen. men iallafall, vi hade grymt kul och jag som trodde att jag aldrig mer skulle kunna dricka alkohol. I'M A WARRIOR ! det togs lite bilder och jag kanske lägger upp dom sen beroende på hur snygg jag såg ut. tuddiluuu !

ps. taxi är underskattat och jag och fia är livsfarliga när vi släpps lösa i stan. just saying

!

Kategori: Mitt liv som stjärna

festen fortsätter och alldeles strax ska jag och fröken sg dra oss in mot stan till pojkvänskarro. är snäppet fräschare efter min supersnabba dusch, men är inte riktigt på topp än. åldern har hunnit ikapp mig och jag är inte längre en kicker på bakfyllan. kyss.

yesterday

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår var awesome, fick lära mig att myrornaskrig är brutna signaler från rymden och att foo fighters grundades av nirvanas trummis. yeah bitch. det var extra awesome med en liten återförening. idag har jag lite huvudvärk och med "lite" menar jag att jag helst ligger stilla.

en bild på min vän sofia

sandalen i mitt liv

Kategori: Mitt liv som stjärna

sofia ett rivjärn är
men också en vän jag ibland bär
det händer att hon bjuder hon på chips
men hon vägrar dricka pripps. blå.
hon diggar allt som har med ove att göra
men jag skulle aldrig låta henne köra
hon är inte speciellt lång
men jag skulle svära på att hon är en jävel på pingpong
hon har ett efternamn som är en sko
och hon lagar makaroner med pesto som är god. a.

kram.

fredag

Kategori: Mitt liv som stjärna

idag har jag varit och klippt en redig tuppkam, sen mötte jag murre och fia. hade på mig en ny leodress som förövrigt kicka ass. hade planerat en gängkväll idag men bu fricking who, resten av gänget ska på date så här sitter jag hungrig som ett as och inväntar kvällsaktiviteterna på egen hand. hehe. men chipp och pipp på er.


jag idag när jag tjillade på lite hö

avatar och klipp

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår var jag och såg avatar med familjen, brukar inte alls gilla sånnadär filmer men openminded som jag är gav jag den en chans. vet inte om jag tycker att det var sådär awesome som alla har sagt men det märks att dem har lagt ner tjockt med tid på den. fick för mig att dricka en dunk cocacola innan så en kvart in i filmen så bev jag jättekissnödig. tyckte att brillorna var coola och fick för mig att peta lite på insidan, fick självklart ett fngeravtryck på höger sida som inte gick bort. så där satt jag i nästan tre timmar, kissnödig och med en suddig fläck framför ena ögat. bra jobb.

idag ska jag klippa mig, tja.


Man skulle kunna säga att det här är en gängbild.

festivalfeelings

Kategori: pictures




hunk of the day

Kategori: Hunkar


En hunk utan dess like. Hjalle Östman, mina damer.

blackended

Kategori: pictures

tjena gänget. hörde precis att det är -23 grader ute och jag älskar sverige mer än någonsin. mina ögonfransar blev frostiga när vi gick til tåget, det är inte ens i närheten av okej. idag har jag nästintill varit sömnlös så jag har spenderat min vakna tid framför tvn och med fia.
snart är lovjäveln slut och det känns som att jag knappt har hunnit börja njuta av det. längtar efter varma sommarkvällar ju. skärpning för fan. imorgon planerar jag att slå er med häpnad, men får se om det blir av. kyss.

och allt som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort

Kategori: snillet spekulerar


motivationen för att stiga upp ur sängen består av längtan efter att känna nikotinet rusa igenom kroppen. en ihållande huvudvärk som aldrig släpper dig ut sikte och ilar in i benmärgen. jakten på ett obefintligt tecken, någonting som bekräftar att allt är bra - något som tar bort din rädsla och oro. odla vingar i dina skulderblad. nu ska vi flyga iväg och aldrig mer titta tillbaka på de vi lämnat. en iskall hand på din kind, en smekning som säger att det är dags att vakna nu, det är dags att öppna ögonen. så lätt kommer du inte undan.

01-04

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag sov jag till klockan två, så jävla bra jobbat. halv fem ska jag till täby med min vän mona, vi ska byta in busskort så jag kommer bli en rich bitch. drömde btw om cs inatt, kan säga så mycket som att mina skillz sitter kvar rejält. dock gick det lite knackligt sista gången, men jag hittade mammas försvunna bröllopsklänning istället.
heido

mamma? pappa? jag ber om förlåtelse för alla de kvällarna jag kommer hem och luktar sprit och cigarettrök. jag vill också be om förlåtelse för de kvällarna jag inte kommer hem alls

Kategori: snillet spekulerar


sömnlösa nätter oexisterande framtidsperspektiv banal trasighet SKÅL ! nu är det dags att låta john blund smyga sig på och lägga sömnglitter i mina ögon. feberdrömmarna knackar på och ber om att få stiga in även fast svaret inte gör någon skillnad. artighet, det gillar jag. varför saknas aldrig saknaden ? borde be om ursäkt till hela världen, det är ju inte den jag hatar.

semester, någon ?

Kategori: pictures

Har drabbats av förskräckliga semesterfeelings. Såg en reklam om en resa för 2 lakan till spanien, och jag bah "peew". det vore inte helt fel alltså. Hittade lite schyssta semesterpics också och jag menar, vill ju ogärna att alla spanjacker eller vart jag nu hamnar ska missa det där ansiktet. har förövrigt åkt på någon slags bug för jag känner mig väldigt.. frossig. nåväl, nu ska kiss sjunga kärlekssånger till mig.

dust in the wind

Kategori: Mitt liv som stjärna

har precis kommit hem från sofia där jag nästan fick tackla mig in. hon gillar mig. mötte mirandhaica sen titta vi på film, käka chips och cykla. miley, ashley & hubbe. så jävla awesome

marry me !!!

Kategori: pictures


GEIF ME

Kategori: Mitt liv som stjärna


Schyrra gud, ge mig en av dessa sweet tröjor så lovar jag att aldrig mer sno godis från småbarn

söndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

TJENA

kw

Kategori: pictures

När vi ändå är inne på covers.. Här är två till av mina favosar. Dessa kommer från Kraftwerk.

azum covers

Kategori: pictures

tjena. måste bara passa på att dela ut slängkyssar till dessa apsnygga omslag. jag dör, så läckert. det kommer btw komma upp lite designförändringar, hoppas att ni kommer le lite.

lalalala love you

Kategori: pictures

nyårsafton

Kategori: pictures