jennysho†line

20 +

Kategori: pictures

jag är inte elak - om man jämför med Hitler.

Kategori: snillet spekulerar

Det värsta är att du fortfarande bryr dig.

luginflamation #1

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har min hosta börjat bli riktigt jävla farlig. Jag vaknade inatt av att jag inte kunde andas och det var helt igentäppt i mina lungor. Skitläskigt. Sen när jag väl fick in lite luft höll jag på att kräkas. Pappa tror att det är början på lunginflamation, men det tror fan inte jag. Lite slem har väl inte dödat någon..

Idag hade jag tänkt att träffa Philip ett tag och sen kanske träffa Emma lite, för det var ett tag sen nu. Kanske ska glida ut i solen ett tag nu, c yaaah !

homecoming #2

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu ska jag alldeles strax ut och möta min kramtjej, dvs Vendela. Vi ska ta en promis och sen kanske vi stöter på Johanna och Jesper. Johanna kom föresten hem från Rhodos idag och jag lovar att hon är brun som en.. neger.. För att inte ens tänka på hur Carina måste se ut !! Avundsjuk - jag ? Inte alls.

Och jippie. Jag spillde precis ut hela min mat över min klänning som jag hade tänkt ha på mig. Bra jenny. Verkligen.

Mood- apathetic

Kategori: pictures

kameran kallar

Kategori: Mitt liv som stjärna

Haha, jag borde nästan lägga ut en dagens outfit dagen till ära. Jag har nämligen på mig knallgula shorts och ett knallrosa linne. Synd bara att jag är en sån tjej som inte håller på med dagens outfit..

tis/ons

Kategori: Mitt liv som stjärna


Ungefär såhär såg min morgon ut. Plus en capuchino som skulle smaka Toblerone. BIG FAIL ! Tänkte glida iväg till täby idag med mamma, kanske trycker ett hål i örat då, men det beror på hur jag känner. Jag börjar typ bli sjuk.

Igår var jag iallafall mest hemma och tjillade, sen på kvällen gick jag ut och träffade Marcus och det slutade med en filmkväll hos honom och jag gick hem vid två.

homecoming

Kategori: Mitt liv som stjärna


Igår kom lilla lilla lilla Mille äntligen hem! Hon är inte större än min hand !

du vet vem du är

Kategori: Mitt liv som stjärna












Jag har ett jättestort misstag, jag vet det. Men låt mig åtminstonde få förklara. Jag tänker inte släppa dig än. Inte nu. Inte sen. Aldrig. Du kan inte stöta ifrån mig utan att ens ha hört min version, ge mig en ärlig chans. Det är det enda jag ber dig om. Sen om du vill tro på mig eller inte, det skiter jag i, bara du ger mig en chans att förklara.





Du är fortfarande min bästa vän och jag tänker inte släppa dig.

i'm always by your side..

Kategori: pictures

veckans babe

Kategori: veckans babe


Robert Wagner. Moffie. För att du finns, för att du förstår. Jag älskar dig vännen!

Älskade katt

Kategori: pictures


Hur kan man döpa en katt till Tiger men sen kalla den för Kalle? Vissa saker lyckas min familj med..

Dottie vs millie

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag vaknade jag med huvudvärk som vanligt.. Gick ut till köket och tog min dagliga latte och satte mig och mös lite med Jackie. Hon somnade ett tag i mitt knä, sen när hon vaknade kissade hon på mig. Hon som alltid brukar förvarna.. Ska föresten åka och hämta hem ett nytt marsvin idag ! Hon heter Dottie, men det är, enligt mig, skitfult. Tycker att hon ska heta Millie. Åsikter ?

gul bil

Kategori: Mitt liv som stjärna

jesper är dum, man får slå på taxibilar.

allt om idag

Kategori: Mitt liv som stjärna


Idag har jag verkligen bara tjillat. På kvällen drog jag och Jesper hem till Emma och kollade på världens typ bästa film, Brown sugar, sjukt bra ! Har inte träffat Emma på ett tag så det var verkligen jättemysigt ! Efter filmen åkte jag och Jesper till ormsta, drog en löpare (det var mest Jesper som sprang..) upp till Ante och hämtade lite grejer och sen ner till tåget igen (allt på mindre än fem minuter, kalla oss (kanske inte mig..) snabba). Sen åkte vi till centrum och träffade Alex, Emma, Jossan och Calle. Vi hängde duktigt ett tag och sen drog jag hem..  Klart slut, over and out.

no one wants forever

Kategori: pictures

  

can you take me higher ?

Kategori: pictures

goodbye my lover

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu gick jag ut och sola

confession #2

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu sitter jag här igen. Sovtröjan är på, latten är halvuppdrucken, håret sitter i en bulle mitt på huvudet, inget smink, och inte det minsta skillnad efter en timme ute i solen. Jag lackaaaar. Det enda som är bra med mig just nu är mina chockrosa underkläder jag köpte i Polen, tyvärr tänker jag inte lägga upp nån bild på dom eftersom jag för tillfället har dom på mig. nu har jag avargat mig, tack.

I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

Kategori: snillet spekulerar

2 hot 4 me

Kategori: Mitt liv som stjärna

Om en schizofren hotar med självmord räknas det då som ett gisseldrama ? Jag håller på att dö av den här jävla värmen. Står faktiskt inte ut. Kan inte ens tänka mig hur Johanna har det borta i Rhodos nu. Fy fan, stackars jävel, i miss you. Funderar på att ta världens kallaste dusch nu. Sen är det nog dags att börja göra sig i ording lite. Ska ju trots allt hämta en marsvinsbebis idag. hihih.

Nej usch, vad händer med världen.. Som sagt .. växthuseffekten i all ära, men nu börjar det väl bli lite väl ?

yesterday

Kategori: Mitt liv som stjärna


Igår åkte jag, Sarah och Cornelia ner till centan och hyrde skräckfilm. Den hette typ Live feed eller nått sånt där och det var tamigfan den sjukaste filmen jag nånsin har sett. Hyr den inte. Bortsett från att filmen sög så hade vi jättemysigt med cola och godis och jag har ju inte träffat nån av dom på jättelänge !  Jag passade på att gå igenom Sarahs skor också, shit vad jag blev avis.

Idag tänkte jag mest duscha och sen tjilla lite tror jag.. kyss på er.

rest in peace

Kategori: Mitt liv som stjärna

Älskade lilla Louis.

confession #1

Kategori: pictures

Måste bara påpeka att det här nästan är första gången i mitt liv jag åkte utomlands utan att köpa en parfym.

polen

Kategori: pictures

Idag kom jag äntligen hem från Polen igen. Resan började inte så bra för vi fick vända efter ca tjugo minuter eftersom det tydligen var något fel på planet. Sen när vi kom fram så spöregnade det konstant i två dagar. Annars var resan ganska lyckad och jag fick med mig en hel del shopping hem, dessutom har jag sett massa nunnor for the first time. Sen har jag glidit ner i en saltgruva 135 meter under jorden.

Har också varit och kollat lite i Auschwitz (JUJU , tack för hjälpen, hihi!) Inte för att det var det roligaste jag har varit med om.. Men det var absolut värt att åka dit. Usch vilken klump i magen man fick. Vi fick gå in i ett rum där två ton hår hade bevarats. Det motsvarar cirka 40 000 människor.

Sen var det dessutom massa jävlar som hade taggat sitt namn inne i barackerna och, om det går så långt att man skriver sitt namn på ett sånt ställe, där flera tusentals oskylldiga människor har blivit både misshandlade och dödade,  behöver man fan hjälp.

    

i judge myself cause i've got no one else to jugde

Kategori: Mitt liv som stjärna

För alla er som inte visste det så drar jag iväg till Polen imorron och kommer hem ungefär på söndag. Vill ni att jag ska plocka hem en polskhora så når ni mig på 118100. Ha det så jävla bra nu så ses vi kanske när jag kommer hem, so long suckers !

it's like i've never really cared before i met you

Kategori: pictures

less is more

Kategori: pictures

today is a dot day

Kategori: pictures

i love you

Kategori: pictures

Måste bara passa på att ge lite cred till Paulinas nya header. Fy vad du är söt !


sån är jag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag och Johanna dygnade ju igår och vi drack en del så imorse (?) när jag vaknade kom smällen tillbaka på mig. Det var ju nästan två dagar sen. Känns det som iallafall. I förrgår färgade jag Paulinas hår och det blev faktiskt riktigt fint. Hon la in lite ljusa slingor och det passar du verkligen i hjärtat ! Johanna somnade på mitt badrumsgolv, snacka om att vara trött. Observera märket hon har på armen, stackarn brände sig på pomfritt grejen.

The people in the front

Kategori: snillet spekulerar

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace

@ johannas house

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jaja, jag hängde med Johanna hem för att slagga lite eftersom att hon inte ville slagga själv. Klockan nio ska vi upp och jobba så vi tänkte att det var lika bra att dygna. Och nu sitter vi här, halv sex, och dricker lite vin och lyssnar på musik. Vi kommer må bra imorron. Hahaha, vi gillar det. Johanna dansar lite bugg på en stol och jag är allmänt fascinerad(?HAHAH JAG KAN INTE STAVA) . Nu ska vi fortsätta vårat partaj och sen ska vi glida iväg till donken. AMEN

you're so gonna make it

Kategori: snillet spekulerar

Take my hand tonight
Let's not think about tomorrow
Take my hand tonight
We could find some place to go
Cause our hearts are locked forever
And our love will never die
Take my hand tonight
One last time

the part of you that's drifting over me

Kategori: pictures

i will watch you crash and burn

Kategori: pictures






veckans babe

Kategori: veckans babe


Klart att veckans babe blir Mandela. Allt handlar om syd afrika.

can't stop think about mandela

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag kommer Paulina hem så vi tänkte fira det med att först åka in till täby och hämta upp Johanna och sen kinesen. Eftersom det inte blev så mycket party igår så hoppas jag verkligen att det blir lite mer drag idag. Måste bara passa på att säga att jag är grymt allmänbildad nu. Mandela satt i fängelset sen blev han president. AMEN GOTT FOLK!

Mandela, mentalsjukdom och jordgubbar

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag tror att jag börjar bli mentalt sjuk. Jag har jobbat som en duracellkanin flera dagar nu så jag tycker nästan inte ens att det är jobbigt att gå upp på morgonen. Har iofs redan tryckt i mig två koppar kaffe, så nu går jag på full speed. Nånting är fel med mig. Idag kommer iallafall Johanna in och möter mig och sen jävlar ska jag partaja ! Om nån har fest så kan ni nå mig på nummer; 112.

Igår sålde min brorsa jordgubbar och för en dag fick han 720 spänn rakt i handen. Det är fan nästan mer än vad jag tjänar på en månad !!! Avundsjuk? Jag? Funderar på att ta hans "pass" på tisdag och tjäna en hacka. Skulle behöva lite nya skor.

Dessutom blev jag helmobbad igår för att jag inte visste vem Mandela var, hur fan skulle jag kunna veta det? Kan ju alltid skylla på hårfärgen. (Han är en frihetssnubbe som vill att alla svarta ska vara fria). Och Cäzzi, Bibbi hälsar !

Nu ska jag dra och jobba arslet av mig, kyss på er !

Mandela hälsar också.

jag tar min blogg på största allvar

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag -  men jag ska gå och duscha nu.. blablabla
Johanna - simma lugnt älskling.

HAHAHAHAHHAHAHAHA

ööh, vendi !

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har gjort typ tusen desperata försök att få prata med min kramtjej, men hela tiden kommer det nån fitta och säger att abonenten jag söker inte är tillgänglig för tillfället .. blablabla. Annars ska jag väl snart bege mig ner mot centrum och möta upp Johanna. Som för övrigt gjorde samma sak idag som för nån vecka sen, av säkerhetsskäl för min egen skull kan jag tyvärr inte nämna exakt vad hon gjorde. Men den här gången var det dubbelt tryck, dvs TVÅ gånger. HAHHAH ! i love you bebi !

Men iallafall, vart var jag.. tåget ja. tjingeling på er snuttisar !

Do you want a piece of me ?

Kategori: Mitt liv som stjärna

please god, give me some rest

Kategori: Mitt liv som stjärna

har jobbat nästan varje dag den här veckan. Jag kommer dö på mc'donalds. Usch , ta bort mig typ.

leverans

Kategori: Köp dig lycklig




Kolla bara vilka skönheter som kom hem till mig idag. Jag är lycklig ! Jag vet tyvärr inte hur man får klockan att bli mindre runt handleden, men vad gör det.. Den är ju bögsnygg !

dangerous

Kategori: pictures

i'm always by your side

Kategori: pictures

logik

Kategori: pictures

 

veckans babe

Kategori: veckans babe


Vendela Grudd - för att du alltid finns där för mig och för att du alltid får mig att le. Jag älskar dig verkligen min älskade kramis!

åland, och jag saknar dig redan

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag åkte Johanna till Åland och det känns redan astomt. Paulina kommer inte hem förens om jättelänge och det är typ bara jag Cornelia, ELIN, VENDELA och Emma hemma.

Men snart ska jag också glida iväg, till Polen faktiskt.. Det är tydligen jättebra och billig shopping där så jag får väl säga att det är min anledning till att åka dit.. Sen ska vi faktiskt kolla på Aus??? Och nej - jag kan inte stava till det. Iallafall, det där dödslägret. Usch.. får typ rysningar..

Nu är det nån ungjävel som skriker utanför mitt fönster igen. Jag lackar, håll käften äckel.

Det är sånna som du som får mig att vilja fortsätta

Kategori: Mitt liv som stjärna

Handikapptoaletter är perfekt anpassade för bulimi

Kategori: Mitt liv som stjärna


Har försökt få tag på Conny hela morgonen, men utan resultat.
Igår var vi iallafall hemma hos Alex och kollade på nån film som gick på typ trean (?). Och självklart kom det upp en till såndär konstig fundering.. Anledningen till att mörkhyade har svart och krulligt hår är för att det ska skydda mot solen och håret bleks inte eftersom dom har annan hårkvalité än mig. Men nu är det en annan grej som har kommit upp..
Varför har dom så stora läppar?
Vad hjälper det emot liksom ? Jag vill också ha..

back in the days

Kategori: pictures

Hittade en schysst bild från skolavslutningen på Molly, mig och Paulina. Haha, den där luggen hade jag ungefär i två dagar. Rest in peace. Dessutom en bild från Palma, haha, jag gillar den iallafall.


detta är en saga utan lyckligt slut

Kategori: pictures





I don't wanna hear
I don't wanna know
Please don't say you're sorry
I've heard it all before
And I can take care of myself
I don't wanna hear
I don't wanna know
Please don't say 'forgive me'
I've seen it all before

dra åt helvete med er

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är så trött på att folk inte förstår..

"JennyBen Fatima Kemard Braceface Ahlfors" Avslöjar..

Kategori: Mitt liv som stjärna

Namnet i rubriken är påhittat av en viss Glamuski.    Idag har varit och handlat lite med mamma. Hittade ett par skor för 49,50 svenska rikstaler. Köpte jag dom? - JA

Fy fan vad det är varmt ute. Jag vill nästan ge min nya bekini ett premiär-dopp. Men jag vägrar bada själv. Snart ska vi iallafall få hit lite grannar som ska käka, kul. Verkligen. Jätteroligt. Och jag har dunkat samma musik flera dagar i rad nu. Boooring. Give me some action !

käften slyna

Kategori: pictures


CALL ME !

bloggvärldens hetaste uppdatering

Kategori: pictures

twins

Kategori: pictures

var det bra så ?

Kategori: Mitt liv som stjärna

Som sagt, idag har jag jobbat. Och jag tror inte att jag har garvat så mycket som jag har gjort idag. Varken jag eller Johanna hade hunnit hem och käkat så vi bestämde oss för att ta med oss mat och käka medans vi väntade på tåget. Johanna skulle slå in min mat medans jag tog en beställning, jag rabblar upp vad jag ville ha och hon lägger till ett "vad det bra så?". Båda flyger ner på golvet och asgarvar. Det här jobbet tar död på oss.

Iallafall, efter att vi hade käkat och så åkte jag, Johanna och Corny hem till Alex och kollade på film. Väldigt mysigt och lugnande (wtf, jag låter som en narkoman ?!). Sen åkte vi hem och stog på stationen och tjillade ett tag.

say goodbye hollywood

Kategori: pictures

Tänkte glida iväg och sola med Johanna nu, sen väntar mitt älskade jobb som jag älskar högst i världen, och sen corny och ante !

homecoming

Kategori: Mitt liv som stjärna

Min kära Glamuski är äntligen hemma, i love you !

sunday

Kategori: pictures

@ antes house

Kategori: Mitt liv som stjärna


Jobbade fem timmar idag. Puh. Sen åkte jag och Johanna med Ante, Jesper, Alex och Oliver med hem till Ante. Sjukt mysigt, sen tog vi en sväng ner till centan och träffade världens bästa Hassan. Snabb såndär resumé. Kyss mig.

mitt liv tar död på mig

Kategori: Mitt liv som stjärna


Jaha, idag gick jag upp runt nio, duschade, sov, och fick skjuts till jobbet. Jag höll på att avlida minst fyra gånger. Dessutom höll jag på att somna vid kylgrejen man har alla äpplen och sånt i. Johanna drog på barnkalas, så jag fick åka ensam med Matte, Glenn och Nikita. Och vad gjorde jag direkt när jag kom hem? - Slocknade. Jag vaknade för exakt en kvart sen och nu ska jag nog gå och slagga igen.

Jag vill ha hem min Glamuski nu. Jag saknar dig.

Straighten up little soldier

Kategori: Mitt liv som stjärna

Bara lite till. Måste. Försöka. Att. Skita. I. Allt. ANDAS KVINNA ! Jag lackar på mig själv.

Ska börja glida iväg till donken nu. Jobbar fem timmar idag, men Johanna har sagt att hon ska vänta på mig, men ändå.. Jag har inte slaggat ordentligt på flera veckor känns det som, fast det bara är några dagar. Har gått upp bögtidigt varje dag. Jag orkar inte, min energi är slut.

Men som sagt, Mc'Donalds väntar. Wish me luck.

nu går det bara utför

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår hade vi kittelbrottning, Ante berättar efter ungefär en halvtimme att han inte är kittlig. MM !!! Sen kom det ca 30 pers och skulle bråka. Jag lackade. Sen kom snuten. Inte bara en bil hade dom med sig heller, utan fyra. Mhm.

Idag ska jag jobba. och jag orkar inte. hejdå.

fuuuuck

Kategori: Mitt liv som stjärna

förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt

!

Kategori: pictures

nej, det här fixar jag inte.

Kategori: Mitt liv som stjärna

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

scream at the top of your lungs

Kategori: pictures

2 6y 4 u

Kategori: pictures

















EVERYBODY LOVES A RÄLS


Veckans babe

Kategori: veckans babe


Cornelia Björkquist , för att du är en av världens bästa vänner. Och jag älskar dig verkligen. Kom hem nu.

every day is fashion

Kategori: Mitt liv som stjärna


Har precis varit i täby och mött upp Ante, Johanna, Matte och Thomas. Matte hade sin mammas bil så vi fick skjuts hela vägen hem, hihi. Ska slänga i mig lite käk nu, sen ska vi tillbaka till Ante och röja.

Dagens tabbe;
Jag hade inte alls tänkt byta kläder men vad händer när jag kommer hem ? Jo, lilla Buffen vill komma och mysa och självklart fick han det. Bara det att hans tassar var skitiga. Resultat; Söta kattspår på min korallfärgade klänning. Kul. Så nu åkte det på en svart jävel istället.

älskade vän

Kategori: Mitt liv som stjärna

Johanna Lindgren, du kommer klara det här, jag älskar dig och jag gör allt för dig. 

heye

Kategori: pictures


photoshop gör mig ball

Kategori: pictures

skräckfilm

Kategori: Mitt liv som stjärna


Tänkte åka ner och träffa Emma och Johanna snart. Ska nog hyra med oss en skräckfilm. Kan bli mysigt bara det att jag knappt klarar av skräckisar..
Jag nämner inga detaljer om gårdagen, hihi, Men vi var hemma hos Ante och dunkade lite musik och drack vin innan Johanna välte ut glaset. HAHA! Sen framåt kvällen smet jag och Matte in till han och kollade lite South Park och så..
Ska glida ner mot tåget eller nått nu. Kyss.

back in the days

Kategori: pictures


HAHA, hittade en schysst bild från typ förra sommaren ! haha - LOL ! snart fyller min blogg ett år. jippie. Ska ner till tåget och möta Johanna nu, kyss mig långsamt.

Fysisk ålder: 16 . Pskykisk ålder : 10,9

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ja, igår gjorde skulle jag kolla min ålder på vuxenpoäng.com . Vad fick jag ? Jo - 10,9. Hade jag fått under tio hade jag failat totalt eftersom man inte kunde få lägre. Så, var det skicklighet eller bara otur ?

hur mycket jag än försöker så fattar jag inte

Kategori: snillet spekulerar

Ärligt talat, nu kommer det en grej som jag har funderat på länge.
Om man är.. Svart, färgad, neger, mörk, whatever, och man är ute i stark sol hela tiden - borde inte håret blekas då ? För när jag hade svart hår så blev det jättebrunt efter bara nån timme i solen. Så säg mig, varför är ni inte blonda ? Och varför har alla krulligt hår där borta ? Är det också ett sätt för kroppen att skydda sig ? För vadå isåfall ?

yesterday

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår åkte jag, Paulina, Emma och Sophie in till täby för att möta Johanna, sen åkte Johanna, Paulina och jag hem till Paulina för att byta kläder och kolla hennes USA shopping. Sen åkte vi hem till Emma och käkade maten som Sophie och hon hade bränt så fint till oss, tack sötnosar, haha ! Sen gled det dit lite folk och enligt mig blev kvällen faktiskt väldigt lyckad.

Idag ska vi nog hem till Emma igen och tjilla eftersom hon är ensam hemma en hel vecka framöver. Me like ! KYZZ

hon kommer hata mig nu

Kategori: Mitt liv som stjärna

BRA TRYCK JOHANNA !

today

Kategori: pictures


Snart hade jag tänkt att åka iväg till täby med Emma och Paulina. Där ska vi möta upp Johanna och Emma skulle kolla på lite grejer. Herregud, det var nästan en månad sen vi träffades allihopa. Helt galet. 

Jag har iallafall hostat hela natten så jag har knappt sovit en minut. Jävla hostmedicin som inte hjälper. Vaknade iallafall av att jag blödde näsblod och hade hostat blod. Nästan som i en skräckfilm eller nått. Kul det här med förkylningar

Kvällens planer är iallafall att vi ska hem till Emma, som är ensam hemma, och mysa lite. Jag tror att vi ska käka där också, resten är unwritten.
 KYZZ

älskade klänning, jag skulle döda för dig

Kategori: Köp dig lycklig

älskling

Kategori: Mitt liv som stjärna

Äntligen är du hemma igen! Paulina Hilding, jag älskar dig !

Nytt från cocoo !

Kategori: pictures

Nytt från cocoo.se ! Nu har cocoo lite fräscha nyheter igen ! Fasnade speciellt för den här söta ringen ! Måste nästan beställa hem den ! Love it.

Lillsjön once again

Kategori: Mitt liv som stjärna

Corny och jag fixade hennes design igår och hon var hel fascinerad imponerad av Photoshop. Senare på kvällen gick vi ner mot Lindholmens station och mötte upp lite peeps, sen drog vi till Lillsjön och tjillade lite. Bra drag ? Nja.
Iallafall, jag, Cornelia, Johanna, Vendela och Sofia gick tillbaka för att bland annat lämna Dogge, hämta Cias mobil (som hon glömde hos mig när vi fixade hennes blogg, grattis) och Sofia och Vendela skulle hem och slagga. Vi hann iallafall inte tillbaka till Lillsjön innan alla kom tillbaka mot tåget, så kvällen avslutades vid våra kära epa-traktorer. Förvånad ?


grattis johanna !

Kategori: pictures

Måste bara passa på och gratulera min käre vän Johanna (som förövrigt är veckans babe). Hon har nämligen blivit moster ! Grattis ungjävel !

hit me baby one more time - HA!

Kategori: pictures

kemard/fatima

Kategori: pictures

vendi

Kategori: Mitt liv som stjärna


tjejen - Idag ska vi grilla som aldrig förr. Love you.

Veckans babe

Kategori: veckans babe


Johanna, för att du alltid har koll på allt och för att du bjöd med mig till Rhodos! Jag älskar dig !

kyzzmey

Kategori: snillet spekulerar

Vad är det som grej att ringa och väcka mig klockan åtta på morgonen ? Uuuh, från dolt nummer dessutom. Fatta att jag slaggar. N00BS !

homecoming

Kategori: Mitt liv som stjärna

PS. Idag kommer Calle hem. DS

Smitning och golf

Kategori: Mitt liv som stjärna


Åkte in och mötte Johanna idag, vi träffade ett gäng turkar (?) där en var lite tänd på Johanna. Han kunde inte så bra svenska, men som tur var hade han med sig sin tolk. PS. Han var 93'a. DS. Dom följde efter oss ett bra tag och vi kunde ju självklart inte shoppa när dom svansade efter som ett gäng tofflar. Iallafall, vi gick in på JC och dom stannade utanför, testade nån klänning, gick fram till en som jobbade där och jag drog en historia om att min ex-pojkvän var utanför och han och hans kompisar följde efter oss och att han var jättearg. Tjejen sa att vi kunde gå ut bakvägen, TACK !!! No more detaljer, för sen gjorde vi bort oss.

Mötte Cornelia på tåget och vi drog hem till mig och käkade, sen hookade vi upp med Johanna igen och åkte iväg till centan för att sola. Sen träffade vi lite andra peeps och drog hem till nån Ante i ormsta.. Jaha..
Sen drog vi en lång prommis till golfbanan och träffade våra Lindholmen gangster häng. Och ja, vi spelade golf klockan tolv på en lördag..

Ps.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Cornelia, jag skulle gärna hjälpa dig att få klart din blogg, men då måste jag faktiskt tjyva ditt lösen igen. DS.

tredje världskriget

Kategori: Mitt liv som stjärna


Ska snart åka in till täby och möta Johanna. Vi tänkte käka lite och sen prata med Mattias om lite tidbyten eftersom vi ska åka till Rhodos. JIPPIE ! Tänkte även kolla på nån ny bekini, kan behövas en till. Skulle egentligen vilja sola lite idag, men den känns som att jag måste hålla i pengarna lite.

Nu  har jag förövrigt bråkade med min mamma i en hel vecka. Känns som att det här är början till ett tredje världskrig. Men jag fick iallafall pengar till mat idag, så hon kanske håller på att kapitulera eller vad det heter. Tur det, för det börjar faktiskt ärligt talat bli lite jobbigt nu.. Dags att gå till tåget, kyss på er.

veckans babe

Kategori: veckans babe


Buff. För att du alltid är världens sötaste.

heyhey

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har Cornelia klagat på min städning. kyss.

emotions - i'm going down

Kategori: snillet spekulerar

jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er jag hatar er

langar dissen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Blä, jag blir faktiskt jätteförbannad när jag läser mammabloggar. Alltså bloggar som tillhör mammor. Råkade klicka in mig på en sån alldeles nyss och vad fick jag läsa ? Jo "idag har X och X ätit hela två äpplen och gissa om X blev dålig i magen, nu kommer hon behöva torkhjälp i en månad framöver" blablabla. JAG VILL INTE VETA OM ERA SMÅBARNS BAJSDETALJER !!! Bläää, ta bort dom från internet !

tralala

Kategori: snillet spekulerar

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through all of these years
But you still have all of me

vakna vtuna

Kategori: snillet spekulerar

Hm.. Nu blir jag lite fundersam.. Händer det ingenting ikväll eller? Har hela Vallentuna dött på allvar?

lillsjön

Kategori: Mitt liv som stjärna


Jag vaknade klockan halv ett idag. Det är faktiskt tidigt för att vara jag.. Det var soligt ute så jag tog med min Fredag och satte mig i solen. Sen började det spöregna så jag gick in och kollade på Sugersugen istället. Haha, jag kan inte tröttna på den filmen !

Igår var vi iallafall ett par stycken vid lillsjön och grillade. Äntligen! Det var jättemysigt, men vi blev överraskade av regnet x antal gånger. PS. Jag kastade en korvbit i Johannas huvud. DS. Vi drog därifrån runt tio, åke med i Sams epa (I LOOOVE IT!), drog till Lindholmen station. Marcus kom, vi åkte ner till centrum. Sen åkte vi hem igen och jag fick hemkörning hela vägen. Hihih !

shit brad pitt

Kategori: Mitt liv som stjärna

Från och med nu ska jag sluta prata med en viss Glamuski. Dumma ungjävel. Blä på dey.