jennysho†line

Angående:

Kategori: snillet spekulerar

# mitt sänkta/sega/nollställda humör så har jag en tes om att det kan handla om vanlig svenssontristess. Ska därför (det här är sista gången jag skriver att jag ska ändra på det och sen låter det rinna ut i sanden, lovar) försöka spic'a upp mitt liv. Resan till Mora kommer väldigt lägligt.

# rymdgubbarna som springer omkring i mina drömmar. ni finns inte på riktigt så det finns ingen anledning att skrämma upp sig över er. ni är bara en illusion av ett forntida liv som spökar i mitt undermedvetna. men snart kommer jag ikapp er. vi får se vem som gråter då.

# kungafamiljen så skiter jag fullständigt i vickans och dannes bröllop. gör vad ni vill men tvinga inte mig att skatta för det. det är bara en tidsfråga innan ni avskaffas och vi får ut lite av att kalla oss för en demokrati. fy.

saknad

Kategori: pictures

samos.jpg

torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har övningskört idag. Behöver jag säga att jag hanterar växelspaken som en gud ? eeh..... Iallafall. Känner mig ovanligt seg och omotiverad, det hjälper inte att jag har ont i magen heller. Är lite nostalgisk också. Jag ska rycka upp mig. Genast. Imorgon är det tagg inför pride. På söndag ska jag träffa älsklingsemma. Längtar.

15:11

Kategori: snillet spekulerar

spirituellt.jpg

just nu:

Kategori: pictures

johnni.jpg

tjugoett40

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu ska jag hoppa i mina ballerina skor och gå en riktigt lång och förhoppningsvis en nice promis. Just so you know. Tja.

vartystochbaraandas

Kategori: pictures

vartystochbaraandas.jpg

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Kent - Vintervila ]

Har varit och shoppat lite med mamsen idag. Det blev ett par brillor, hörlurar och en hårfärg som vi delade på. Nu är jag snäppet mörkare. Det känns okej. Jag mår ganska okej också. Livet är okej. Ska nog ge mig ut på en rejäl långpromenad ikväll. Bara jag, min musik och mitt samvete. Hell yeah. Saknar min bror som är i lumpen också.

hår.jpg

words

Kategori: Mitt liv som stjärna

Mys på Kragstalunds station idag. Två favorit vänner. Mona. Vebban. Liftade med Paulo. Träffade två babes i centrum. Kollade på Beck.  

jonas och giftet

Kategori: pictures


silver.jpg

tisdag

Kategori: pictures

Har jag nämt att jag Vendela och Miranda tältade på Gustav Vasa skolans skolgård inatt? Inte? Det var roligt, men vi hade ingen botten och inget innertält, det var lite långtråkigt och det hände en del tråkiga saker men nog klarade vi oss genom natten alltid.

HM.........

Kategori: pictures

Hm.. Vad hittade jag precis i Hagrids blogg om inte den här:

lördag

Kategori: Mitt liv som stjärna



Tja babes ! Har som sagt klippt mig idag och röven klippte bort hela sju cm från mitt barr. Jävla skit. Har shoppat som en liten rev också, gillart (min plånka tyckte tyvärr inte att det var lika roligt som jag). Nävål, till saken. Idag ska jag och Hassan PROMENERA hem till Hagrid. Det är ca 7 kilometer och förmodligen så kommer mina fötter att hata mig för resten av livet medans jag står där och skrattar dom rakt upp i ansiktet. Typ.
Kommer hur som haver att spendera natten där som om ni vill ha mig så finns jag i Tarby. tjingis

vem fan är romeo

Kategori: snillet spekulerar

en ström av sömnlöshet har tagit över min kropp och jag kan inte längre komma ihåg känslan av att vara riktigt trött. kanske är det på grund av mina sena nätter och inte allt för tidiga mornar eller på grund av min totala ignorans för allt just nu. jag saknar mysiga grillkvällar vid en sjö, ett gäng glada medmänniskor och helvete vad mycket öl. jag vill vara tretton år igen och inte alls lika missförstådd som den gamla änka jag förtvivlad tagit formen av. när ska jag lära mig? jag vill ha spänning och inte i den formen som utspelar sig i den ruttna komunen mina föräldrar var tvugna att bosätta mig i.

så istället för ensamma nätter i mitt fruktansvärt varma rum har jag valt att byta miljö i några veckor (åtminstone mentalt) jag ska göra slut med världen för ikväll men jag lovar att återkomma lika bitter imorgon.

widow.jpg

den dagen, den gången

Kategori: pictures

baradu.jpg

en dag i juli

Kategori: Mitt liv som stjärna

Min bildserie ser ut att bli uppskjuten eftersom min mobil har fått en släng av.. jag vet faktiskt inte vad som är felet. Nåväl, idag har jag och mamma kollat på en grym film sen beslutade jag mig för att glida ut på en promis för att rensa huvudet. Då menar jag inte bokstavligen. Pratade om gamla tider med en gammal vän också, rüligt. Har även sladdat runt på Okvista med en Övningskör-lapp bakom mig, kan tillägga att jag var grym.

Imorgon ska jag klippa mig och snart ska jag gå ut och möta H. Hemligt, huh ? Har en helcrazy week-end att planera också, hehehe.

cobra.jpg

regnpromenad

Kategori: pictures

Fråga mig gärna om jag och Ven hade en mysig nattpromenad. Snälla. Det regnade och jag fick beskydda min vän från en extremt farlig orm som var påväg att gå till attack. Vad gör man inte liksom.. Det var hur som haver väldigt nice med lite luft sådär innan skönhetssömnen. Jag vill inte vara den som är den som klagar, men jag är fortfarande inte riktigt trött.. Kan det ha någonting med mina sovmornar att göra ? Vad vet jag.

rain.jpg

torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag och Ven såg kanske världens sexigaste pappa i kragsta idag. Om jag skulle beskriva honommed ett ord så skulle det vara WOW. Damn alltså. Man vet då aldrig vad det gömmer sig för hunkar här i vallentuna. Imorgon tänkte jag lägga upp ett bildspel på våran vän Nyckelpigan. Jag längtar.

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag kommer hela släkten hit för att fira körkort. Jippi. Kommer jag orka mig upp och fräscha lite innan dom kommer innan för dörren ? Mycket tveksamt. Min heldag i sängen har förstörts och jag längtar oerhört mycket till på lördag när vi ska ha hippie tema hos Elin.

grym

Kategori: musik

[ Empire of the Sun - We Are the People ]

körkort

Kategori: Mitt liv som stjärna

Lång promenaden igår blev precis som väntat.. Vi kom inte längre än till Storsjön där vi spenderade någon timme på bryggan. Det var i och för sig ganska mysigt, men någon långpromis var det inte. Idag vaknade jag klockan tio och satte mig framför tv'n med lite Scrubs, sen gick jag raka vägen till sängen igen. Jag tcker om sommarlov.

Min bror har förövrigt tagit körkort idag ! Grattis woho ! Kommer jag utnyttja det ? Kanske.

rött var det här

Kategori: pictures

rött.jpg

hon ba aii papi

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Cidinho & Doca - Rap Das Armas ]

Tjena ! Här ligger jag i min säng och låter mina inälvor ruttna i fred. Det har regnat som fan idag, men det är ingetning som har stört mig. Jag är inte uttråkad, absolut inte. Dagen har ju knappt börjat ! Eller kolla, klockan är visst 14:53 - dagen är ju snart över ! Ge mig styrka.

cykelhjälm

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Lenny Kravits - Fly away ]

Kan inte sluta irritera mig på den otroligt fula uppfinningen; cykelhjälmen. Jag menar.. Så fort går det faktiskt inte när man cyklar !! Och om man skulle ramla så är inte en frigolitbit så mycket till hjälp. I'm just saying...

jizz in my pants

Kategori: musik

sömnlös

Kategori: pictures

i Hola guapas ! Jag. Kan. Inte. Sova. Det är helt sjukt, jag ligger mest och vilar. Fuck off. Anyyyyyway, lite bilder från twinie :

det är alltid du

Kategori: snillet spekulerar

som vanligt får jag somna utan nått varmt brevid mig, dessutom står mitt fönster helt öppet så det är frittfram för allt kallt att ta sig in. stänga det har jag ingen lust med heller, så jag får helt enkelt ligga här och hoppas på att jag snart ska somna in och förhoppningsvis drömma en såndär mysig dröm där han håller om mig. precis på det sättet han faktiskt gjorde. Äsch, jag börjar lessna på det här. ikväll kommer jag gråta en skvätt för allt som har med kärlek att göra. så är det bara.

iloveyoufolke.jpg

måndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag spenderat många timmar med min vän Ven. Vi flög runt och myste överallt, sen hade vi en aning deeptalk också. Jag gillart. Imorron kommer min moped försvinna, woho, CAAAASH ! nu är jag tlött, kyss.

söndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Jay Sean - Used to Love Her ]

Blev nästan lite förvånad själv att jag lät mig övertalas så snabbt och följde med till landet. Behövde inte ens bära en tvångströja. Och det var faktiskt inte jättetråkigt.. Ikväll är iallafall planen att åka till centan med Hagrid, sen träffa Ven som äntligen kommer hem idag. Imorgon tänkte jag ge mig ut på några rundor i spåret, känner mig så sjukt pluffsig så det är fan på tiden. Men nu har jag lämnat ut på tok för mycket av mig själv, så nu blir det heido.

ta mig till honom

Kategori: pictures

misu.jpg

sådärja

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tillåt mig att uppdatera er om min familj:

Nästa söndag åker min bror in i lumpen i elva månader.
Min mamma hotar med att omplacera sig själv om hon inte får ha mattor i vardagsrummet.
Min pappa har köpt en ny tv.

elmsta

Kategori: pictures

loppan.jpg

view.jpg

tjingeling

Kategori: Mitt liv som stjärna

Sådär ja, nu blir det en spontantripp till Norrtälje, i'll be back på söndag. Om ni har tur så finns det nått trådlöst internet man kan snylta på därborta, om inte, HEJDÅ !

dude

Kategori: pictures

löfte nr #729397837

Kategori: snillet spekulerar

så nu sitter jag här ensam med en redig huvudvärk och femhundra kilo ågren med dig flera hundra mil ifrån och går igenom gårdagens händelser för mig själv. och jag vet att du sitter där i dina gråa mjukisbyxor och funderar på hur bra det kunde varit om allt var lite annorlunda. från och med nu ska jag ta tag i mitt liv och sluta rada upp problemen i punktform som om det vore någon jävla bokföring. jag ska göra slut med allt dåligt och istället bli en avancerad författare till mitt eget liv. sådetså.

iwould.jpg

2009-07-16

Kategori: snillet spekulerar

tragik.jpg

lukten av cigarett har etsats sig fast i mina kläder (inget tvättmedel i världen kommer få bort den) shotta jägermeister, dricka vitt vin i solen, sanning eller konsekvens, en vän med en bil och en ordentlig fylla. nej - från och med idag börjar jag ett nytt liv utan otrevliga överraskningar. har till och med gått och blivit nunna så inget ligga här inte. bakistabletterna ska stå orörda i en obestämd framtid och jag ska sluta gråta mig själv till sömns de dagarna när det känns extra jobbigt att du inte är här. sen ska jag sluta vara så tragisk också.

Jag saknar saknar saknar saknar dig.

hur snygga var inte vi då?

Kategori: pictures

Jenny Thai-Teen Potter

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är irriterad. Inte nog med att jag blev preparerad igår, jag får inte se Harry P. Det har liksom varit ljuset i mitt liv dom senaste dagarna, men nu vill inte sf godkänna min fucking biljett. Dessutom har jag fått en finne på överläppen så det ser ut som jag har lagt in ett inplantat. Inte kül. Saknar norge och hassan också hehe. Sen vill jag överlåta en fet slängkyss till bakis tabletterna, vilken jävla produkt ! Och på tal om fet, idag har jag och hagrid planerat att slänga i oss en varsin stor pizza med extra allt. Nu är det vi som sätter fart mot Kragsta och det finns ingenting ni kan göra för att stoppa oss. Ingenting.

idag :

Kategori: jenka planerar

# Centrum
# Föra
# Twinie

hagzonthebeach.jpg

mitt liv som nunna

Kategori: Mitt liv som stjärna

DAG 1

Nu har jag äntligen bestämt mig för nånting jag borde ha bestämt  för länge sen. Jag ska bli nunna = celibat. You heard me. Det enda undantaget kommer att vara en viss norrman, annars är det helt kört. Hittills går det faktiskt över förväntningarna och jag känner mig nöjd med mitt beslut. Amen.

kyss

Kategori: Mitt liv som stjärna

Alltså.. nu är det partypatrullen som ska ut på uppdrag igen. Vi ska hem till Fredric och förhoppningsvis tjilla med massa mysigt människor. Kan bli kul. Är taggad. Och hungrig.

some indianshit

Kategori: pictures

indian.jpg

hej fra

Kategori: snillet spekulerar

Hej FRA!
Det finns ingen anledning att läsa mina mail. Jag har ingenting att göra med Mujahedin-e Khalq, Teyrbazen Azadiya Kurdistan eller FARC. Jag har aldrig gjort Istishad eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad нападение betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Mina terroristattacker kommer knappast att planeras okrypterat över internet. Stay black.

fuck yeah

Kategori: musik

[ 7 års olycka - Lärt mig leva med det ]

reprisbomb

Kategori: pictures



oldies.jpg

städtjej

Kategori: pictures

Imorgon ska vi hem till Twinie och käka middag, kan bli kul. Har precis sytt upp klänningen som jag ska ha på mig då, fy fan vilket jävla arbete. Blev sisådär lagom snyggt. Nåväl, Hagrid och jag har lagt upp ett schema inför morgondagen och jag känner mig nöjd med planeringen. HEHE. Har faktiskt städat lite i mitt rum också. Jag slutar aldrig  att förvåna mig själv.  Men nu gick jag, tja.

lossi.jpg

sammanfattning typ heheh

Kategori: pictures

Det var nhaiz igår. Vi fick ett budord av en väldigt flirtig tjej. Fnissa färdigt, rök mindre hasch. Jag vann inte på minigolfen. Murre fick ett pomfrittragg. Vi drack vin i tanto.

sextontrettio

Kategori: pictures

[ Thåström - Fanfanfan ]

Här sitter jag och ser fram emot kvällens planer med lite gammal god musik och harembyxor. Det enda som saknas är egentligen en norrman. Som vanligt har jag bara såsat i soffan hela dagen, men jag har ju sommarlov, så det kan jag väl få göra.. Känner att jag borde sätta igång och fixa mig lite nu, jag finns i min garderob om nån vill ha mig. Puuuussss !

kvällenssällskap.jpg

Måndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Kvällens aktivitet: Minigolf & mysig vin-picknick på söder med bra sällskap.

Och jag tänker inte ens säga att jag är avundsjuk på alla som ska se Britney Spears idag. Jag tänker inte, okej. Jag hatar er...... Sen tänker jag inte säga att jag är avundsjuk på Hassan som förmodligen ligger och solar på Gotland heller, JAG TÄNKER INTE !!!!

happy b

Kategori: kalasbarn



GRATTIS CARRO !

igår

Kategori: Mitt liv som stjärna

Den känns bra att veta att jag har sovit bort hela den här dagen. Lite jobbigt var det allt att åka hem igår, även fast vi ska tillbaka snart. Norge kommer ju inte vara där då !! Jävla skit, när man äntligen blir lite lycklig så varar det inte längre än i en vecka. Typiskt. Och flygplansresan skulle jag kunna skriva en hel bok om. I tre och en halv timme fick jag sitta med stolsryggen framför rakt i nyllet och en stinkande XL-man brevid. Dessutom kunde inte flygvärdinnan men den där fruktansvärt jobbiga rösten hålla käften. Nej, fy fan för charter.

är du snygg eller?

Kategori: pictures

megan.jpg

hagrid.........

Kategori: pictures



ps. på torsdag ska vi se harry potter filmen

back in the days

Kategori: pictures


APHÄNDER !!!!!

i mina öron right now:

Kategori: musik

James Blunt - Wisemen
Green Day - 21 Guns
Darin - Runaway
Kapten Röd - 29 Mars
Joni Mitchell - Carey
Maria Mena - All This Time



Ibland blir till och med jag chockad över min musiksmak...

jamen ge mig då

Kategori: pictures

och jag saknar dig

Kategori: snillet spekulerar

Jag fortsätter vända mig om
men du finns inte där

ikväll

Kategori: pictures


hagigirl.jpg

Nånting känner mig att jag kommer spendera kvällen med den här snygga skogsvakten. Det kommer äga. Så om ni vill ha oss så är det bara att slå en signal på 112 så dyker vi upp nånstans nära dig.

3 anledningar att bli

Kategori: snillet spekulerar



# Man får ligga mycket
# Man får betalt för att ligga
# Man får välja vem man vill ligga med

guess who's back..

Kategori: Mitt liv som stjärna

HEJ BLOGGEN !!!! Nu är jag tillbaka på fast mark igen. Man kan väl säga så mycket som att Grekland var roligt. Enda tills jag blev olyckligt kär i en norrman. Jobbigt. Kommer förmodligen tillbaka i oktober och jag längtar redan. Bilder kommer sen osv........

Igår kidnappades jag drastiskt iväg hem till Virre. Det var kul. Jag åkte hem 07.23. Hm..