jennysho†line

kalas

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår gick jag och la mig hyalv fyra. På morgonen. Och idag fyller morfar år, grattis! Hela släkten är här och firar, igen, och jag väntar bara på att jag ska få dra ut. USch vad dålig jag känner mig. En morfar fyller ju bara 70 en gång.. baah, nu måste jag dra ut och visa honom lite uppskattning, sen går jag.

Paulina åker till lule idag föresten, hoppas att du har det jättetråkigt så du kommer hem lite tidigare !

fy fan vad farligt

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hej fans! Jag vet att ni har saknat mig, men kärleken till juicen består. Jag tappade ett ägg på golvet idag, skitäckligt för jag var tvungen att plocka upp hela skiten själv. Förlåt, ja menade naturligtvis; jag var tvungen att plocka upp hela ägget själv. Idag har jag varit med Johanna och Paulina och när vi var påväg till tåger för att hämta Elin och Corre så körde jag och Johanna lite beatboxing med våra skor (det knarrade asskönt i frosten), och när jag tittade bak på Johanna såg jag henne liksom.. Tippa i slowmotion, HAHA gosse vad roligt det var! Tack för att du inte alltid är så stabil, you made my day!

Och Paulina, med risk för att du kommer bli mobbad i en evighet så nämner jag inte din vurpa på Mc'donals, men herrejävlar vad kul det var! TACK!

Saker jag måste skaffa den här månaden;

* Nya skor, det behövs verkligen.
* Den svarta tröjan från H&M, min garderob behöver den, jag känner det.
* NYÅRSKLÄNNING, hallelujah

image76 image76 image76 image76

jävla torsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

John är jävligt ball.


Ps, nu vet jag varför man har två näsborrar fast det luktar likadant i båda. om man hade haft ett stort hål så hade man fått in massa baskelusker och munnen kan man ju faktiskt stänga. totally logiskt. ds

.

Kategori: Mitt liv som stjärna

have you ever loved someone so much
you'd give an arm for?
not the expression, no, literally give an arm for
when they know they're your heart
and you know you were their armor
and you will destroy anyone who would try to harm her

ENGLAND!

Kategori: Mitt liv som stjärna

ett ord; underbart! det var precis vad jag behövde, att få komma bort ett tag. och valparna var så söta att jag skulle kunna göra allt för att få med dom hem! det känns som om jag inte har träffat nån av tjejerna på jättelänge. usch..

frille

Kategori: Mitt liv som stjärna

Livet är en röra. Bokstavligen. Jag hänger liksom inte med. Igår var iallafall jag och Johanna hemma hos Krille och god damn vad jag vill gifta mig med din pappa Krille! Skönare människa får man ju leta efter (det märks att dom är släkt kan jag ju säga!) Vi kollade iallafall på film, även fast ingen riktigt kollade men ändå.. Sen skulle vi till Lips, men sen skulle han och Calle på fest så då sket vi i det. Jag Johanna och Krille väntade i centrum och där träffade vi Paulina, Michis, Lisen och vilka det nu var.. Det var faktiskt en helt okej lördag. Ps. Jag har kramp i magen Ds.

idag var jag på världens tråkigaste grej btw.. jag mamma och pappa käkade lunch uppe på lindholmens gård. det var helt proppat där men jag kände bara två personer (förutom mamma och pappa). Köttbullarna smakade bajs och det enda som var bra det var kakorna man fick efteråt. Skitkul. Verkligen.

PS! världens bästa låt för tillfället ; Colbie Caillat - Bubbly , ladda ner den!

heddå