jennysho†line

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Brandi Carlile - What Can I Say ]

dom där jävla skolkorten kom idag och jag känner mig tjockt irriterad. Är det meningen att varenda jävel som beställer hem skolkatalogen ska få se den där jävla bilden? inte ok. imorgon måste jag plugga jättemycket. längtar.

just saying

Kategori: Mitt liv som stjärna

har varit hos doktorn idag. det gick bra, men nu har jag lite ont i huvudet.

mhm

Kategori: picturesleo.jpg

nananana

Kategori: snillet spekulerar

ni vet en en riktigt skitdag? när ångesten inte längre ligger som en klump i magen utan har spritt sig som en fet tumör över i hela kroppen, när personen i spegeln ger dig fingret och en loska i nyllet, när ingenting blir som det ska och du vill bara lägga dig ner och skrika ut allt hat på människorna omkring dig. En sån dag är det idag. hejdå.


smuts.jpg

tjugotvånollsju

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Michael Jackson - Man in Mirror ]

just nu är jag i min säng och försöker planera morgondagens outfit samtidigt som mina hjärnceller febrilt försöker lista ut varför vi ska till naturhistoriska med klassen imorgon. det känns som att jag tänker i cirklar sp jag får väl helt enkelt vänta och se tills imorgon. ska dessutom till kaj imorgon, jag längtar faktiskt. det var hemskt länge sen jag var där. heeido

nittonsjutton

Kategori: snillet spekulerar

Förslavad under ett digitaliserat siffersystem som är allt och inget vi producerar och konsumerar allt mera. Multiplicerar, dividerar och konstruerar din framtida ekonomi. Ändå blir du skuldsatt för ditt liv. De är inte att vara fri, det är slaveri.

klockor

Kategori: pictures


blä.jpg

måndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Svämmar just nu över av bra böcker jag ska plöja igenom. Har kört fast lite på Nikki Sixx' Heroin diaries men nog fan går det framåt. Hade för mig att det var någonting annat viktigt jag skulle göra idag, men jag gör som så att jag struntar i att lista ut vad det var och kör på duktigt tjill istället. jag är hittills nöjd med mitt beslut. amen.

happy b

Kategori: kalasbarn


GRATTIS PÅ NITTONÅRSDAGEN VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR !

du är fail

Kategori: pictures


infra.jpg

mute

Kategori: pictures

[ 3OH!3 - STARSTRUKK ]

städade lite i mitt rum idag, känner mig nöjd. har fortfarande inte hittat min jävla html-bok, så det blir väl ännu mera städning imorgon. jag har tjockt ont i magen, jag darrar (?) och jag vill vara trött så jag kan komma upp utan problem imorgon. PS. min bror fyller nitton imorgon. Thank God för att du tog slut på hans permis redan idag. Jag har inte hunnit köpa present än. Fyll på min plånbok snarast tack.

 
satan.jpg

strangers

Kategori: Mitt liv som stjärna

En väldigt mysig filmkväll hos fröken Sandahl. Höll nästan på att skita ner mig tack vare filmen, men som den krigare jag är så lyckades jag hålla mig. The Strangers alltså. wow, jag blev lite hes av mitt skrikande men det tyder endast på att jag fungerar. tja.

!!!!

Kategori: Mitt liv som stjärna

Är förbannad, hämdlysten, besviken och jävligt less.

du skär

Kategori: pictures

jag föll, men inte fångade du mig. du vände och gick hemåt till dig. då jag krossades brutalt,vände du dig inte om. fast du hade bett mig hoppa, fast du hade viskat "kom!". då jag fallit tror jag inte du såg hur förkrossad jag var där jag låg. kanske har jag fel men jag tyckte att du log. och jag tänkte, om jag dör blir det för detta leende jag dog.
och jag minns jag såg ner ifrån en svindlande höjd. där såg jag dig - leende och nöjd. jag trodde att du kommit hit för att möta mig men halvvägs i luften såg jag att jag misstagit mig. du var inte där för mig.
jag föll som om jag trodde att jag var beskyddad av dig - ja, osårbar. jag visste inte då att ett ja kan bli ett nej men halvvägs i luften såg jag att du hade ändrat dig. för utan tvekan vände du och gick, du gick utan att möta min blick. kanske har jag fel, men jag tyckte att du log. och jag tänkte - om jag dör blr det för detta leende jag dog.


dsc0004.jpg

hedi slimane

Kategori: pictures


157.jpg

108.jpg

CF003127.jpg

20090926

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har föresten på mg en Van Nistelrooy tröja. Respekt.

hej

Kategori: pictures

hua. släktträff idag som sagt. när ska ni berätta för mig att jag är adopterad? borde egentligen hoppa in som en vessla i duschen, men tanken på att resa mig upp skär i mitt hjärta. mitt hår ser ut som en boll men det är ingenting jag har problem med.  

dagens visdomsord: "Är huvudet dumt får plånboken lida."


spicy.jpg

word

Kategori: snillet spekulerar

Jag har pollenallergi om våren, och att vara allergisk mot att något så naturligt som årstider är nog ett tecken på att man är ett evolutionens misslyckande. Vilken i sin tur inte är någon överraskning, men ändå.

eastcut -09

Kategori: Mitt liv som stjärna

murken drog precis efter en vild diskussion angående feminsm. igår var vi på eastcut och det ägde. jag tappade mn guldring. ikväll ska jag träffa mn släkt och sen ska jag till fia och kola film. tja.

vill jesus ligga med mig?

Kategori: pictures

ill

friday

Kategori: pictures

Jag har valt att illustrera mitt mode med hjälp av en bild. Tack Puh.


puh.jpg

tja

Kategori: pictures

snart är det helg. skönt. på lördag ska jag hem till svante och sen fia. jag har hittat kulan till mitt örhänge så nu slipper jag pröjsa en två hunka för en ny. woho. idag ska vi intervjua en polis. kyss.


jahej.jpg

fuck yeah

Kategori: pictures


loveit.jpg

dispite everything

Kategori: snillet spekulerar

plötsligt infinner jag mig i en sentimental bubbla helt instängd i mig själv och jag möts av ett rus så kraftfullt att det skulle kunna ta död på en flodhäst utan problem. men elefanter glömmer aldrig och det vet du om. men trots löftet om långrandig bitterhet ser jag genom fingrarna ännu en gång. och jag får betalt genom en rejäl knock-out i magen.


x2.jpg

alla dessa kex

Kategori: pictures


B44.jpg

wednesday

Kategori: picturesface.jpg

rent teoretiskt går det inget bra för mig. jag skulle nog behöva en total brake och resa bort till nått riktigt varmt ställe. skulle nog må bra av lite pengar också.
saker jag har tappat bort idag:
#1 min htmlbok.
#2 kulan till mitt örhänge

saker jag har gått in i idag:
#1 min dörr
#2 badrumsdörren
#3 trappan

do me do me do me

Kategori: pictures


mrclooney.jpg

midgets are fun

Kategori: pictures


woho.jpg

tycker att..

Kategori: Mitt liv som stjärna

.. Hubbe är en hyvens grabb. Gillar inte att dom andra bumbibjörnarna försökte få honom att banta igår. Hubbe sket i dom andra björnarna, han behövet inte dom. Hubbe står på egna ben.

wazaaa

Kategori: pictures


tung.jpg

utåt sett..

Kategori: pictures

.. så ägde min helg. blev lite mycket igår och jag kände mig fortfarande på lyset när jag vaknade imorse. då vet man att det har gått rätt till. just nu är håller min söndagsångest ett föredrag i mitt huvud och den har bjudit in alla sina vänner, jag kommer vara så lycklig när jag vaknar imorgonbitti. geografi är inte min kopp te så att säga. sovtime, tjarååå


möh.jpg

woho

Kategori: Mitt liv som stjärna

tja peeps. utdates från kragstalund. eh.. skulle möta alle i stan idag. systemet var stängt. fia och jag fick vända. kul. jättekul. kommer hur som haver kicka ass idag och hela cirkusen kommer börja hos timo, sen tar vi vårt pick och pack ut på äventyr. peace out

piz

Kategori: pictures

Idag ska jag och Fia rocka röv. Vi kommer vara överallt.

vad sägs om en lördagsvals?

Kategori: pictures

låt oss kalla det lördag

Kategori: pictures

[ jj - ecstasy ]

Idag vaknade jag 0850 utan någon vidare förklaring. självklart fick jag kaffe över hela mig och när jag gick för att ta mer av denna gudomliga gåva var den nån jävel som hade tjålat sista skvätten. jag undrar hur många dagar jag har sölat bort genom att nästintill inte lämnat sängen. har det varit värt det? kanske. nu ska jag hur som haver börja min dag, fyra timmar senare. tjarråå


missil.jpg

lördag

Kategori: pictures

torsdag

Kategori: pictures

[ Lisa Ekdahl - Ljug för mig ]

har engelska och no idag, bra kombo. ikväll blir det drinkar och jag längtar väldigt mycket. det kommer bli fett. taggaaaad.


fett.jpg

glitter

Kategori: snillet spekulerar

När jag var liten bestämde jag mig för att aldrig dö. det var samma dag som jag bestämde mig för att aldrig bli sårad. hittils har det gått sådär.


dispite.jpg

nån annans hjärtslag

Kategori: snillet spekulerar

Ber dig förgäves men din blick kan säga mer än tusen ord

ja

Kategori: Mitt liv som stjärna

tycker att jag borde få veta. idag ska jag åka till täby. ni kan ju sakna mig på avstånd.

suck

Kategori: snillet spekulerar


Imorgon börjar vi med naturvetenskap. har jag nämnt att allt går åt helvete ?


dancing.jpg

debut

Kategori: snillet spekulerar

ännu ett tappert försök att hantera gratisångesten; kalla nätter med okända människor som bara väntar på att du ska slänga dig i deras armar och be dom göra vad de vill med dig. det är inte alltid lätt att helt urskiljningslöst bedöma vilka som faktiskt kan vara bra för dig och det är inte heller lätt att se en fiende bakom vänliga ögon. som att någon skulle fråga vad du gör nu förtiden, trots att du faktiskt emellertid var fantastisk. en social missanpassning som hela tiden spelar på dina svagheter och gång på gång bryter ner dig totalt varje gång du försöker resa dig upp.
bullseye.jpg

johns bitch

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tjena bloggen. Igår gifte jag bort mig samt hittade en vän vid namn Naomi. Jag och Murk taggade till Österskär och rockade fetare än någonsin och nu är allt jag begär en pizza och lite andra nödprovianter. Skulle inte lacka om någon levereradelite donken mat till mig. Boomzaaaaaaai. tjarrrå

fias dag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har vi varit hemma hos Fia och firat henne med arton burkar cola light. Otroligt mysigt och bland det trevligaste jag faktiskt har gjort på tjockt länge. TAKK. Är dock en aning avis på hennes cashflow som hon har skrapat ihop under kvällens gång. Imorgon är det tagg igen och jag har såklart en gnutta klädångest. Ska nog klicka hem en tröja dirrrr, men det kommer inte lösa mitt dilemma. Detalj: Jag är pank. Nu kallar min bestis katt. hasta la vista.

mmmmm...

Kategori: pictures

.. män i uniformer....

puss

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Phoenix - Lasso  ]

TJA ! Har liksom prov imorgon men motivationen finns inte riktigt där. Så jag skjuter upp det där med att plugga till senare (jag kommer kliva upp ur min säng imorgon precis lika opåläst som jag är nu). Eftersom det är en stor dag idag så ska jag och Murre ladda för fullt imorgon så vi kan ge fröken Sandahl en snygg födelsedag. Jag längtar !

meditation

Kategori: musik

[ Pelle Almgren - Om och om igen ]

HAPPY B

Kategori: kalasbarn


WOHO ARTON ÅR IDAG ! GRATTIS FIA !! <3

until you love me

Kategori: pictures


fu.jpg

söndag

Kategori: pictures

Imorgon bär det av till Karlskrona där jag ska vara tills på tisdag. det känns skönt att få komma bort lite, även fast det bara är typ två dagar. Nåväl, jag är lite sjuk också. Tja då.


menyeah.jpg

[ kent - kevlarsjäl ]

Kategori: musik

bra

Kategori: pictures


hägz.jpg

nolletttretton

Kategori: snillet spekulerar

Har du lärt dig leva nu? Har du sett att framtiden är bra ?
Jag hinner inte med och jag vet inte vart jag ska.

o.l.o.l.o.l

Kategori: snillet spekulerar

Snälla Gud, uppfinn nåt nytt som gör det lätt att hålla ut
Nåt för dom som väntar, dom som inte orkar vänta mer

idag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Kent - Chans ]

Får se om det blir en hipp utekväll eller en vild hemmakväll med en rulle idag. Är lagom död efter min förkylning så en fet röjig utekväll skulle vara som grädden på moset. Perfekt alltså. Har förövrigt besegrat världens jobbigaste tema idag, dukti. Hejdå.

PS. Jag ska inte se Brokeback Mountain ikväll. jag vägrar. dö. DS.

ff

Kategori: pictures


punkt.jpg

oh boy !

Kategori: pictures

Nu är jag off till skolan och rockar sista dagen på veckan. Snyggt. Herrååå !

off.jpg

DR9C

Kategori: musik

[ Damien Rice - 9 Crimes ]

trettonfemton

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har 213 ord kvar att skriva på mina uppsatser men varje gång jag försöker koncentrera mig och skriva dit något fyndigt så dör jag lite på insidan. inte nog med det, jag har massa andra uppgifter som ska in imorgon också. hur ska jag överleva tvåan ? känner mig dessutom lagom sämst idag, ge mig en spruta liksom. 
 


[ jj - ecstasy ]

Kategori: musik

sleeeeeeeeeptime

Kategori: Mitt liv som stjärna

!

Kategori: pictures


surething.jpg

NEWS;

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Kent - Utan Dina Andetag ]

jag har feber. och jag stannade hemma från kubben idag. mycket nöjd med mitt beslut. Måste kolla på Mean Girls i studiesyfte också, jag har inga problem med det. tjenis

wwwwwwww

Kategori: snillet spekulerar

Och jag vet att du klandrar dig själv för det som hände
men det var bara ännu en episod av hans plan.

ett stycke twitter

Kategori: Mitt liv som stjärna

Imorgon är det skolansdag och vi ska spela kubb. ser inte fram emot det. tjadå.

fanfanfan

Kategori: pictures

Min förkylning blir bara värre och känslan av otillräcklighet har spridit sig långt in i ryggmärgen på mig. Trots att jag inte ens har mer än en förhöjdtemperatur på 37,5 (min normala brukar vara på 36,5) så känns det som att min hjärna snart kommer smälta bort helt. Förkylningar suger och jag har jättemycket att göra i skolan. Mood: apathetic.


v.jpg

lalalalaaa

Kategori: musik

[ Sixpence None The Richer - Don't Dream it's Over ]