jennysho†line

heltutankontroll

Kategori: Mitt liv som stjärna

5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.

allt från utankontroll

att svälja

Kategori: Mitt liv som stjärna

Känns som att mina halsmandlar drar en taggtrådsvals varje gång jag sväljer och huvudet lever sitt egna liv. Det kanske låter kul, men det är faktiskt inte så jättekul. Som att inte det vore nog ska jag jobba idag, har ingen aning om hur man sjukanmäler sig men jag vill ju inte smitta ner hela gänget. Inte lätt att vara jag

gillinge

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår körde jag förresten på Gillinge, hur jävla roligt som helst. Kunde inte sluta skratta när vi bromsade utan ABSen. hoho, han som var med och körde sa att jag var lättroad, sådär svarade jag.

igår fyllde min bror systemet också, inte illa

leonails

Kategori: händer

musikaaal

Kategori: pictures

idag blir det musikal på fritiden. kanske kan bli en vana, vem vet.

ph: billytilly

fuck all.

Kategori: pictures


ph: nothing but trash

/ ▲ \

Kategori: pictures


ph: diamondsandstuds

SMS-inlägg

Kategori: Mitt liv som stjärna

photo0260 (MMS)

kortis

Kategori: Mitt liv som stjärna

hardrock med pappa idag. vi har bestämt oss för att vi vill ha en lincoln navigator. vi ska köpa en inom kort. nu ska jag fly orten. ring om ni vill ha mig

så jävla röd

Kategori: Mitt liv som stjärna

eum.. la i en toning i håret gör att få lite mer lyster i håret, har gått helt felfritt förut, men självklart blir det inte alltid som man har tänkt sig. vi kan väl säga att jag inte riktigt fick det resultatet jag hade hoppats på. är nu mera rödhårig. Men men, vad gör man inte för kändisskapet?

Imorgon ska jag och min röda kaluffs övningsköra i stan. Med andra ord - se upp i backen, tusen hål i nacken. Ska även rycka med mig en skinnpaj och en skjorta hem. Kul det här att spendera pengar när man egentligen inte har några!

den här mannen vill jag spendera mitt liv med

Kategori: Hunkar

ett ord. C-R-A-V-I-N-G-S

skott i muffen

Kategori: pictures

idag har det pratats om paragrafer, lagar och skilsmässor. det har visats roliga youtube-klipp för att sälja in skolan bland niorna, det har blandats nytta med nöje flitigt. det har även diskuterats slang för ordet "ligga", lärde mig en hel del nytt vill jag lova. jag ska lära er nån dag

TNT i sadeln

Kategori: pictures


ph: nothing.but.trash

blir jävligt ond i läder

Kategori: Mitt liv som stjärna

Längtan efter nyp-bloggen.

fajnt

Kategori: pictures

det är fredag idag och jag har inga planer. alls. wiiiiiiide open. hehe.

ph: cool-kids-can't-die, nothing-but-trash

reblog

Kategori: pictures


ph: sofiasandahl.tumblr.com

K-O

Kategori: pictures

5 anledningar till att jag inte vill bo under vatten

Kategori: Mitt liv som stjärna

* Allt ser större ut
* Mina smycken skulle rosta
* Allt är lättare dvs, jag kommer inte kunna flasha med mina supermuskler
* Jag skulle förmodligen simma ifrån alla (igår varvade jag en tant)
* Kallsupar

ph: unknown, aftonbladet

hivspel

Kategori: snillet spekulerar

Läser Hemsöborna av herr Strindberg, ingen hitt kan jag lova men man vill ju ogärna argumentera mot skolans regler. Stötte på ett rätt kul ord - hivspel, det är egentligen nån lyftgrej men det blir ganska kul när man tänker på dagens använding av ordet hiv.
tänk er; hivspel - nutidens ryska roulette. fem män står uppradade, en har hiv, man måste ligga med en. 

Det går förvisso inte lika fort att dö av hiv som av en pistol men man blir lika överraskad varje gång.

i motgångar går det uppåt

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag är jag faktiskt ganska glad. Skulle nästan kunna påstå att jag är lycklig. Jag är väl medveten om att det bara kommer vara ett tag, men fan vad bra det känns. Puss.

ph: wildfox, fashiontoast

-

Kategori: pictures

kommer på mig själv med att snegla på klockan allt för ofta. blir ännu surare av att det är en timme kvar tills jag får bege mig härifrån och lämna orten. borde egentligen lyssna på föreläsningen om gamla godingar som selma och gänget, men jag sysselsätter mig med att kolla på fina bilder istället. mycket givande. puss

ph: fashiontoast, wildfox

ww

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det var länge sen jag var så trött som jag är idag. Dubbla sömntabletter inatt har verkligen gett effekt (bör göras om, dock inte på en skolvecka). Känns som att jag har flera liter sömn kvar i kroppen och det hjälper inte att jag har ett två timmarspass med svenska framför mig. Suger att vara jag, jag vet.

om några timmar ska jag jobba och hänga med min nya kompis. Kulkul, det är nånting jag kan vänja med mig. Sen blir det simning för hela slanten. HO-HO-HO.

rip min tradera-auktion

Kategori: snillet spekulerar

Iförrgår förlorade jag en auktion på Tradera som jag överlägset hade makten över. 30 minuter innan den skulle avslutas dog vårat internet. Är det inte typiskt? Jag som verkligen hade kollat till den dagligen för att se till att jag var högstbjudande så kommer det nån annan rackare och feglirar i sista minuten.
Har inte varit lätt att komma över det här men det hjälper att tänka saker som "hon passar nog inget bra i den" & "min g-punkt är säkert större än hennes".

1000 - 0 till idioterna

Kategori: snillet spekulerar

Vet inte riktigt vart jag ska börja. SD vann skolvalet i Vallentuna Gymnasium. Behöver jag säga att jag skäms så otroligt mycket att jag knappt vill visa mig utanför/i/brevid i min skola? Herregud, vad är det för obildade idioter som är så pass okunniga att de röstar på Sveriges motsvarighet till Hitlers Nationalsocialistiska arbetarparti? Varenda cell i min kropp skriker att det här är fel och jag mår illa av att tänka på alla som röstade på SD för att "det är kul". Vad exakt är det som är KUL med att rösta bort folk ur samhället?

Det är sånt här som får mig att undra varför man slutade med lobotomi.

- lovebomb

Kategori: snillet spekulerar

idag fångade jag en mygga som jag mosade mellan fingrarna. egentligen är jag småskraj för allt som flyger men idag fick det stackars flygfät ordentligt med däng. det är sånt som får mig att fundera, varför är jag inte så modig hela tiden? nu är kanske inte myggmoserier det bästa sättet att visa sig modig på, men fortfarande.
  Sitter dessutom på nålar och väntar på att mobilen ska vibrera, känner mig som fjorton igen. Är inte ens speciellt intresserad men nånting med det hela gör det enormt attraktivt. what's up med det liksom?

jag tror att jag behöver sova mer och tänka mindre.

bilden är helt orelevant, men den ger er en inblick i vad jag gör på lektionerna. amen.

söndag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ligger i soffan och är lite härligt söndagsförälskad. Har årets mensvärk (bokstavligen, har inte haft mens på nått år) och känner mig allmänt personlig. Sådär ja, varsågod för mensupdaten. hehehe. Har förresten haft sönder min sprillans nya dator. Kommentarer på det?

Hejhej henkes rumpa

Kategori: Mitt liv som stjärna

photo0257 (MMS)

Hejhej henkes rumpa

Spårlöst

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har legat på latsidan när det gäller att uppdatera er. Men jag känner att det är okej. Just nu letar jag förgäves efter min kalender. Känns inte helt okej att den är borta däremot. Nåväl.

kckckckckckckckckc

Kategori: pictures


ph: knightcat

-

Kategori: pictures

Nu är det ett perfekt tillfälle att dö. Huvudvärk och hög musik. Dålig musik. Ofrivilligt lyssnande. punkt slut.
ph: ilovewildfox

ONSDAG

Kategori: snillet spekulerar

sitter som vanligt i min säng och väntar på att någon ska klä på mig, borde ha lärt mig vid det här laget att det inte fungerar så. Min hatkärlek till klädval får mig att vilja hoppa ut från fönstret (det är typ två meter ner till marken från mitt fönster, jag hade lätt överlevt. kanske stukat foten på sin höjd).

Idag ska jag jobba för första gången. Är lite spänd och nervös, men mest trött och sugen på kaffe. Jag har så fina morgonrutiner.

!

Kategori: pictures

är sjukt anställd. peace.

hihi

Kategori: pictures

Idag ska den här tjejen på anställningsintervju. kul jul! hihi

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

är fett hungrig. fan

+

Kategori: Mitt liv som stjärna

FALLULAH - BRIDGES

lots of pink

Kategori: pictures


ph: begantowonder, fashionfame, beautifullyshy, shhitselodie

längtan efter nålar

Kategori: Mitt liv som stjärna

har ett jäkla sug efter både tatueringar och piercingar idag. oklart vad det beror på men det känns verkligen som att jag skulle behöva göra en fjäder på underarmen. och en smiley. jag hatar att vara pank.

ph: wolfhound

screw it

Kategori: picturesjag gillar min webbkamera och jag tänker nog inte sluta använda den. ledsen. snart ska jag tagga iväg till emma och sen kommer lossan ansluta sig. vilket crew. men, jag gillart.

leome

Kategori: pictures

lördag

Kategori: pictures


sitter här och väntar på att någon ska klä på mig, har börjat tvivla på att det kommer ske. och ja, jag ska sluta med alla dessa webbkamerabilder, men det är så kyyyl (och jag vet att ni gillar att titta på mig)!

saker som får mig lycklig

Kategori: Mitt liv som stjärna

* när pappa kommer in och visar en bild på en röd ford mustang -06a och frågar "ska vi köpa den här?"
* kaffe, borde egentligen inte stå på just den här listan eftersom det snarare är livsnödvändigt.
* när jag hittar en oöppnan mascara i mitt rum.

hahaha vafan

Kategori: musik

minus

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag har dragit på mig en knäinflamation. tips på hur man botar sånna? inte? nej..

kul med webbkamera

Kategori: pictures

on my mind

Kategori: snillet spekulerar

Har kommit på mig själv med en sak. Varje gång jag går hem från tåget och det går någon framför mig (inom två meters avstånd) i ungefär samma takt känner jag mig alltid tvungen att race'a om. Så jag brukar pinna på rejält för att hinna före och när jag väl har kommit förbi är jag ju tvungen att hålla samma takt för att inte se misstänksam ut. Detta brukar resultera i rejäl kramp i vaderna och jag går (om det ens är möjligt) otroligt mycket fulare än vanligt. Den intensiva krampen släpper ungefär efter tjugo minuter och jag har oftast så ont när jag kommer hem att jag knappt får av mig skorna. Det hjälper såklart att tänka på att jag faktiskt vann racet.
en snabb tjej i lyxförpackning

vi startar ett korståg mot allt som är fel

Kategori: Mitt liv som stjärna

igår krympte min strupe och jag blev lika panikslagen som jag alltid blir. är du helt jävla dum i huvudet? herr ågren knacka på dörren och jag bemötte honom med öppna armar, sådär som jag ofta gör när jag blir rädd. vi hade hur som helst fest i mitt huvud.

idag ska jag till doktorn (längtar.......), sen var det tänkt att gå på hoffmaestro men saker och ting blir inte alltid som man har planerat.

torsdagspolitik

Kategori: snillet spekulerar

skriver om jämställdhet, sjukförsäkringar, procenter och allt som har med politik att göra. i vilken ålder ska man sätta betyg? hur ska man få bort kvoteringen? min hjärna springer frivarv och jag hänger inte riktigt med. det är så svårt att ha en åsikt om exakt allt, när jag inte riktigt bryr mig. dålig musik flödar ur högtalare från en dator på nära avstånd, vilket inte direkt hjälper min kreativitet. vill helst av allt befinna mig på en plats långt härifrån med värme från solen. jag ber sällan till Gud, men snälla, få det att sluta.

torsdag

Kategori: pictures


har en känsla av att jag missbrukar privilegiet med att ha en webbkamera. men det struntar jag i. ni vet ju att jag är snygg egentligen. lol. 

+

Kategori: pictures


ph: lastnighttrash, wolfhound

blonde.ambition10

Kategori: pictures


ph: chickswithguns

på tal om ingenting

Kategori: Mitt liv som stjärna

- ska köpa simkort
- ta körkortshelvetet
- skriva om och byta ut mitt projektarbete lite snabbt och lätt
- överleva skolfotograferingen
- kolla helvetiskt mycket family guy

-mvh

Kategori: pictures

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

minns ni brun-utan-sol-inlägget? jag gjorde det. är nu enormt tigrerad eftersom jag sprayade på mig härligheten medans jag fortfarande var blöt, snyggt.
dessutom är det skolfotografering idag. har tackad gudarna flera gånger för att jag inte är så kräsen.
puss.

Kategori: pictures


ph: cool-kids-cant-die

kaffetrubbel

Kategori: Mitt liv som stjärna

dricker kaffe så det rinner utanför munnen. det spelar ingen roll. allt ska med.

parantes

Kategori: Mitt liv som stjärna

Förra veckan dog två av mina släktingar på samma dag, nu undrar jag såhär, beror det på dålig karma? skärp er

.homemade

Kategori: pictures

blektisdag

Kategori: pictures

Idag är en såndär dag när brun utan sol skulle lösa världens alla krig och konflikter, jorden skulle bli en brunare och gladare plats på ett kick. Men självklart kommer jag på det försent. Dumma jag. Alltid steget efter. Men imorron ska jag knappa in all (brun)tid jag har förlorat.

lines.

Kategori: pictures

paint

Kategori: pictures

måndag

Kategori: pictures

sitter i min säng nu, halvnaken och dricker (kallt) kaffe i mängder. uppskattningen av min webbkamera har nått en ny nivå, trots att jag gör samma pose på alla bilder.
igår tänkte jag sätta i en ny töjning i örat som min fina mamma har införskaffat åt mig, men även fast den bara är en halv millimeter större (påstod dom i butiken) så förstår jag verkligen inte hur den ska få plats. jag skulle kalla det vardagsmystik, mmmmmm!

tja tjejen

Kategori: pictures

.

Kategori: snillet spekulerar

har varit en mer eller mindre ofrivillig paus i allt bloggande. finns självklart en anledning, men jag känner inte för att tråka ut er. och av någon jävla anledning träffar jag fel knappar.
hur som helst. nu sitter jag här igen på min sovmorgon, och jag är som vanligt uppe flera timmar tidigare än vad som egentligen är nödvändigt. men det spelar ingen roll. lyssnar på musik som rent musikaliskt är en skam men som i öronen är precis som flytande sockervadd. eller nåt. whatever.

fredag

Kategori: Mitt liv som stjärna

idag blev jag väckt en timme tidigare än vanligt (brukar vanligtvis gå upp två timmar innan jag ska knalla till tåget, måste ju vakna upp ordentligt), men nu fick jag hela tre timmar till mitt förfogande. Hur spenderade jag dessa? Jo, genom ett jävla massa facebook- och spotifyande.
Om någon timme ska jag bege mig mot teatern och ha musikal resten av dagen, känns helt okej. Sen ska jag och Mirandha simma, kanske inte det smartaste med tanke på min förkylning, men jag kunde faktiskt inte bry mig mindre. puss.

webc

Kategori: pictures

use the force

Kategori: snillet spekulerar

dina ord berör mig så lätt, du kan få mig från toppen till botten på 2 sekunder och jag dör lite varje gång. det gör så ont att älska dig. (du är underbar). jag är så trött på herr ågren och allt vad han innebär. sträck på dig, gå med huvudet högt - men hur jävla lätt är det egentligen när lungorna är fyllda till max med cement och när man för varje andetag trycks ner minst en centimeter ner i marken? dagarna är schemalagda in i minsta detalj, utan tid för att andas.

Vi kan vänta med sånt för vi älskar varann.

Kategori: pictures


ph: weheartit

loaded guns

Kategori: pictures


såhär känner jag:

dadaaaaaaaaaa

Kategori: pictures

imorgon ska jag besöka poolen med en fin. ni hörde rätt, jag ska alltså simma, självmant. 

ph: weheartit

/ ▲ \

Kategori: Mitt liv som stjärna

längtar efter mitt körkort. funderar på att dra en roadtrip till typ, australien så fort det är i hamn. varmt väder, sköna människor. måste skaffa en van. ska ni med eller?

tja bre

Kategori: pictures

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

är äckligt förkyld. inte kyl. kan dessutom inte ladda upp bilder, ska gå till botten med det här.