jennysho†line

måndag

Kategori: Mitt liv som stjärna


ÅH herregud. Jag har pluggat konstant sen typ halv fyra. Inte okej. Jag har fått en touch av feber också (ej fastställt, det kan lika gärna vara trötthet). Det är inte lätt att vara jag. Är fett sugen på mjölk. tjadå.

PS. jag vill kunna spela gitarr. DS

levande igen

Kategori: snillet spekulerar

http://kristinaosophia.files.wordpress.com/2009/08/vin.jpgtog ingen tid alls förens jag föll ner som ett korthus. när du såg på mig fanns inga fler. dom som dödade min hållning, när jag gick i korridoren. satte käppar i hjulen för mig. men nu blickar jag fråmåt. jag känner mig levande igen. låt henne få brinna inom mig. jag ska krossa alla hinder. en och samma känsla som när en pojke möter en tjej, när han såg henne första gången. kärleken bekänner det bästa i min värld. det är ni som är idioter som inte fattar, det är så enkelt. jag är levande igen. du som fanns kvar. dom där som förstörde mig har jag skurit bort för länge sen och nu är jag hel igen. jag vill inte verka svag, jag kan inte hålla min käft. jag vill att varenda en förstår att jag hatar mig själv på grund av er. min resa var lång från att jag avskydde mig själv tills att jag log mot min spegelbild igen och kunde älska dom som älskade mig. och hon stog där i min dörr, redo att förstå. att kärlek fanns att nå om man bara vågade se på. jag känner mig levande igen. låt henne få brinna föralltid inom mig. jag ska krossa alla hinder.

rip datorkillen

Kategori: pictures

Nu är det såhär att min bärbara kille har fått nått seriöst fel så nu kommer jag vara datorlös ett tag. Det innebär: dåligt med bilder + lame uppdatering. Livet suger lite. Ge mig ett par gummistövlar istället.

gommii.jpg

sabotage

Kategori: pictures

Den här bilden utstrålar en fin känsla.

hejjenny.jpg

så snygga va vi

Kategori: pictures

åh.

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag gjorde precis en frontflipp 360 med extra spinn över soffan. det här är för mycket för mitt huvud

jen konstaterar

Kategori: Mitt liv som stjärna

jag har precis upptäckt att det ser ut som att jag ska dö vilken sekund som helst. om 30 min är mina pomfritt här och om 32 min är dom i min mage.

kaa-paaw

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår var vi snyggare än någonsin. blandningen av tobak och alkohol har sugit sig in i mina kläder och jag känner mig lika fräsh som amy winehouse innan en månad på rehab och det har aldrig varit så skönt att borsta tänderna som nu. livet var som en scen tagen ur paradise hotel och vi sögs in i dimman fortare än förväntat. det var vi som gjorde festen när vi gled in med våra snygga nyllen på sikkes mark. mina hjärnceller jobbade på som amfetaminmissbrukare och jag tänkte snabbare än ljusets hastighet (allting går ganska segt idag). råkade väl tippa över eller gå in i nånting för jag har mystiska blåmärken och skavanker lite här och där. jag slutade hur som haver i en vattensäng hos pirates med simon där vi bland annat pratade om ernst, 65 och hans karriär inom industrimarknaden.


dagens citat&diss:
"jag orkar inte lyssna på dig, det kommer ändå bara skit ur din mun" - Vendela Grudd, 17 år

pirates

Kategori: Mitt liv som stjärna

Vattensäng.

kjempebacon

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu har jag beställt hem massa mcdonalds mat. det förtjänar jag verkligen efter gårdagens utekväll, saker och ting blir aldrig som man förväntar sig. jag ska aldrig mer dricka mer än vad jag tål. min arm är ett mysterium, den gör ont. idag la ven en katt på mitt huvud så jag vaknade. shit bre, tjarå.PS. VEn trodde att det var mira på bilden, hon skyller på att hon inte har några linser. DS.

tjena

Kategori: Mitt liv som stjärna

Igår träffade vi Wille. Det räcker så.

gårdagens höjdpunkt

Kategori: Mitt liv som stjärna

Postat av: oskar lång som fan jansson och adde lindberg

du är så jävla korkad och otrevlig. jag är inte ens full när jag skriver det hur fan kan du ens snacka skit med folk om oss. du är utesluten för alltid. du finns inte. förstår du!!!
PS! ingen av oss vill ligga med dig!!!

veckans babe

Kategori: veckans babe


SIKKE, grattis, du är veckans babe !

290909

Kategori: Mitt liv som stjärna

hej. igår kom ven hit och höll mig sällskap. hon läste en fågelbok och jag täljde. NÅVÄL. ikväll ska det koma hit lite snela människor men jag vet inte vad jag ska ha på mig. tjadå

home alone #1

Kategori: pictures

Nu ligger jag här i min säng och hoppas på att någon ska komma och ge mig mat, vilket såklart inte kommer hända eftersom det råkar vara så att jag är ensam hemma. Skulle inte tacka nej till en lagom dos B&J och ett skumbad just nu, det kommer inte heller hända men det beror helt på lathet. Har en vinsmak i munnen som väcker minnen från sommarens rabbalder. Livet är ganska okej just nu.

mörker.jpg

dtdtdtdtdtdt

Kategori: pictures

oldtimes.jpg

Den här lappen hittade jag igår i en gammal väska (fråga inte vad jag gjorde i den). Den kommer från DonkenThomas och är från förra året. Jag höll på att tappa bort det minnet men elefanter glömmer aldrig. Usch.

sälj.dig.dyrt

Kategori: pictures

det gick två par framför mig idag. hade det varit för ett år sen så hade jag blivit deprimerad.

silentshout.jpg

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Lykke Li - Tonight ]

Idag kom jag sisådär 40 minuter förtidigt tackvare roslagsbanans fucking tider. Hittade som tur var sötkorven Jenno och Curry, så jag slapp sitta helt ensam och fördriva tiden. Förutom det så har jag spanat duktigt på Mr Röd Keps och önskat livet ur J-o. Har till och med börjat på det där jävla arbetet som vi ska göra.
HUUUUUUR SOM HAVER... Ikväll ska jag nog tjilla. Eller så ska jag inte det, jag får se. hejdå

FOLKE.jpg

i-landsproblem

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Lisa Ekdahl - Det vackrast jag vet ]

Nejmen hej såhär. Idag har jag varit hos ven och druckit te med murrz och fia. Sen gick det som vanligt överstyr och det blev lite aggresiv stämning när vi plockade fram monopol. det är inte lätt att vara ungdom i den här hårda världsförhållningen som vi lever i. hur som haver så är jag väldigt trött förtillfället men jag är absolut inte sugen på att sova. återigen, det är en hård värld vi lever i. tja.

bubbles.jpg

-

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ljug för mig älskling
vita lögnar
ljug som att alt var en lek

FAKTA !!!!

Kategori: Mitt liv som stjärna

fuck medeltiden

Kategori: pictures

Trött tjej. Medeltiden suger. Nu ska jag alldeles strax drömma mig in i min fabulous bok och förhoppningsvis somna in så jag kan hoppa upp tidigt och kanske till och med bli klar med hela läsåret fort som fan. Det skulle vara helt okej. Inte för att jag ser fram emot att sluta skolan helt, men det skulle vara fint med lite studiebidrag och lite mindre medeltidsarbeten. Har lite ångest över det där jävla arbetet vi håller på med faktiskt..
Ont i magen har jag också. men fuck off och sov dåligt, nu ska jag läsa.

piz.jpg

onsdag

Kategori: pictures

Nånting har hänt med min bloggdesign. Nåväl, jag jobbar ändå på en ny, har dock lite bildtorka. Anywaaay... Plugga var det ja. Medeltiden. Artikel. Screw you. Jag vill läsa min älsklingsbok istället.

budgettips.jpg

tjena kexet

Kategori: pictures

Let me introduce kanske världens sexigaste man; David Gandy. Du kan väl.. Eh, ring mig.. ?

d&g.jpg

tvättmaskiner

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tja. Nu ska jag rulla iväg mot Täby centrum och inhandla lite nya saker eftersom våran tvättmaskin ( </3 ) har förstört hela min garderob. Livet är suger och det regnar ute. När jag är tillbaka ska jag plugga lite litteraturhistoria och jag längtar redan. Tack gud. Ehh... satteee... hejdå

första skoldagen

Kategori: Mitt liv som stjärna

Tja sverige ! Den här dagen var ytterst.. spännande. Det har visat sig att mitt schema inte alls är sådär jättedåligt, har till och med lyckats komma upp i två sovmornar, woho ! Vill passa på att gratulera min vän Hagrid som har fått världens nördigaste klass, det är du värd baby ! Jag har ont i magen. Jävligt ont. Imorgon slutar jag femton tjugo, ser inte fram emot det. Nu ska jag drömma mig in i min nya älsklingsbok. Tja.

LAST DAY

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ RMK - Stanna Kvar ]

det känns inte riktigt bra. det här är min sist dag på sommarlovet och jag har verkligen inte varit ledig färdigt. sen har jag lite klädågren också och som kronan på verket har jag tappat bort min skåpnyckel. Jag visste att jag skulle låsa in den nånstans när sommarlovet började för att slippa den här jävla kampen mot minnet. men imorgon kickar allvaret igång och då är det dags att prestera satan så jag kan få ta studenten nångång.

wedontneednoeducation.jpg

tktktktktktktk

Kategori: musik

[ The Knife - Heartbeats ]

kram

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag har jag varit på partaj i pyjamas för att NÅGON råkade glömma berätta att man skulle ta med sig ombyte. Har även stängt in samtliga personer i en tvättstuga. ahahahahahah chippen

PS jag är fortfarande bacon från igår..... inte kul..... DS

hej knoxieboi

Kategori: musik

[ Tommy Knox - Low acoustic cover ]Nej,. du är inte alls grym. Inte ett dugg. Hur ska jag göra för att få hem dig ?

13:28

Kategori: Mitt liv som stjärna

TJA BLOGGEN ! Vill bara säga att jag somnade klockan sju imorse. Jag har hamnat i nått slags vakenkoma tror jag. Det var ungefär det. Tjadå

looove you looong time

Kategori: pictures

imorgon ska jag:

Kategori: jenka planerar

# 1. sova ut så in i heeeeeelvete
# 2. sy in en tröja
# 3. lyssna på massa kent och spela cs tills jag spyr
# 4. hälsa lite på mira när hon kommer
# 5. sminka mig
# 6. åka till fia
# 7. lägga ribban högt
# 8. le

OBS ! Se inte det här som ett hej-jag-vet-att-ni-vill-veta-inlägg, det är faktiskt enbart en påminnelse till mig själv så jag vet vad jag har att se fram emot till imorgon.

varning

Kategori: pictures


tiger.jpg

till hagrid

Kategori: musik

[ Kick - Ge mig lite mer ]HAR PRECIS HITTAT EN TILL LÅT MED DITT FAVORITBAND BABY !! HOPPAS ATT DU BLIR GLAD NU !!!

beautiful

Kategori: pictures

ant.jpg

själslig frånvaro

Kategori: snillet spekulerar

känslan när själen lämnar din kropp för att slippa vara med om samma misshandel som ditt kött och blod. du bevakar allting på avstånd men kan när du vill vända bort din blick och tänka på något vackert. sån är inte verkligheten - där kan man inte vända andra kinden till och låtsas som att det regnar, det fungerar inte så (men det behöver jag kanske inte berätta). och hur mycket du än försöker glömma så kommer det fortfarande att jaga och hemsöka din själ. långt in i graven.
tanken av att få glömma allt ger mig samma rus och dimmiga blick som min första överdos av postafen och ipren. jag har nog faktiskt aldrig önskat något så mycket. att få glömma alltså.

mysonsdag

Kategori: pictures

idag var det mys hos Fia. Samt tvåkamp. Jag och Ven vann. efter vinsten blev det mys med en chokladmix, popcorn och te. åh, gillar er. Jag längtar till helgen, då ska vi äga. På allvar. Sen vill jag passa på att säga grattis till vårat favorit chips som tog körkort idag ! WOHO !

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Kent - Dom Andra ]

yo peeps. den här dagen hade kunnat börja sååå mycket bättre, men jag vill inte vara den som är den som  klagar. just nu har jag en bit av äppelskal mellan tänderna samtidigt som jag plöjer igenom ett tiotal Kent låtar. ska in till täby centrum idag och tjacka en söt gina-kofta som inom kort kommer sitta på varenda svensk brud. Life's a bitch.
Har jag nämt att jag har färgat håret föresten ? kyss

obs

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag är tillräckligt full för att bli av med smärtan nu

sömnlös

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det här börjar kännas som en uttjatat utopi - men jag kan verkligen inte somna längre. Hela mitt narkoscenter i hjärnan verkar ha rostat ihop totalt och jag känner mig inte ens villig att försöka somna igen. Inte nog med det... jag verkar ha dragit på mig en såndär ökänd hagghosta under min promenad i regnet idag.

sleeplezz.jpg

[KeithUrban -TonightIWannaCry]

Kategori: musik

don't let me go tonight

Kategori: pictures

tatillbakamig.jpg

nollnoll48

Kategori: Mitt liv som stjärna

Återigen. Jag. Kan. Inte. Sova.

Hade rena rama helvetet att ta mig hem idag tack vare SL. Fy fan, kom hem två timmar senare än beräknat. Om jag hade kunnat skulle jag inte ens tvekat att spränga skiten (HEJ FRA, DET HÄR ÄR INGET TERRORISTHOT). Hur som haver så träffade jag Johanna ombord på skiten, vilket var väldigt kul, har inte träffat henne på ett tag. Det var ungefär det jag ville säga. heido

En grej till bara... Jag skulle kunna döda för en avokado just nu...

döööööööööö

Kategori: snillet spekulerar

en lagom dos av ångest, illamående och avsmak. plötsligt saknar allt (speciellt det där som var så viktigt) mening. livet har fått en släng av galna kosjukan och ingenting fungerar som det borde. jag ska för sista gången ikväll stänga mina ögonlock och hoppas på att du är där när jag öppnar dom igen. ett sista försök - som precis som alla de andra slutar på exakt samma sätt. B E S V I K E L S E
 

fanfanfan

Kategori: pictures

Nästa gång jag träffar dig så lovar jag att aldrig släppa taget igen.

miss.jpg

update

Kategori: Mitt liv som stjärna

flugjäveln dog inte

voicevoicevoice

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det blev en åka-in-till-stan-och-vända idag, vet inte om det var en sån stor hitt med tanke på regnet. HEHE. Just nu ligger jag och grillas av min dator och jag har precis smällt en handikappad fluga. Slutsats: Jak kan ente såva. Ska nog drömma mig bort i min bok lite nu, kyss mig sakta.

pangkaka

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen ]

Har precis tvingat min pappa att gör pannkakor. Jag har förövrigt trott att det har hetat pangkakor i hela mitt liv. TACK FÖR ATT NÅN HAR SAGT TILL. Nåväl, saknar pankisarna. Ikväll blir det The Voice skulle jag tro, kommer väl se Promoe och Darin (har ju trots allt hängt med hans själsfrände i mora) sen blir det hemgång och en tidig kväll för mig.

promoe.jpg

lördag

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har precis varit nere och attackerat min bror som råkar vara på permis just nu. Sen har jag dessutom fått veta att min mormor har fått en hjärtattack, vilket fick mig att inse hur fort nånting kan tas ifrån en. Natten spenderades på Valhallavägen med min älskade vän ven och massa big brother. Nu ska jag ta hand om min hals, tjaaa !

!!

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har en vän som har kysst sångaren i The Blacksnakez

nonstop

Kategori: snillet spekulerarsom en dålig skröna spelas allting upp gång på gång, hur ska jag kunna glömma när det ständigt går på repeat bakom mina stängda ögonlock, undrar jag och ser djupt in i dina ögon. du förklarar för mig med din lenaste röst att det är ett idogt jobb, nästan omöjligt. världen har aldrig varit rättvis, ibland tvivlar jag på att det faktiskt finns ett praktexemplar på "lycklig". kan man skrämma bort ångesten som sakta fyller lungorna för att sedan skapa en illusion av andnöd ?
en främmande hand på min axel. en röst som viskar. "det är okej nu, inget mer ont ska hända dig".
hur fan kan du veta det när du inte ens är verklig

veckans babe

Kategori: veckans babeVeckans Babe den här veckan blir faktiskt... Chippen !!! Men kom igen, blir ni förvånade eller ? Chippen har allt ett chips ska ha och har Chippen en gång kommit in i ditt liv - då kommer han inte ut.

mora v.44

Kategori: pictures

gänget.jpg

Partyskor

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag har köpt nya discodojjor för 40 kronor. Dom fick följa med ut igår, jag känner mig nöjd. Vi kom hem med första tåget idag och vi träffade väldigt många random människor. Jag vaknade upp med feber. Livet suger just nu. Jag saknar Chippen.

reeeeemiiiiixxxx

Kategori: musik

[ Kent - Vy Från ett Luftslott (Punks Jump Up Remix) ]

sminkjävel

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Kent - Den Osynliga Mannen ]

Sådär mina damer och herrar. Jag har spenderat hela min morgon med mitt smink, men man kan ju inte alltid få som man vill så nu är allt borta igen. Precis sommin bruna hårfärg som för övrigt rann av mig som en dålig cellgiftsbehandling. Tack. Nåväl, nu kommer försök nummer 2.

onsdag

Kategori: Mitt liv som stjärna


tja bloggen. Idag har min mamma ignorerat mig hela morgonen. Anledningen är okänd men efter många moment fick jag ett "mmmm" när jag sa att jag hade hiv. Anyway, idag ska jag och mina sjukdomar (mamma samt förkylningen) åka och handla. Sen ska jag sätta in en liten goding i örat också. Är lite taggad. SEN ÄR DET FAMILJEN woho !

cuz' i adore u

Kategori: pictures

jj.jpg

tisdag

Kategori: pictures

Med en medeltemperatur på 37,1 grader (som för övrigt är 0,6 grader högre än vad jag brukar ha) är jag nu back on track i min sköna säng igen. Idag har det varit en fartfylld dag i staden med Hags och Venifer. Har även fördrivit tiden med att pilla lite på Addis presse samt målat en drös blommor på min hand. Vad gör man inte för att underhålla sig själv........
Imorgon ska vi se Familjen i Kungsan, jag längtar.

hand.jpg

dagens fuck you

Kategori: Dagens Fuck You

[ Blondie - One Way or Another ]

Nu mina damer och herrar är jag inne på min tredje kopp kaffe för idag. Det känns inte som ett slags världsrekord för direkt, men jag kände för att dela med mig. Dagens Fuck You går till mina katter som har kommit på den lysande idén att disikera möss i mitt rum när jag sover. Ni är äckliga och jag mår jätteilla. Men nu ska det bli andra bullar, jag ska börja sova med halvöppet fönster istället för helöppet. Försök ta er in då va !!!!!

trött tjej

Kategori: Mitt liv som stjärna

Hellå dudes ! Jag hatar att jag har fått en släng av streptokockers (diagnosen är självställd) såhär lagom på sommarlovet, det är ju bara två veckor kvar nu. Jag har inte varit ledig färdigt, hallååå ! Hur som haver så ska jag till stan idag med mina kära vänner, det kan bli spännande. Nu ska jag gå och sätta på mer kaffe.

you know i miss you

Kategori: pictures

ögon.jpg

femton tjugoåtta

Kategori: Mitt liv som stjärna

fick precis en touch av vinsmak i munnen. men som man brukar säga - en katastrof kommer aldrig ensam. självklart fick jag en hel del flashbacks också. snart ska jag se familjen. jag saknar mora.

JADED

Kategori: pictures

[ Adiam Dymott - Miss You ]

  

ANIMALS

Kategori: snillet spekulerar

och du som ligger där och inte rör ett finger om dagarna. är det meningen att vi ska sjunka så djupt att vi kanske aldrig mer kommer kunna se ljus igen - eller är du bara ännu en dum illusion som jag förbryllat tvingar mig själv att se? likt  cyberspace'ad utmattning svävar vi genom orden som bildar de mest uttjatade meningarna som vi så många gånger har funderat över. kärlek - finns det verkligen ?

animal.jpg

headphones

Kategori: musik

[ Kat Deluna ft. Lil Wayne - Unstoppable ]

HAPPY B

Kategori: kalasbarn


Det är inte vilken dag som helst idag ska ni veta. Det är nämligen så att den här lilla solstrålen fyller sjutton barre idag ! WOHO ! GRATTISSSSS !

MÅNDAG

Kategori: pictures

Ikväll har jag knåpat på Addes present. Han kommer le. Sen har jag träffat Ven, Fia & Murrstationen, tjockt med kul vare. Men hur som helst så är jag i semesterkoma tror jag. Livet i Vallentuna tuggar segare än vanligt, skulle nästan kunna säga att jag till och med saknar Darin, men så kul ska vi inte ha. Hur som haver så har Ven läst högt för mig hela veckan så det kommer nog bli lite svårt att somna in utan hennes rostiga stämma. Ta mig tillbaka vaaaa...

 bäst.jpg

just nu

Kategori: pictures

sitter jag och täljer i min säng. kram.

chippens tjejer

Kategori: pictures

TJO BRES ! Det suger en aning att vi är hemma från Mora igen, men det känns tryggt att veta att Chippen just nu befinner sig bara fyra timmar ifrån. Sammanlagt har jag och Ven fått ca 34 nya och helt crazy vänner. Vi ska tillbaka !

03-09

Kategori: pictures

Sådär ja. Nu börjar det kännas att jag har halva inne i dalarna. Hoho. En vecka kommer vi försvinna, så c yah l8t3r dudes

dagens mordhot..

Kategori: Mitt liv som stjärna

.. GÅR TILL... VENDELA HASSAN GRUDD !! Grattis, du har precis fått ett bowlingklot i huvudet ! Låt det här bli en läxa till alla er som inte packar i tid.

piz bre

Kategori: pictures

newewewewewe.jpg

sakerjagintebangarpå

Kategori: Mitt liv som stjärna

JUST NU:
# utgång
# en utomlandsresa
# en drink
# mr norge

värsta kurriga tonen

Kategori: pictures
Hei. Nu har jag fördrivit hela dagen med massa äppelknyckarjazz. Can't help it. Skulle egentligen packa men klockan har spelat mig ett spratt, så istället för tjugo minuter har det istället gått fyra timmar. Äh, nu vill duschen ha mig. Hugzzzz

FY

Kategori: Mitt liv som stjärna

Jag blir ganska irriterad när jag hittar mina texter på andra bloggar. Det känns inte riktigt rätt när inte ens mitt namn får vara med när jag har slitit och knåpat i evigheter.

Vill även poängtera att det strider mot upphovsrättslagen och plagiat är faktiskt rent brottsligt. Men tänk vad mycket en länk kan göra.

på med dansskorna

Kategori: pictures

södertripp

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Movits! - Har du soul? ]

Tänkte dra en kvick resumé av våran snabb week-end på Nybrogatan. Det blev på tok för mycket snabbkaffe, väldigt mycket prat och framförallt - väldigt mycket mys. Dag nummer två var vi på Pride. Jag och Hagrid var med i tåget, vi rockade med en transa. Ven blev lite "sjuk" men trots detta lurade jag ut henne på äventyr (=glida runt skitspacklad i tunnelbanan). Så...... the end.

såhär ser vi ut när..

Kategori: pictures

# ..vi har obegränsad smink konsumering
# .. vi har en egen lägenhet på söder
# ..vi inte har något liv