jennysho†line

i'm gone

Kategori: Mitt liv som stjärna

Nu drar jag till grekland i två veckor. Sakna mig inte allt för mycket. PUUUUUUUUUSSSSS

how to...

Kategori: pictures


..Do en Hags on the beach:
Blanda 1/3 vitt vin med valfri citrusläsk. Garnera med ett fryst pomfritt och en fryst räka. Färdig att servera !

gullmarsplan

Kategori: pictures

[ The Foundations - Build me upp buttercup ]

highfive

Kategori: Mitt liv som stjärna


Också bah, tja, en ny header. Nu ska jag springa iväg och plocka ihop det sista, sen försvinner jag för en hel vecka. Lite sorgligt kan tyckas, men från min sida är det enbart skönt att komma ifrån alla dessa ny-opererade invalider och tvättmarodörer. Den enda som det inte känns skönt att åka ifrån är faktiskt Christian. Det kunde man inte tro. Vart är världen påväg. Och ja, jag sitter fortfarande och lyssnar på Green Day................. heido

woho

Kategori: pictures

Your animation

i'm gooooneeee

Kategori: Mitt liv som stjärna

[ Green Day - 21 Guns ]

Sådär ja mina damer och herrar. Idag ska jag förflytta mig ut till Gullmarsplan för lite rehabelitering, det kommer äga. Kommer sällskapas av Hagrid och Hassan och jag gissar att vi kommer plöja igenom X antal filmer. På lördag åker jag iväg till Grekland också. Tror att jag kommer bli ganska brun. HEHE. Sakna mig inte för mycket, TJAAAAHAHAAAHADGSGH.

gief me

Kategori: pictures

balmainfake.jpg

perfekt sällskap

Kategori: pictures

AWAY : 22/6 - 25/6 @GULLMARSPLAN


trion.jpg

r.i.p

Kategori: Mitt liv som stjärna

Känslorna när pappa har förmiskat min älskade blomklänning värd tvåhundranittionio svenska rikstaler är följande:

# 1. Sorg - har suttit och gråtit som ett barn i en halvtimme nu, kan ha något att göra med alla hormonerna också, men mest klänningen.
# 2. Ilska - den jäveln ska få betala minsta lilla peng. Eller sy en ny.
# 3. Desperation - vart ska jag hitta en ny likadan ? Vart ska jag få pengarna ifrån ?
# 4. Sorg - efter att ha skrivit den här listan blev det ännu mer uppenbart att min klänning är förstörd för livet vilket tar oss tillbaka till punkt nummer ett och jag gråter återigen som ett litet barn. JAG KOMMER ALDRIG MER FÅ SE DEN !!!


UPDATE 14.41 : Det har kommit fram lite andra krympta kläder nu. Det är inte okej. Jag kommer vara den där tjejen som har klänningar som slutar vid naveln. Hoppas att ni har överseende med detta.

gravida partypatrullen

Kategori: pictures

tjugonollnio

Kategori: Mitt liv som stjärna

Partypatrullen gör det igen ! Hagrids favoritlåt (Kick - Fest hos mig) dunkar i högtalarna och alldeles strax kommer kvällen bestå av ölspel och mat. Och vin. Sen blir det murressyrraspojkvän-drag. tja.

vi gör det igen

Kategori: pictures

nujävlar.jpg

woohoo

Kategori: Mitt liv som stjärna

Mina damer och herrar - Jag har knäckt systemet !! Hemligheten är ögonskugga !


UPDATE 17.14 : Det finns en gräns på hur mycket man kan sota. Nu vet ni. Det blir lätt för mycket. Hm..

just nu:

Kategori: Mitt liv som stjärna

  • Britney Spears - Lucky
  • Får ständigt nya dikter av Robert
  • Mutar Fia med mat
  • Försöker desperat fixa till min sotning som jag har åstakommit
  • Får desperata sms av min vän Hagrid som har klädproblem

när midsommar spårar

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det känns som att vi kanske blir en fin trio såhär till midsommarkvällen. NÅN vill bygga en jävla midsommarstång och det känns som att saker och ting börjar gå över styr. Har dessutom tagit fram symaskinen och varit lite kreaktiv som den sparsamma men ack så modemedvetna tjejen jag är. HÖHÖ. Har till och med försökt mig på en sotad eyelook, men shit pomfritt vad klurigt det skulle vara då.  Har en tendens att alltid ge mig på det svåraste på sånnahär speciella tillfällen..
Inte för att jag vet vad som är så speciellt med midsommar, men heey - jag är sjutton år och tar varje tillfälle att fira jag får !

vem vet..

Kategori: snillet spekulerar

.. Jag kanske flyttar in i min jeansjacka föralltid.

enkategoriförsigsjälv

Kategori: Mitt liv som stjärna

Anders säger:

har du långa naglar

jeny säger:

ja

Anders säger:
vassa som klor
jeny säger:
okej

midsommar

Kategori: pictures

WOHO, idag är det fredag. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Ge mig din klänning Lohan.

lalalalalindsay.jpg

bubbelbitch

Kategori: snillet spekulerar

Det luktar instängt och en blandning av vin och alvedon. Magen har gått i strejk och det går inte att få ner så mycket som en ärta utan att den kommer upp igen. Och där sitter den där jäveln på andra sidan vägen och gottar sig i andras bekymmer. Det var länge sen jag önskade livet ur någon så mycket som nu. Idealsjukdomen har fått grepp om allt i min närhet och jag trodde aldrig att det skulle gå så långt som det har gjort, därför väljer jag att skriva meningslösa texter där jag nogrannt delar upp allt som irriterar mig i punktform. En meningslös cover dunkar ut ur högtalarna och livet känns som en karusell som borde slutat för länge sen, men nu är det sommarlov och jag lovar att jag ska återkomma lika bitter som vanligt imorgon.

bubbelbitch.jpg

Veckans vill ha. hehe

Kategori: Mitt liv som stjärna

Fyll på mig med ringar god damn it, jag tycker att det saknas några.. Så.. Dagens uppmaning: SKÄM BORT MIG MED STORA RINGAR !!!!

ringar.jpg

95 :-

Kategori: pictures

sthlmstadsmissionnittiofem.jpg

tolvsjutton

Kategori: musik

[ Promoe ft. Timbuktu, Supreme & Grega - Mammas Gata ]wow

Kategori: Mitt liv som stjärna

När jag sitter och gråter framför låtklippet i Fias blogg... The kooks är bra.

killer inlägg

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag sticker Ven iväg till Mora. Imorgon är det midsommar (WTFFFFFFFFFFF??????). På måndag är det dags för en temporär flytt till Gullmars. På lördag flyr jag landet och ni kommer inte ha en chans att hitta mig.

Ja, har man sett liksom. Enligt mina beräkningar är det midsommar imorgon. Fick lite utav en chock när jag förstog att det var så kort tid kvar.... AAAAAANYWAY. Jag och Hagrid ska äga imorron, ja det ska vi. Har hört rykten om att det inte kommer vara nått sommarväder (vad har hänt med den globalauppvärmingen?)  så vi kommer väl stå där paraflaxen i högsta hugg. Nåväl, om ni vill ha mig så finns jag på nummer 112.

midsommarjävel.jpg

tisdagsmys

Kategori: pictures

Hej bloggen ! Sitter i min rosa mjukisoutfit och är löjligt sugen på en morot.. Vet inte riktigt vad det beror på, men jag ska iallafall åtgärda problemet framför Medium (som jag förövrigt har blivit ganska besatt av hehe). Sen är det full fart mot sängen och till min bästa ägodel just nu: "Att älska som en porrstjärna".

Imorgon ska jag nog se till att åtgärda pass-problemet, det skulle vara jättejobbigt om jag inte kunde komma iväg på grund av det. HEHE. Sen ska mamma in och opereras också, så jag kommer nog följa med och lämna av henne. Men nu är det tv date. Sooo long suckers !

back.jpg

coca cola cowboys

Kategori: pictures

Jag tror att jag tänker för mycket, det brukar bli så när jag inte är sysselsatt, det är en av de få sakerna jag hatar med sommarlov. Jag skulle vilja springa ifrån allt jobbigt för ett ögonblick och bara leva ett tag. Gav det ett försök idag, det gick sådär, men visst funkade det allt. I två minuter, sju sekunder & tretton hundradelar.

Förutom det så är jag väldigt taggad på Gullmars och Popaganda. Det kommer bli fint så att säga.

MGMT.jpg

b - ä - s - t

Kategori: pictures


jennajameson.jpg

helst.

Kategori: Mitt liv som stjärna

Ibland får jag känslan av att jag inte räcker till, dessutom har jag fått ett myggbett på armbågen. Snyggt. Du är ganska konstig för ibland bestämmer du dig bara för att inte tycka om mig. Ibland är jag bra. Det är sol ute och jag borde gå ut och bygga på brännan till grekland. Jag behöver verkligen komma bort ett tag. Helst föralltid.

UPDATE 10.47: Varför blir jag alltid så deprimerad på sommaren ?

alternativt

Kategori: pictures

audreykitching.jpg

word

Kategori: snillet spekulerar

Jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig
och jag vill ha dig för gamla tiders skull

kanske det bästa ever

Kategori: musik

[ Adam Lambert - Ring of fire ]what's going on?

Kategori: pictures

likasombär.jpg

Sommarlov

Kategori: pictures

Tänkte hosta in lite bilder från Christians student idag. Hittade lite släktningar som jag inte hade en aning om att dom fanns. Men det gjorde dom. På kvällen badade jag i OJs pool och nu har min halsmandel börjat strejka.  

electric bird

Kategori: pictures

victim.jpg

"#%&!?*"

Kategori: Mitt liv som stjärna

Det finns stunder i mitt liv när jag skulle vilja slita bort min pappas huvud och låta nått stackars afrikabarn äta upp det. Ibland får jag den känslan kanske lite för ofta för att det ska vara normalt. Varför ska ett stackars barn tvingas äta upp den där ? Hur som helst. Det är en sån dag idag och jag skulle nästan kunna betala för att se mig själv kasta ett fett ägg på honom.

Självklart är han inte en skitapa på heltid, men plötsligt händer det. ÅH, stick !!!

kmfts

Kategori: pictures


kate.jpg

sista dagen..

Kategori: pictures

[ Anna Ternheim - No, I Don't Remember ]

.. i ettan. Kan man säga, faktiskt.
Har fått slita i köket med mamma nästan hela dagen. Resultat; asmycket melonbitar och ett feting jack i mitt finger, woho ! Ser föresten asbrun ut i min nya klening. Happyhappy! Ser fram emot sommarlov en aning, fast jag längtar mest efter min tatuering och Grekland. Hejdå

discodiscodisco.jpg

20090611

Kategori: pictures

CF003312.jpg
courtneylove789.jpg

maaaaaaamaaaaa

Kategori: Mitt liv som stjärna

Har som vanligt inte sovit så överdrivet mycket inatt, jag vaknade till och med av mig själv. fuck fuck fuck. Det hjälper inte för att mamma rådfrågar mig om massa tavlor som hon håller på att spika upp, det är typ som att hon tror att jag bryr mig. Herregud klockan är halv elva på en torsdag, get a life!!!! Nu står hon ute och sjunger "i really really like it, i really really like it"  VAD FAN ÄR DET HÄR..... Nåväl, overall så gillar jag faktiskt henne lite grann.

onsdagsfest

Kategori: Mitt liv som stjärna

Idag glömde jag att gå upp när jag skulle så jag kom en aning sent. Men det fanns coca cola till mig också. Åkte till täby en kortis med bazzemor och jag fick med mig en avslutningsklänning. Och nej, jag tänker inte visa hur den ser ut. Än.
Har en saftig sovmorgon imorron också, sweet dudes. BARA EN DAG KVAR TILLS SOMMARLOV, wooohooo ! Nu ska jag på date med tv'n. TJA.

nittontjugoett

Kategori: pictures

erikjohansson.jpg

dagens fuck you..

Kategori: Dagens Fuck You

..Går till mitt rum. Jag ger upp. Jag är inge vidare på att städa. Nånting drar mig till datorn hela tiden, fast jag verkligen borde städa. Men det kan vänta. NEJ - DET KAN DET INTE. fanfanfan. Jak åårkar ente. Men måste, faktiskt. Okej, here we go, hohoho !

blankandwhite.jpg

tisdag

Kategori: pictures

[ Fisher - Too late ]

En. Väldigt. Onödig. Dag.
Sov sisådär ingenting inatt, jättekul, verkligen. Det kändes som att jag bara låg och typ.. vilade. Startade dagen med ett engelska prov, woho. Sen blev det Grotesco och sen råkade jag visst åka hem. Hoppsan. Nu ska jag städa som en sate så jag slipper höra mammas gnäll. Bla bla blaaa. 
 
Lovar att jag ska komma tillbaka och klaga lite senare igen. Ps. det är tre dagar kvar tills avslutningen. Måste verkligen köpa en klänning. Ds.

galenskap

Kategori: pictures

trasigt.jpg

bästa som finns

Kategori: pictures

kärlek.jpg

det kan man säga

Kategori: pictures

Skolavslutningshetsen har börjat ta fart runt omkring mig, måste köpa ny klänning, nya skor osv och affärerna rullar i pengarna jag slänger ut runt omkring mig. Man ska vara finast och sen fram mot kvällen - fullast. Det är bara så. Jag är 17 år och jag har aldrig sett så lätt på livet som nu.

shroomp.jpg

KAPTEN RÖD

Kategori: musik

[ Kapten Röd - Trasig ]

annika

Kategori: Mitt liv som stjärna

För att sumera gårdagen på ett så bra sätt som möjligt kräver det att jag tar långt tid på mig att formulera alla meningar. Vilket inte kommer hända. Spontan ringde Hags ungefär 47 gånger och sen vips var vi på väg mot Ante. Där kollade vi på Disney Channel och den här tjejen böjade föra lite. Sen gasade vi iväg mot Bällsta till nån jävel och jag fick kvällens första utskällning av en tant, givetvis löste jag situationen genom att förklara att vi bara skulle parkera.
Vi passade inte in hemma hos Robin, 22. Sen kom Annika och poppade popcorn. Jag hatar Annika.

Runt midnatt tjillade vi iväg mot Bällsta station och sen var det raka vägen till Fredder. Det var den bästa delen på kvällen. Jag sov längst !

x4

Kategori: pictures


vgjendå.jpg

ffffredag

Kategori: pictures

Har varit i Täby Centrum ungefär hela dagen idag (gick upp klockan 8, yes you heard me). Det var värt det, kom hem med fyra stycken rosa tröjor, fast en är till min moster. Funderar på att ha en av dom på skolavslutningen, men jag har en tendens att ändra på sånt i sista sekunden.

Just nu ligger jag och tjillar med min nya rosa my-tröja och min lilla lilla babykatt och jag ska alldeles strax iväg på lite äventyr, hehe. Och ja, jag kommer ha harem på mig. Och nej, ni kan inte stoppa mig. Tjingeling

myyyy.jpg

- - - -

Kategori: pictures

Hände precis en skitäcklig grej på msn - jag är i chock och jag kommer få mardrömmar inatt. På riktigt. Och nu fick jag världshistoriens sötaste sms så jag kanske kommer sova ganska bra ändå. Men mest rädd är jag. Jätterädd. Ska krypa ihop i fosterställning nu och hoppas på att det inte är någon som har tagit sig in i min dator, sen ska jag sova och vänta på att alarmet ska gå igång. hejdå...

eyes.jpg

! ! ! !

Kategori: pictures

nostalgi.jpg

f-u-c-k

Kategori: pictures

Fyller ut tomma A4'or med tänk-om-det-vore-som-då-meningar, en osamhängande text som bara träder fram och uppenbarar sig om man är tillräckligt insatt (det finns ingen som är insatt). Du var bättre när du inte var som alla andra och när du satt fastklistrad framför din jävla X-Box med alla dina jävla rallyspel. Efter två flaskor vin ligger vi ändå under bordet allihop. Vi borde sluta hoppas på varma sommarkvällar med kall öl och istället sjunka under jorden som vilken annan idiot som helst

fangs.jpg

idag har jag:

Kategori: Mitt liv som stjärna1. köpt en tröja
2. fått gratis mat
3. fått tips från kärleksgurun Hagrid
4. gått runt i täby c iklädd harem
5. gått in på gina med Fredder
6. satt mig på lindholmens station och pumpat som fan med bergsprängaren
7. eldat min sko
8. cyklat hem med den eldade skon

orienteringen..

Kategori: pictures

.. blev inte av, surprise. HEHE. Idag har jag och Ven varit i stan. Jag köpte en tröja och sen åkte vi till Hagrid som gav oss gratismat. Gillar dig. Sen åkte vi till täby och mötte killen som fick mig att kyssa Loss, the one and only Fredder. Sen gick jag på Petters studentfuckinggrej och nu ska jag till Lillsjön. Har ganska grov träningsvärk så det ser kul ut när jag går. Har hittat en kul bild på Hagrid i Vens blogg också.

mirandapark.jpg

barnens ö

Kategori: pictures

Nu har det hänt... Jag har överlevt en övernattning med BV1Barnens Ö (inte för att jag sov i mer än sisådär 35-45 minuter) ! Råkade spraya ner Adams öra med sprutgrädde när han låg och sov men det var ingenting som beskymrade honom, utan han fortsatte sova och jag slapp bli upptäkt. Förutom det så har jag hällt i mig runt 47 kilo kaffe och jag har träningsvärk i hela kroppen efter det där fucking yogapasset som jag och Paulina råkade hamna på.. Inga kommentarer.
Nu ska jag snart iväg med V och lira vänd tia, det kommer äga. Sen ska jag hem och tycka synd om mig själv för att vi ska orientera imorron när jag knappt kan röra på mig, fan.

När bv spårar ur

Kategori: pictures

Imorgon har dom bestämt att vi ska åka till Barnens Ö med klassen. Verkligen. Inte. Okej.
Jag har ont i magen så jag kommer förmodligen ligga i något hörn och lida medans alla andra spelar kubb. You heard me -  Kubb !!!!! Det har jag inte spelat sen GVS åren skulle jag tro. Twinie segar med bilderna från lossi... Hur som helst, kommer inte vilja gå upp imorron. TJAAAAAAAA !

ArnaudPyvka.jpg

femtonfemtiosju

Kategori: Mitt liv som stjärna

plastjäveln är här och jag har ont i magen...